Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Slm
    Hocam bu ay 2016 model alicam nasipse
    Lakin motorda zirildamlar gevsemeler kronik sorun gibi ve bu sorunun cozumu yokmus gibi yazanlar var...
    Açikcasi cok huylandim....
    Birisi veya birileri veya stabil kullanicilar benim icimi rahatlatabilirmi?
    Açikcasi Soguk bakmaya basladim
    Ver dunya kadar para motorun ziriltilarindan nerde parcalanacagini süpriz olarak bekle...
    Birisi beni rahatlamali kullanici,satici,veya servis....
    Saygilar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Birde Pulsar 200 ns icin en uygun sigorta kaca yaptirdiniz?
    1300 tl motor sigortasimi cikar yaw!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı anlamamki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm
    Hocam bu ay 2016 model alicam nasipse
    Lakin motorda zirildamlar gevsemeler kronik sorun gibi ve bu sorunun cozumu yokmus gibi yazanlar var...
    Açikcasi cok huylandim....
    Birisi veya birileri veya stabil kullanicilar benim icimi rahatlatabilirmi?
    Açikcasi Soguk bakmaya basladim
    Ver dunya kadar para motorun ziriltilarindan nerde parcalanacagini süpriz olarak bekle...
    Birisi beni rahatlamali kullanici,satici,veya servis....
    Saygilar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Birde Pulsar 200 ns icin en uygun sigorta kaca yaptirdiniz?
    1300 tl motor sigortasimi cikar yaw!!!
    ne kadar ekmek ,o kadar köfteüstad.ya ybr cbf alıp zırıltısız binecen ama performans olmayacak,yada z250sl,inazuma aLacan hem performanslı ,hem de zırıltısız binecen.yani diyeceğim bazı şeyleri duymayacan,görmeyecen...sigorta ankara 245 tl,2 ay önce....................tereddütlerini anlıyorum.çünkü son 10 sene ybr -wave- crypton kullandım.pulsarı alırken soru işaretleri vardı kafamda.ama şimdi diyorumki keşke 5 yıl önce gelseymiş de o zaman alsaymışız...

slm beyler motorum 600km de bugun direksiyon yukseltme aparatını taktım. direksiyon yükselince gaz teli kastı onu geriden taktım sorun çözüldü. debriyaj kastı onu da hallettim. aynalar ve duruş biraz rahatladı gibi. onun dışında bi sorun yok zırıltı duymadım. lastiklerin sınırlarını test etmedim sorun çıkmadı zaten nadiren keyif için için kullanıyorum. eğer maddi gücüm biraz daha güçlü olsaydı 20bine mt 07 alırdım. daha önce 150cc lik makineler kullandım onlara dönmek işkence.
    Vel hasıl kelam almayı düşünen arkadaşlara. muadil japonlar iki katı fiyata satılıyor. bu fiyata bu ürün olur. verdiğin parayı hak ediyor.
    Ahmet Naci bunu beğendi.

Motosikleti
    150mr --> ns200
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm beyler motorum 600km de bugun direksiyon yukseltme aparatını taktım. direksiyon yükselince gaz teli kastı onu geriden taktım sorun çözüldü. debriyaj kastı onu da hallettim. aynalar ve duruş biraz rahatladı gibi. onun dışında bi sorun yok zırıltı duymadım. lastiklerin sınırlarını test etmedim sorun çıkmadı zaten nadiren keyif için için kullanıyorum. eğer maddi gücüm biraz daha güçlü olsaydı 20bine mt 07 alırdım. daha önce 150cc lik makineler kullandım onlara dönmek işkence.
    Vel hasıl kelam almayı düşünen arkadaşlara. muadil japonlar iki katı fiyata satılıyor. bu fiyata bu ürün olur. verdiğin parayı hak ediyor.

debriyaj telini nasıl hallettiniz ?

asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı serkany adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Castrol gerçekte yağ üreticisi değil aynı IPHONE gibi sağda solda yağ yaptırıp satan bir firma çokda iyi değildir...Hatta iyi değildir imkanım olduğunda ben pek almam..
    Yağ(tiriboloji) ile ilgili bende daha önce bir şeyler yazmıştım, eskilerde kaldı..

