Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2016, 15:40
ayzek adlı üyeden alıntı
discover aynasıda güzel oluyor fiyat olarak daha uygun ama apache aynası hem biraz pahalı hemde daha güzel bana göre
20 lirayada var 45 lirayada var orjinal Tvs ayna takımı satan varsa link alabilirim orjinal aynalar çöp
Reklamlar
-
06 Nisan 2016, 15:55
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
20 lirayada var 45 lirayada var orjinal Tvs ayna takımı satan varsa link alabilirim orjinal aynalar çöp
apache servislerinden yada firmadan sipariş vericen 45 tl gibi bi fiyatı vardı sanırım
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
06 Nisan 2016, 15:59
ayzek adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
Benim motor da yağmurda binince ertesi günden itibaren 3-4 gün boyunca iğrenç bir koku yapıyor, kırmızı ışıklarda durunca kokuyu hissediyorum.
-
06 Nisan 2016, 16:30
ayzek adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
1) ön lastiği sök, km sayacını çıkar ve gres sür tekrar kapat ses kesilecektir farklı bir sebepte olabilir.
2) motor kaç km bilmiyorum ama ya zincirin sıkı yada zincirin ömrünü tamamladı.
3) tespitiniz doğru olabilir.
4) olduğunuz yerde motoru ileri hareket vererek ön frene basın tak tak ses varsa, ön maşa somunu 24 anahtarla gevşetin, hemen altında somun gibi ama boşluklu bir parça var onu biraz sıkın direksiyonu kontrol edin büyük oranda ses o ise düzelecektir.
Can06 üretimi durmadı bu konu hakkında daha önce de böyle konu geçmişti.
Time_shijt42 tvs apaçhi aynası bire bir uyuyor sorunsuz takıp kullanabilirsin ben kullanıyorum.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
06 Nisan 2016, 16:39
kdiner adlı üyeden alıntı
1) ön lastiği sök, km sayacını çıkar ve gres sür tekrar kapat ses kesilecektir farklı bir sebepte olabilir.
2) motor kaç km bilmiyorum ama ya zincirin sıkı yada zincirin ömrünü tamamladı.
3) tespitiniz doğru olabilir.
4) olduğunuz yerde motoru ileri hareket vererek ön frene basın tak tak ses varsa, ön maşa somunu 24 anahtarla gevşetin, hemen altında somun gibi ama boşluklu bir parça var onu biraz sıkın direksiyonu kontrol edin büyük oranda ses o ise düzelecektir.
Time_shijt42 tvs apaçhi aynası bire bir uyuyor sorunsuz takıp kullanabilirsin ben kullanıyorum.
On frene dokununca yapiyor sayactan olsa ses yapmazmi surekli motor 3700 de zincirden degil zincir seside degil belki oda arka diskden geliyordur cok fazla fren yapmama ragmen disk fazla isinmis gibi geldi bana alet edevat yok servise yetisseydim hem baktirip bakimida aradan cikarticaktim en fazla 6500 de ara yag degisimi yapar 10.000 bskımından sonra rutıne baglardık bakalım 4500 ede bıse kalmadı gercı
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
06 Nisan 2016, 16:46
Orkidor61
-
06 Nisan 2016, 16:49
kdiner adlı üyeden alıntı
1)
Bu konuyu açarmısnız.Can06'nın bahsettiği wikipedia daki yazıyı bende okumustum ama üzerinde durmamıştım.(hala da durmuyorum).Fakat ayrıntısını da bilmiyorum.
-
06 Nisan 2016, 17:07
burdan alabilirsin ama almadan önce irtibat kur varsa ona göre sipariş ver.
http://www.suratmotor.com/tvs-apache...e-rtr-sag-ayna[COLOR="Silver"]
orjinalinde camda tek satır yazı, çakmasında çift satırlı yazı var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
mo180402 adlı üyeden alıntı
Bu konuyu açarmısnız.Can06'nın bahsettiği wikipedia daki yazıyı bende okumustum ama üzerinde durmamıştım.(hala da durmuyorum).Fakat ayrıntısını da bilmiyorum.
hatırladığım kadarı burda da açıklanmıştı sayfaları kontrol ederseniz bulabilirsiniz.[COLOR="Silver"]
-
06 Nisan 2016, 17:55
ayzek adlı üyeden alıntı
motor 3700 km de
270km olarak okudum kusura bakmayın.
-
06 Nisan 2016, 18:09
pea adlı üyeden alıntı
Ağustos 2015'te üretimi durmuş.
Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Pulsar
Ekstra kaynak:
http://www.motorbeam.com/2015/08/bikes/bajaj-pulsar-200-ns/bajaj-discontinue-pulsar-200-ns-will-replaced-200/
But then Pulsar 200NS production was discontinued in August 2015
AS200 ve RS200 varken, NS200'e gerek duymadılar deniyor.
Bu durum Türkiye'yi nasıl etkiler ben de merak ediyorum. Sadece Hindistan içindeki üretim mi durdu, yoksa tamamen durdu da Türkiye'ye eski modeller mi geliyor bilmiyorum.
EKREM ATA bey açıklama yapacak mı bu konuda?
