Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Arkadaşlar Pulsar 200NS modellerin bazılarında stop etme sorunu var diyorlardı, özlelikle yüksek hızda bir 2 arkadaş stop etmeden dolayı kaza geçirmiş sanırım, hala böyle sorunlar devam ediyor mu, yoksa bir iyileştirme yaptılar mı? İlk motosiklet için düşünüyorum önerir misiniz 1-2 senelik? İnce ince 2-3 saatlik yollara da turlamayı düşünüyorum, yorumlarınız değerlidir teşekkür ederim...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _kaan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Pulsar 200NS modellerin bazılarında stop etme sorunu var diyorlardı, özlelikle yüksek hızda bir 2 arkadaş stop etmeden dolayı kaza geçirmiş sanırım, hala böyle sorunlar devam ediyor mu, yoksa bir iyileştirme yaptılar mı? İlk motosiklet için düşünüyorum önerir misiniz 1-2 senelik? İnce ince 2-3 saatlik yollara da turlamayı düşünüyorum, yorumlarınız değerlidir teşekkür ederim...
    Benim motorum 2014 model, şuan 7000 km.deyim. yaklaşık 500 km önce güncelleme yüklettim. Güncellemeden önce 3-4 kere yokuş aşağı stop etmişti ama güncellemeden sonra özellikle denedim stop etmedi. Onun dışında soğuk havada gaz vermeden çalışmıyor ona da pek takılmıyorum. Bence sıfır tecrübeyle binilecek bir motor değil. Ama kendine güvenen ve kendini bilen tabii ki binebilir.
    faster57 bunu beğendi.
    To live is to die...
    Youtube : Gaan Ylmz

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    pulsarı sattım beyler hepinize gecmiş olsun nc 700x e geciş yapıcam alan arkadas forumdan MEHMET BURAK kazasız belasız binme dileğiyle
    beykurt bunu beğendi.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese merhaba. Arkadaşlar bu motor hakkında tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum. Sizce bu motoru almalı mıyım? aldıktan sonra beni üzer mi? zırt pırt servise gider miyim?

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Alıntı coldboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba. Arkadaşlar bu motor hakkında tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum. Sizce bu motoru almalı mıyım? aldıktan sonra beni üzer mi? zırt pırt servise gider miyim?
    16750 km bakım harici gitmedim servise
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Bu sabah Oktay Usta'da 25bin bakımını da yaptırdık hayırlısı ile. Bugüne kadar tık etmedi canını yediğim. Sadece bir kez fana lastik parçası sıkışmıştı o yüzden hararet yaptı ama hemen beyin/sistem stop ettirdi motoru. O sayede kötü hiç bir şey yaşamadan kurtardık. Tüm motorcu kardeşlerimle daha nice 25binlere kazasız belasız inşallah.

Oktay ustaya ve ekibine naçizane sıfırdan bugüne kadar bana ve motoruma gösterdikleri ilgi samimiyet ve titizlik için buradan hasleten teşekkürü borç bilirim.
    Sonsuz saygılarımla.
    ayzek, beykurt, SAZMAN ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Motosikleti
    150mr --> ns200
    2016 larda lastik eurogrip mi MRF mi ? benim 2016 model ama lastik eurogrip ??

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı _kaan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorum 2014 model, şuan 7000 km.deyim. yaklaşık 500 km önce güncelleme yüklettim. Güncellemeden önce 3-4 kere yokuş aşağı stop etmişti ama güncellemeden sonra özellikle denedim stop etmedi. Onun dışında soğuk havada gaz vermeden çalışmıyor ona da pek takılmıyorum. Bence sıfır tecrübeyle binilecek bir motor değil. Ama kendine güvenen ve kendini bilen tabii ki binebilir.
    Servisin söylediğine göre bu motoru gaz vererek çalıştırmaya çalışmak motora zarar veriyo. Ama ben de anlamıyorum soğuk havalarda nasıl olacak o. Ocak ayında kar yağan dönemlerde motoru çalıştırmak için 3-4 dakika uğraştığım oldu, motor çalışsa da gaz yemiyo mobilet motoru gibi sesler çıkartıyo tekleye tekleye. Deviri bir kere 5000'e çıkartabilirsen, buz gibi motoru yüksek devirde ısıtırsan kendine geliyo 1 dakika sonra.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı u2rylmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2016 eurogrip

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah Oktay Usta'da 25bin bakımını da yaptırdık hayırlısı ile. Bugüne kadar tık etmedi canını yediğim. Sadece bir kez fana lastik parçası sıkışmıştı o yüzden hararet yaptı ama hemen beyin/sistem stop ettirdi motoru. O sayede kötü hiç bir şey yaşamadan kurtardık. Tüm motorcu kardeşlerimle daha nice 25binlere kazasız belasız inşallah.

