Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Oktay'ın dükkanın önünü. Bir TIR dolusu motordan kalan. Onların da sahibi henüz gelmemiş. TIR komple siyah motorla dolu olarak geldiği içim arkadaşın motorunu alamadık doğal olarak. Renkliler Cumartesi gelecek diyorlar. Hayırlısıyla bekliycez artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu da dün gece ve sabah ki haliymiş. Şimdi gördüm feyste. Öğlene kadar kapan gitmiş motoru
    SAZMAN bunu beğendi.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Depo üstü mıknastılı çanta aldım, Bizim deponun üzeri plastikmiş tabi yapışmadı
    AttilaXtreme, SAZMAN ve crxforever bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oktay'ın dükkanın önünü. Bir TIR dolusu motordan kalan. Onların da sahibi henüz gelmemiş. TIR komple siyah motorla dolu olarak geldiği içim arkadaşın motorunu alamadık doğal olarak. Renkliler Cumartesi gelecek diyorlar. Hayırlısıyla bekliycez artık
    http://i.hizliresim.com/BPkndD.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu da dün gece ve sabah ki haliymiş. Şimdi gördüm feyste. Öğlene kadar kapan gitmiş motoru
    http://i.hizliresim.com/nMB6mR.jpg
    Abi oktay motora baya ilgilisin sanki dükkan senin
    AttilaXtreme bunu beğendi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oktay usta bi başka ama gerçekten bahsi geçiyordu ne olabilirki diyordum gidip tanıyınca anlıyorsun işini düzgün yapan,acayip derecede makara ilgili sagolsun hatta bana baya bi takılmıştı bi konuda gittiğimde süpriz yapıcam

Motosikleti
    2014 ybr esd
    pulsarın debriyaj cozlarsa illaki orjinalinimi alacağız.muadil parça yok mu?ybr deki gi tayvan mayvan.orjinali çok pahalı

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Mondiale 17 lira vermiştik 90 tl ye balata yag degısimi işçilik dahil halletmiştik pahalıymış harbiden

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    motorunu alanlardan ses soluk yok ben yarın öğleyin alıyorum inşallah

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam ahali.
    Ufak bir sorum olacak, aradım mamafih bulamadım, gidon yükseltme aparatı aldım, 3cm yükselten parçadan. Hafta sonu kendim monte etmeyi düşünüyorum. Kendisi monte eden varsa fren, debriyaj ve gaz tellerinin yeterli boşluğunun olup olmadığını ve başka tavsiyelerinin olup olmadığını merak ediyorum.
    Sevgiler.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı inshroud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam ahali.
    Ufak bir sorum olacak, aradım mamafih bulamadım, gidon yükseltme aparatı aldım, 3cm yükselten parçadan. Hafta sonu kendim monte etmeyi düşünüyorum. Kendisi monte eden varsa fren, debriyaj ve gaz tellerinin yeterli boşluğunun olup olmadığını ve başka tavsiyelerinin olup olmadığını merak ediyorum.
    Sevgiler.
    Önceki sayfalarda var. Tüm konular. Ben yaptırdım tüm tel ve kablolar yeterli sorunsuz takılıyor. Önceki sayfalarda gidon için farklı aparatlar da var.

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Önceki sayfalarda ilgili mesajlara baktım da tam olarak durumu çözememiştim. Sevgili kdiner yardımcı oldu sağolsun whatsapptan fotoğraf göndererek. Bazı durumlarda gidonu tam sağ ya da tam sol yapınca gaz verme durumu olabiliyormuş sadece, başka bir sorun olmuyormuş anladığım kadarıyla. Hafta sonu tecrübe edeceğim inşallah. Teşekkür ederim.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı inshroud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceki sayfalarda ilgili mesajlara baktım da tam olarak durumu çözememiştim. Sevgili kdiner yardımcı oldu sağolsun whatsapptan fotoğraf göndererek. Bazı durumlarda gidonu tam sağ ya da tam sol yapınca gaz verme durumu olabiliyormuş sadece, başka bir sorun olmuyormuş anladığım kadarıyla. Hafta sonu tecrübe edeceğim inşallah. Teşekkür ederim.
    Düzgün baglatirsan öyle bir şey yaşamazsın. Ben Şu kardeşime yaptırdım,
    Muhammed Kandemir
    +905396013533

Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/BPkndD.jpg

http://i.hizliresim.com/nMB6mR.jpg
    Bir de utanmadan japonlar toplanmış geliyor da hintliler burada topanıyor diye .ok atmaya çalışanlar vardı, bu fotolar gayet toplu halde gösteriyor motorları, bunları Kuralkan burada toplayıp kutulamıyor sanırım? benim NS150'im de bayiye toplu halde gelmişti, adamlar sadece genel bir bakım, akü şarjı yıkama gibi şeyler yaptılar. İnsanlardaki önyargıyı kırmak zor iş, ama böyle fotolar videolar paylaşılmalı ki tapınılan markalar dışına çıkamayanlar da önyargılarından kurtulsunlar.