-
06 Nisan 2016, 18:47
matrix506xx adlı üyeden alıntı
EKREM ATA bey açıklama yapacak mı bu konuda?
ekrem ata
06 Kasım 2015, 13:59
Değerli arkadaşlar; PULSAR NS 200 modelimiz inşallah uzun yıllar devam edecek. Farklı söylentileri burada ilk defa duyuyorum.
PULSAR AS 150 modelimiz ile ilgili balansör var mı sorusu var. Evet bu ürünümüzde balansör vardır.
Saygılarımla...
sayfaları aradım böyle bir açıklama yapılmış fakat bu tarihlerde wikipedia böyle bir indexleme yok.
Yani yapılan bu açıklamanın güncellenmesi doğru olacaktır.
-
07 Nisan 2016, 00:09
Tvs apache aynalarındaki yazılar sabitmi duruyo o ne öyle discovery aynasımı alalım ?
-
07 Nisan 2016, 08:00
Bu bahsedilen aynalar aynı görünüyor ne fark yaratıyor acaba?
-
07 Nisan 2016, 08:19
Tvs apache aynalarındaki yazılar sabitmi duruyo o ne öyle discovery aynasımı alalım ?
evet yazılar sabit
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
sabracadabra adlı üyeden alıntı
Bu bahsedilen aynalar aynı görünüyor ne fark yaratıyor acaba?
aynı görünüyor derken, pulsar orjinal ayna kısa ve geniş değil, tvs aynası yüksek ve geniş ve daha rahat arkanızı görüyorsunuz ve motorun görüntüsünü de bozmuyor.
Orkidor61
-
07 Nisan 2016, 09:00
mo180402 adlı üyeden alıntı
ekrem ata
06 Kasım 2015, 13:59
Değerli arkadaşlar; PULSAR NS 200 modelimiz inşallah uzun yıllar devam edecek. Farklı söylentileri burada ilk defa duyuyorum.
PULSAR AS 150 modelimiz ile ilgili balansör var mı sorusu var. Evet bu ürünümüzde balansör vardır.
Saygılarımla...
sayfaları aradım böyle bir açıklama yapılmış fakat bu tarihlerde wikipedia böyle bir indexleme yok.
Yani yapılan bu açıklamanın güncellenmesi doğru olacaktır.
Değerli arkadaşlar, bu aciklamamiz geçerlidir. Ayni şekilde üretim devam ediyor. 2016 model 3 ncu parti ürünler nisan ayı içinde sevk edilmeye devam edecektir. Saygilarimla. ..
-
07 Nisan 2016, 09:04
arkadaşlar merhaba... bugün 2015 model 1.500 km de bir pulsar alarak ben de bursa dan aranıza katıldım.
motor çok güzel ancak ayna konusu çok sıkıntılı.
okuduğum kadarıyla bajaj discovery veya tvs apache ayna takımı ile değiştirmek sorunu çözüyor.
hepinize hayırlı sürüşler kazasız belasız günler....
arka çanta demiri olarak tavsiye edeceğiniz kappa nın tablasıyla uyumlu şekli şemali güzel bir ürün var mı? link paylaşabilir misiniz?
sahibinden de 2-3 ürün var ama bilemedim....
-
07 Nisan 2016, 10:40
Selam arkadaslar. Benim motorun sol koruma demiri sol üst vida kisminin yakinindan kırılmış. Hic bir yan yatması düşmesi olmadığı halde nasıl kırılır anlam veremedim. Bunu servise götursem garantiden degisirlermi acaba? Koruma demirinin bu sekilde kendini bile koruyamamasi da ayri bir konu tabi 😊
-
07 Nisan 2016, 10:59
Ekrem Ata bey açıklık getirmiş; ancak bu yazılanlar ne alaka madem 2016 model geliyor o zaman üretim durması diye bir durum söz konusu değildir diye tahmin ediyorum, üretiliyor mu üretilmiyor mu :D
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
07 Nisan 2016, 12:19
pam adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba... bugün 2015 model 1.500 km de bir pulsar alarak ben de bursa dan aranıza katıldım.
motor çok güzel ancak ayna konusu çok sıkıntılı.
okuduğum kadarıyla bajaj discovery veya tvs apache ayna takımı ile değiştirmek sorunu çözüyor.
hepinize hayırlı sürüşler kazasız belasız günler....
arka çanta demiri olarak tavsiye edeceğiniz kappa nın tablasıyla uyumlu şekli şemali güzel bir ürün var mı? link paylaşabilir misiniz?
sahibinden de 2-3 ürün var ama bilemedim....
Hayırlı olsun.Bursa da ki motorlar belli, ne artıyor ne eksiliyor.Motoru başka şehirden mi aldınız?
-
07 Nisan 2016, 13:02
AnLPulsaR200 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar. Benim motorun sol koruma demiri sol üst vida kisminin yakinindan kırılmış. Hic bir yan yatması düşmesi olmadığı halde nasıl kırılır anlam veremedim. Bunu servise götursem garantiden degisirlermi acaba? Koruma demirinin bu sekilde kendini bile koruyamamasi da ayri bir konu tabi
daha önceden bu şekilde garantiden değiştiren olmuştu, servise gidin durumu izah edin hallederler.
Orkidor61
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)