Oktay ustaya ve ekibine naçizane sıfırdan bugüne kadar bana ve motoruma gösterdikleri ilgi samimiyet ve titizlik için buradan hasleten teşekkürü borç bilirim.
    Sonsuz saygılarımla.
    ben servisimin ilgisizliğinden çok şikayetçiyim. mümkünse hangi servise bakımlarınızı yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?

TheRedStreaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    MC50 racer ilk izlenim
    kdiner ve Karıncaezmez bunu beğendiler.

_kaan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bazılarında soğukken gaz vermeden çalışmama olayı güncellemeden sonra düzelmiş. ama bende durum aynı, eğer gaz vererek çalıştırmak zarar veriyorsa buna bir çözüm bulmaları gerek.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2016 eurogrip

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

ben servisimin ilgisizliğinden çok şikayetçiyim. mümkünse hangi servise bakımlarınızı yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?
    Sadece Oktay Motor
    Adres: Ziyagökalp Mahallesi Bedrettin Dalan Bulvarı İşbatı Ticaret Merkezi No: 1 50, Ziyagökalp, 34490 Başakşehir/İstanbul
    Telefon:(0212) 655 7070

http://www.oktaymotor.com/
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Motosikleti
    2014 ybr esd
    normal kullanım ve arara gazlamayala gırtlaktan gırtlağa ölçüm yaptım.14krş yaktı.yani 3.1 lt saygılar

Motosikleti
    Honda CBR 650F (2016)
    selamlar,

motoru yeni aldim anadolu yakasinda yasiyorum. ayrintili bi bakim yaptirmak istiyorum. hangi ustayi onerirsiniz?

saygilar

umtcnkrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı u2rylmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bu markalar arası farklar ne yönde acaba? Hangi marka ile daha iyi sonuç alınıyor?
    Önce emekle, sonra yürü, sonra koş. Ama yorulduğunu da fark et. Sonra yine yürü, yine koş

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı umtcnkrt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bu markalar arası farklar ne yönde acaba? Hangi marka ile daha iyi sonuç alınıyor?
    Orjinal lastikler MRF'de olsa Eurogrip de olsa, ıslak yolda yeteri kadar yol tutuşu sağlayamıyor. Bu lastiklerle sadece yazın uzun yolda sürerken lastikle iyice ısınınca adam akıllı viraj yapmak mümkün. O durumda bile motor virajdayken aniden ıslak asfalt görürse sonuç ölümcül olabilir.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Pazartesi günü yazılım güncelleme yaptırdım. Pendik-Halkalı-Başakşehir-Pendik yaptım. Herhangi bir değişiklik hissetmedim. Sadece önceden gaz vermeden marş alıyordu, yazılımdan sonra almıyor. Belkide ben farkedemiyorum bilemedim.

umtcnkrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazartesi günü yazılım güncelleme yaptırdım. Pendik-Halkalı-Başakşehir-Pendik yaptım. Herhangi bir değişiklik hissetmedim. Sadece önceden gaz vermeden marş alıyordu, yazılımdan sonra almıyor. Belkide ben farkedemiyorum bilemedim.
    http://i65.tinypic.com/2rqo8dl.jpg
    http://i63.tinypic.com/2d7igxs.jpg
    Yazılım yükleme nedeniniz neydi acaba? Bir sorun mu vardı da yükletttiniz yoksa başka bir nedenden mi?
    Önce emekle, sonra yürü, sonra koş. Ama yorulduğunu da fark et. Sonra yine yürü, yine koş

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar motoru yeni aldım. 2016 modeldir. benim herhangi bir yazılım yüklemesi yaptırmam gerekiyor mu? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı umtcnkrt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılım yükleme nedeniniz neydi acaba? Bir sorun mu vardı da yükletttiniz yoksa başka bir nedenden mi?
    Servis yükleyelim dedi. Tamam dedim. Sebep yok. Sorun da yok. Ama bence yok. Kimine göre var. Bilemedim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)