Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mart 2016, 23:44
[IMG][/IMG]
Full depoyla zaman zaman agrasif zaman zaman zaman sakin cogunlukla normal kullanim 2 gunde 1 aku bitmesin diye 10-15 rolantide calistirdim surmedigim zamanlarda 2 haftada bukadar 3 cizgi olduguna bakmayin 2 cizgiye dustu yeni yan ayaklikta 3 gorunuyo
Reklamlar
-
14 Mart 2016, 00:47
Ben 70km sabit hızla bile bir depoyla 400km'yi göremiyorum, 300km'yi de göremiyorum. Bir de sende 3 çizgi benzin daha var şaka gibi gerçekten.
-
14 Mart 2016, 07:44
Millet pulsar sahipleri kar elde etmek icin mi 500 de 2 binde 4 binde motor satiyor anlamis degilim bu motosikletin 2. Eli nasil tutuluyormu
-
14 Mart 2016, 09:46
Pulsarı alalı henüz 1 hafta oldu antalya mega motordan aldım 7350 TL 2015 model. Alma sebebim hem 1000 TL indirimli olması ve siz formdaki kullanıcıların yorumlarının etkili olması. Pulsarı almadan önce cbr 250'm vardı onu satıpta aldım fakat ne kadar büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Özetle daha 0 km gelen motorda sol gidonda bir oynama var sanki çatlak var gibi. Diskler çizik, Malzeme kalitesi beklediğimden de kötü siyah rengi olmaması sebebiyle siyah beyaz olan modelini aldım üzerinde stickerler berbat çin malı gibi. Yağ kartelinde sağ kısmında yağ filtresinin olduğu yerde sızıntı veya terleme tam çözemedim bir kaçak olduğuna eminim. Yani arkadaşlar motor daha 60 km de yani bu kadar saçma bir ürün göndermelerini aklım almıyor, ya kardeşim şu motoru göndermeden bir vidalarını adam akıllı sıkın kontrollerini yapın işim gücüm yok benmi uğraşacağım bunlarla bedavayamı alıyoruz bu motorları ? 60 km de beni motordan soğutan bajaj'a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu kadar kalite yerlerde olur, pcx almayan aklıma yanayım başkada birşey söyleyemiyorum. Amaç asla markayı kötülemek değil tamamen başıma gelen saçma sorunlardan dert yakınıyorum. Bari istanbul avrupa yakasında adam akıllı bir servis varsa söyleyin de orada vidalarını bir güzel sıktırtayım umarım daha sonrasında başım ağrımaz iyi sürüşler.
-
14 Mart 2016, 09:46
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben 70km sabit hızla bile bir depoyla 400km'yi göremiyorum, 300km'yi de göremiyorum. Bir de sende 3 çizgi benzin daha var şaka gibi gerçekten.
Cizginin 3 olduguna bakma 2 ye dusmustu yan ayaklikla 3 gozukuyo motor dikken 2 cizgi
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
14 Mart 2016, 10:29
arkadaşlar mersin mut servisi yada konya merkezdeki servisler hakkında bilgisi olan varsa hangisi iyidir acaba?
-
14 Mart 2016, 11:49
ben en az 14 kr gördüm benzinin litresi 4.20 idi oda yaklasık 3,3 lt yapıyor kassam belki 3 lt görürüm ama depo 3 cizgi iken 400 km cok zor yhu 205 lt falan yakman lazım .
beyler bide bu pulsar elimizde kaldı galiba motoru buyutcem diye 2 aydır ilenda alan soran yok acık hava filtresi takan varmı bu lavuga ses falan nasıl ii oluyormu
-
14 Mart 2016, 14:09
ayzek adlı üyeden alıntı
http://<a href="http://hizliresim.co...qa.jpg</a></a>
Full depoyla zaman zaman agrasif zaman zaman zaman sakin cogunlukla normal kullanim 2 gunde 1 aku bitmesin diye 10-15 rolantide calistirdim surmedigim zamanlarda 2 haftada bukadar 3 cizgi olduguna bakmayin 2 cizgiye dustu yeni yan ayaklikta 3 gorunuyo
Ayzek: tekrar depoyu fullediğinde kaç tl aldı. kaç km yapmışsın böldünmü hiç km de kaç krş yakmış... pulsarın bu kadar az yakacağını sanmıyorum... bende tüm çizgiler söndüğünde 40 tl felan alıyor... ve 260 veya 270 km yol yapmış oluyorum... yani 14 veya 15 krş km de...
-
14 Mart 2016, 15:55
kadırmadran adlı üyeden alıntı
Ayzek: tekrar depoyu fullediğinde kaç tl aldı. kaç km yapmışsın böldünmü hiç km de kaç krş yakmış... pulsarın bu kadar az yakacağını sanmıyorum... bende tüm çizgiler söndüğünde 40 tl felan alıyor... ve 260 veya 270 km yol yapmış oluyorum... yani 14 veya 15 krş km de...
