Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Nisan 2016, 22:24
mccxcix adlı üyeden alıntı
Ekrem Ata bey açıklık getirmiş; ancak bu yazılanlar ne alaka madem 2016 model geliyor o zaman üretim durması diye bir durum söz konusu değildir diye tahmin ediyorum, üretiliyor mu üretilmiyor mu :D
İnternette bakınırken denk geldim, Pulsar'ın enjeksiyonla yenilenmiş modeli çıkacakmış Hindistan'da. Yani yenilemek için üretimi durdurmuşlar. Bu sene enjeksiyonlu olarak, bizim ülkedeki haliyle devam edecekmiş Hindistan'da.
Kaynak: http://www.motorbeam.com/2015/12/bikes/bajaj-pulsar-200-ns/pulsar-200-ns-to-make-a-comeback-with-fuel-injection-in-2016/
Reklamlar
-
08 Nisan 2016, 15:10
arka çanta demiri ile ilgili bi sorum var, aldıktan sonra arka çanta demiri taktırıp shad48 ya da givi 47 taktıracağım ancak çanta demirleri bu boylara uygun mu irf olmayanlar? kullanan var mı hiç
-
08 Nisan 2016, 19:12
Selamlar yaklasık 1,5 senedir internette takip ettiğim hayallerini kurduğum pulsara geçen ay kavuştum. 2015 model siyah aldım, 1350 km oldu 1 ayda, 700 kmde ilk bakımını yaptırabildim. 1350kmde ne stop etme nede başka bi kronıikleştirmeye çalıştıkları bi sorunla karşılaşmadım. Sadece 1100kmden sonra biraz titreşim arttı ve bir iki farklı ses gelmeye başladı gibi geliyor bana özellikle gösterge panelinin altından bi dikkat edildiğinde duyulabilecek bi şıkırtı geliyor 7-8 bin devirde nedendir bi fikriniz var mı? 1750 km civarındada yağını tekrar değiştirmeyi düşünüyorum shell 10-50 koydu servis pek içime sinmedi vitesler falan bi hissizleşti hangi yağı tavsiye edersiniz. Son olarak almak isteyen herkese tavsiye ederim.
-
08 Nisan 2016, 20:23
pithblood adlı üyeden alıntı
Selamlar yaklasık 1,5 senedir internette takip ettiğim hayallerini kurduğum pulsara geçen ay kavuştum. 2015 model siyah aldım, 1350 km oldu 1 ayda, 700 kmde ilk bakımını yaptırabildim. 1350kmde ne stop etme nede başka bi kronıikleştirmeye çalıştıkları bi sorunla karşılaşmadım. Sadece 1100kmden sonra biraz titreşim arttı ve bir iki farklı ses gelmeye başladı gibi geliyor bana özellikle gösterge panelinin altından bi dikkat edildiğinde duyulabilecek bi şıkırtı geliyor 7-8 bin devirde nedendir bi fikriniz var mı? 1750 km civarındada yağını tekrar değiştirmeyi düşünüyorum shell 10-50 koydu servis pek içime sinmedi vitesler falan bi hissizleşti hangi yağı tavsiye edersiniz. Son olarak almak isteyen herkese tavsiye ederim.
belkide o ( kronıikleştirmeye çalıştıkları ) dediğin denge sensörünün sesi olabilirmi acaba ? Ama sahi öyle çalışıyorlar sensör sesi falan değildir o kedidir kedi..
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
08 Nisan 2016, 21:03
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün gaff marka 46 lt arka çanta ve irf marka çanta demirini 365 tl ye taktırdım. fiyat normal mi?
-
08 Nisan 2016, 21:23
Mrb bende pulsar ci oldum.
Arkadaslar bende pulsar sahibi oldum bugün adiyaman bayisi nden anlasip malatyaya getirdim ekrem abi saolsun yardımcı oldu tsk ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
BoziRiK adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar
uzun randevu alma ugrasindan sonra tescil islemlerini yapmak uzerim sonra gezmeler gezmelerr
artik bende aranizdayim
saygilar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Birde plaka ile ilgili bisey sorcam yasal olarak plakanin modeli standartmi yoksa degisik olabiliyomu plakaliktaki vida yerleri rakam ve harflere cakisiyormu ?
