Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2016, 10:35
mavellen adlı üyeden alıntı
...Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm ...
Depo karenajını sökmeyin, karenaj kalsın, deponun kendisini karenajla birlikte sökün. Alttaki benzin hortumlarına dikkat ederek konsola doğru koyarsınız.
Reklamlar
-
24 Mayıs 2016, 10:37
mavellen adlı üyeden alıntı
motor şuan 400 üstünde yakıtım km de 0,25 -tl :D ilk bakımda bunu söyleyeceğim ayrıca vitesleri geçirdiğim ayaklık düşmek üzereymiş yeni farkettim sonra bir güzel sıktım.Debriyaj kavrama ayarını beğenmedim ben isteğime göre ayarladım,az gevşek gibi kaldı boşluk var oda ses yapıyor.Olmassa kavramayı biraz daha geriden yaptırayım o zaman sıkılaşır kannatimce
.Farı söktüm beyaz ampül taktım çok sexy oldu sinyalleride led yapmak istiyorum ama henüz o işe kafa yoramadım.Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm :D .Kaliteli yağ kullanmak en güzeli ince yağı tavsiye etmiyorlar şanzıman vites geçişlerinde sıkıntı yapacağı için.Egzos olayına hiç girmek istemiyorum bu şekilde iyi ayak yakmaz artçıya zarar vermez ama oturak mutlaka elden geçmeli çok baskı yapıyor.En kısa zamanda kırmızı siyah yumuşak döşeme yapacağım.Altın elbiseli adamı seyrediyorum çok kötü değil adamda bilgi birikim var motor testleri güzel sayılır.Beğenmediğim yanlarıda var ama elde bu var başka yok :D izlemeye devam ne kaparsak kar.
Beyaz ampulun aydınlatmaya hayrı oldumu.Ben gece kullanırken far çok yetersiz kalıyor.Özellikle şehir dışına çıkınca.Uzunları yakınca hepten dağa taşa.Daha kuvvetli bi ampul takayım diyorum.Sürekli yandığı için akü ye zararı olurmu bilemiyorum.Tecrübe edenler varsa yardımcı olabilirler.Sis farı takıyolar onlar çözüm oluyor mu ? yoksa sadece görsellik mi
-
24 Mayıs 2016, 17:23
arkadaşlar bende ciddi ciddi pulsar ns düşünmeye başladım ama sürekli insanların bir problem var demesinden iyice korkmaya başladım.
sizce almaya değer mi ? yoksa ona o kadar vereceğimize TNT 25 mi almak mantıklı olur sizce ?
-
24 Mayıs 2016, 18:27
eXcitinG adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende ciddi ciddi pulsar ns düşünmeye başladım ama sürekli insanların bir problem var demesinden iyice korkmaya başladım.
sizce almaya değer mi ? yoksa ona o kadar vereceğimize TNT 25 mi almak mantıklı olur sizce ?
Bende yeni alırken kafamda çok soru işareti vardı. Çok şükür bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Aldığım için memnunum ve keyifle sürüyorum.
-
24 Mayıs 2016, 18:59
elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
-
24 Mayıs 2016, 19:59
eXcitinG adlı üyeden alıntı
tabiki tnt...
-
24 Mayıs 2016, 20:06
actros1 adlı üyeden alıntı
tabiki tnt...
Tecrübeleriniz veya varsa bilginiz doğrultusunda sebebini belirtirseniz, ikilemde kalan arkadaşımıza daha çok yardımcı olmuş olursunuz.
