Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Şu gps ile hız ölçümü son zamanlarda çok meşhur oldu fakat hiçkimse de çıkıp gps in göstereceği değerin ortalama %7 hatalı olabileceğini söylemiyor.Biz ölümlülerin sahip olabileceği gps cihazları veya gps antenine sahip cihazların göstereceği değerler en kalitesiz hız takometresinden daha yanlış ölçüm yapar.Bunun eğim yükselti farklılığı hareket esnasında uydu değişimi gibi bir çok sebebi vardır. Hızınızı doğru ölçmek gibi bir kaygınız varsa anlık olarak gördüğünüz son hızı değil de belli bir mesafede gittiğiniz ortalama hızı ölçmek daha mantıklı ve gerçek hayatta daha çok işinize yarar.
    ttimes bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PS 150İ
    arkadaşlar dün okuduğum bir konuda bursa mudanyada bir arkadaşımız pulsar 200 ile kaza yapmış.kazayla alakalı arkadaş birşey hatırlamıyor fakat motorun kendini kitlemesi de kaza sebeplerinden biri olarak gösterilmekte (kesin olmamakla birlikte ) başka bir arkadaşta o konuya motorun kendini kitlemesi sebebiyle kaza yaptığını yazmış.bu motorlarda kendini kitleme sorunu gerçekten varmı ve varsa kronik bir sorunmu...

http://www.motosiklet.net/forum/kaza...idiyordum.html

ilgili konuda bu arkadaşlar

Alıntı Gassal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün okuduğum bir konuda bursa mudanyada bir arkadaşımız pulsar 200 ile kaza yapmış.kazayla alakalı arkadaş birşey hatırlamıyor fakat motorun kendini kitlemesi de kaza sebeplerinden biri olarak gösterilmekte (kesin olmamakla birlikte ) başka bir arkadaşta o konuya motorun kendini kitlemesi sebebiyle kaza yaptığını yazmış.bu motorlarda kendini kitleme sorunu gerçekten varmı ve varsa kronik bir sorunmu...

http://www.motosiklet.net/forum/kaza...idiyordum.html

ilgili konuda bu arkadaşlar
    Sadece Pulsar değil bütün motorlar krank sıkışması sebebiyle kilitlenip sıkışabilir. Suç kilitlenen motorda değil kilitlenme anını hissedemeyip debriyaja asılamayan binicidedir en iyi ihtimalle asfaltta uzunca bi süre sürüklenir. Motorunuzu zorlarken kulağınızla motordan çıkan sesleri vücudunuzun her yeri ile de oluşan titreşimi takip etmeyi unutmayın.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı enderbilgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece Pulsar değil bütün motorlar krank sıkışması sebebiyle kilitlenip sıkışabilir. Suç kilitlenen motorda değil kilitlenme anını hissedemeyip debriyaja asılamayan binicidedir en iyi ihtimalle asfaltta uzunca bi süre sürüklenir. Motorunuzu zorlarken kulağınızla motordan çıkan sesleri vücudunuzun her yeri ile de oluşan titreşimi takip etmeyi unutmayın.
    Motordan sadece denge sensörü zırıltısı geliyo. Gerçekten motora ait sesleri ayırt etmek imkansız. Denge sensörüne bu kadar takılmamın sebebi de bu aslında. Motorun sağlığı hakkında bilgi almamı engelliyor. Tam bir sene önce çinli motorumun egzantriği dağıtmasını motordaki ses değişikliğini 10 saniyede fark edip hemen boşa atıp 1 dakikadan kısa sürede stop ederek önlemiştim. Tamiri bana maliyet olarak 4'te 1'e geldi zamanında stop ederek.
    Selcuk89 bunu beğendi.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motordan sadece denge sensörü zırıltısı geliyo. Gerçekten motora ait sesleri ayırt etmek imkansız. Denge sensörüne bu kadar takılmamın sebebi de bu aslında. Motorun sağlığı hakkında bilgi almamı engelliyor. Tam bir sene önce çinli motorumun egzantriği dağıtmasını motordaki ses değişikliğini 10 saniyede fark edip hemen boşa atıp 1 dakikadan kısa sürede stop ederek önlemiştim. Tamiri bana maliyet olarak 4'te 1'e geldi zamanında stop ederek.
    Bajaj yetkilileri de forumu takip ediyorlar diye yazıyorum. Şu denge sensörü sorunu yaşayan arkadaşların sorununu sensörü söküp sensör yerine motorun beynini kandıracak kadar sensörün normal konumda gösterdiği direnç değeri kadarlık bir sabit direnç bağlayarak çözmek bu kadar mı zor? Bu işlemi deneyip eğer olumlu sonuç alınırsa sensör arızalarının standart iptal işlemi bütün servislerde bu şekilde uygulanamaz mı? Böyle bir çözümü akıl eden bir ben olamam herhalde. Buna benzer bir yöntemi denemiş zihnisinir bi adam vardır diye düşünüyorum bajaj ailesinde.
    beykurt bunu beğendi.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    Merhaba arkadaşlar 2016 ocak ayı sonrasında yazılım güncellemesi gelmiş bayiler güncelleme için randevu daveti yapıyor bu videoda enjeksiyon haritası ayarlanmış- yakıt tüketiminde ekonomi- ve motorda akışkan bir çalışma söz konusu diyolar varmı aramızda güncelleme yaptırıp bu konuları takip eden link alttahttps://www.youtube.com/watch?v=lF12QKuY8xc

