Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki İnazuma F
    Arkadaşlar bugün itibariyla biz de Pulsar'landık.Hepimizin tekeri düz bassın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

kdiner ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar D400
    SAZMAN bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    falcon sharp 170/200'ün sakalı değil mi bu : D
    LİNK
    Evet o. Güzel ifşalamışsın abi
    SAZMAN bunu beğendi.

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    kardeşim çok güzel gezmişsiniz... ayrıca videodaki ikinci sözsüz müzik nedir... çok güzel olmuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

Gelin ve Damatı bulupta foto almamak olur mu hiç...

kdiner ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Motosikleti
    Dominar D400
    Ebay'den manet alayım diye araştırırken bizim motorlar için üretilmiş önçatal sabitleme desteğine(artık adı herneyse) denk geldim. Fiyat kargoyla beraber 105-110tl gibi,biraz fazla gibi geldi, gerçi istediğiniz renkte seçebilmek de güzel.
    LİNK

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Birde bu var asya majör 250 alt sakalı bence uyar gibi denemek lazım
    [IMG][/IMG]

Merhabalar, Bu bilgi de şurada dursun amaçlı bir mesaj yazıyorum. her nekadar kılavuzda yazsa da malum milletce kılavuz okumuyoruz, google a bajaj pulsar saat ayarı yazınca da ilk sırada bu konu çıkıyor ama saat ayarı nasıl yapılır net anlatılmıyor. Arayanlar kolay bulsun diye buraya da yazayım.

BAJAJ PULSAR 200 NS SAAT AYARI

1- Kontağı çeviriyoruz
    2- Killer switch i açıyoruz (kırmızı düğmeye basıyoruz) ibreler kendine geliyor.
    3- Ekranda "Trip 1" yazısını görene kadar, ibrenin üzerindeki siyah düğmelerden " M " yazana basıyoruz.
    4- Ekranda "Trip 1" yazısı varken her iki siyah düğmeye birden basılı tutuyoruz ta ki saat yazısı yanıp sönene kadar
    5- " M " düğmesi ile saati " S " düğmesi ile dakikayı ayarlıyoruz. Saat 24 saatlik değil, Gece 24 ten öğlen 12 ye kadar AM öğlen 12 den gece 24 kadar PM oluyor yani saat 14:00 ken ayarlama yapıyorsanız 02:00 PM olacak. Farkeder mi? Aslında farketmez ama dünya standardı böyle
    6- İşimiz bittiğinde hiç oyalanmıyoruz, çünkü 5 sn den fazla ayar modunda beklersek eski saate geri dönüyor.
    " M " ve " S " tuşlarına aynı anda 2sn kadar basıyoruz ve eni saati kaydediyoruz.

yeni saatiniz hayırlı olsun.
    SAZMAN ve ASİL_1 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ebay'den manet alayım diye araştırırken bizim motorlar için üretilmiş önçatal sabitleme desteğine(artık adı herneyse) denk geldim. Fiyat kargoyla beraber 105-110tl gibi,biraz fazla gibi geldi, gerçi istediğiniz renkte seçebilmek de güzel.
    LİNK
    http://i.ebayimg.com/images/g/51AAAO...rbF/s-l400.jpg
    Fiyatı idare eder ama çok fazla parçalı ve ince yapılı. Süs olmaktan başka bi işlevi olmaz. Ortası tek parça CNC kesim ve kenarlardan yine tek parçalı sabitleyicileri olan ürünleri tercih etmek gerek.
    maktama bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Merhabalar , n11 de arka çanta demiri satılıyor.Yorumda montajında sıkıntı var plastiğine değiyor yazmışlar.Alan kullanan varmı fiyatıda makul gibi.Bu demire her çanta uyarmı.MAXEM sl-45 diye bi çanta baktım 45 lt bilmiyorum ne kadar sağlam yada daha küçük bişey iş görürmü bilemiyorum.İçine orta boy bi çanta koymak istiyorum.Önerebileceğiniz bir çanta varmıdır.Şimdiden teşekkür ediyor,herkese sıkıntısız keyifli bir sürüş diliyorum.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı kadırmadran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim çok güzel gezmişsiniz... ayrıca videodaki ikinci sözsüz müzik nedir... çok güzel olmuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------

http://i.hizliresim.com/XkgWOR.jpg
    http://i.hizliresim.com/57v9Wj.jpg
    http://i.hizliresim.com/d3JjYV.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

Gelin ve Damatı bulupta foto almamak olur mu hiç...
    http://i.hizliresim.com/QBnXb3.jpg
    http://i.hizliresim.com/bD08Nd.jpg
    ay yüzlüm fon müziğidir, google veya youtubeden bulabilirsiniz.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    BAJAJ-Pulsar 200 ns
    Arkadaşlar lütfen birisi bu tek renklerin geleceğini söylesin. Ya türkiye versiyonlarının tüm çift renkleri aşırı itici..hindistanda masmavi olanı var beyazı var bordosu var hatta turuncusu var.. bizde tek renk siyah..siyah renkde yazın malum sorun verir üstündeki insana :D demek istediğim tek renk seçenekleri ne zaman gelecek?