-
24 Mayıs 2016, 20:15
arkadaşlar akü öldü. aküyü garantiden sipariş vermiştik. lakin aküyü beklerken hala ölmek üzere olan aküyle devam ediyordum. bugün işe gittikten sonra eve dönmek için motora bindim gösterge açıldı lakin marşa bastığımda pır pır pır etti ama motor çalışmadı bir kaç kez denedim ama işe yaramadı. şimdi size sorum şu olacak ben bu motoru nasıl çalıştırabilirim servise kadar
-
24 Mayıs 2016, 20:22
maroon5 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar akü öldü. aküyü garantiden sipariş vermiştik. lakin aküyü beklerken hala ölmek üzere olan aküyle devam ediyordum. bugün işe gittikten sonra eve dönmek için motora bindim gösterge açıldı lakin marşa bastığımda pır pır pır etti ama motor çalışmadı bir kaç kez denedim ama işe yaramadı. şimdi size sorum şu olacak ben bu motoru nasıl çalıştırabilirim servise kadar
Akü öldü derken bitmesini boşalmasını kastediyorsanız, başka bir araçtan yapacağınız akü takviyesi işinizi görecektir.
-
24 Mayıs 2016, 21:01
Beyaz ampulun aydınlatmaya hayrı oldumu.Ben gece kullanırken far çok yetersiz kalıyor.Özellikle şehir dışına çıkınca.Uzunları yakınca hepten dağa taşa.Daha kuvvetli bi ampul takayım diyorum.Sürekli yandığı için akü ye zararı olurmu bilemiyorum.Tecrübe edenler varsa yardımcı olabilirler.Sis farı takıyolar onlar çözüm oluyor mu ? yoksa sadece görsellik mi
Bu konudan bende şikayetçiyim ve bende çok merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
-
24 Mayıs 2016, 21:25
Oldskool adlı üyeden alıntı
Tecrübeleriniz veya varsa bilginiz doğrultusunda sebebini belirtirseniz, ikilemde kalan arkadaşımıza daha çok yardımcı olmuş olursunuz.
herkes pulsar alırsa nolur?dağ bayır pulsar olur.kıymeti kalmaz.diğer markalarda kazansın değil mi?bana pulsarmı mobiletmi deseler mobilet al derim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
-
24 Mayıs 2016, 21:27
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
24 Mayıs 2016, 21:27
Jemand adlı üyeden alıntı
elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
helalın var senin...
-
24 Mayıs 2016, 21:31
Jemand adlı üyeden alıntı
Yanaş şöyle bi öpem seni
-
24 Mayıs 2016, 21:35
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Hafif gaz vererek ayak marşıyla denedinizmi veya vitesi 2 alıp yokuş aşağı salın el marşına basın vurdurun başka ne kaldır beline küvet de hade
Ayak marşı ???
-
24 Mayıs 2016, 21:39
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Ayak marşı ???
150ns 200ns karıştırdım emi düzeltim
-
24 Mayıs 2016, 21:43
MeNGuC adlı üyeden alıntı
150ns 200ns karıştırdım emi düzeltim
Bir daha olmasın
-
24 Mayıs 2016, 21:47
abi sarıdan iyi aydınlatıyor ama şehir aydınlatmalarının olmadığı yerde zannedersem bu beyazda zayıf kalacaktır.Marşa bastınmı ampül hemen yanıyor aküden sömürüyor ne vardı sağ elciğe far açma kapama butonu yapsalardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
ben bunu almasaydım ktm 200 lük alırdım kesin,aleti beğenende var beğenmeyende sen beğeniyorsan sıkıntı yok olay sende bitiyor.
-
24 Mayıs 2016, 21:55
actros1 adlı üyeden alıntı
herkes pulsar alırsa nolur?dağ bayır pulsar olur.kıymeti kalmaz.diğer markalarda kazansın değil mi?bana pulsarmı mobiletmi deseler mobilet al derim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
bence pulsarın çok satması kıymetsiz olacağı anlamına gelmez
-
24 Mayıs 2016, 22:00
coldboy35 adlı üyeden alıntı
bence pulsarın çok satması kıymetsiz olacağı anlamına gelmez
Kesinlikle çok satmasına karşıyım cbr 250 gibi tüm apacilerde görmek güzel olmaz ki zaten pulsarda başladı herkesin altında görünmeye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)