Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    Ayrıca 400 kmde bir kere 5 ve 6 arası boşa düştüm bir kere de gösterge sıfırlanması yaşadım.
    Boşa atma işini motul ile sıfırlama işini de ilk serviste garantıden halletmeyı düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arizona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı volkanmet86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca 400 kmde bir kere 5 ve 6 arası boşa düştüm bir kere de gösterge sıfırlanması yaşadım.
    Boşa atma işini motul ile sıfırlama işini de ilk serviste garantıden halletmeyı düşünüyorum
    motuk 5100 15 / 50 kullanıyorum vıtesler şıkır şıkır hiç problem yaşamadım

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı johnsonWS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar motorumu 30 nisanda aldım ve benim pulsar 1000 km aşti gayet memnunum ama şu debriyaj maneti cok bosta ve sallanıyor sizlerde de oyle mi?
    aynen bende de öyleydi 1000 km gelmeden hatta. Servise söylemiştim boşluğu sıktılar. 5 dakikayı almıyor bir servise uğra derim.
    johnsonWS bunu beğendi.

merhaba yakın zamanda sıfır alan arkadaşlar size maliyeti ne oldu yani motor+sigorta+plaka vs.ne kadara patladı yardımcı olurmusunuz

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    Selam arkadaşlar... sorularına cevap arayan arkadaşlara... Öncelikle yağ konusu, paraya göre kalite: ben REPSOL yağ koyuyorum lt fiyatı 50 tl... Castrol lt fiyatı 20 tl... arada 30 tl var arkadaşlar...
    İkinci konu lastik konusu: Benim motorda PRELLİ DIABLO ROSSO II var ve bu lastikleri tartışmaya bile gerek yok....
    Üçüncü konu sele (koltuk) sertliği: Ben 70 tl ye sünger ve buna benzer ürünler ile destekledim ve en son ise derisini (kılıfını) değiştirdim. rahatlık konfor arttı... Başka sorusu olan: 0 506 574 30 38

[![image](http://i.hizliresim.com/1d2gGY.jpg)](http://hizliresim.com/1d2gGY)

johnsonWS, mgora, mavellen ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    2014 ybr esd
    bir de şu ön camla ilgili görüş beyan edermisin?rüzgar kaskın üstünden akıp gitsin istiyorum.kafamın geri gitmesini ve uğultuyu engellermi?

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Siyah ön cam arıyorum arkadaşlar sipariş edebileceğim önerdiğiniz link atar mısınız?

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı karakuzum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah ön cam arıyorum arkadaşlar sipariş edebileceğim önerdiğiniz link atar mısınız?
    http://www.irfmotor.com/urunler/on-cam-siperlik-179456/detay/449651/bajaj-pulsar-ns-200-i-on-cam-siperlik
    burdan irfan ustaya ulaşırsan yardımcı olur..

https://www.facebook.com/kayalarmotor/media_set?set=a.877865545641811.1073741834.1000025 51229125&type=3 bu arkadaş renkli olanları satıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

Alıntı starlord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba yakın zamanda sıfır alan arkadaşlar size maliyeti ne oldu yani motor+sigorta+plaka vs.ne kadara patladı yardımcı olurmusunuz
    motor 8.290
    sigorta 730 lira ödedim. (yaş, şehir, kazasızlık etki ediyor)
    Plaka bastırma ücreti 10 tl
    ek 2 30 tl
    ruhsat 180 lira

hatırlamadığım ücretler olabilir.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir de şu ön camla ilgili görüş beyan edermisin?rüzgar kaskın üstünden akıp gitsin istiyorum.kafamın geri gitmesini ve uğultuyu engellermi?
    İrf motorun camı kısa kalıyo kayalardan satılanı aldım cam oldukça uzun yanlız cam farın bitişiğine kadar iniyo ayrıca far kısmındaki vidalara sabitlendiğinden oynama kayma ihtimali yok kayalardaki cam fazla siyah kalıyo gece camın arkasından görüş cam siyah olduğu için düşüyo