Daha depoyu fullemedım 2 cızgıye dustu yolds eve park edıp ayaklıga alıp calıstırınca 3 cızgı gosterde 2 ye duselı en fazla 1 km yapmısımdır belkı gosterge sapıttı bende sasırdım rodajda 2.6 lt ıle 126 km yol yapmıstım ama extra sakın kullanımdı yol baglantıları dısında gaz acmadım 70 en fazla 80 ile gıttım havalar soguk malum fazla dur kalk yapmadım genelde dusuk devır aralıgında surdum yakıt alınca bakıcam kac lt gıtmıs paylasırım
-
14 Mart 2016, 15:55
ayzek adlı üyeden alıntı
Usta bir hata yapmadığına emin misin ortada büyük bir yanlış var gibi kontrol et bir istersen..
-
14 Mart 2016, 16:04
Selcuk89 adlı üyeden alıntı
Usta bir hata yapmadığına emin misin ortada büyük bir yanlış var gibi kontrol et bir istersen..
Yok dostum yanlışlık falan benzın aldıgımda sıfırladım depoyu fulleyeyım bakıcaz kac lıtre yakmıs bence gostergede sapıtma olabılır 2 cızgıyle 1 cızgı cok cabuk dusuyor tahmınım 400km 420km en fazla yapar gıbı
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
14 Mart 2016, 21:08
Bulgar adlı üyeden alıntı
Pulsarı alalı henüz 1 hafta oldu antalya mega motordan aldım 7350 TL 2015 model. Alma sebebim hem 1000 TL indirimli olması ve siz formdaki kullanıcıların yorumlarının etkili olması. Pulsarı almadan önce cbr 250'm vardı onu satıpta aldım fakat ne kadar büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Özetle daha 0 km gelen motorda sol gidonda bir oynama var sanki çatlak var gibi. Diskler çizik, Malzeme kalitesi beklediğimden de kötü siyah rengi olmaması sebebiyle siyah beyaz olan modelini aldım üzerinde stickerler berbat çin malı gibi. Yağ kartelinde sağ kısmında yağ filtresinin olduğu yerde sızıntı veya terleme tam çözemedim bir kaçak olduğuna eminim. Yani arkadaşlar motor daha 60 km de yani bu kadar saçma bir ürün göndermelerini aklım almıyor, ya kardeşim şu motoru göndermeden bir vidalarını adam akıllı sıkın kontrollerini yapın işim gücüm yok benmi uğraşacağım bunlarla bedavayamı alıyoruz bu motorları ? 60 km de beni motordan soğutan bajaj'a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu kadar kalite yerlerde olur, pcx almayan aklıma yanayım başkada birşey söyleyemiyorum. Amaç asla markayı kötülemek değil tamamen başıma gelen saçma sorunlardan dert yakınıyorum. Bari istanbul avrupa yakasında adam akıllı bir servis varsa söyleyin de orada vidalarını bir güzel sıktırtayım umarım daha sonrasında başım ağrımaz iyi sürüşler.
Öncelikle hayırlı olsun, işte bu tarz durumlar insanı soğutuyor, servisle çözülür mü? çözülür, ancak parça arızası olup da değişimini istemekten farklı bir durum bu, sıfır satın alınan bir üründe de insan bu tarz aksilikler/kusurlar görmemeyi bekliyor.. Bilmiyorum suç fabrikada mı bayide mi, taşıma sürecinde mi ama tüketiciye sunulurken kusursuz olduğundan emin olunması şart..
-
14 Mart 2016, 21:19
ayzek adlı üyeden alıntı
Bu resim şaka mı? Yoksa bende mi sorun var ben hiç görmedim bir depoyla 400 km. Ki bu doğruysa 500e doğru gidiyor.
-
14 Mart 2016, 21:53
Berkays adlı üyeden alıntı
Bu resim şaka mı? Yoksa bende mi sorun var ben hiç görmedim bir depoyla 400 km. Ki bu doğruysa 500e doğru gidiyor.
