Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    [IMG][/IMG]
    Full depoyla zaman zaman agrasif zaman zaman zaman sakin cogunlukla normal kullanim 2 gunde 1 aku bitmesin diye 10-15 rolantide calistirdim surmedigim zamanlarda 2 haftada bukadar 3 cizgi olduguna bakmayin 2 cizgiye dustu yeni yan ayaklikta 3 gorunuyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben 70km sabit hızla bile bir depoyla 400km'yi göremiyorum, 300km'yi de göremiyorum. Bir de sende 3 çizgi benzin daha var şaka gibi gerçekten.

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    Millet pulsar sahipleri kar elde etmek icin mi 500 de 2 binde 4 binde motor satiyor anlamis degilim bu motosikletin 2. Eli nasil tutuluyormu

Pulsarı alalı henüz 1 hafta oldu antalya mega motordan aldım 7350 TL 2015 model. Alma sebebim hem 1000 TL indirimli olması ve siz formdaki kullanıcıların yorumlarının etkili olması. Pulsarı almadan önce cbr 250'm vardı onu satıpta aldım fakat ne kadar büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Özetle daha 0 km gelen motorda sol gidonda bir oynama var sanki çatlak var gibi. Diskler çizik, Malzeme kalitesi beklediğimden de kötü siyah rengi olmaması sebebiyle siyah beyaz olan modelini aldım üzerinde stickerler berbat çin malı gibi. Yağ kartelinde sağ kısmında yağ filtresinin olduğu yerde sızıntı veya terleme tam çözemedim bir kaçak olduğuna eminim. Yani arkadaşlar motor daha 60 km de yani bu kadar saçma bir ürün göndermelerini aklım almıyor, ya kardeşim şu motoru göndermeden bir vidalarını adam akıllı sıkın kontrollerini yapın işim gücüm yok benmi uğraşacağım bunlarla bedavayamı alıyoruz bu motorları ? 60 km de beni motordan soğutan bajaj'a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu kadar kalite yerlerde olur, pcx almayan aklıma yanayım başkada birşey söyleyemiyorum. Amaç asla markayı kötülemek değil tamamen başıma gelen saçma sorunlardan dert yakınıyorum. Bari istanbul avrupa yakasında adam akıllı bir servis varsa söyleyin de orada vidalarını bir güzel sıktırtayım umarım daha sonrasında başım ağrımaz iyi sürüşler.
    matrix506xx bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 70km sabit hızla bile bir depoyla 400km'yi göremiyorum, 300km'yi de göremiyorum. Bir de sende 3 çizgi benzin daha var şaka gibi gerçekten.
    Cizginin 3 olduguna bakma 2 ye dusmustu yan ayaklikla 3 gozukuyo motor dikken 2 cizgi
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    MONDİAL 150 MCX-HONDA CBR 250R-BAJAJ PULSAR 200 NS
    arkadaşlar mersin mut servisi yada konya merkezdeki servisler hakkında bilgisi olan varsa hangisi iyidir acaba?

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    ben en az 14 kr gördüm benzinin litresi 4.20 idi oda yaklasık 3,3 lt yapıyor kassam belki 3 lt görürüm ama depo 3 cizgi iken 400 km cok zor yhu 205 lt falan yakman lazım .

beyler bide bu pulsar elimizde kaldı galiba motoru buyutcem diye 2 aydır ilenda alan soran yok acık hava filtresi takan varmı bu lavuga ses falan nasıl ii oluyormu