Malesef dik oturduğun zaman rüzgar kaska geliyo rüzgar yemiyecem dersen sürekli domalık pozisyonda gitmek gerekiyo nakedlerde sonradan takılan camlar ne yapsan olmuyo enduruya geçmek gerek
    actros1 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    8,290 motor sigorta ve plaka dahıl yanı butun ucretler 400 tl.şehir çok önemli.ben kütahya tavşanlı'dayım
    motor bana 8,690 tl ye geldı

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı arizona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8,290 motor sigorta ve plaka dahıl yanı butun ucretler 400 tl.şehir çok önemli.ben kütahya tavşanlı'dayım
    plaka ruhsat 230 tl civarı tutuyor.
    siz sigortayı 170 tl yemi yaptırdınız?

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plaka ruhsat 230 tl civarı tutuyor.
    siz sigortayı 170 tl yemi yaptırdınız?
    sigortacı arkadaşım.benım ısımı hallet parası neyse verıp geceyım benı ugrastırma dedım.ben sadece plaka ruhsat ıcın ımzaya gıttım hazır oldugunda aradı gıttım borcun 400 tl dedı.istanbulda arkadasların ödedıgı 1000 tl ler bana cok ucuk gelıyor yazık yanı okadar paraya benım yaptıgım masraf karsısında

cevaplayan herkese teşekkür ederim de abi sen bedavaya halletmişsin valla ya maşallah bu arada güle güle kullan tekerin düz bassın

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı starlord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplayan herkese teşekkür ederim de abi sen bedavaya halletmişsin valla ya maşallah bu arada güle güle kullan tekerin düz bassın
    Eyvallah kardeş.bide şu var benim sigortada baska bi motorun markasi yaziyor ama sasee numarasi gibi önemli şeyler pulsara ait ucuz olsun diye baska marka yaziyorlar bundan onceki apache ninde öyleydi.bi sorun bunuda

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Eyvallah kardeş.bide şu var benim sigortada baska bi motorun markasi yaziyor ama sasee numarasi gibi önemli şeyler pulsara ait ucuz olsun diye baska marka yaziyorlar bundan onceki apache ninde öyleydi.bi sorun bunuda
    Böyle bişey olası değil ustam.sana önerim bölge trafiğe gidip göstermen olacak.ciddiye al bunları polis çevirirse patlama en azından haklıyken haksız duruma düşme o zaman sorumluluk sana ait olur kal sağlıcakla

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı karakuzum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bişey olası değil ustam.sana önerim bölge trafiğe gidip göstermen olacak.ciddiye al bunları polis çevirirse patlama en azından haklıyken haksız duruma düşme o zaman sorumluluk sana ait olur kal sağlıcakla
    trafık polısıne sordum bu durumu bişey olmaz dedi.bundan öncekı motorumdada boyleydı bı sıkıntı cıkmadı sımdıye kadar.motor no şase no no farklı degıl pulsarın numaraları.sadece marka model kısmında falcon crazy 125 yazıyor sadece...sizde araştırın bu durumu bosuna okadar para vermeyın yazık gunah valla

Motosikleti
    bajaj pulsar 200ns
    Alıntı Selcuk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum sen makine konusunda biraz şanssız tarafta kalmışsın ama çözülmeyecek sorun yok..
    Stop etme bu motor sogukken debriyaj muhabbetinde yazılım güncellemesiyle çözüldü.
    Fakat trafikte durduk yere stop ediyorsa makine soğuk olabilir yağ pompası uyarısı verir bir kez başıma geldi.
    Frenlerde ötme balata spreyi ya da 500 den az zımpara ile geç zamanla düzelecek emin olabilirsin.
    Kalkarken metal sesi konusunu anlamadım konuyu daha açarsan yardımcı olmaya çalışırız.
    İkici veya boşa geçmeme yaşayan ben dahil motul yağ koyduktan sonra şikayet eden yok.Bakım zamanında motulle devam etmeni öneririm.
    Uğultu da siperliğin altındaki plastik parça ve arka kuyruktan gelen ses olabilir.
    Motor daha çok yeni biraz daha kullanmaya çalış emin ol pişman olmayacaksın...

