Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    discover aynasıda güzel oluyor fiyat olarak daha uygun ama apache aynası hem biraz pahalı hemde daha güzel bana göre
    20 lirayada var 45 lirayada var orjinal Tvs ayna takımı satan varsa link alabilirim orjinal aynalar çöp

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 lirayada var 45 lirayada var orjinal Tvs ayna takımı satan varsa link alabilirim orjinal aynalar çöp
    apache servislerinden yada firmadan sipariş vericen 45 tl gibi bi fiyatı vardı sanırım
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
    1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
    2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
    3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
    4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
    sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
    Benim motor da yağmurda binince ertesi günden itibaren 3-4 gün boyunca iğrenç bir koku yapıyor, kırmızı ışıklarda durunca kokuyu hissediyorum.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
    1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
    2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
    3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
    4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
    sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
    1) ön lastiği sök, km sayacını çıkar ve gres sür tekrar kapat ses kesilecektir farklı bir sebepte olabilir.
    2) motor kaç km bilmiyorum ama ya zincirin sıkı yada zincirin ömrünü tamamladı.
    3) tespitiniz doğru olabilir.
    4) olduğunuz yerde motoru ileri hareket vererek ön frene basın tak tak ses varsa, ön maşa somunu 24 anahtarla gevşetin, hemen altında somun gibi ama boşluklu bir parça var onu biraz sıkın direksiyonu kontrol edin büyük oranda ses o ise düzelecektir.

Can06 üretimi durmadı bu konu hakkında daha önce de böyle konu geçmişti.
    Time_shijt42 tvs apaçhi aynası bire bir uyuyor sorunsuz takıp kullanabilirsin ben kullanıyorum.
    Tİme_shİft42 bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1) ön lastiği sök, km sayacını çıkar ve gres sür tekrar kapat ses kesilecektir farklı bir sebepte olabilir.
    2) motor kaç km bilmiyorum ama ya zincirin sıkı yada zincirin ömrünü tamamladı.
    3) tespitiniz doğru olabilir.
    4) olduğunuz yerde motoru ileri hareket vererek ön frene basın tak tak ses varsa, ön maşa somunu 24 anahtarla gevşetin, hemen altında somun gibi ama boşluklu bir parça var onu biraz sıkın direksiyonu kontrol edin büyük oranda ses o ise düzelecektir.

Time_shijt42 tvs apaçhi aynası bire bir uyuyor sorunsuz takıp kullanabilirsin ben kullanıyorum.
    On frene dokununca yapiyor sayactan olsa ses yapmazmi surekli motor 3700 de zincirden degil zincir seside degil belki oda arka diskden geliyordur cok fazla fren yapmama ragmen disk fazla isinmis gibi geldi bana alet edevat yok servise yetisseydim hem baktirip bakimida aradan cikarticaktim en fazla 6500 de ara yag degisimi yapar 10.000 bskımından sonra rutıne baglardık bakalım 4500 ede bıse kalmadı gercı
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Bu da benim 6 İleri Papatya Pulsar' ın alt sakalı, koruma demirinden dolayı bek gözükmese de en azından koruma demirini çıkarmadığıma çok sevindim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

burdan alabilirsin ama almadan önce irtibat kur varsa ona göre sipariş ver.
    http://www.suratmotor.com/tvs-apache...e-rtr-sag-ayna
    ayzek, Can06, fero. ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    Orkidor61

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1)
    Bu konuyu açarmısnız.Can06'nın bahsettiği wikipedia daki yazıyı bende okumustum ama üzerinde durmamıştım.(hala da durmuyorum).Fakat ayrıntısını da bilmiyorum.

Motosikleti
    burdan alabilirsin ama almadan önce irtibat kur varsa ona göre sipariş ver.
    http://www.suratmotor.com/tvs-apache...e-rtr-sag-ayna[COLOR="Silver"]

orjinalinde camda tek satır yazı, çakmasında çift satırlı yazı var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Alıntı mo180402 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu açarmısnız.Can06'nın bahsettiği wikipedia daki yazıyı bende okumustum ama üzerinde durmamıştım.(hala da durmuyorum).Fakat ayrıntısını da bilmiyorum.
    hatırladığım kadarı burda da açıklanmıştı sayfaları kontrol ederseniz bulabilirsiniz.[COLOR="Silver"]

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    motor 3700 km de
    270km olarak okudum kusura bakmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı pea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağustos 2015'te üretimi durmuş.

Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Pulsar

Ekstra kaynak:
    http://www.motorbeam.com/2015/08/bikes/bajaj-pulsar-200-ns/bajaj-discontinue-pulsar-200-ns-will-replaced-200/
    But then Pulsar 200NS production was discontinued in August 2015

AS200 ve RS200 varken, NS200'e gerek duymadılar deniyor.

Bu durum Türkiye'yi nasıl etkiler ben de merak ediyorum. Sadece Hindistan içindeki üretim mi durdu, yoksa tamamen durdu da Türkiye'ye eski modeller mi geliyor bilmiyorum.
    EKREM ATA bey açıklama yapacak mı bu konuda?

Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EKREM ATA bey açıklama yapacak mı bu konuda?
    ekrem ata
    06 Kasım 2015, 13:59
    Değerli arkadaşlar; PULSAR NS 200 modelimiz inşallah uzun yıllar devam edecek. Farklı söylentileri burada ilk defa duyuyorum.

PULSAR AS 150 modelimiz ile ilgili balansör var mı sorusu var. Evet bu ürünümüzde balansör vardır.

Saygılarımla...

sayfaları aradım böyle bir açıklama yapılmış fakat bu tarihlerde wikipedia böyle bir indexleme yok.
    Yani yapılan bu açıklamanın güncellenmesi doğru olacaktır.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Tvs apache aynalarındaki yazılar sabitmi duruyo o ne öyle discovery aynasımı alalım ?

Bu bahsedilen aynalar aynı görünüyor ne fark yaratıyor acaba?

Motosikleti
    Tvs apache aynalarındaki yazılar sabitmi duruyo o ne öyle discovery aynasımı alalım ?
    evet yazılar sabit

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------

Alıntı sabracadabra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bahsedilen aynalar aynı görünüyor ne fark yaratıyor acaba?
    aynı görünüyor derken, pulsar orjinal ayna kısa ve geniş değil, tvs aynası yüksek ve geniş ve daha rahat arkanızı görüyorsunuz ve motorun görüntüsünü de bozmuyor.
    sabracadabra bunu beğendi.
    Orkidor61

Alıntı mo180402 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekrem ata
    06 Kasım 2015, 13:59
    Değerli arkadaşlar; PULSAR NS 200 modelimiz inşallah uzun yıllar devam edecek. Farklı söylentileri burada ilk defa duyuyorum.

PULSAR AS 150 modelimiz ile ilgili balansör var mı sorusu var. Evet bu ürünümüzde balansör vardır.

Saygılarımla...

sayfaları aradım böyle bir açıklama yapılmış fakat bu tarihlerde wikipedia böyle bir indexleme yok.
    Yani yapılan bu açıklamanın güncellenmesi doğru olacaktır.

Değerli arkadaşlar, bu aciklamamiz geçerlidir. Ayni şekilde üretim devam ediyor. 2016 model 3 ncu parti ürünler nisan ayı içinde sevk edilmeye devam edecektir. Saygilarimla. ..
    Can06 ve pea bunu beğendiler.

pam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-strom / Pulsar 200
    arkadaşlar merhaba... bugün 2015 model 1.500 km de bir pulsar alarak ben de bursa dan aranıza katıldım.
    motor çok güzel ancak ayna konusu çok sıkıntılı.
    okuduğum kadarıyla bajaj discovery veya tvs apache ayna takımı ile değiştirmek sorunu çözüyor.
    hepinize hayırlı sürüşler kazasız belasız günler....

arka çanta demiri olarak tavsiye edeceğiniz kappa nın tablasıyla uyumlu şekli şemali güzel bir ürün var mı? link paylaşabilir misiniz?
    sahibinden de 2-3 ürün var ama bilemedim....
    kdiner bunu beğendi.

Selam arkadaslar. Benim motorun sol koruma demiri sol üst vida kisminin yakinindan kırılmış. Hic bir yan yatması düşmesi olmadığı halde nasıl kırılır anlam veremedim. Bunu servise götursem garantiden degisirlermi acaba? Koruma demirinin bu sekilde kendini bile koruyamamasi da ayri bir konu tabi 😊

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Ekrem Ata bey açıklık getirmiş; ancak bu yazılanlar ne alaka madem 2016 model geliyor o zaman üretim durması diye bir durum söz konusu değildir diye tahmin ediyorum, üretiliyor mu üretilmiyor mu :D
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı pam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba... bugün 2015 model 1.500 km de bir pulsar alarak ben de bursa dan aranıza katıldım.
    motor çok güzel ancak ayna konusu çok sıkıntılı.
    okuduğum kadarıyla bajaj discovery veya tvs apache ayna takımı ile değiştirmek sorunu çözüyor.
    hepinize hayırlı sürüşler kazasız belasız günler....

arka çanta demiri olarak tavsiye edeceğiniz kappa nın tablasıyla uyumlu şekli şemali güzel bir ürün var mı? link paylaşabilir misiniz?
    sahibinden de 2-3 ürün var ama bilemedim....
    Hayırlı olsun.Bursa da ki motorlar belli, ne artıyor ne eksiliyor.Motoru başka şehirden mi aldınız?
    thekurufasulye

Motosikleti
    Alıntı AnLPulsaR200 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar. Benim motorun sol koruma demiri sol üst vida kisminin yakinindan kırılmış. Hic bir yan yatması düşmesi olmadığı halde nasıl kırılır anlam veremedim. Bunu servise götursem garantiden degisirlermi acaba? Koruma demirinin bu sekilde kendini bile koruyamamasi da ayri bir konu tabi ��
    daha önceden bu şekilde garantiden değiştiren olmuştu, servise gidin durumu izah edin hallederler.
    Orkidor61

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)