Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı mavellen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm ...
    Depo karenajını sökmeyin, karenaj kalsın, deponun kendisini karenajla birlikte sökün. Alttaki benzin hortumlarına dikkat ederek konsola doğru koyarsınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı mavellen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor şuan 400 üstünde yakıtım km de 0,25 -tl :D ilk bakımda bunu söyleyeceğim ayrıca vitesleri geçirdiğim ayaklık düşmek üzereymiş yeni farkettim sonra bir güzel sıktım.Debriyaj kavrama ayarını beğenmedim ben isteğime göre ayarladım,az gevşek gibi kaldı boşluk var oda ses yapıyor.Olmassa kavramayı biraz daha geriden yaptırayım o zaman sıkılaşır kannatimce .Farı söktüm beyaz ampül taktım çok sexy oldu sinyalleride led yapmak istiyorum ama henüz o işe kafa yoramadım.Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm :D .Kaliteli yağ kullanmak en güzeli ince yağı tavsiye etmiyorlar şanzıman vites geçişlerinde sıkıntı yapacağı için.Egzos olayına hiç girmek istemiyorum bu şekilde iyi ayak yakmaz artçıya zarar vermez ama oturak mutlaka elden geçmeli çok baskı yapıyor.En kısa zamanda kırmızı siyah yumuşak döşeme yapacağım.Altın elbiseli adamı seyrediyorum çok kötü değil adamda bilgi birikim var motor testleri güzel sayılır.Beğenmediğim yanlarıda var ama elde bu var başka yok :D izlemeye devam ne kaparsak kar.
    Beyaz ampulun aydınlatmaya hayrı oldumu.Ben gece kullanırken far çok yetersiz kalıyor.Özellikle şehir dışına çıkınca.Uzunları yakınca hepten dağa taşa.Daha kuvvetli bi ampul takayım diyorum.Sürekli yandığı için akü ye zararı olurmu bilemiyorum.Tecrübe edenler varsa yardımcı olabilirler.Sis farı takıyolar onlar çözüm oluyor mu ? yoksa sadece görsellik mi
    Berkays bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşlar bende ciddi ciddi pulsar ns düşünmeye başladım ama sürekli insanların bir problem var demesinden iyice korkmaya başladım.
    sizce almaya değer mi ? yoksa ona o kadar vereceğimize TNT 25 mi almak mantıklı olur sizce ?

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı eXcitinG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende ciddi ciddi pulsar ns düşünmeye başladım ama sürekli insanların bir problem var demesinden iyice korkmaya başladım.
    sizce almaya değer mi ? yoksa ona o kadar vereceğimize TNT 25 mi almak mantıklı olur sizce ?
    Bende yeni alırken kafamda çok soru işareti vardı. Çok şükür bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Aldığım için memnunum ve keyifle sürüyorum.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı eXcitinG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki tnt...

Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki tnt...
    Tecrübeleriniz veya varsa bilginiz doğrultusunda sebebini belirtirseniz, ikilemde kalan arkadaşımıza daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

arkadaşlar akü öldü. aküyü garantiden sipariş vermiştik. lakin aküyü beklerken hala ölmek üzere olan aküyle devam ediyordum. bugün işe gittikten sonra eve dönmek için motora bindim gösterge açıldı lakin marşa bastığımda pır pır pır etti ama motor çalışmadı bir kaç kez denedim ama işe yaramadı. şimdi size sorum şu olacak ben bu motoru nasıl çalıştırabilirim servise kadar

Alıntı maroon5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar akü öldü. aküyü garantiden sipariş vermiştik. lakin aküyü beklerken hala ölmek üzere olan aküyle devam ediyordum. bugün işe gittikten sonra eve dönmek için motora bindim gösterge açıldı lakin marşa bastığımda pır pır pır etti ama motor çalışmadı bir kaç kez denedim ama işe yaramadı. şimdi size sorum şu olacak ben bu motoru nasıl çalıştırabilirim servise kadar
    Akü öldü derken bitmesini boşalmasını kastediyorsanız, başka bir araçtan yapacağınız akü takviyesi işinizi görecektir.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS - Honda Forza 250
    Beyaz ampulun aydınlatmaya hayrı oldumu.Ben gece kullanırken far çok yetersiz kalıyor.Özellikle şehir dışına çıkınca.Uzunları yakınca hepten dağa taşa.Daha kuvvetli bi ampul takayım diyorum.Sürekli yandığı için akü ye zararı olurmu bilemiyorum.Tecrübe edenler varsa yardımcı olabilirler.Sis farı takıyolar onlar çözüm oluyor mu ? yoksa sadece görsellik mi
    Bu konudan bende şikayetçiyim ve bende çok merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı Oldskool adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tecrübeleriniz veya varsa bilginiz doğrultusunda sebebini belirtirseniz, ikilemde kalan arkadaşımıza daha çok yardımcı olmuş olursunuz.
    herkes pulsar alırsa nolur?dağ bayır pulsar olur.kıymeti kalmaz.diğer markalarda kazansın değil mi?bana pulsarmı mobiletmi deseler mobilet al derim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

SAZMAN bunu beğendi.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı maroon5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hafif gaz vererek ayak marşıyla dicektim 150 ns karıştırdım denedinizmi veya vitesi 2 alıp yokuş aşağı salın el marşına basın vurdurun başka ne kaldır beline küvet de hade
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
    helalın var senin...

Motosikleti
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanaş şöyle bi öpem seni

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hafif gaz vererek ayak marşıyla denedinizmi veya vitesi 2 alıp yokuş aşağı salın el marşına basın vurdurun başka ne kaldır beline küvet de hade
    Ayak marşı ???

Motosikleti
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayak marşı ???
    150ns 200ns karıştırdım emi düzeltim
    SAZMAN bunu beğendi.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150ns 200ns karıştırdım emi düzeltim
    Bir daha olmasın

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi sarıdan iyi aydınlatıyor ama şehir aydınlatmalarının olmadığı yerde zannedersem bu beyazda zayıf kalacaktır.Marşa bastınmı ampül hemen yanıyor aküden sömürüyor ne vardı sağ elciğe far açma kapama butonu yapsalardı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

ben bunu almasaydım ktm 200 lük alırdım kesin,aleti beğenende var beğenmeyende sen beğeniyorsan sıkıntı yok olay sende bitiyor.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes pulsar alırsa nolur?dağ bayır pulsar olur.kıymeti kalmaz.diğer markalarda kazansın değil mi?bana pulsarmı mobiletmi deseler mobilet al derim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

bence pulsarın çok satması kıymetsiz olacağı anlamına gelmez

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Alıntı coldboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence pulsarın çok satması kıymetsiz olacağı anlamına gelmez
    Kesinlikle çok satmasına karşıyım cbr 250 gibi tüm apacilerde görmek güzel olmaz ki zaten pulsarda başladı herkesin altında görünmeye

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)