Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Nisan 2016, 00:09
Reklamlar
-
12 Nisan 2016, 00:25
ceza031 adlı üyeden alıntı
falcon sharp 170/200'ün sakalı değil mi bu : D
LİNK
-
12 Nisan 2016, 01:14
maktama adlı üyeden alıntı
Evet o. Güzel ifşalamışsın abi
-
12 Nisan 2016, 02:53
-
12 Nisan 2016, 09:13
Ebay'den manet alayım diye araştırırken bizim motorlar için üretilmiş önçatal sabitleme desteğine(artık adı herneyse) denk geldim. Fiyat kargoyla beraber 105-110tl gibi,biraz fazla gibi geldi, gerçi istediğiniz renkte seçebilmek de güzel.
LİNK
-
12 Nisan 2016, 09:29
Birde bu var asya majör 250 alt sakalı bence uyar gibi denemek lazım
[IMG][/IMG]
-
12 Nisan 2016, 10:42
Merhabalar, Bu bilgi de şurada dursun amaçlı bir mesaj yazıyorum. her nekadar kılavuzda yazsa da malum milletce kılavuz okumuyoruz, google a bajaj pulsar saat ayarı yazınca da ilk sırada bu konu çıkıyor ama saat ayarı nasıl yapılır net anlatılmıyor. Arayanlar kolay bulsun diye buraya da yazayım.
BAJAJ PULSAR 200 NS SAAT AYARI
1- Kontağı çeviriyoruz
2- Killer switch i açıyoruz (kırmızı düğmeye basıyoruz) ibreler kendine geliyor.
3- Ekranda "Trip 1" yazısını görene kadar, ibrenin üzerindeki siyah düğmelerden " M " yazana basıyoruz.
4- Ekranda "Trip 1" yazısı varken her iki siyah düğmeye birden basılı tutuyoruz ta ki saat yazısı yanıp sönene kadar
5- " M " düğmesi ile saati " S " düğmesi ile dakikayı ayarlıyoruz. Saat 24 saatlik değil, Gece 24 ten öğlen 12 ye kadar AM öğlen 12 den gece 24 kadar PM oluyor yani saat 14:00 ken ayarlama yapıyorsanız 02:00 PM olacak. Farkeder mi? Aslında farketmez ama dünya standardı böyle
6- İşimiz bittiğinde hiç oyalanmıyoruz, çünkü 5 sn den fazla ayar modunda beklersek eski saate geri dönüyor.
" M " ve " S " tuşlarına aynı anda 2sn kadar basıyoruz ve eni saati kaydediyoruz.
yeni saatiniz hayırlı olsun.
-
12 Nisan 2016, 10:59
Ebay'den manet alayım diye araştırırken bizim motorlar için üretilmiş önçatal sabitleme desteğine(artık adı herneyse) denk geldim. Fiyat kargoyla beraber 105-110tl gibi,biraz fazla gibi geldi, gerçi istediğiniz renkte seçebilmek de güzel.
LİNK
http://i.ebayimg.com/images/g/51AAAO...rbF/s-l400.jpg
Fiyatı idare eder ama çok fazla parçalı ve ince yapılı. Süs olmaktan başka bi işlevi olmaz. Ortası tek parça CNC kesim ve kenarlardan yine tek parçalı sabitleyicileri olan ürünleri tercih etmek gerek.
-
12 Nisan 2016, 12:53
Merhabalar , n11 de arka çanta demiri satılıyor.Yorumda montajında sıkıntı var plastiğine değiyor yazmışlar.Alan kullanan varmı fiyatıda makul gibi.Bu demire her çanta uyarmı.MAXEM sl-45 diye bi çanta baktım 45 lt bilmiyorum ne kadar sağlam yada daha küçük bişey iş görürmü bilemiyorum.İçine orta boy bi çanta koymak istiyorum.Önerebileceğiniz bir çanta varmıdır.Şimdiden teşekkür ediyor,herkese sıkıntısız keyifli bir sürüş diliyorum.
-
12 Nisan 2016, 13:05
kadırmadran adlı üyeden alıntı
ay yüzlüm fon müziğidir, google veya youtubeden bulabilirsiniz.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
12 Nisan 2016, 14:43
Arkadaşlar lütfen birisi bu tek renklerin geleceğini söylesin. Ya türkiye versiyonlarının tüm çift renkleri aşırı itici..hindistanda masmavi olanı var beyazı var bordosu var hatta turuncusu var.. bizde tek renk siyah..siyah renkde yazın malum sorun verir üstündeki insana :D demek istediğim tek renk seçenekleri ne zaman gelecek?
-
12 Nisan 2016, 15:06
LİNK
http://i.ebayimg.com/images/g/51AAAO...rbF/s-l400.jpg
Bunun faydası nedir?
