Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Nisan 2016, 00:40
Macit250 adlı üyeden alıntı
Motor kötü diye satılmıyorki.CC yükseltme amaçlı satılıyor.
Orjinal lastiklerle bu motorda insan kendini geliştiremez ki CC yükseltme doğru değil o yüzden. Amaç caddede motorla ileri geri tur atmaksa durum değişir tabi.
Reklamlar
-
24 Nisan 2016, 17:52
merhabalar Pulsar ailesi,
10 12 gün önce siparişini verdiğimiz 2 adet pulsarımızı ayın 20 sinde alacağız diye beklerken sevkiyatın 27sine kaldığını öğrenip sabırsızlığımızı katlamış olduk.
Bizim gibi pulsar bekleyen kardeşlerime sabır, Pulsarcılara kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hayırlı günler.
-
24 Nisan 2016, 18:25
Mekrem adlı üyeden alıntı
merhabalar Pulsar ailesi,
10 12 gün önce siparişini verdiğimiz 2 adet pulsarımızı ayın 20 sinde alacağız diye beklerken sevkiyatın 27sine kaldığını öğrenip sabırsızlığımızı katlamış olduk.
Bizim gibi pulsar bekleyen kardeşlerime sabır, Pulsarcılara kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hayırlı günler.
usta bende 22 sinde alcakken ayın 1 inde alacağım bekliyorum daha 1 hafta var hatta 1 i pazar gününe ek geliyor adama açtırcam dükkanı bekleyemem 1 gün daha :D allah bize sabır versin gerçekten beklemek güzel değil ama hayırlısı olsun
-
25 Nisan 2016, 13:29
Oktay Usta'dan bugün dükkan komşuma da aldık bir tane (siyah-beyaz) Peşinatını verdik (4.000 TL) Elde Pulsar 200 NS kalmamış. Teslimatlar yarın ve çarşambaymış. Nasipse o da en erken Perşembe teslim alabilecek.
Motor cayır cayır satılıyor arkadaş. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
25 Nisan 2016, 13:33
selam herkese cumartesi günü uçmakdereye gittim. pulsarla ilk bol virajlı yolculuğumdu. ve virajlar varmış sahile kadar indim orada biraz oyalandım çay içtim fotoğraf çektim. çıkışıda yaparken biraz zorlandım. ve sert dönüşlerde beni bayaa zorladı performans olarak genel anlamda memnun kaldım. lastikler michelen olunca virajları iyi aldı. ama bazı yerlerde zorlandım. biraz daha viraj çalışmam lazım. daha önce yazılımdan sonra hız yapamadığımı yazmıştım. motor açıldı galiba 130 anlık gördüm. daha fazla basmadım. kaskım çok rüzgar aldığı için iki gündür baş ağrısı çekiyorum. kaskım ls2 396 ve değiştirmem gerekiyor. 100 üzeri hızlarda çok rüzgar alıyor. uzun yol yapılırmı sorusuna gelince daha çnceden yaz tatili için batum planlıyordum ama pulsarla biraz zor olacak yada bol duraklamalı yapmak lazım. kaskıda tabii değiştirmem lazım. bu arada avuc içi ve kollarım ağrıdı. rüzgar dışında direksiyon yükseltme takmak gerekecek. cam siperlik konusunda kararsın kaldım açıkcası. hala takdırmadım. rüzgara ne denli etkili olur bilmiyorum. fotoğraf şuan yükleyemiyorum. ama instegram hesabıma attım bazı fotolar. @necektimben hesabından uçmak dere ve yol fotoğraflarıma bakabilrisiniz. tekeriniz düz bassın.