Bunun dışında motora yatmadan biraz rampa aşağı 155km/s hızı gördüm.Sonra zaten kesici 152 lere saldı makineyi...
    http://i.hizliresim.com/goLkY3.png
    tesekkurler selcuk bey ama gercekten hersey ust uste gelıyor ve ınsanın moralı bozuluyor.motor gıderken stop edıyordu o sorunum cozuldu sukur ancak debrıyaj tasından gelen cıyık sesı cogu kalkısta devam edıyor ozellıkle yokuslarda baya rahatsız edıcı fren balatalarını kendımmı sokup zımparalayım servıs oter dedı ancak sacma olan 2015 tek el duzgun kullanılan bır motordan bahsedıyoruz ve yagmurlu havalarda dahı kullanılmıyor motor balata spreyı denendı ancak yok motoru calısmazken gerı gerı cekıyorum frenler otuyo baska bıyerden gıcırtılar.hayırlısı

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı mrkocaali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tesekkurler selcuk bey ama gercekten hersey ust uste gelıyor ve ınsanın moralı bozuluyor.motor gıderken stop edıyordu o sorunum cozuldu sukur ancak debrıyaj tasından gelen cıyık sesı cogu kalkısta devam edıyor ozellıkle yokuslarda baya rahatsız edıcı fren balatalarını kendımmı sokup zımparalayım servıs oter dedı ancak sacma olan 2015 tek el duzgun kullanılan bır motordan bahsedıyoruz ve yagmurlu havalarda dahı kullanılmıyor motor balata spreyı denendı ancak yok motoru calısmazken gerı gerı cekıyorum frenler otuyo baska bıyerden gıcırtılar.hayırlısı
    biraz sert kullan.zorla motora.seri kalkış yap.seri fren yap.emin ol bişeylerin yerine oturduğunu hissedeceksin.fazla duymayın şu sesleri...

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor şuan 400 üstünde yakıtım km de 0,25 -tl :D ilk bakımda bunu söyleyeceğim ayrıca vitesleri geçirdiğim ayaklık düşmek üzereymiş yeni farkettim sonra bir güzel sıktım.Debriyaj kavrama ayarını beğenmedim ben isteğime göre ayarladım,az gevşek gibi kaldı boşluk var oda ses yapıyor.Olmassa kavramayı biraz daha geriden yaptırayım o zaman sıkılaşır kannatimce .Farı söktüm beyaz ampül taktım çok sexy oldu sinyalleride led yapmak istiyorum ama henüz o işe kafa yoramadım.Bakımda hava filitresini değiştiriyorlarmış.Değişimin nasıl yapıldığını internette gördüm.Depo grenajını söküyorlar.Şimdi ben o depo grenajını burdaki servise nasıl söktüreyim çizerler vidaları kaydırırlar en güzeli o işi ben yapayım.Bundan önceki motorumu acentadan aldıktan sonra hiç servise uğramamıştım her işini ben yapmıştım doğal olarakda garantiyi öldürmüştüm :D .Kaliteli yağ kullanmak en güzeli ince yağı tavsiye etmiyorlar şanzıman vites geçişlerinde sıkıntı yapacağı için.Egzos olayına hiç girmek istemiyorum bu şekilde iyi ayak yakmaz artçıya zarar vermez ama oturak mutlaka elden geçmeli çok baskı yapıyor.En kısa zamanda kırmızı siyah yumuşak döşeme yapacağım.Altın elbiseli adamı seyrediyorum çok kötü değil adamda bilgi birikim var motor testleri güzel sayılır.Beğenmediğim yanlarıda var ama elde bu var başka yok :D izlemeye devam ne kaparsak kar.

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar tekeriniz düz bassın. Radyatörü delinen oldumu hiç ? benim 10.100 kmde radyatörüm anlamadığım bi sebepten delindi garantiden siparişi verdik umarım gelir radyatörümüz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)