Benim ki calisiyodum sadece üstten tutturdu ama ses yapıyo çözüm bulmam lazim
-
08 Nisan 2016, 21:30
ekrem dayım candır.zaten o, olmasa almazdım bu motoru.onun bu samimiyetinden,motorla ilgili bi sorun çıkarsa gerekli yardımı yapacağına inandığımdan aldım.tabi daha önceden deneme imkanım olmadığı için,kendim alıp kullanmasam bu motorun 10 numara cihaz olduğunu anlayamazdım.velhasıl kelam,iyiki varsın ekrem dayım
-
08 Nisan 2016, 21:43
pulsar duke aynı fabrika üretiyor ok ama duke başka tarz kişilik var pulsar iyi güzelde 2000 tl içinde duke vaz geçilirmi neyse motor güzel param olsa duke alırdım isterse 5 enjeksiyonlu olsun pulsar karakter olmayınca
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
olay bu yav
-
08 Nisan 2016, 22:13
leylekbaba adlı üyeden alıntı
pulsar duke aynı fabrika üretiyor ok ama duke başka tarz kişilik var pulsar iyi güzelde 2000 tl içinde duke vaz geçilirmi neyse motor güzel param olsa duke alırdım isterse 5 enjeksiyonlu olsun pulsar karakter olmayınca
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
http://picload.org/image/rggiwlro/kt...e-orange-4.jpg
olay bu yav
200'lük Pulsar'ın gücü bile bazen yetmiyor. Bu gösterdiğiniz KTM 125'lik. KTM de Bajaj'dan çok farklı değil ayrıca. Aynı titrek motor KTM'de de kullanılıyo. Motor titreyecekse ucuz olsun bari.
-
09 Nisan 2016, 00:33
sağolasın fikirlerin beni cidden aydınlattı yanlız benimde kulaklarım sesleri ayırt edebiliyor senin gibiler yanlış yere çekmesin diye şıkırtı yazdım ama yine anlıycağın gibi anlamışsın ve denge sensörü zırıltısı sürekli çıkan bir ses diye biliyorum benim sorunum gibi belli devir aralıklarında gelmiyor o ses, sen mizahını başka yerlerde yap
-
09 Nisan 2016, 01:36
sağolasın fikirlerin beni cidden aydınlattı yanlız benimde kulaklarım sesleri ayırt edebiliyor senin gibiler yanlış yere çekmesin diye şıkırtı yazdım ama yine anlıycağın gibi anlamışsın ve denge sensörü zırıltısı sürekli çıkan bir ses diye biliyorum benim sorunum gibi belli devir aralıklarında gelmiyor o ses, sen mizahını başka yerlerde yap
Hayatinda kac kere duydun denge sensoru sesini ayrica o ses surekli gelmez ara ara yapiyor zaten bilip bilmeden asil sen konusma yuksek devirde motor sesinden belki duyulmuyor ama 5,6,7 de duydugun ses o ses zaten butun hepsinde var cunku sensor ayni bu yuzdende kronik sayilir sen ister kabul et ister etme beni baglayan bi durum yok ayrica niye baska yerlere cekicem ayni motor bendede var ayni sorunlar da var hatta farkli sorunlarda var kusura bakmada sorun olupda yokmus gibi davranamiyorum
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
09 Nisan 2016, 09:13
Denge sensoru sesi bende de mevcut ve yalnizca 5bin-5bin5yuz devir araliginda geliyor..En kisa zamanda yetkili servise danisip garanti disi kalma durumu olmuyorsa iptal etmeyi planliyorum.
-
09 Nisan 2016, 11:14
5 bin devirde zırıltı ve titreme var. Rölantide çalıştırdğım zaman ise aynalar titriyor. Denge sensörü sorunu yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
7904 adlı üyeden alıntı
benim on frendende kus sesi geliyo, yavas gidince balata sürtmesi, sprey sıkınca geciyo. bi süre sonra alışır herhalde. yakıt tüketimi ile ilgili bilgi vermek istedim motorum 1350km oldu. 130km 2kisi 95km hızla+, 130km tek kişi 115km hızla (yatarak), 100km karışık tempolu. toplam 362km yol 50tl benzin 3,25lt/100km 138kuruş yaktı kesin güvenilir bilgi paylaşmak istedim. motorlu araçların normal şartlarda gücünün en fazla %85 i ile kullanılması gerektiğini düşünürüm. o yüzden 120nin üzerine pek çıkmadım. max hızım 148km anlık
bende de var o sesten
-
09 Nisan 2016, 11:32