doğruluğuna emin olabilirsin fakat 3 çizgiye aldanmayın genelde hep 2 cizgiye düşünce yakıt alırım hatta bazen mesafem varsa istasyona gidene kadar tek cızgıye dustugu oluyor yanı son 2 ve 1 cızgı cok cabuk dusuyor tahmınım 400 de hiç çizgi kalmaz taş çatlasın 420 daha fazla gideceğini sanmam benzını alırken yol yapacagım ıcın pompa atana kadar degıl aldıgı kadar yakıt aldım 5-6 bın aralıgında vites buyulttum 6 vıteste 70 max 80 km ile sürdüm sadece bağlantı yollarında yola dahıl olmak ve konumu ayarlamak ıcın çok fazla olmasada ara ara anlık agresif sürüşlerim oldu rodajı yaparkende 2.6 lt ile 126 km gitmiştim ama burda benım düşündüğüm benzin göstergesi yanılta bılıyor tahmınım 9.8 yada 10 lt bence yakıtı tukettiğim yönunde aksam fulleyebilirsem bakıcam kaç lt yakıt tukettiğime
-
14 Mart 2016, 21:56
Bulgar adlı üyeden alıntı
merhaba öncelikle hayırlı olsun bu durumla karşılaştıgınız için çok üzüldük OKTAY MOTOR olarak sorunlarınızı çözmeye hazırız buyrun gelin gereken ne varsa yapmaya hazırız oktay motor.com dan adresimize ulaşabilirsiniz hayırlı olsun dileklerimiz le
-
14 Mart 2016, 22:07
faster57 adlı üyeden alıntı
merhaba caner bey öncelikle hayırlı olsun bu durumla karşılaştıgınız için çok üzüldük OKTAY MOTOR olarak sorunlarınızı çözmeye hazırız buyrun gelin gereken ne varsa yapmaya hazırız oktay motor.com dan adresimize ulaşabilirsiniz hayırlı olsun dileklerimiz le
Merhaba, ben yalnızca mesajı alıntı yapıp cevap yazmıştım, caner benim adım, yanlışlık olmasın, sorun yaşayan 'bulgar' kullanıcı isimli arkadaş..
-
14 Mart 2016, 23:00
-
14 Mart 2016, 23:22
faster57 adlı üyeden alıntı
merhaba caner bey öncelikle hayırlı olsun bu durumla karşılaştıgınız için çok üzüldük OKTAY MOTOR olarak sorunlarınızı çözmeye hazırız buyrun gelin gereken ne varsa yapmaya hazırız oktay motor.com dan adresimize ulaşabilirsiniz hayırlı olsun dileklerimiz le
Öncelikle sorunu yaşayan kişi benim caner bey değil. Henüz 500 km olmadı bunları ilk bakımda halledeyim diye bekliyorum ama eğer ki yağ kartelinin olduğu kısımda vida veya somun gevşemesi var ise 500 km beklemek mantıksız olur. Sizin oktay motor tam olarak başakşehirdemi yoksa farklı bir yerdemi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
canneerr adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun, işte bu tarz durumlar insanı soğutuyor, servisle çözülür mü? çözülür, ancak parça arızası olup da değişimini istemekten farklı bir durum bu, sıfır satın alınan bir üründe de insan bu tarz aksilikler/kusurlar görmemeyi bekliyor.. Bilmiyorum suç fabrikada mı bayide mi, taşıma sürecinde mi ama tüketiciye sunulurken kusursuz olduğundan emin olunması şart..
Teşekkür ederim caner bey. Sizinde dediğiniz gibi parça arızası olup değişimini istemek ile 0 motorda böyle sıkıntıların olması çok farklı birşey.
-
15 Mart 2016, 12:38
Merhabalar bende yeni yazılım yüklettirdim ve aynı sorun bende de var. motor gitmiyor ve her vitesde bağırıyor sanki. bu yeni yazılım böyle bir sorun yaratacaksa neden yüklüyorlar. onuda çok merak ediyorum.
Mopus adlı üyeden alıntı
S.a benimde ortalama 210 km oldu. Gösterge kaybı ve Disk'te ses problemim vardı. Servise durumu bildirdim hem gösterge hemde Disk'i değiştirdiler. Diskteki ses kayboldu fakat gösterge meselemiz devam ediyor. Durumu tekrar anlattım akünün yeterli şarj olmadığını falan söylediler. Ptesi götürmeyi planlıyorum. Oradaki arkadaşada gerekirse bir kaç gün kalmasını ve 210 km'de sürekli servisi ziyaret etmenin çokta iyi hissettirmediğini söyledim. Yani gerekirse değişin git gel yapmayayım dedim. Bu arada 2016 model motorum ve gittiğimde yeni yazılımıda yüklediler. Yeni yazılımdan sonra 2 kere elim debriyajda olmasına rağmen stop etti. Birazda çekişim düştüğünü hissettim. Arkadaşa bu durumdan da bahsettim yazılımdandır dedi. Eski yazılıma dönme şansımızda yokmuş. Naçizane fikrim 2016 modelde sorun yaşamıyorsanız bence elletmeyin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
15 Mart 2016, 12:56
irfun adlı üyeden alıntı
Merhabalar bende yeni yazılım yüklettirdim ve aynı sorun bende de var. motor gitmiyor ve her vitesde bağırıyor sanki. bu yeni yazılım böyle bir sorun yaratacaksa neden yüklüyorlar. onuda çok merak ediyorum.
Distributorun 1 yılı geçmesine rağmen halen sürekli tekrar eden benzer sorunları teknik bir sorun olmasına rağmen net olarak çözememesi müşterilerine karşı büyük ayıptır.. Nihayetinde garanti kapsamı içinde bu tip olaylar meydana geliyor ise bunlar ayıplı maldır.
Pulsar sahiplerinin ikinci el alım satımlarında sahip oldukları motosikletlerinde bu foruma konu olan bu tip giderilemeyen sorunlardan kaynaklı değer kaybı yaşama ihtimali çok yüksek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)