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...qa.jpg</a></a>
    Full depoyla zaman zaman agrasif zaman zaman zaman sakin cogunlukla normal kullanim 2 gunde 1 aku bitmesin diye 10-15 rolantide calistirdim surmedigim zamanlarda 2 haftada bukadar 3 cizgi olduguna bakmayin 2 cizgiye dustu yeni yan ayaklikta 3 gorunuyo
    Ayzek: tekrar depoyu fullediğinde kaç tl aldı. kaç km yapmışsın böldünmü hiç km de kaç krş yakmış... pulsarın bu kadar az yakacağını sanmıyorum... bende tüm çizgiler söndüğünde 40 tl felan alıyor... ve 260 veya 270 km yol yapmış oluyorum... yani 14 veya 15 krş km de...
    Selcuk89 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı kadırmadran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayzek: tekrar depoyu fullediğinde kaç tl aldı. kaç km yapmışsın böldünmü hiç km de kaç krş yakmış... pulsarın bu kadar az yakacağını sanmıyorum... bende tüm çizgiler söndüğünde 40 tl felan alıyor... ve 260 veya 270 km yol yapmış oluyorum... yani 14 veya 15 krş km de...
    Daha depoyu fullemedım 2 cızgıye dustu yolds eve park edıp ayaklıga alıp calıstırınca 3 cızgı gosterde 2 ye duselı en fazla 1 km yapmısımdır belkı gosterge sapıttı bende sasırdım rodajda 2.6 lt ıle 126 km yol yapmıstım ama extra sakın kullanımdı yol baglantıları dısında gaz acmadım 70 en fazla 80 ile gıttım havalar soguk malum fazla dur kalk yapmadım genelde dusuk devır aralıgında surdum yakıt alınca bakıcam kac lt gıtmıs paylasırım

Selcuk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 - Pulsar 200 NS - Cbf 1000 FA (2012)
    Usta bir hata yapmadığına emin misin ortada büyük bir yanlış var gibi kontrol et bir istersen..

Motosikleti
    Alıntı Selcuk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta bir hata yapmadığına emin misin ortada büyük bir yanlış var gibi kontrol et bir istersen..
    Yok dostum yanlışlık falan benzın aldıgımda sıfırladım depoyu fulleyeyım bakıcaz kac lıtre yakmıs bence gostergede sapıtma olabılır 2 cızgıyle 1 cızgı cok cabuk dusuyor tahmınım 400km 420km en fazla yapar gıbı
    Selcuk89 bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

canneerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bulgar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsarı alalı henüz 1 hafta oldu antalya mega motordan aldım 7350 TL 2015 model. Alma sebebim hem 1000 TL indirimli olması ve siz formdaki kullanıcıların yorumlarının etkili olması. Pulsarı almadan önce cbr 250'm vardı onu satıpta aldım fakat ne kadar büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Özetle daha 0 km gelen motorda sol gidonda bir oynama var sanki çatlak var gibi. Diskler çizik, Malzeme kalitesi beklediğimden de kötü siyah rengi olmaması sebebiyle siyah beyaz olan modelini aldım üzerinde stickerler berbat çin malı gibi. Yağ kartelinde sağ kısmında yağ filtresinin olduğu yerde sızıntı veya terleme tam çözemedim bir kaçak olduğuna eminim. Yani arkadaşlar motor daha 60 km de yani bu kadar saçma bir ürün göndermelerini aklım almıyor, ya kardeşim şu motoru göndermeden bir vidalarını adam akıllı sıkın kontrollerini yapın işim gücüm yok benmi uğraşacağım bunlarla bedavayamı alıyoruz bu motorları ? 60 km de beni motordan soğutan bajaj'a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu kadar kalite yerlerde olur, pcx almayan aklıma yanayım başkada birşey söyleyemiyorum. Amaç asla markayı kötülemek değil tamamen başıma gelen saçma sorunlardan dert yakınıyorum. Bari istanbul avrupa yakasında adam akıllı bir servis varsa söyleyin de orada vidalarını bir güzel sıktırtayım umarım daha sonrasında başım ağrımaz iyi sürüşler.
    Öncelikle hayırlı olsun, işte bu tarz durumlar insanı soğutuyor, servisle çözülür mü? çözülür, ancak parça arızası olup da değişimini istemekten farklı bir durum bu, sıfır satın alınan bir üründe de insan bu tarz aksilikler/kusurlar görmemeyi bekliyor.. Bilmiyorum suç fabrikada mı bayide mi, taşıma sürecinde mi ama tüketiciye sunulurken kusursuz olduğundan emin olunması şart..

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS - Honda Forza 250
    Bu resim şaka mı? Yoksa bende mi sorun var ben hiç görmedim bir depoyla 400 km. Ki bu doğruysa 500e doğru gidiyor.