Servisin kullandığı yağ bende beğenmesemde gerekli şartları sağlıyor,
    http://i.hizliresim.com/RkB85R.jpg
    İyi akşamlar sizin yazdığınız doğrudur ancak benim yazdığımda yanlış değildir.Castrol yağlarının sertifikasyonunu yükseltmiş olabilir.Bu durumda sıkıntı olmaz fakat dikkatli olunmalı;Yağ alınırken, eski versiyonlarının uygun olmadığı açıktır.API SJ JAso MA formatındadır.Yağ alacak arkadaşlar sonuç olarak spesifikasyonlarında API SL yada SM,SN değerlerine JASO MA2 almalılar.Marka kendi tercihleridir.
    ayzek bunu beğendi.
    YBR SÜVARİSİ

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı asuvara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar sizin yazdığınız doğrudur ancak benim yazdığımda yanlış değildir.Castrol yağlarının sertifikasyonunu yükseltmiş olabilir.Bu durumda sıkıntı olmaz fakat dikkatli olunmalı;Yağ alınırken, eski versiyonlarının uygun olmadığı açıktır.API SJ JAso MA formatındadır.Yağ alacak arkadaşlar sonuç olarak spesifikasyonlarında API SL yada SM,SN değerlerine JASO MA2 almalılar.Marka kendi tercihleridir.
    Abicim bak sen soyleyene kadar hic arastirmamistim sayende birseyler ogrendim bundan sonra dikkat edecegim bu hususa bu arada yudum kizartma ustasi onu densekmi acaba der kacarim
    asuvara bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunuzda telefon tutucu olarak ne kullanıyorsunuz? Almayı düşünüyorum ama hangi model monte olur hangisi uymaz bilemedim.
    Irf motor cok guzel bir aparat yapmis. Ben de alacagim tavsiye ederim.

http://www.irfmotor.com/urunler/extr...itesi-tutacagi
    beykurt bunu beğendi.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Aldıktan sonra fotoğraflarınızı bekliyorum.Fiyatı nedir acaba bunun?
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Alıntı asuvara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba hocam,
    Banada birisi sorsa internetden bakar Castrol özeliğini söylerdim ve bir çok yerde API SJ ve MA yazıyor ,Bende APISJ derdim. Kullandığım için özeliklerini biliyordum. Amacım sizi tekzip etmek değildi içinizde kuşku kalmasın sıkıntıyı gidermektir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------

Alıntı YZFR25R6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Castrol nasıl iyi değil üretim konusuna bu kadar takılma Türkiyede üretiliyor işte.
    Castrol iyi firma olsa internete bir çok yerde yazan değeri ile kutu üzerindeki degerleri aynı olurdu..Neyse çok uzatmayayım ithal castrol bulabiliyorsan o iyidir TR de üretilenler için aynı şeyi söylemek mümkün değil..Ha bizim motor moto GP motoru değil mevcut Castrol de diğer markalarda bol bol yeterde artar oda ayrı konu
    asuvara bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı lookout adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Irf motor cok guzel bir aparat yapmis. Ben de alacagim tavsiye ederim.

http://www.irfmotor.com/urunler/extr...itesi-tutacagi
    Fiyatı ne kadar acep?
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

egekocasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı anlamamki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orjinal lastiklerinde ne gibi sikinti var?
    Ziriltilar nerden geliyor? Önlemi nelerdier?
    Not: 2016 model alicam yakin zamanda
    Saygilar...
    Her motorda oldugu gibi orjinal lastikler dandik idare ediyor ama agresif kullanimda tehlikeli ben rosso2 lastik almayi dusunuyorum cunku lastik motoru komple degistiriyor her motoruma lastik aliyorum mutlaka. Zirildamalara gelince denge sensorunu sokmeyi dusunuyorum benim icin cokta onemli bi parca degil allah korusun kaza yapsam motorun yerdeyken calisarak zarar gorucegini sanmiyorum. Yani herseyin cozumu var ama paran varsa tabiki git yamaha al yoksada bu motor diyor herkes iyice fakir motoruna cevirdiler bu cumlelerle Paran varsada bunu al dostum diger emsalleri tam iki kati gerek yok birak azcik ses gelsin cok sinir olursan sokersin denge sensorunu lastik kotuyse basarsin parayi takarsin lastigi. Sana tavsiyem al pulsar ;)

Değerli arkadaşlar;

PULSAR NS 200 piyasaya girdiği günden beri gönüllerin markası olmuştur. Şu anda mevcut fiyatı ile bu ürünümüz fiyat/performans değerlendirmesinde önde değil, açık ara önde bir modelimizdir. Fiyatın bu seviyede kalması da tamamen global alınan bir karar ve verilen destek sebebiyledir.

