Ayrıca 400 kmde bir kere 5 ve 6 arası boşa düştüm bir kere de gösterge sıfırlanması yaşadım.
Boşa atma işini motul ile sıfırlama işini de ilk serviste garantıden halletmeyı düşünüyorum
Ayrıca 400 kmde bir kere 5 ve 6 arası boşa düştüm bir kere de gösterge sıfırlanması yaşadım.
Boşa atma işini motul ile sıfırlama işini de ilk serviste garantıden halletmeyı düşünüyorum
merhaba yakın zamanda sıfır alan arkadaşlar size maliyeti ne oldu yani motor+sigorta+plaka vs.ne kadara patladı yardımcı olurmusunuz
Selam arkadaşlar... sorularına cevap arayan arkadaşlara... Öncelikle yağ konusu, paraya göre kalite: ben REPSOL yağ koyuyorum lt fiyatı 50 tl... Castrol lt fiyatı 20 tl... arada 30 tl var arkadaşlar...
İkinci konu lastik konusu: Benim motorda PRELLİ DIABLO ROSSO II var ve bu lastikleri tartışmaya bile gerek yok....
Üçüncü konu sele (koltuk) sertliği: Ben 70 tl ye sünger ve buna benzer ürünler ile destekledim ve en son ise derisini (kılıfını) değiştirdim. rahatlık konfor arttı... Başka sorusu olan: 0 506 574 30 38
[![image](http://i.hizliresim.com/1d2gGY.jpg)](http://hizliresim.com/1d2gGY)
bir de şu ön camla ilgili görüş beyan edermisin?rüzgar kaskın üstünden akıp gitsin istiyorum.kafamın geri gitmesini ve uğultuyu engellermi?
Siyah ön cam arıyorum arkadaşlar sipariş edebileceğim önerdiğiniz link atar mısınız?
http://www.irfmotor.com/urunler/on-cam-siperlik-179456/detay/449651/bajaj-pulsar-ns-200-i-on-cam-siperlik
burdan irfan ustaya ulaşırsan yardımcı olur..
https://www.facebook.com/kayalarmotor/media_set?set=a.877865545641811.1073741834.1000025 51229125&type=3 bu arkadaş renkli olanları satıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
motor 8.290
sigorta 730 lira ödedim. (yaş, şehir, kazasızlık etki ediyor)
Plaka bastırma ücreti 10 tl
ek 2 30 tl
ruhsat 180 lira
hatırlamadığım ücretler olabilir.
İrf motorun camı kısa kalıyo kayalardan satılanı aldım cam oldukça uzun yanlız cam farın bitişiğine kadar iniyo ayrıca far kısmındaki vidalara sabitlendiğinden oynama kayma ihtimali yok kayalardaki cam fazla siyah kalıyo gece camın arkasından görüş cam siyah olduğu için düşüyo
Malesef dik oturduğun zaman rüzgar kaska geliyo rüzgar yemiyecem dersen sürekli domalık pozisyonda gitmek gerekiyo nakedlerde sonradan takılan camlar ne yapsan olmuyo enduruya geçmek gerek
8,290 motor sigorta ve plaka dahıl yanı butun ucretler 400 tl.şehir çok önemli.ben kütahya tavşanlı'dayım
motor bana 8,690 tl ye geldı
sigortacı arkadaşım.benım ısımı hallet parası neyse verıp geceyım benı ugrastırma dedım.ben sadece plaka ruhsat ıcın ımzaya gıttım hazır oldugunda aradı gıttım borcun 400 tl dedı.istanbulda arkadasların ödedıgı 1000 tl ler bana cok ucuk gelıyor yazık yanı okadar paraya benım yaptıgım masraf karsısında
trafık polısıne sordum bu durumu bişey olmaz dedi.bundan öncekı motorumdada boyleydı bı sıkıntı cıkmadı sımdıye kadar.motor no şase no no farklı degıl pulsarın numaraları.sadece marka model kısmında falcon crazy 125 yazıyor sadece...sizde araştırın bu durumu bosuna okadar para vermeyın yazık gunah valla
tesekkurler selcuk bey ama gercekten hersey ust uste gelıyor ve ınsanın moralı bozuluyor.motor gıderken stop edıyordu o sorunum cozuldu sukur ancak debrıyaj tasından gelen cıyık sesı cogu kalkısta devam edıyor ozellıkle yokuslarda baya rahatsız edıcı fren balatalarını kendımmı sokup zımparalayım servıs oter dedı ancak sacma olan 2015 tek el duzgun kullanılan bır motordan bahsedıyoruz ve yagmurlu havalarda dahı kullanılmıyor motor balata spreyı denendı ancak yok motoru calısmazken gerı gerı cekıyorum frenler otuyo baska bıyerden gıcırtılar.hayırlısı
motor şuan 400 üstünde yakıtım km de 0,25 -tl :D ilk bakımda bunu söyleyeceğim ayrıca vitesleri geçirdiğim ayaklık düşmek üzereymiş yeni farkettim sonra bir güzel sıktım.Debriyaj kavrama ayarını beğenmedim ben isteğime göre ayarladım,az gevşek gibi kaldı boşluk var oda ses yapıyor.Olmassa kavramayı biraz daha geriden yaptırayım o zaman sıkılaşır kannatimce .Farı söktüm beyaz ampül taktım çok sexy oldu sinyalleride led yapmak istiyorum ama henüz o işe kafa yoramadım.Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm :D .Kaliteli yağ kullanmak en güzeli ince yağı tavsiye etmiyorlar şanzıman vites geçişlerinde sıkıntı yapacağı için.Egzos olayına hiç girmek istemiyorum bu şekilde iyi ayak yakmaz artçıya zarar vermez ama oturak mutlaka elden geçmeli çok baskı yapıyor.En kısa zamanda kırmızı siyah yumuşak döşeme yapacağım.Altın elbiseli adamı seyrediyorum çok kötü değil adamda bilgi birikim var motor testleri güzel sayılır.Beğenmediğim yanlarıda var ama elde bu var başka yok :D izlemeye devam ne kaparsak kar.
Merhabalar tekeriniz düz bassın. Radyatörü delinen oldumu hiç ? benim 10.100 kmde radyatörüm anlamadığım bi sebepten delindi garantiden siparişi verdik umarım gelir radyatörümüz.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)