Artık yakıtı ölçmenin zamanı geldi dedim İstanbul Şehiriçi trafiği (Ağırlıkla otoyoldan Başakşehir-Mecidiyeköy) arası.
ilk km : 3858 km
son km : 4123 km
Toplam yapılan yol : 265 km
Yakıt : 8,32 lt
Tüketim Değerleri : 100 km 3,14 lt
Artık yakıtı ölçmenin zamanı geldi dedim İstanbul Şehiriçi trafiği (Ağırlıkla otoyoldan Başakşehir-Mecidiyeköy) arası.
ilk km : 3858 km
son km : 4123 km
Toplam yapılan yol : 265 km
Yakıt : 8,32 lt
Tüketim Değerleri : 100 km 3,14 lt
Öncelikle herkese selamlar;
Uzun bir süredir motosiklet hayali ile yaşıyordum. Forumlar motovlog lar youtube da geçen saatler vs... Hatta İzmir'den kalkıp son motobike expo katıldım, makinaları incelemekle yetinip ekipmanları aldım. R 25 almayı çok istiyor olmama rağmen maalesef maddiyat durumlardan dolayı 2. el Cbr 250 bakmaya başladım fakat 2. el motosikletlere karşı da hep bir ön yargım olduğundan sıfır km Pulsar NS 200 son kararım olmuş durumda. Sizlere bu motosikletin artılarını ya da eksilerini sormayacağım çünkü o kadar çok araştırdım ki neredeyse her şeyini biliyorum. Sormak istediğim İzmir' de ki en güvenilir servis ve bayi hangisidir? Motosikletimi nereden almalı ve aldıktan sonra kimlerle muhatap olmalıyım? şimdiden teşekkürler...
Aynı titizlik bende de mevcuttu sıfır tercih ettim.
2014'de bu motoru alıp hala sorunsuz kullanan cok kişi var.2 yılı aşmıştır kullandıkları süre.Demek ki en az 2 yıl baş ağrıtmıyor bakımlarını düzgün yapıp hor kullanmazsanız.
Yaşınızı bilmiyorum ama gençseniz ve motorun üzerindeyken torkuna kapılıp sınırları zorlayacaksanız ilk motor olarak tavsiye etmem.Gaz açtığınızda gayet gücünü hissettiren bir makina.Ama kendinizi bilip tamamen motora hakim olana kadar limitleri zorlamazsanız sıkıntı yok. başlangıç için sıfır alınabilecek ender motorlardan bence.Ben 2016 aldım.Herhangi bir sorun yaşamadım.İlk 2 hafta saat sıfırlaması vardı.Onun da sebebi aküyü tam şarj etmiyorlar.Akü kendini toplayana kadar marş basarken saçmalıyor.1 haftadır bu sorunu yaşamıyorum.Titreşim konusunda ben bir titreşimi hissetmiyorum.gidon yükseltme taktırdıktan sonra biraz titreşim hisseder oldum direksiyonda.Onun dışında oturma kısmında bir titreşim yok. TVS hakkında da fikrim yok yorum yapabilmek için.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Arkadaşlar merhaba,
2 gün önce ben de bir 200 NS sahibi olarak aranıza katıldım.
İlk defa motor kullanıyorum. Şu an için pratik dönemi.
Herkese sağlıklı ve neşeli günler dilerim.
Takipteyim
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, İzmir'de oturuyorum, yaklaşık 8-9 senedir araba kullanıyorum toplamda 100 bin km geçmiştir, en azından trafik bilgim var tabi motosikletle karşılaştırmak pek doğru olmayabilir, yaşım 26 o yüzden değişik atraksiyonlara gireceğimi düşünmüyorum kendimi bilen biriyim, 2. ellere bakıyorm 8000-TL'den aşağı yazan çok az özellikle İzmir'de motosiklette araba fiyatları da acayip yüksek 2. ellerde, burnundan kıl aldırmıyorlar tabiri caizse, şimdi baktım eli yüzü düzgün var gibi snaki 7999-TL yazmış, 7500-TL'ye falan alsak normaldir diye düşünüyorum, 2. el piyasası hakkında pek bilgi sahibi değilim çünkü, bu arada kazasız belasız sürüşler dilerim...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
2016 model siyah pulsar ı aldım arkadaşlar. Soğukkuyu motoshop tan tavsiye ederim yaklaşımları oldukça güzel. Sigorta konusunda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, bayinin baktırdığı acenteler en uygun 661 tl çıktı Anadolu sigorta
Herkese merhaba, ben de yeni pulsar sahibi oldum. Bu 3. motosikletim ve oldukça güzel bence. Rodajda olduğundan 5-5.5 deviri geçmeden, ara ara motoru dinlendirerek 2 günde baya gezdim, 150km yol yaptım ve pulsarı çok sevdim.
Gözlemlediğim bir iki ufak sorun var sizlere de danışmak isterim;
1-) Motor bloğunun sol tarafında üstteki 2 vidadan ufak yağ sızıntısı olduğunu gördüm, servise telefonla ulaşıp sordum(servisten 100km uzaktayım) yokla bakalım gevşekse sık denildi, sizce müdahale etmeli miyim yoksa ilk bakımı mı bekliyeyim? Bu vidaların belli bir sıkılığa kadar mı sıkılması gereklidir yoksa dibine kadar gücümüz yettiğince sıkalım mı bundan emin olamadım..