2016 yılının ilk ayı verilerine göre 2016 yılında da PULSAR NS 200 ürününe sahip olan motorsever sayısında 2015 yılına göre tam 2,58 katı artış vardır. Şu anda bazı bayilerimizde mart ayı olmasına karşın tekrar stoklarımız bitmiştir.

Sizlere hep açık olmaya çalıştım. Amacımız nedir? Bajaj olarak Türkiye’de belki de ilk defa bu segmentte yüksek kalitede ve ulaşılabilir bir fiyatta size ürün sunmak istedik. Başarılı da olduk. Yüzlerce teşekkür mesajı alıyoruz. Ulaşılabilir fiyat aralığında kalmaya çalışacağız. Özellikle şunu da gözlemliyoruz, 125-150 cc aralığından ve özellikle commuter segmentinden bu segmente büyük bir geçiş var. Büyük bir memnun müşteri kitlesi oluştu. Bu memnuniyet de bizi çok mutlu ediyor.

Eğer motorsever arkadaşlarımız PULSAR NS 200 ürüne sahip olamazlar ise gene pulsar ailesinden 150 serisini beğeninize sunduk. Özellikle PULSAR NS 150 serisi fiyatı ve performansı ile öne çıkıyor. Sürücü kurslarının tercih ettiği çok özel bir modelimiz diyebilirim.

Niçin bunları açıkladım?

Bu ürünümüz fiyatı ile bazı tereddütler oluşturduğunu görüyorum. Forumda sayfalarca yorumlara bakıldığında önemli ve kronik hiçbir sorunun olmadığını rahatlıkla görebiliriz. Bugün 150 bin km.’ye ulaşan arkadaşlarımız var. Yüksek kalite, ulaşılabilir fiyat. Parolamız bu.
    Bu vesile ile hayırlı günler dilerim.

Saygılarımla…
    kdiner, Mopus, AttilaXtreme ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

alpknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    yeni yazilim gelmis beyler yaptiran var mi ?

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    yarın 20000km bakımına gideceğim kadıköy baymotoya, bakım yapıldıktan sonra yazılımı da aradan çıkarmış olurum, yükletenler var.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Arkadaşlar pulsar için birisi el emeği ile Alt sakal üretiyormuş.Varmı takan taktıran fiyatını bilen .Yada başka bir alt sakal uydurabilen.Komşum yeni pulsar aldı ,biraz süsleyelim diyoruz.

Arkadaslar bugun 5000km bakimini yaptrdm, 120tlye, yazilim da yuklendi, acikcasi pek km yapmadm su an o yuzden yazilim farki hakkinda birsey diyemiycm
    asuvara bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Sevgili forumdaşlar, pulsar için birileri el işçiliği ile alt sakal yapıyordu depo grenajı ile birleşen. Bir arkadaşım sordu, bir türlü fotoğrafını bulamadım. Yardımcı olabilecek olan var mıdır fotoğraf konusunda?

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar pulsar için birisi el emeği ile Alt sakal üretiyormuş.Varmı takan taktıran fiyatını bilen .Yada başka bir alt sakal uydurabilen.Komşum yeni pulsar aldı ,biraz süsleyelim diyoruz.
    Dostum ben pulsar alacagim haftaya aksilik olmazsa motosiklwte arkadas takmis alt sakal var ama resim yukleyemiyorum ben cozemedim bu hizli resimi haftaya ceker resim yuklerim
    Macit250 bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    fiyatı 70 tl imiş. çift olarak satılıyormuş. 70 bana fazla geldi açıkçası

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS - Honda Forza 250
    [IMG][/IMG]

Arkadaşlar merhaba.
    Geçen hafta 5000 bakımını yaptırdım. Bugün yağına baktığımda bu seviyedeydi. Benim aklımda kalan sanki önceden bir tık daha yukarıdaydı. Seviye sizce normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. ( ilk defa resim koydum umarım başarmışımdır )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)