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı enderbilgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj yetkilileri de forumu takip ediyorlar diye yazıyorum. Şu denge sensörü sorunu yaşayan arkadaşların sorununu sensörü söküp sensör yerine motorun beynini kandıracak kadar sensörün normal konumda gösterdiği direnç değeri kadarlık bir sabit direnç bağlayarak çözmek bu kadar mı zor? Bu işlemi deneyip eğer olumlu sonuç alınırsa sensör arızalarının standart iptal işlemi bütün servislerde bu şekilde uygulanamaz mı? Böyle bir çözümü akıl eden bir ben olamam herhalde. Buna benzer bir yöntemi denemiş zihnisinir bi adam vardır diye düşünüyorum bajaj ailesinde.
    bu sorunu çok yakın bir arkadaşım olan yetkili servis arkadaşıma zamanında sordum zırıltı malesef giderilmiyordu yaklaşık olarak bu mevzu 6 ayı bulmuştur bana söylediği çok ses yapmadığı duymak için iyice kulağı yaklaştırması gerekir dediğini hatırlıyorum. bende yapma abi o makinayı kullandım bariz bir ses var ve bi zaman sonrada çok rahatsız ediyor demişdim konu çözümsüz kalmıştı ilk muhabbetimizde bu işin çözümü varmı yokmu tekrar sorarım.
    sağlıcakla kalın...
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

debriyaj için boşluk var. gaz teli baya zordu çıkarıp daha kısa mesafeden geçirmek gerekti. yükseltme aparatı takarsanız gaz telini test etmeden hareket ettirmeyin aleti çok tehlikeli.

asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar kaza ile ilgili şayet motor kitlese idi bu anlıkta olsa hatırlanırdı.Böyle birşey varsa zaten ortaya çıkacaktır.Bu ihtimal bence yok.O bölgenin sürekli yıkandığı,o süratlere uygun olmadığı gece uygunsuz zamanda kullanıldığı sürücü tarafından ifade edilmiş.Bence istem dışı uyuma,bilinmeyen SARa türü bir hastalık yada ani ıslak kaygan zemin buna neden olabilir diye düşünüyorum.
    YBR SÜVARİSİ

Motosikleti
    MONDİAL 150 MCX-HONDA CBR 250R-BAJAJ PULSAR 200 NS
    Arkadaşlar bu yazılım yükleme 2016 modeller içinde var mı?birde sıfır olarak alanlarda orta sehpa ve koruma Demir'i yoktu acaba geldimi servislerden arayan oldu mu? Teşekkürler

bugun pulsarla ağır cross yaptık . tespitler 1-keşke 1 vitesi biraz daha kısa tutsalarmış böylece arazide 1. vitese ihtiyac duyulduğunda daha efektif olur. 2- orta sehba arazide müthiş bir şekilde darbelerden koruyor kayanın birine çarptım motor resmen komple zıpladı orta sehbaya tşk ederim. 3-arazi performansı gayet iyi yere yakın ve hafif olması kontrolü kolaylaştırıyor lastiklerin geniş olmasıda dengeye pozitif yansıyor. yolu olmayan tepeleri zirveleri merak eden arkadaşlar varsa hiç düşünmeden kendilerini doğanın kucağına pulsarla güvenle bırakabilir, asfalttan çok daha keyifli. sonuçta makine siz yine önlem alın

