Telefon takmak isteyen arkadaslar bu ürünü alabilir fiyati uygun. Aynaya takiliyor.
https://tr.aliexpress.com/item/Universal-Waterproof-Motorcycle-Rear-View-Mirror-Mount-Case-For-Mobile-Phone-Bag-3-5-inch-to/32405792055.html
Telefon takmak isteyen arkadaslar bu ürünü alabilir fiyati uygun. Aynaya takiliyor.
https://tr.aliexpress.com/item/Universal-Waterproof-Motorcycle-Rear-View-Mirror-Mount-Case-For-Mobile-Phone-Bag-3-5-inch-to/32405792055.html
Heybetli olması zor ne eklerseniz ekleyin.Belki topcase ve ön cam ekleyerek az bir kalıplı görüntü sağalyabilirsiniz ama o da ne kadar farkeder AS200 gelene kadar AS150 ile başlayabilirsiniz bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Buna bakarken bu ürünü gördüm.Bu daha güzel gibi sanki.Sizin ürün biraz yer kaplayacak ama bu çok yer kaplamayacak gibi duruyor.
http://tr.aliexpress.com/item/Universal-Adjustable-Cell-Phone-Holder-Motorcycle-Handlebar-Phone-Mount-Waterproof-Phone-case-for-iPhone-6-Samsung/32456318216.html
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
[QUOTE=beykurt;3855776]Heybetli olması zor ne eklerseniz ekleyin.Belki topcase ve ön cam ekleyerek az bir kalıplı görüntü sağalyabilirsiniz ama o da ne kadar farkeder AS200 gelene kadar AS150 ile başlayabilirsiniz bence.[COLOR="Silver"]
AS200 gelmeyeceği yönünde bir açıklaması var Ekrem beyin.
AS200 olaydı bende NSe tercih ederdim. Dün as150 si olan bir vatandaş gördüm motor accaip yakışıklı ve tarz olarakda enduromsu olduğundan bana daha yakın.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Merhabalar,MTV ile ilgili sormak istediğim bir soru var.Bugün vergi borcumu kontrol ettim 118 tl vergi borcu gözüküyor.İlk taksiti 1-31 ocak tarihleri arasında ödenmesi gerekli olan bu borcun ilk taksitini bayi ödemiyor mu ? Ben motoru 4 martta aldım.6 aylık olduğu için benim ödemem gerekiyorsa sorun yok zaten.Yeni alan arkadaşlar da kendilerimi ödedi yok sa bayi mi ödedi onu merak ettim.
Kendiniz ödemelisiniz.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
bu aksam(cuma) saat 23:15 gibi beşevler/bursa metro istasyonun oralarda bir pulsar ns200 yanımdan geçti.makinede bir zırıltı vardı. bu denge sensöründen geldiği söylenen ses midir anlayamadım? Eğer o arkadaş buradaysa ve bilgilendirirse sevinirim.
Iyi aksamlar,sizde de motorun rolantideki sesiyle,debriyaja bastiginizda cikan ses farkli mi? Yoksa motorumun canaginda mi bir sikinti var?
evet arkadaşlar pulsarla 15 gün ve 150 km lik birlikteliğimizde olanları sizlerle paylaşmak istedim,
1-motordan daha nerden geldiğini anlayamadığım çeşitli zırıltı ,cızırtı ve binimum sesler VAR(fazla km yapmadığım için tam anlayamadım daha nerden geldiklerini)bu sesler arasında nam-ı meşhur denge sensörüde olabilir bakacağız duruma ilerki günlerde.gerekirse o sensör sökülecek
2-motorda stop etme gibi bir sorun yaşamadım fakat bir kere göstergelerim gitti geldi ve saat sıfırladı
3-özellikle sabah ilk çalıştırmada (en az 1 dk. bekliyorum ısınması için) motor kalkarken çok zorlanıyor ya debriyajda bir sıkıntı var yada benim motora özgü birşey bunada ilerleyen zamanlarda bakacağız ; ama sanki debriyaj kaçırıyor gibi oluyor tam tanımı bu
4-galiba en çok canımı sıkan durumda bu; motor rodajda olduğu için pek fazla 6.000 deviri geçmeye çalışmıyorum fakat dün iş dönönüşü eve giderken devir saatine baktığımda 5.000 ve 6.000 devir arasında ibrenin inanılmaz bir şekilde titrediğini gördüm(giderken göstergelere değil yola bakılması nacizane tavsiyemdir)bu titreme öyle ki sanki ibre o devir aralığında düşekcek zannettim.bugün işe gelirken yine değişik viteslerde aynı 5.000-6.000 devir aralığında denedim fakat durum yine aynı ibre titttriyor ve de motor sanki biraz fazla vibrasyon yapıyor gibime geldi.acaba böyle bir durum yaşayan başka arkaadaş oldu mu? merak ettim
5-evet lastikler kötü bence geçen u çekerken 30 km hızda yaklaşık dönüşün sununda çok çok hafif gaz açmama rağmaen arka taraf abi beni bırakkkk ben gidiyorum dedi ALLAH tan hızım yavaştı topladık.
