Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Öncelikle iyi akşamlar. 3100 km boyunca stop etme sorununu ya da denge sensörü sorununu yaşamamıştım. ta ki düne kadar dünden beri stop etme sorunu yaşıyorum. önce düz yolda giderken ışıklara yaklaştığımda yavaşladım ve debriyaj paletini çektiğimde 3 ya da 4. vitesteyken stop etti. dedim heralde yanlış birşey yaptım. bugün sabah yokuş aşağı 3. vites gidiyorum. kasise gelince yavaşladım vitesi 2 ye alacağım paleti çektim hoopp stop etti. hemen kenara çekip vitesi boşa alıp tekrar çalıştırdım. bende ki motor 2015 model ve daha yazılım güncelleme yaptırmadım. güncelleme yaptırmayı düşünmüyordum memnundum taki düne kadar ama mecbur 5000 bakımında yaptıracağız artık. herkese hayırlı sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı arizona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saat sıfırlama problemı benımde basıma geldı.marşa bastıktan sonra gostergeler tekrar kapanıp acılıyordu ve saat sıfırlanıyordu birde hata kodu cıkıyordu sorun akünün yeterınce şarj olmamasından dolayı tekrar şarj ettırdım sorun çözüldü...aküne bi baktır.
    şunu farkettim ki kontağı çevirdikten sonra redline ışığının sönmesini bekleyip marşa basınca saat sıfırlanmıyor.
    SAZMAN ve antilop_skul bunu beğendiler.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şunu farkettim ki kontağı çevirdikten sonra redline ışığının sönmesini bekleyip marşa basınca saat sıfırlanmıyor.
    Yok sıfırlıyor malesef.Ben hep kontağı çevirip tüm göstergelerin kendini test etmesini bitirdikten sonra marşa basıyorum.3-4 saniye çalışmadığı durumda marşı bırakmazsam sıfırlıyor.
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı fero. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorum birinci viteste kalkış esnasında titreme yapıyor bu sorun sadece bende mi var? Motor henüz 30 km de..Siz yeni aldığınızda titreme oldumu
    Bende de var ,düz zeminde normal bi kalkış yaparken sanki o debriyajın kavramasını tek tek hissediyorum.Biraz sert kalkarsam sıkıntı yok.Belki biraz aşınınca kendine gelir.

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı MT. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de var ,düz zeminde normal bi kalkış yaparken sanki o debriyajın kavramasını tek tek hissediyorum.Biraz sert kalkarsam sıkıntı yok.Belki biraz aşınınca kendine gelir.
    Evet aynı sıkıntı, debriyaj bıraksammı bırakmasammı diyor sanki inş alışır onun haricinde sıkıntı yok 10 numara motosiklet olmuş.tam parasının karşılığı.Daha plaka çıkarttırmadım yaş 34 kazaya karışmadım bu güne kadar sgorta ne çıkar acaba?
    kdiner bunu beğendi.

Merhaba

kırmızı mavi ve beyaz motor sahipleri ruhsatta tam renk nasıl geçiyor bilgi verebilirler mi? direkt kırmızı mı yazıyor yoksa kırmızı siyah mı yazıyor? iki renk mi diyor

Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı kraylik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

kırmızı mavi ve beyaz motor sahipleri ruhsatta tam renk nasıl geçiyor bilgi verebilirler mi? direkt kırmızı mı yazıyor yoksa kırmızı siyah mı yazıyor? iki renk mi diyor
    Siyah-Beyaz yazıyor
    burak beykurt

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim pulsarda sat sıfırlama sadec su sekilde oluyor

motoru calıstırdın giderken durdun yanlıslıkla stop ettin yada etti aniden tekrar marşa basarsan sıfırlıyor yoksa sıfırlamıyor
    Mengu16 bunu beğendi.
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok sıfırlıyor malesef.Ben hep kontağı çevirip tüm göstergelerin kendini test etmesini bitirdikten sonra marşa basıyorum.3-4 saniye çalışmadığı durumda marşı bırakmazsam sıfırlıyor.
    aynen öyle, bugün farkına vardım bende. motor soğukken ilk çalıştırdığımda kesinlikle sıfırlanıyor.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Göstergenin içine 2 liralık bi CR2032 saat pili koyamamışlar mı resetliyor. bu neyin kafası ?
    viper17 bunu beğendi.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz

Yazılım yükletsek mi yükletmesek mi? Kafamız karıştı. Bugün bayiye sordum ne işe yarar diye ? Titreşim azalıyor, stop etme sorunu ortadan kalkıyor dediler. Bilemedim.