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun pulsarla ağır cross yaptık . tespitler 1-keşke 1 vitesi biraz daha kısa tutsalarmış böylece arazide 1. vitese ihtiyac duyulduğunda daha efektif olur. 2- orta sehba arazide müthiş bir şekilde darbelerden koruyor kayanın birine çarptım motor resmen komple zıpladı orta sehbaya tşk ederim. 3-arazi performansı gayet iyi yere yakın ve hafif olması kontrolü kolaylaştırıyor lastiklerin geniş olmasıda dengeye pozitif yansıyor. yolu olmayan tepeleri zirveleri merak eden arkadaşlar varsa hiç düşünmeden kendilerini doğanın kucağına pulsarla güvenle bırakabilir, asfalttan çok daha keyifli. sonuçta makine siz yine önlem alın
    dostum bende crossa cıktım hiç oyle olmadı :D ön camurluk direk camur topluyor ve on lastik kitliyor temizlemesi ayrı bir dert :D onun haricinde kuruda dik rampaları bile cıkıyor ama crossa uygun değil özellikle camurlu yolları sevmiyor pulsar tadımlık crossa girilir sadece

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS - Honda Forza 250
    Alıntı Berkays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...nA.jpg</a></a>

Arkadaşlar merhaba.
    Geçen hafta 5000 bakımını yaptırdım. Bugün yağına baktığımda bu seviyedeydi. Benim aklımda kalan sanki önceden bir tık daha yukarıdaydı. Seviye sizce normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. ( ilk defa resim koydum umarım başarmışımdır )
    Yardımcı olabilecek yok mu?..

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Beyler satilik pulsar var nc700 le takasli olabilir ilan no. 278830082

mustang256 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Yardımcı olabilecek yok mu?..
    foğrafınız bende açılmadı fakat motoru dik tuttuğunuzda yağ göstergesinde iki üst üste çizgi bulunur. Yağ seviyeniz bu iki çizginin arasında olduğu sürece normaldir.
    ^^

yollar kuruydu düz dağ yolu ancak yol yok taş toprak zıplaya zıplaya gittim. yağışlı havada kullanmıyorum. camurda falan hiç kullanmadım. bir defa adanada crf 250l ile yağışlı çamur arazıye girdik oda ön teker kitledi saatlerce uğraştık. galiba çamur tüm motorlar için sorun. cross keyifli tabi bizimkisi tadımlık bu aralar konyanın etraf tepelerinin zirvesine çıkma hobisi başladı ben de hayırlısı.
    ulasgncrock bunu beğendi.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı cntn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu yazılım yükleme 2016 modeller içinde var mı?birde sıfır olarak alanlarda orta sehpa ve koruma Demir'i yoktu acaba geldimi servislerden arayan oldu mu? Teşekkürler
    Henüz gelmemiş orta sehpa ve koruma demiri.Cumartesi günü uğrayıp sordum.
    cntn bunu beğendi.
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    http://<a href="http://hizliresim.co...nA.jpg</a></a>

Arkadaşlar merhaba.
    Geçen hafta 5000 bakımını yaptırdım. Bugün yağına baktığımda bu seviyedeydi. Benim aklımda kalan sanki önceden bir tık daha yukarıdaydı. Seviye sizce normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. ( ilk defa resim koydum umarım başarmışımdır )
    zemin düz motor düz ise bu oran ideal bir sıkıntı yapmana gerek yok.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    MONDİAL 150 MCX-HONDA CBR 250R-BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Henüz gelmemiş orta sehpa ve koruma demiri.Cumartesi günü uğrayıp sordum.
    teşekkür ederim.peki yazlım yükleme sorabildin mi acaba ?
    beykurt bunu beğendi.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Arkadaşlar geçen gün motoru çalıştırdım tam kalkacakken istop etti.Aldığımdan beri 1 hafta oldu her seferinde bir istop ettirme vakası yaşıyorum kalkarken Fakat bu istop edişinde saat sıfırlandı.Servisteki arkadaş saati ayarlarken bastığı düğmeleri gördüm fakat ben beceremedim ayarlamasını.Saati nasıl ayarlıyoruz anlatabilir misiniz? sağdaki düğmeye basıyorum ayarlanabilir kilometreler arası değişim yapıyor.soldaki düğmeye basıyorum bir hareket yok.uzun mu basıcaz ikili mi basıcaz nasıl basıcaz da bu saati ayarlayacagız bir yardım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Alıntı cntn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim.peki yazlım yükleme sorabildin mi acaba ?
    Yazılımı sormadım.Öğlen arayıp sorayım.500 bakıma gideceğim şuan 200kmdeyim.gidince sorarım diye sormamıştım.Fakat yazılım yüklenmesi lazım.çok düzensiz çalışıyor rolantideyken.bir de nedense seke seke gidiyor motor sanki ön tekerlekte ufak bi bombe varmış gibi.at biniyor hissi uyandırıyor :D
    cntn bunu beğendi.
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)