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    LİNK
    http://i.ebayimg.com/images/g/51AAAO...rbF/s-l400.jpg
    Bunun faydası nedir?
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Alıntı MT. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar , n11 de arka çanta demiri satılıyor.Yorumda montajında sıkıntı var plastiğine değiyor yazmışlar.Alan kullanan varmı fiyatıda makul gibi.Bu demire her çanta uyarmı.MAXEM sl-45 diye bi çanta baktım 45 lt bilmiyorum ne kadar sağlam yada daha küçük bişey iş görürmü bilemiyorum.İçine orta boy bi çanta koymak istiyorum.Önerebileceğiniz bir çanta varmıdır.Şimdiden teşekkür ediyor,herkese sıkıntısız keyifli bir sürüş diliyorum.
    ANTALYA TAYFUN MOTORDAN GAFF MARKA ÖNERDİ PLASTİK KALİTELİ SANIRSAM 52 LİTRE HACMİ VAR ŞUAN İÇİN MEMNUNUM ÇANTA DEMİRİDE YANLARI DARBEDEN KORUYOR ÖNERİRİM

Motosikleti
    Alıntı karakuzum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar lütfen birisi bu tek renklerin geleceğini söylesin. Ya türkiye versiyonlarının tüm çift renkleri aşırı itici..hindistanda masmavi olanı var beyazı var bordosu var hatta turuncusu var.. bizde tek renk siyah..siyah renkde yazın malum sorun verir üstündeki insana :D demek istediğim tek renk seçenekleri ne zaman gelecek?
    Tek renkler geliyor kayalar motora yesil ve sari olmak uzere gelmisti hatta yesiki direk kawasaki gorunumu katiyor bi arastir istersen
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet o. Güzel ifşalamışsın abi
    Allah bilir 50 liradır bide.

Motosikleti
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah bilir 50 liradır bide.
    Falcon motorda tanıdığın varsa toptan alırsan daha da ucuza gelir. Keşke arkadaş böyle bi sakal var motora da çok yakışıyor uygun ölçülerde bağlantı demiri yaptım satıyorum deseymiş.
    SAZMAN, ayzek ve mgora bunu beğendiler.

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun faydası nedir?
    ön çatalın birbirinden ayrı sağa-sola esneme durumunu engelliyor, motorun gidişinin -özellikle virajlardaki- stabilitesini artırıyor(deniliyor),. Durumu güzel anlatan bir görsel vardı ancak bulamadım. İnternette "motorcycle fork brace" olarak aratırsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    beykurt bunu beğendi.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    ön çatalın birbirinden ayrı sağa-sola esneme durumunu engelliyor, motorun gidişinin -özellikle virajlardaki- stabilitesini artırıyor(deniliyor),. Durumu güzel anlatan bir görsel vardı ancak bulamadım. İnternette "motorcycle fork brace" olarak aratırsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    Ben de araştırmıştım ne işe yarar diye, alacaktım, tecrübeli bir sürücü arkadaş "Abi küçük motorlara gerek yok, büyük cc li motorlarda kullanılır, bunlar viraja yatmada, performans kullanımda işe yarar dedi." Yani kısaca sen yaşlısın , şimdi bunu takarsın Pulsar'a, ulan para verdim deyip bir de yatarsın virajda sonra senle uğraşmayalım." demek istedi.
    beykurt ve kdiner bunu beğendiler.

Motosikleti
    Oktay ustanin yanina gittim sagolsun sorunlarimla tek tek ilgilendi butun herseyi duzeldi ötmesi falan 114 de kesiye girmesi ortadan kalkti motor resmen kendine geldi adam sanki sihirli dokunuşlar yapti motora geriye bir tek terleme sorunum kaldi 4500 de onuda hallederiz dedi bu arada amortisor kecesi degil kecelerde sikinti var ondan otuyor dedi onlari garantiden degistirdi simdilik hersey super tesekkurler oktay usta
    SAZMAN, fedos ve kdiner bunu beğendiler.

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oktay ustanin yanina gittim sagolsun sorunlarimla tek tek ilgilendi butun herseyi duzeldi ötmesi falan 114 de kesiye girmesi ortadan kalkti motor resmen kendine geldi adam sanki sihirli dokunuşlar yapti motora geriye bir tek terleme sorunum kaldi 4500 de onuda hallederiz dedi bu arada amortisor kecesi degil kecelerde sikinti var ondan otuyor dedi onlari garantiden degistirdi simdilik hersey super tesekkurler oktay usta
    Zırıldama sorununu tam olarak nasıl çözdüler bilgi verebilir misiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)