Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı Doktor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence alınmaz 200 cclik motora bukadar para verilmez..
    Ne alınır ne önerirsin ? Alternatifin nedir merak ettim ondan soruyorum.Ben almadan önce araştırırken en uygun buydu.Aldım çokta memnunum.
    SAZMAN ve mgora bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oggomoggo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 (Honda CB125e-Pulsar 200 ns)
    Merhabalar arkadaşlar.

Üç gün önce o km 200 ns alarak aranıza katıldım. Şu an 175 Km de. Allah herkese gönlündekini nasib etsin inşallah.
    mgora ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Arkadaslar benim 200 ns yaklasik 2050 kilometrede rodaji falan dikkatle yaptim ancak bi suredir 1500 km den sonra sanirim bosa almakta zorlaniyorum. Mesela bi sure kullanip biryerde durmam gerektiginde bosa gecmiyor yada binde bir geciyor. Motoru durdurdugumda geciyor. Buna benzer bir sikinti yasayan varmi?

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Haftasonu fabrikada mangal varmış haberdar olan oldu mu , Ben bugün servise gidince söylediler davetiyeni al diye.
    Ama haftasonu Salihli'ye gideceğim için kötü zamanlama oldu.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...festivali.html

Gitmek isteyen varsa benim davetiyemi Mecidiyeköy Motoser'den alabilir , Doğan Usta'dan.

www.motoser.com

realbyshadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200Ns - Suzuki Inazuma
    Merhaba arkadaşlar.
    2014 model bir pulsarım var. Bu ay içerisinde 10 bin km bakımını yaptıracağım. Aldığım günden beri hiçbir sorun yaşatmadı, fakat son 2-3 aydır denge sensörü zırıltısı başladı ve malum devir dalgalanması var.
    Yeni yazılım yükleten arkadaşlar memnun kaldı mı, performansa olumlu/olumsuz etkisi oldu mu?
    Yeni modellerde denge sensörü ses sorunu çözüldü mü ve 2014 modellere uyum sağlar mı,veya iptal edip sorun yaşayan var mı?
    Önümüzdeki ay garantisi bitecek , garanti kapsamına giren özellikle kontrol ettirmemi önerdiğiniz bir sorun var mı ?
    Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı realbyshadow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    2014 model bir pulsarım var. Bu ay içerisinde 10 bin km bakımını yaptıracağım. Aldığım günden beri hiçbir sorun yaşatmadı, fakat son 2-3 aydır denge sensörü zırıltısı başladı ve malum devir dalgalanması var.
    Yeni yazılım yükleten arkadaşlar memnun kaldı mı, performansa olumlu/olumsuz etkisi oldu mu?
    Yeni modellerde denge sensörü ses sorunu çözüldü mü ve 2014 modellere uyum sağlar mı,veya iptal edip sorun yaşayan var mı?
    Önümüzdeki ay garantisi bitecek , garanti kapsamına giren özellikle kontrol ettirmemi önerdiğiniz bir sorun var mı ?
    Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
    2016 modelini aldım.. Kullanıp göreceğiz.. sorun çıkaracak mı diye..

Şu an için tek beğenmediğim korna sesi.. Bi değişik geldi.. normal mi değil mi bilemiyorum.. vakit bulunca gidip servise bir sorayım.. yada denk gelirse başka bir pulsarlının kornasını deneyeyim..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Arkadaşlar motorda sürtünme sesi geliyor ve plakalık da aşırı ses var bunun çözümünü bulan arkadaşlar var mı aranızda sinir bozuyor

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı karakuzum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorda sürtünme sesi geliyor ve plakalık da aşırı ses var bunun çözümünü bulan arkadaşlar var mı aranızda sinir bozuyor
    Plakaliktaki plastigi cikartip sadece plakayi monte et 4 tane civata attir plaka sesinden kurtulacaksin hatta aliexpresten plaka civatasi siparisi ver kuru kafa yada daha farkli sorun duzelicektir hem boyle daha guzel

http://tr.aliexpress.com/item/4pcs-l...388859766.html

TheRedStreaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Bajaj Pulsar 200 NS Gezilerden kısa kesitler. İyi seyirler.
    EverHarD* bunu beğendi.

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plakaliktaki plastigi cikartip sadece plakayi monte et 4 tane civata attir plaka sesinden kurtulacaksin hatta aliexpresten plaka civatasi siparisi ver kuru kafa yada daha farkli sorun duzelicektir hem boyle daha guzel

http://tr.aliexpress.com/item/4pcs-l...388859766.html
    Motora ilk bindiğimde ilk 2 km falan sürtünme sesi geliyor nerden geldiğini çözemedim ama sanırım ön lastikten geliyor bunun hakkında bir fikriniz var mı

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Motora ilk bindiğimde ilk 2 km falan sürtünme sesi geliyor nerden geldiğini çözemedim ama sanırım ön lastikten geliyor bunun hakkında bir fikriniz var mı
    balatalar yeni, diske alisiyor. gececek merak etme.

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balatalar yeni, diske alisiyor. gececek merak etme.
    300 km oldu hala geçmedi normal mi usta sende kaç km ye kadar oldu. Yola çıkıuom ilk 5 dk yapıyo sonra gün boyu yapmıyor. Spreye gerek var mı sence uoksa ilk bakımdan sonra geçer mi

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    300 km oldu hala geçmedi normal mi usta sende kaç km ye kadar oldu. Yola çıkıuom ilk 5 dk yapıyo sonra gün boyu yapmıyor. Spreye gerek var mı sence uoksa ilk bakımdan sonra geçer mi
    Km okuyucu sesi de olabilir, serviste jant ı çıkartın km kısmına gres uygulaması yaptırın geçecektir, veya balata ya hafif zımpara işlemi yapın yerine takın.

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    Makinayı getirdik garaja koyduk. 100 km kullandım rahat motor ama gıdonu yükseltmek lazım avuç ıclerım ağırmış. Gıdon yükseltme aparatı linki verebilir misiniz?

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı volkanmet86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makinayı getirdik garaja koyduk. 100 km kullandım rahat motor ama gıdonu yükseltmek lazım avuç ıclerım ağırmış. Gıdon yükseltme aparatı linki verebilir misiniz?

http://i.hizliresim.com/6n7P47.jpg
    Muhammed Kandemir Gidon yükseltme aparatı satıyor 05396013533

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Yarinki etkinlige gidecek olan varmi

Pulsar 150 ns alan arkadaşlar aynaları değiştirme ihtiyacı duyuyor. 200 ns aynaları nasıl?

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı lostmymindd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar 150 ns alan arkadaşlar aynaları değiştirme ihtiyacı duyuyor. 200 ns aynaları nasıl?
    Discover aynasi takıyosun sorun kalmıyor diyerek pikniğe kaçıyorum .

Arkadaşlar kullanma kılavuzunu okumaya başladım. Vites küçültürken motorun hızını arttırmanın mantığını pek anlamadım. Belki klasik bir şeydir ama benim ilk motorum olacağı için anlamadım.

Alıntı lostmymindd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kullanma kılavuzunu okumaya başladım. Vites küçültürken motorun hızını arttırmanın mantığını pek anlamadım. Belki klasik bir şeydir ama benim ilk motorum olacağı için anlamadım.

http://i.hizliresim.com/ZdgyV3.png
    Devri yükseltip düşük vitese geçmek için hazırlamaktan bahsetmiş sanırım.Bu şekilde vites düşürdüğünüz de arkada artçınız varsa size kafa atmaz daha rahat sürüşünüz olur ve dişlilerin ömrü de uzar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)