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göstergenin içine 2 liralık bi CR2032 saat pili koyamamışlar mı resetliyor. bu neyin kafası ?
    servis soğuk havalarda yapar, kendini korumak için falan filan safsataları yapıyor. pil mutlaka vardır km, trip1 trip2 falan sıfırlanmıyor. sadece saat.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i64.tinypic.com/24fij5y.jpg

Yazılım yükletsek mi yükletmesek mi? Kafamız karıştı. Bugün bayiye sordum ne işe yarar diye ? Titreşim azalıyor, stop etme sorunu ortadan kalkıyor dediler. Bilemedim.
    ohaaaa servisler yeminle çığır açtılar bukadarda sallanmazki arkadaş neymiş yazılımla titreşim azalıyormuş neyle yazılımla ulan ne yazılımmış her derde deva tövbe tövbe
    beykurt ve tozluklu bunu beğendiler.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Selcuk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 - Pulsar 200 NS - Cbf 1000 FA (2012)
    Yeni yazılımla yaklaşık 2000 km tecrübeme göre konuşmak gerekirse enjeksiyon haritasında bir değişiklik var makine az gazlamada öksürüyor kendini ileri geri atıyor tabiri caizse söylendiği gibi sallana sallana gidiyor.
    Biraz gaz açınca yarım gaz civarı bunu 6.viteste deneyebilirsiniz makine çok kolay 120 lere çıkıyor.
    Ben yazılımı attığıma pişmanım dersem yalan olur çünkü kullandıkça alışıyorsun ve artık bir önemi kalmıyor.
    Tavsiyem sorun yaşayan atsın yaşamayan devam etsin.
    Vibrasyonu azaltan yazılım çok komik gerçekten o da ayrı mevzu adam resmen sallamış..
    Hadi selametle..
    SAZMAN ve ayzek bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Zinciri ne kadar sürede yağlıyorsunuz ve ne kullanıyorsunuz?

mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Merhaba arkadaşlar
    Pulsar 200ns almaya karar verdim ama bende cbf150 var takasa verip üstüne para verip pulsar alabileceğim bajaj servisi varmı

Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı mertekina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar
    Pulsar 200ns almaya karar verdim ama bende cbf150 var takasa verip üstüne para verip pulsar alabileceğim bajaj servisi varmı
    onu servisleri arayıp sormanız daha iyi olur
    burak beykurt

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Merhaba arkadaşlar
    Bayi takasta zarar edersin. Sahibindene koy ufak indirimle hemen satarsın. Bir de üste para verip Pulsar takas olur dersin. Avantajlı olur. Ben öyle yaptım. Pcx ile pulsarı takas yaptım. Zararım olmadı diyebilirim.

iyi akşamlar.

mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onu servisleri arayıp sormanız daha iyi olur
    Tuzla üçerler getirin ustamız baksın dedi bakalım müsait olunca götürücem

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayi takasta zarar edersin. Sahibindene koy ufak indirimle hemen satarsın. Bir de üste para verip Pulsar takas olur dersin. Avantajlı olur. Ben öyle yaptım. Pcx ile pulsarı takas yaptım. Zararım olmadı diyebilirim.

iyi akşamlar.
    Takasa pek girmek istemiyorum 0 km almak istedim benim motor 2007 model oyüzden kimse sıcak bakmıyo
    Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
    Severmiydi LEYLA zillisini

Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Tuzla üçerler getirin ustamız baksın dedi bakalım müsait olunca götürücem

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Takasa pek girmek istemiyorum 0 km almak istedim benim motor 2007 model oyüzden kimse sıcak bakmıyo
    En mantıklısı önce motorunuzu sahibindende satın.sonra parayı denkleştirip bir bayiden sıfır pulsar alın.bayi takası ile motorunuz degerinden düşüğe alınacaktır.
    SAZMAN bunu beğendi.
    burak beykurt

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)