Beyler belki yersiz belki size göre gereksiz bir soru olacak ama görüşleriniz benim için önemli. 15bin km scooter 5bin km ybr125 deneyimim var bu ay büyültcem motoru nasipse. Bi tarafım Bajaj Pulsar 200ns al diyo 8.300 fiyatı 100km de ortalama 4 litre benzini parça ucuzluğu. Diğer tarafım Yamaha dururken ne Bajaj'ı 36 beygir çift silindir canavar gibi bastın mı gidiyor uzun süre büyültme ihtiyacı duymazsın diyor. Sizce deneyimlerim hangi motora daha uygun ? Bajaj bir süre sonra küçük gelir mi ? Ve motoru babam hediye olarak alacağı için ucuz olanı mı tercih etmeliyim ? İyi forumlar
-
09 Nisan 2016, 12:07
UccanAdam adlı üyeden alıntı
Beyler belki yersiz belki size göre gereksiz bir soru olacak ama görüşleriniz benim için önemli. 15bin km scooter 5bin km ybr125 deneyimim var bu ay büyültcem motoru nasipse. Bi tarafım Bajaj Pulsar 200ns al diyo 8.300 fiyatı 100km de ortalama 4 litre benzini parça ucuzluğu. Diğer tarafım Yamaha dururken ne Bajaj'ı 36 beygir çift silindir canavar gibi bastın mı gidiyor uzun süre büyültme ihtiyacı duymazsın diyor. Sizce deneyimlerim hangi motora daha uygun ? Bajaj bir süre sonra küçük gelir mi ? Ve motoru babam hediye olarak alacağı için ucuz olanı mı tercih etmeliyim ? İyi forumlar
Baban alıyorsa hemen hemen 2 pulsar fiyatına yamaha al
Tabi bence pulsarla başla 125 lik motor sonrası seni tatmin edecektir. Kalan parayla sağlam ekipman alırsın. Yarısıda sana kalır :D
-
09 Nisan 2016, 14:55
leylekbaba adlı üyeden alıntı
http://picload.org/image/rggiwlro/kt...e-orange-4.jpg
olay bu yav
125'lik 15 beygir motoru 200'lük 24,5 beygir motora tercih etmek?
Pulsar muadili KTM 13.000 lira. Arada 4700 lira fark var. Parça bakım fiyatlarındaki fahiş farkı saymıyorum bile...
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
09 Nisan 2016, 18:27
coldboy35 adlı üyeden alıntı
5 bin devirde zırıltı ve titreme var. Rölantide çalıştırdğım zaman ise aynalar titriyor. Denge sensörü sorunu yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
5bindeki zirilti zaten muhtemelen denge sensoru!
-
09 Nisan 2016, 21:19
2000km olduk. aldığım son yakıt ile 200km si 50-60km hızla sabit şehir dışı düz yol 120km si 100-105km hızla toplam 320km yol gittik tekrar yakıt aldık. 30tl il doldu zorlasak 2tl daha alırdı. çok da zorlamadık hesaplamalarım sonucu 2,3litre/100km ort yakıt elde ettik. 6.vites 3,500 rpm, 50km hız ile dehşet az yakıyor. konyada yaşıyorum işim ile evim arası 90km düz kaymak asfalt elbette her zaman yavaş kullanmıyoru. acelem yoksa motor üzerinde vakit geçirmek daha keyifli.
bu arada zincir hafif uzadı yarın bi ara bakım yapcam frenlerden hala sürtme sesi geliyor. bi arkadaş mt 25(15bin) ile pulsar arasında kalmış o arkadaşa tavsiyem ya mt 07(20binlira) ye geçsin yada pulsar(8bin) makul bi seçenek parayı veriyorsan değmeli
-
09 Nisan 2016, 21:28
Kabul etmek lazım Bajaj kendini iyi kabul ettirdi. Kuralkan'da distributor olarak gerçekten gözlemlerime göre güzel iş çıkardı. 8.000 TL'ye ikinci elde Japon olarak enkazlar var. Çinlilerden de bariz kalite olarak üstün ve güven veren bir motor. Bizim insanımız çoğu zaman kızsak da sağduyulu, mantık çerçevesinde bu motora olan teveccüh haksız değil. Göreceksiniz yıldan yıla Hintliler Japon rakiplerine yaklaşacaklar, 500cc'ye kadar hacimlerde sektörde söz sahibi olacaklar. Biz ise ülke olarak izlemeye küçük dünyamızda kendimizi büyük sanmaya devam edeceğiz.
-
10 Nisan 2016, 13:22
Arkadaşlar tam 8 bin TL bütcem var.Korumalıklarımında hepsi mevcut.Kuryelik yapıyorum 125-150 cc motorlarla 4 yılım geçti.çok araştırdım pulsar ns 200 ü çok yakışıklı motor lafım yok ama malzeme kalitesi düşündürüyor. deponun kaplaması falan plastik.. kullanmıştım motoru 10 dk fazla dikkat edemedim. siz kullanıcılara sormak istediğim alırsam bu motoru pişman etmez demi çatlama patlama kırılma sorunu yaşayanınız oldu mu? çok teşekkür ederim şimdiden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)