-
25 Nisan 2016, 14:15
irfun adlı üyeden alıntı
selam herkese cumartesi günü uçmakdereye gittim. pulsarla ilk bol virajlı yolculuğumdu. ve virajlar varmış
sahile kadar indim orada biraz oyalandım çay içtim fotoğraf çektim. çıkışıda yaparken biraz zorlandım. ve sert dönüşlerde beni bayaa zorladı
performans olarak genel anlamda memnun kaldım. lastikler michelen olunca virajları iyi aldı. ama bazı yerlerde zorlandım. biraz daha viraj çalışmam lazım. daha önce yazılımdan sonra hız yapamadığımı yazmıştım. motor açıldı galiba 130 anlık gördüm. daha fazla basmadım. kaskım çok rüzgar aldığı için iki gündür baş ağrısı çekiyorum. kaskım ls2 396 ve değiştirmem gerekiyor. 100 üzeri hızlarda çok rüzgar alıyor. uzun yol yapılırmı sorusuna gelince daha çnceden yaz tatili için batum planlıyordum ama pulsarla biraz zor olacak yada bol duraklamalı yapmak lazım. kaskıda tabii değiştirmem lazım. bu arada avuc içi ve kollarım ağrıdı. rüzgar dışında direksiyon yükseltme takmak gerekecek. cam siperlik konusunda kararsın kaldım açıkcası. hala takdırmadım. rüzgara ne denli etkili olur bilmiyorum. fotoğraf şuan yükleyemiyorum. ama instegram hesabıma attım bazı fotolar. @necektimben hesabından uçmak dere ve yol fotoğraflarıma bakabilrisiniz. tekeriniz düz bassın.
intagram fotolarının hepsini kendin mi çektin? çok başarılı. çok güzel bir hobi.hesap ismiyle müsemma.
-
25 Nisan 2016, 14:36
dogrudur. hepsi kendi çekimim. ismindende anlaşıldığı gibi
mo180402 adlı üyeden alıntı
intagram fotolarının hepsini kendin mi çektin? çok başarılı. çok güzel bir hobi.hesap ismiyle müsemma.
-
25 Nisan 2016, 15:07
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Oktay Usta'dan bugün dükkan komşuma da aldık bir tane (siyah-beyaz) Peşinatını verdik (4.000 TL) Elde Pulsar 200 NS kalmamış. Teslimatlar yarın ve çarşambaymış. Nasipse o da en erken Perşembe teslim alabilecek.
Motor cayır cayır satılıyor arkadaş. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayirli olsun abi. Gerçekten de öyle. Anadolu yakasında da yok. Ben Pulsarımı sabah sattım. 2015 modeli 8200 e verdim yokluktan bir sürü arayan oldu. Düzgün bir kardeşime gitti hayırlısı ile.
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
irfun adlı üyeden alıntı
selam herkese cumartesi günü uçmakdereye gittim. pulsarla ilk bol virajlı yolculuğumdu. ve virajlar varmış
sahile kadar indim orada biraz oyalandım çay içtim fotoğraf çektim. çıkışıda yaparken biraz zorlandım. ve sert dönüşlerde beni bayaa zorladı
performans olarak genel anlamda memnun kaldım. lastikler michelen olunca virajları iyi aldı. ama bazı yerlerde zorlandım. biraz daha viraj çalışmam lazım. daha önce yazılımdan sonra hız yapamadığımı yazmıştım. motor açıldı galiba 130 anlık gördüm. daha fazla basmadım. kaskım çok rüzgar aldığı için iki gündür baş ağrısı çekiyorum. kaskım ls2 396 ve değiştirmem gerekiyor. 100 üzeri hızlarda çok rüzgar alıyor. uzun yol yapılırmı sorusuna gelince daha çnceden yaz tatili için batum planlıyordum ama pulsarla biraz zor olacak yada bol duraklamalı yapmak lazım. kaskıda tabii değiştirmem lazım. bu arada avuc içi ve kollarım ağrıdı. rüzgar dışında direksiyon yükseltme takmak gerekecek. cam siperlik konusunda kararsın kaldım açıkcası. hala takdırmadım. rüzgara ne denli etkili olur bilmiyorum. fotoğraf şuan yükleyemiyorum. ama instegram hesabıma attım bazı fotolar. @necektimben hesabından uçmak dere ve yol fotoğraflarıma bakabilrisiniz. tekeriniz düz bassın.
Spor füme cam rüzgar kesmedi maalesef. Ben de sesten rahatsizdim ama naked böyle olur yapacak birsey yok. Uzun tur camı gerekli ama oda şekil olarak bozabilir.
-
25 Nisan 2016, 17:13
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun abi. Gerçekten de öyle. Anadolu yakasında da yok. Ben Pulsarımı sabah sattım. 2015 modeli 8200 e verdim yokluktan bir sürü arayan oldu. Düzgün bir kardeşime gitti hayırlısı ile.
