Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Nisan 2016, 15:00
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün gaff marka 46 lt arka çanta ve irf marka çanta demirini 365 tl ye taktırdım. fiyat normal mi?
Reklamlar
-
10 Nisan 2016, 16:12
ayzek adlı üyeden alıntı
Hayatinda kac kere duydun denge sensoru sesini ayrica o ses surekli gelmez ara ara yapiyor zaten bilip bilmeden asil sen konusma yuksek devirde motor sesinden belki duyulmuyor ama 5,6,7 de duydugun ses o ses zaten butun hepsinde var cunku sensor ayni bu yuzdende kronik sayilir sen ister kabul et ister etme beni baglayan bi durum yok ayrica niye baska yerlere cekicem ayni motor bendede var ayni sorunlar da var hatta farkli sorunlarda var kusura bakmada sorun olupda yokmus gibi davranamiyorum
gösterge sökülüp tüm vidalar yeniden sıkıldı siperlik vidaları yeniden sıkıldı ses falan kalmadı, denge sensörü çözümü çok basitmiş...
-
10 Nisan 2016, 16:26
pithblood adlı üyeden alıntı
gösterge sökülüp tüm vidalar yeniden sıkıldı siperlik vidaları yeniden sıkıldı ses falan kalmadı, denge sensörü çözümü çok basitmiş...
Denge sensörü göstergenin veya siperliğin oralarda değil. Hiçbir ilişkisi yok onlarla. Motor şöyle bi 2500km'ye gelsin denge sensörü sesini duyarsın. Sensör zamanla titreşimden dağılıyor.
-
10 Nisan 2016, 19:07
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Denge sensörü göstergenin veya siperliğin oralarda değil. Hiçbir ilişkisi yok onlarla. Motor şöyle bi 2500km'ye gelsin denge sensörü sesini duyarsın. Sensör zamanla titreşimden dağılıyor.
Hahahaha dostum arkadaş neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum 1 ay süre veriyorum bak göreceğiz demiştim demeyi..
biz bok atıyormuşuz motora
-
10 Nisan 2016, 20:12
sorunun çözülmesine sevindim.güle güle kullanın...
-
10 Nisan 2016, 20:26
sensöre ulaşmak için depoyu sökmen lazım...
-
10 Nisan 2016, 20:56
karakuzum adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tam 8 bin TL bütcem var.Korumalıklarımında hepsi mevcut.Kuryelik yapıyorum 125-150 cc motorlarla 4 yılım geçti.çok araştırdım pulsar ns 200 ü çok yakışıklı motor lafım yok ama malzeme kalitesi düşündürüyor. deponun kaplaması falan plastik.. kullanmıştım motoru 10 dk fazla dikkat edemedim. siz kullanıcılara sormak istediğim alırsam bu motoru pişman etmez demi çatlama patlama kırılma sorunu yaşayanınız oldu mu? çok teşekkür ederim şimdiden
Motoru genel anlamda incelemek istersek;
Eksileri
1. Aynaları kesinlikle değiştirmelisiniz.
2. Şahsen ben arka fren pegini beğenmedim.
3. Ön lastikten yavaş giderken sürtünme sesi geliyor.
4. Fabrika çıkış lastikleri çok iyi değil.
5. Vites göstergesi olmadığı için, yeni başlayanlar zorluk çekebilirler.
6. Eski motorumdan olsa gerek ama ben arka fren hissini beğenmedim.
7. Artçının konforu olduğu söylenemez.
Artıları:
1. Kesinlikle rakipleri arasında en uygun fiyat.
2. Firma sattığı motorun arkasında duruyor bazı servisler hariç tabi.
3. Aksesuar için geniş yelpaze.
4. Gaza dokunduğunuz anda gelen tatmin edici tork.
5. Beygir gücüne göre az yakan bir motor.
6. Dijital göstergesi bence yeterli. Akü, servis, hararet, yağ ve dijital saat göstergesi.
7. Fiyatına göre sport ve aerodinamik bir görünüm.
8. Motor rüzgara karşı dizayn edilmiş, bu motorda rüzgar gidon sonrası hava filtresiyle karşılaşıyor. (Motor soğuma açısından büyük bir artı)
9. Motor enjeksiyonlu ve 3 bujili.
10. Frenler gayet iyi özellikle ön fren.
Ben çatlama, patlama yaşamadım
-
10 Nisan 2016, 22:08
selam dostlar , ben nihatcan.
istanbulda oturuyorum. uzaktan takipteydim forumu fakat sonunda üye olup faaliyete geçmek bugüne nasipmiş..