Motosikleti
    Alıntı Berkays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu resim şaka mı? Yoksa bende mi sorun var ben hiç görmedim bir depoyla 400 km. Ki bu doğruysa 500e doğru gidiyor.
    doğruluğuna emin olabilirsin fakat 3 çizgiye aldanmayın genelde hep 2 cizgiye düşünce yakıt alırım hatta bazen mesafem varsa istasyona gidene kadar tek cızgıye dustugu oluyor yanı son 2 ve 1 cızgı cok cabuk dusuyor tahmınım 400 de hiç çizgi kalmaz taş çatlasın 420 daha fazla gideceğini sanmam benzını alırken yol yapacagım ıcın pompa atana kadar degıl aldıgı kadar yakıt aldım 5-6 bın aralıgında vites buyulttum 6 vıteste 70 max 80 km ile sürdüm sadece bağlantı yollarında yola dahıl olmak ve konumu ayarlamak ıcın çok fazla olmasada ara ara anlık agresif sürüşlerim oldu rodajı yaparkende 2.6 lt ile 126 km gitmiştim ama burda benım düşündüğüm benzin göstergesi yanılta bılıyor tahmınım 9.8 yada 10 lt bence yakıtı tukettiğim yönunde aksam fulleyebilirsem bakıcam kaç lt yakıt tukettiğime

Motosikleti
    royalstar 1300
    Alıntı Bulgar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba öncelikle hayırlı olsun bu durumla karşılaştıgınız için çok üzüldük OKTAY MOTOR olarak sorunlarınızı çözmeye hazırız buyrun gelin gereken ne varsa yapmaya hazırız oktay motor.com dan adresimize ulaşabilirsiniz hayırlı olsun dileklerimiz le

canneerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı faster57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba caner bey öncelikle hayırlı olsun bu durumla karşılaştıgınız için çok üzüldük OKTAY MOTOR olarak sorunlarınızı çözmeye hazırız buyrun gelin gereken ne varsa yapmaya hazırız oktay motor.com dan adresimize ulaşabilirsiniz hayırlı olsun dileklerimiz le
    Merhaba, ben yalnızca mesajı alıntı yapıp cevap yazmıştım, caner benim adım, yanlışlık olmasın, sorun yaşayan 'bulgar' kullanıcı isimli arkadaş..
    faster57 bunu beğendi.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Merhaba,

Bugün 1500 km de 2015 model pcx 125 imi sattım ve 200 ns aldım. Sabah motoru takas etmeye giderken yolda rüzgar fırtınaya dönüştü. fırtınada Boğaziçi köprüsünü geçerken çok büyük tehlike atlattık. Pcx' imde 39 lt çanta ve uzun tur camı olduğundan, altıda yere yakın olduğundan, en sağ şeritten 200 metre içinde istemeden sol şeritte bulduk kendimizi. Büyük motorlar da etkilendi ama onlar ağır ve büyük tekerlekli olduğundan uzayıp gittiler. Dörtlüleri yaktım, mecburen en sol şeritte durdum. Arkadan gelen araçlar farkına vardı ve yavaşladılar. Orta şeritten gelen otobüs sayesinde onu sağ yanıma alarak köprüyü geçtim. Bu olayı hayatım boyunca unutmayacağım. Kesin akşam haberlerine çıkacağız dedim. " Rüzgarda savrulan acemi motorcu kaos yarattı falan diye. Allah'tan bir şey çıkmadı . PCX o kadar çok rüzgardan etkileniyormuş ki; gelirken BAJAJ ile dönünce anladım. Rüzgar alıyor ama altından ve teker aralarından geçiyor. 5 ten 4 e çekiyorsun. 5000 devirden sonra uzuyor hayvan.. Bir de rahatça 135 km hızlara ulaşabilmesi TEM bağlantı yollarında benim nezdimde pcx e fark atıyor. Tabii ikisi karşılaştırılamaz, birisi scooter. Ben sadece iyi kötü yanlarını paylaşmak istedim iki motor arasında kalmış olan arkadaşlar vardır diye. Özellikle İstanbul içi trafikte kısa mesafelerde en iyi araçlardan birisi pcx.