Kaldı ki motoru bayii de toplayabilir, neticede o motorun bakımını o bayii yapabildiğine göre herhalde gerektiğinde toplamasını da yapabilir. Şu motor işindeki kadar safsata başka camialarda var mıdır insan düşünüyor doğrusu.

NS200'lerinizi güle güle sürün. Biz de kardeşi NS150lerimizle yollardayız.
    AttilaXtreme ve mgora bunu beğendiler.

berkerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj ns 200/bmw r nine T
    Buyuk kardesimle ortak aldigimiz nine t benim boyumu asinca yeni motor arayisim bugun itibariyle ns ile son buldu. Tabi butun parayi nine tye yatirinca para kalmadi hesapta. Motosiklet hep dikkatimi cekiyordu ama buradaki sorunlari okuyunca uzak durdum. Sonra dedim ki kendime ne kadar kotu olabilir ki diye. Umarim buyuk bir problem yasamam. Yakindan gorunce kaliteli geldi esasinda. Plaka ve ruhsat islerini halletmedim henuz, malum sigorta fiyati. Tek teklif aldim ziraat bankasindan o da 900 lira. Bugun birkac yere daha sorup, daha dusuk cikmazsa, yaptiracagim. Yas 25 ankara, ustume kayitli 3. Arac.

Motosikleti
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsarın debriyaj cozlarsa illaki orjinalinimi alacağız.muadil parça yok mu?ybr deki gi tayvan mayvan.orjinali çok pahalı
    Bajaj Qute debriyajını ucuza satarlarsa uydurabiliriz belki. Bajaj Qute alan varsa gerçi benim tek gördüğüm test arabaları ama Qute'de debriyaj değişimi sıkça gerekebilir bu nedenle de debriyajı ucuz olabilir. 400 kiloluk aracı içinde insanlarla hareket ettirmek isteyince baya devirli kaldırmak gerekiyo bu da debriyajı çabuk bitirir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Şimdi baktım 1 balata 9 lira, 6 tane balata alıyosun 54 lira. Çok ucuz olmasa da Pulsar'ın orjinal balata takımına 120 lira vermekten iyi. Bir de aynı balatadır zaten

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Selâmün aleyküm değerli pulsar ailesi motorun yakıtı fazla diyorlar doğru mu 20 kuruşa çıktığı doğru mu sizlerden yorum alayım dedim sizin yakıtlar kaç ben fabrika verilerine guvenmiyorum

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı Berkan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selâmün aleyküm değerli pulsar ailesi motorun yakıtı fazla diyorlar doğru mu 20 kuruşa çıktığı doğru mu sizlerden yorum alayım dedim sizin yakıtlar kaç ben fabrika verilerine guvenmiyorum
    20 lira koydum, tapagaz şehiriçi 150km yaptım. sen yap hesabını.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Pulsara uzun ön cam takanı görmüştüm nerden bulunur o camlardan bahsettiğim cam irf motorun camı değildi
    kayalarmotor bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-full-aksesuar-200-ns-firsat-295102537/detay/

Motosiklet satılıktır.Yakınen görmeden karar vermeyin .Yüksek cc motosikletler ile takaslanabilirmiş.

Motosikleti
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 lira koydum, tapagaz şehiriçi 150km yaptım. sen yap hesabını.
    Tapagaz ölçütün nedir ? Bütün viteslerde 10 bin devire çıktın mı ? Seyir hızın kaç ? Senin dediğin gibi sürünce 1 litre benzin ile 20-25 km arası yol yapıyo motor.
    SAZMAN bunu beğendi.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Severim, düzgün adamdır. Hep düzgün adamdı. Titan ile kuryelik yaparken (1990'lar) Şirinevler Honda'da ustaydı. O zaman efsane Titanlarımızı hep oraya götürürdük. Sonra motor değiştirdik yollarımız ayrılmıştı. Nasip işte tekrar kesişti. Bu motoru alırken onun satıcısı ve servisi olması benim için ayrı bir güvenceydi.
    maktama bunu beğendi.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (1 üye ve 23 misafir)