2-) Göstergede devir saati 5bin devirde bir titreşim yapıyor. Çok aşağı yukarı büyük bir sallanma değil,ibre çizgiden pek sapmıyor, gösterge çizgisinde seyriyor gibi..Bu durumu daha önce yaşayanlar olmuş, okudum burada ama değişim isteyince yenisi sorunu çözüyor mu??
Teşekkürler,
7500 ikinci ele verecegine pazarlık yapıp sıfır 2016 kasayı 8000 nakit paraya almaya çalış.250 lira da plaka ıvız zıvıra verirsin.8250'ye malolur.Trafik tecruben var ise trafikte ufak hataların nelere mal olacagını biliyorsundur.bunun bilinciyle motord daima dikkatini vererek kullanırsan hiçbir sorun yaşamazsın.Motora binerken aklımız ve kaskımız her zaman kafamızda olsun yeter
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun motorunuz.Allah kazza bela göstermesin.Her zaman ful dikkat sıfır risk ;)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Bugün ışıklarda bir ford transit yanaştı içinden genç camı açtı.abi motorun güzelmiş dedi.
Teşekkür ettim
İki yıl ybr ye bindim böyle muamele görmedim....
Yaşım 30 daha önce arabam vardı kendi üstüme...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
Bugün itibarı ile 2016 Siyah pulsar Ns 200 sahibi oldum. Motorumu Motoshop Izmir' den aldım, yarın sigorta yaptırıp çarşamba günü plaka ruhsat işlemlerini halledeceğim. Bayinin verdiği en uygun sigorta fiyatı 661 tl (anadolu sigorta) bu arada yaşım 30. Sizlere sormak istediğim;
1-Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat verebilecek acenta var mı?
2-Kapalı garaj imkanım yok zincir, disk kilidi ve branda önerilerine ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, daha once bir kac problemim vardi sukur cozdum onları sizle paylasmak istiyorum
Motorum sola cekiyor diyordum İzmirde gostermedigim servis kalmamisti, herkes ilk lastik havasını kontrol et diyordu, haftalardır benzinlikteki pompayla yasıyordum Benzinlikteki pompa bozukmus arkadaslar ben basıyorum 30bar bitiyor şişti sanip devam ediyordum ama bigun bidaha bi takayım dedim ve 18 19larda geziyor.. Uzun lafın kısası motorumda hic bir problem yokmus lastiklerim sistikten sonra yol tutusumda arttı sorunumda cozuldu.
Bu arada MOTUL 15*50 tam sentetik herkese tavsiye ediyorum resmen motorun kaderini degistirdi
Amortisorum en yumusaktaydı, bir tık serte aldım asırı derecede viraj performansım arttı dahada sertlestirmeyi dusunuyorum yol tutusum komple degisti. Zaten insanlar sert amortisor arar viraj yapmak icin biz PULSAR kullanıcıları rahat edelim diye daha binmeden en yumsaga alıyoruz
Motoru ilana koymustum sogumustum bu basit sorunlar yuzunden ama hemen kaldırdım ilandan bir kez daha iyiki pulsar almısım diyorum, tekeriniz duz bassın ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------
Kesinlikle Demir sigorta bana 1200tl cıkıyor baska acentalardan demir 300tl cıkarıyor ikinci seferdir bu fiyatlar..
Zincir manuel yapmani tavsiye ederim cunku gereksiz pahallı, zincir alıp hortumla ve asma kilitle yapabilirsin standart.
Disk kilidini kesinlikle iyi bir marka ve alarmlı olanından
Branda internette gezen 50 60tl olan brandaları tavsiye etmiyorum çöp poşetide aynı gorevi gorur biraz daha ust sınıf bisey bakabilirsin
Just Ride..
Merhaba arkadaşlar sayfaların büyük bir çoğunluğunu okudum ve bende artık bir Pulsar 200 NS Sahibiyim. Yalnız sıkıntım şu sabah ilk çalıştırmada (özellikle bu sabah hava çok soğuktu) motoru çalıştırmak için kırmızı düğmeye bastım ve devir saati inip kalkmadı. Sarı uyarı ışığı yanıyordu ve bende biraz öyle bekledim ve düzelmeyince marşa bastım. Rolanti de çalıştırdım birsüre yine düzelme olmadı 2 km kadar düşük devirde gittim sonra yolun sağına çekip durduğumda gösterge devir saati henüz kendine gelmişti ve saat ayarı sıfırlanmıştı. Sonra iş yerine geldikten sonra saat ayarını yapıp tekrar çalıştırayım dedim. Devir saati inip kalktı ama motoru çalıştırınca tekrardan kendini kapatıp yeniden açtı ve yine ayarları sıfırlanmıştı. Bikaç kez denedim aynı şeyi yaptı. Bu sorunun çözümü nedir acaba bilen varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)