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Spor füme cam rüzgar kesmedi maalesef. Ben de sesten rahatsizdim ama naked böyle olur yapacak birsey yok. Uzun tur camı gerekli ama oda şekil olarak bozabilir.
irf motorda var cam çeşitleri bi bakmak lazım
-
26 Nisan 2016, 20:45
arkadaşlar bu arka çamurluğu çıkarmak için servise gitmeme gerek var mı yoksa kendim anahtarla halledebileceğim bir şekilde kolay mı? Daha motorumun elime gelmesine 4-5 gün var bilmiyorum o yüzden kullanırken de dikkat etmedim hiç çamurluğa
-
26 Nisan 2016, 23:00
Arkadaşlar merhaba pulsar 200ns alarak aranıza katılmaya karar verdim. Bugün bayiye gittiğimde renk konusuna karar verirken motorun yeşil renginin de alınabileceğini fakat bunun için 500Lira fark ödemem gerektiğini söylediler. Bu renk özel bir seri olarak mı geliyor diye sorduğumda özel olarak Türkiye'de satıldığını sipariş üzerine fabrikada kawasaki yeşiline boyandığını belirttiler. Fiyat olarak peşin alımda 8000.TL net fiyat verdiler. Yeşil istersem 8500.TL olucak. Sizce renk için 500.TL vermeye değer mi? Yok derseniz siyah almaya niyetliyim
-
26 Nisan 2016, 23:37
karakuzum adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu arka çamurluğu çıkarmak için servise gitmeme gerek var mı yoksa kendim anahtarla halledebileceğim bir şekilde kolay mı? Daha motorumun elime gelmesine 4-5 gün var bilmiyorum o yüzden kullanırken de dikkat etmedim hiç çamurluğa
alyanla rahatca cikartip takabilirsin.
-
27 Nisan 2016, 00:27
yolcu17 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba pulsar 200ns alarak aranıza katılmaya karar verdim. Bugün bayiye gittiğimde renk konusuna karar verirken motorun yeşil renginin de alınabileceğini fakat bunun için 500Lira fark ödemem gerektiğini söylediler. Bu renk özel bir seri olarak mı geliyor diye sorduğumda özel olarak Türkiye'de satıldığını sipariş üzerine fabrikada kawasaki yeşiline boyandığını belirttiler. Fiyat olarak peşin alımda 8000.TL net fiyat verdiler. Yeşil istersem 8500.TL olucak. Sizce renk için 500.TL vermeye değer mi? Yok derseniz siyah almaya niyetliyim
Bence çok güzel renk fazladan olsa 500 nakitim alırdım ama 8 binlik motor sigortası pilakası koruması 9 bini buluyor
-
27 Nisan 2016, 08:15
Pulsar ı mı sattım arkadaşlar. Artık eskisi gibi değil. Yaş ilerledikçe her şey monoton geliyor. Saygılar.
-
27 Nisan 2016, 10:20
Salcanom dan memnunum fakat 2 yıllık tecrübe sonrası biraz daha kalıplı ve güçlü bir motosiklet almak için satışa koydum. Bu aralar arayanı bol.. Satınca nasip olursa 200 NS almayı düşünüyorum.. Geçen hafta test sürüşüne katıldım.. gücünü oldukça beğendim..Biraz daha kalıplı olsaydı yada AS200 olsaydı daha iyi olurdu ama nasip kısmet artık..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
27 Nisan 2016, 12:54
Herkese merhaba, pulsar 200le 1.000kmyi gectim, rodaj sonrasi motorun performansini deneme asamasindayim ve gayet memnunum..Ancak boyle yaklasik 10 gunde bir motoru calistirirken gosterge bir hata kodu verip resetliyor..3-4 defa oldu bu neden olur acaba?
-
27 Nisan 2016, 12:59
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_45381.html#0
pulsar 200ns için
M: 203 x 89 x 120 cm
L: 228 x 99 x 124 cm
XL: 246 x 104 x 127 cm
hangi bedeni almalıyım?
-
27 Nisan 2016, 13:15
matrix506xx adlı üyeden alıntı
çanta falan varsa al XL'ı.. geniş geniş örtersin..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
27 Nisan 2016, 13:35
Salih_T adlı üyeden alıntı
çanta falan varsa al XL'ı.. geniş geniş örtersin..
sağlam mı acaba?
bu ürün hakkında bilginiz var mı?
-
27 Nisan 2016, 14:12
matrix506xx adlı üyeden alıntı
Maxemin XLsini kullandım pulsarımda çantasız tam oluyodu. Modacarın aldım yine XL araba artı motor birarada sığar kestiğim halde hala kocman çuval gibi. O yüzden iyice araştır kağıt üstünden pek anlamıyorum bu ölçüleri
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)