6-orta sehpa ve koruma demiri için dün babajla görüştüm svekiyatların dün itibariyle tüm TÜRKİYE ye yapıldığını ve engeç pazartesi ve salı günü servilerde olacağını söylediler.2016 sahipleri duyrulur
arkadaşlar durumlar bundan mütevellit özellikle o devir titremesi başına gelen varsa yada neden kaynaklandığını bilen yazara çok seviniriz.
herkesin tekeri düz bassın
Devirde titreme olanlarin gostergeleri garantiden degisiyormus facebookda gormustum ziriltiya yapacak birsey yok suanlik bircok kisi ayni dertten muzdarip saatin sifirlanmasini akuye bagliyor servisler
S.a benimde ortalama 210 km oldu. Gösterge kaybı ve Disk'te ses problemim vardı. Servise durumu bildirdim hem gösterge hemde Disk'i değiştirdiler. Diskteki ses kayboldu fakat gösterge meselemiz devam ediyor. Durumu tekrar anlattım akünün yeterli şarj olmadığını falan söylediler. Ptesi götürmeyi planlıyorum. Oradaki arkadaşada gerekirse bir kaç gün kalmasını ve 210 km'de sürekli servisi ziyaret etmenin çokta iyi hissettirmediğini söyledim. Yani gerekirse değişin git gel yapmayayım dedim. Bu arada 2016 model motorum ve gittiğimde yeni yazılımıda yüklediler. Yeni yazılımdan sonra 2 kere elim debriyajda olmasına rağmen stop etti. Birazda çekişim düştüğünü hissettim. Arkadaşa bu durumdan da bahsettim yazılımdandır dedi. Eski yazılıma dönme şansımızda yokmuş. Naçizane fikrim 2016 modelde sorun yaşamıyorsanız bence elletmeyin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Desene gostergen pisi pisine degismis saatin sifirlanmasi vs olayi akuye bagliyorlar sifir motorda nasil olur diyecegim vakti zamaninda bende yasadim ve vardigim sonuc akuler uretim hatali yada dandik en buyuk olasilik servislerin akuleri duzgun bir sekilde kullanima hazirlamadiklari oluyor 3 senedir bizim mondial ne akusu bitti nede öldu kisin o soguklarda uzerinde karla banamisin demedi motor aku de buyuk bi sorun bence bosch aku alip temelli kurtulmak bu sorundan
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
s.a arkadaşlar.benım pulsarda henuz 15 günlük yanı 2016 model.koruma demırı ve orta ayaklık üstünde gelmedı ve bayıye dün gelmıs aldım ve montelettım.şu gösterge sıfırlama olayı benımde basıma geldı sebebi şu servislerin akuleri adam gibi şarj etmemelerı tekrar gıdın ve şarj ettırın.göstergelerın tıtresımı bende pek yok hafif titreme oluyordu göstergenın altıdakı boşluga silikon şıkıştırdım ve yok denecek kadar azaldı.göstergelerınızın vidalarını kontrol edin gevşek kalan vıdalar olabılır bundan öncekı motorum tvs apachede vidaların bırı gevsektı bırı yoktuşu zırıltı şıkırtı konusuna gelırsek bundan önce ıkı tane daha pulsar kullandım onlardada aynı sesler mevcuttu rolantıde biraz sesli çalışyor makına.okadar stop edecekmı dıye denememe ragmen stop etme problemı yaşamadım ama devir dalgalanması var arada 2 devire cıkıp iniyor
bayii kdv sini ötv sini ödüyor.
mtv yi siz ödüyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
ben daha 120 km deyim.
bende dikkatimi çekenler 65 km hızdan sonra tekerleklerde balans istiyormuş gibi hafif hafif titriyor
6000 deviri geçmiyorum hızı 80-85 km ye çıkıyorve lastikle vibrasyon kendini hissettiriyor.
üstündeki lastikler güzel degil güven vermiyor.30 km de sert fren yaptım arka kaydı.ıslak zemini bilmiyorum.
motor çok yüksek 172 boyum var binerken inerken zorlanıyorum.yan sehpayı kurmadan inmiyorum ayaklarım artçı selesıne takılıyor.aceba boyu düşürülürmü.servise bakıma gittigimde mümkünse biraz boyunu indirtecegim.
benzini çok az yakıyor.120 km de 3çizgi kadar eksildi.
yanlız motor çok torklu ve güçlü yavaş gidemiyor.
devamlı benden gaz açmamı istiyor,motorun gazına gelmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)