Pulsar hakkında çok fazla yorum vardı. Onlarca video inceleme falan. Hepsini okudum. Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun. Yaklaşık 20 yıldır iki tekerli motorlu araçlar kullanıyorum. Eskiden böyle iletişim yoktu. Çok markada yoktu. İyi ki internet var. İyi ki bu gibi siteler var. İnşaallah daha çok insan iki tekerlekli araçları tercih eder. Umarım meclisimizde vekiller içinde de biniciler olur ve HGS, vergi, sigorta gibi hususlarda, motosiklet kullanmaya teşvik edici kararlar alırlar.

Neyse, uzun lafın kısası. Bugün Pulsarı aldım. 100 km kullandım ve diyorum ki; "İYİ Kİ ALMIŞIM...."
    Mengu16, kdiner, beykurt ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı faster57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba caner bey öncelikle hayırlı olsun bu durumla karşılaştıgınız için çok üzüldük OKTAY MOTOR olarak sorunlarınızı çözmeye hazırız buyrun gelin gereken ne varsa yapmaya hazırız oktay motor.com dan adresimize ulaşabilirsiniz hayırlı olsun dileklerimiz le
    Öncelikle sorunu yaşayan kişi benim caner bey değil. Henüz 500 km olmadı bunları ilk bakımda halledeyim diye bekliyorum ama eğer ki yağ kartelinin olduğu kısımda vida veya somun gevşemesi var ise 500 km beklemek mantıksız olur. Sizin oktay motor tam olarak başakşehirdemi yoksa farklı bir yerdemi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Alıntı canneerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun, işte bu tarz durumlar insanı soğutuyor, servisle çözülür mü? çözülür, ancak parça arızası olup da değişimini istemekten farklı bir durum bu, sıfır satın alınan bir üründe de insan bu tarz aksilikler/kusurlar görmemeyi bekliyor.. Bilmiyorum suç fabrikada mı bayide mi, taşıma sürecinde mi ama tüketiciye sunulurken kusursuz olduğundan emin olunması şart..
    Teşekkür ederim caner bey. Sizinde dediğiniz gibi parça arızası olup değişimini istemek ile 0 motorda böyle sıkıntıların olması çok farklı birşey.

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    Merhabalar bende yeni yazılım yüklettirdim ve aynı sorun bende de var. motor gitmiyor ve her vitesde bağırıyor sanki. bu yeni yazılım böyle bir sorun yaratacaksa neden yüklüyorlar. onuda çok merak ediyorum.
    Alıntı Mopus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a benimde ortalama 210 km oldu. Gösterge kaybı ve Disk'te ses problemim vardı. Servise durumu bildirdim hem gösterge hemde Disk'i değiştirdiler. Diskteki ses kayboldu fakat gösterge meselemiz devam ediyor. Durumu tekrar anlattım akünün yeterli şarj olmadığını falan söylediler. Ptesi götürmeyi planlıyorum. Oradaki arkadaşada gerekirse bir kaç gün kalmasını ve 210 km'de sürekli servisi ziyaret etmenin çokta iyi hissettirmediğini söyledim. Yani gerekirse değişin git gel yapmayayım dedim. Bu arada 2016 model motorum ve gittiğimde yeni yazılımıda yüklediler. Yeni yazılımdan sonra 2 kere elim debriyajda olmasına rağmen stop etti. Birazda çekişim düştüğünü hissettim. Arkadaşa bu durumdan da bahsettim yazılımdandır dedi. Eski yazılıma dönme şansımızda yokmuş. Naçizane fikrim 2016 modelde sorun yaşamıyorsanız bence elletmeyin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar bende yeni yazılım yüklettirdim ve aynı sorun bende de var. motor gitmiyor ve her vitesde bağırıyor sanki. bu yeni yazılım böyle bir sorun yaratacaksa neden yüklüyorlar. onuda çok merak ediyorum.
    Distributorun 1 yılı geçmesine rağmen halen sürekli tekrar eden benzer sorunları teknik bir sorun olmasına rağmen net olarak çözememesi müşterilerine karşı büyük ayıptır.. Nihayetinde garanti kapsamı içinde bu tip olaylar meydana geliyor ise bunlar ayıplı maldır.

Pulsar sahiplerinin ikinci el alım satımlarında sahip oldukları motosikletlerinde bu foruma konu olan bu tip giderilemeyen sorunlardan kaynaklı değer kaybı yaşama ihtimali çok yüksek..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)