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
12 Nisan 2016, 15:56
MT. adlı üyeden alıntı
Merhabalar , n11 de arka çanta demiri satılıyor.Yorumda montajında sıkıntı var plastiğine değiyor yazmışlar.Alan kullanan varmı fiyatıda makul gibi.Bu demire her çanta uyarmı.MAXEM sl-45 diye bi çanta baktım 45 lt bilmiyorum ne kadar sağlam yada daha küçük bişey iş görürmü bilemiyorum.İçine orta boy bi çanta koymak istiyorum.Önerebileceğiniz bir çanta varmıdır.Şimdiden teşekkür ediyor,herkese sıkıntısız keyifli bir sürüş diliyorum.
ANTALYA TAYFUN MOTORDAN GAFF MARKA ÖNERDİ PLASTİK KALİTELİ SANIRSAM 52 LİTRE HACMİ VAR ŞUAN İÇİN MEMNUNUM ÇANTA DEMİRİDE YANLARI DARBEDEN KORUYOR ÖNERİRİM
-
12 Nisan 2016, 15:59
karakuzum adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar lütfen birisi bu tek renklerin geleceğini söylesin. Ya türkiye versiyonlarının tüm çift renkleri aşırı itici..hindistanda masmavi olanı var beyazı var bordosu var hatta turuncusu var.. bizde tek renk siyah..siyah renkde yazın malum sorun verir üstündeki insana :D demek istediğim tek renk seçenekleri ne zaman gelecek?
Tek renkler geliyor kayalar motora yesil ve sari olmak uzere gelmisti hatta yesiki direk kawasaki gorunumu katiyor bi arastir istersen
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
12 Nisan 2016, 17:21
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Evet o. Güzel ifşalamışsın abi
Allah bilir 50 liradır bide.
-
12 Nisan 2016, 17:26
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Allah bilir 50 liradır bide.
Falcon motorda tanıdığın varsa toptan alırsan daha da ucuza gelir. Keşke arkadaş böyle bi sakal var motora da çok yakışıyor uygun ölçülerde bağlantı demiri yaptım satıyorum deseymiş.
-
13 Nisan 2016, 08:38
beykurt adlı üyeden alıntı
Bunun faydası nedir?
ön çatalın birbirinden ayrı sağa-sola esneme durumunu engelliyor, motorun gidişinin -özellikle virajlardaki- stabilitesini artırıyor(deniliyor),. Durumu güzel anlatan bir görsel vardı ancak bulamadım. İnternette "motorcycle fork brace" olarak aratırsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
-
13 Nisan 2016, 15:26
ön çatalın birbirinden ayrı sağa-sola esneme durumunu engelliyor, motorun gidişinin -özellikle virajlardaki- stabilitesini artırıyor(deniliyor),. Durumu güzel anlatan bir görsel vardı ancak bulamadım. İnternette "motorcycle fork brace" olarak aratırsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Ben de araştırmıştım ne işe yarar diye, alacaktım, tecrübeli bir sürücü arkadaş "Abi küçük motorlara gerek yok, büyük cc li motorlarda kullanılır, bunlar viraja yatmada, performans kullanımda işe yarar dedi." Yani kısaca sen yaşlısın , şimdi bunu takarsın Pulsar'a, ulan para verdim deyip bir de yatarsın virajda sonra senle uğraşmayalım." demek istedi.
-
13 Nisan 2016, 16:25
Oktay ustanin yanina gittim sagolsun sorunlarimla tek tek ilgilendi butun herseyi duzeldi ötmesi falan 114 de kesiye girmesi ortadan kalkti motor resmen kendine geldi adam sanki sihirli dokunuşlar yapti motora geriye bir tek terleme sorunum kaldi 4500 de onuda hallederiz dedi bu arada amortisor kecesi degil kecelerde sikinti var ondan otuyor dedi onlari garantiden degistirdi simdilik hersey super tesekkurler oktay usta
-
13 Nisan 2016, 19:55
ayzek adlı üyeden alıntı
Oktay ustanin yanina gittim sagolsun sorunlarimla tek tek ilgilendi butun herseyi duzeldi ötmesi falan 114 de kesiye girmesi ortadan kalkti motor resmen kendine geldi adam sanki sihirli dokunuşlar yapti motora geriye bir tek terleme sorunum kaldi 4500 de onuda hallederiz dedi bu arada amortisor kecesi degil kecelerde sikinti var ondan otuyor dedi onlari garantiden degistirdi simdilik hersey super tesekkurler oktay usta
Zırıldama sorununu tam olarak nasıl çözdüler bilgi verebilir misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)