-
10 Nisan 2016, 22:47
cümleten iyi forumlar 1 yıllık bi aradan sonra yeniden pulsar kullanmak anlatılamayacak bir mutluluk
arkadaşlar hatay antakya iskenderun veyahut adana çevresinden olan arkadaşlar antakya usluticaret dışında önerebileceyiniz sağlam eli ayağı düzgün bi servis varmı ???
-
11 Nisan 2016, 09:05
ceza031 adlı üyeden alıntı
cümleten iyi forumlar 1 yıllık bi aradan sonra yeniden pulsar kullanmak anlatılamayacak bir mutluluk
arkadaşlar hatay antakya iskenderun veyahut adana çevresinden olan arkadaşlar antakya usluticaret dışında önerebileceyiniz sağlam eli ayağı düzgün bi servis varmı ???
Uslu ile ne tür bir sıkıntınız oldu paylaşır mısınız? Motora bakmak için gitmiştim baya bir ilgiliydiler. Servisinde sıkıntı varsa bilmek gerek. Zaten çok kararsızım pulsar ile ilgili (f/p ve ikinci el durumu)
-
11 Nisan 2016, 11:56
AHZ adlı üyeden alıntı
Uslu ile ne tür bir sıkıntınız oldu paylaşır mısınız? Motora bakmak için gitmiştim baya bir ilgiliydiler. Servisinde sıkıntı varsa bilmek gerek. Zaten çok kararsızım pulsar ile ilgili (f/p ve ikinci el durumu)
direk açıktan yazmak belkide yanlış olur ben ozelden yazıyım sana sıkıntıyı ve evet ilgililer lakin bilgili deyiller
-
11 Nisan 2016, 12:00
direk açıktan yazmak belkide yanlış olur ben ozelden yazıyım sana sıkıntıyı ve evet ilgililer lakin bilgili deyiller
Zahmet olmazsa bana da özelden yazabilirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
11 Nisan 2016, 12:16
-
11 Nisan 2016, 12:31
pulsara farklı bir sakal ile merhaba diyelim ayrıca sakal seri üretime başlandı
esnek plastik sağlam malzeme ve hafiftir çok basit şekilde 3 vida ile montajlanır buyrun buda fotoları
Elinize sağlık fiyat ne kadar
-
11 Nisan 2016, 13:21
-
11 Nisan 2016, 18:11
-
11 Nisan 2016, 19:23
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim uzun ön cam taktırmayı düşünüyorum fiyatını ve kullanan varsa iyi kesiyor mu rüzgarı bilmek isterim
-
11 Nisan 2016, 19:49
Jemand adlı üyeden alıntı
sensöre ulaşmak için depoyu sökmen lazım...
sensör sesinin ordan gelmeyeceğini biliyorum benim tarif ettiğim soronumu sensör sorununa bağlayan arkadaşlar için o şekilde yazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
benim denge sensörüyle bi problemim yok şu anda sensörün tarif ettiğim yerlerde olmadığınıda biliyorum sadece ayzek denen arkadaşın her sakallıyı dedesi sanma durumuna bi cevap olarak yazdım
-
11 Nisan 2016, 23:26
Çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
-
11 Nisan 2016, 23:29
sensör sesinin ordan gelmeyeceğini biliyorum benim tarif ettiğim soronumu sensör sorununa bağlayan arkadaşlar için o şekilde yazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
benim denge sensörüyle bi problemim yok şu anda sensörün tarif ettiğim yerlerde olmadığınıda biliyorum sadece ayzek denen arkadaşın her sakallıyı dedesi sanma durumuna bi cevap olarak yazdım
Arkadasim git kucuk dunyanda oyna bana bulasma ikidebir tamam senin motor bi harika nasaya soyleyelimde uzaya gondersinler sizi marsta falan surersin..
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (2 üye ve 22 misafir)