Arkadaşlar dün biraz rampa aşağı 200 ns ile 157 km hızı gördüm ve kesici girdi.... Sizlerin motorlarınızın hızları nasıl arkadaşlar.. Daha fazla gören varmı... teşekkürler...
Arkadaşlar dün biraz rampa aşağı 200 ns ile 157 km hızı gördüm ve kesici girdi.... Sizlerin motorlarınızın hızları nasıl arkadaşlar.. Daha fazla gören varmı... teşekkürler...
Arkadaşlar Merhaba,
Pulsar ile 106 km'yi devirdik. Allaha şükür henüz ciddi bir problem yaşamadım. Benim aklıma takılan bir konu motorun ön tekerleğinden yavaş hızlarda giderken vu vu vu diye bir ses geliyor sanki sürtünme gibi 50,60 km'ye çıktığımda ise kesiliyor, servise bunu 30 km de gidip sorduğumda balataların alışma sürecinde olur böyle demişti hatta toz filan kaçtığında da yapar böyle ses demişti sizce balata için tozdan arındırıcı sprey almalımıyım. Sizce bu ses normal midir? Birde bajaj pulsar için olduğu yazan bir branda aldım fakat kısa geldi ön teker filan açıkta kalıyor kaliteli ve bajaj için uygun bir branda tavsiye eden olursa sevinirim.
2 gün önce bir Pulsar 200NS kullanan bir kuryeye şehiriçinde ne kadar benzin yaktığını sordum. 13-18 kuruş arası dedi. Hani nerde 100km'de 2.5 litre altı yakan Pulsar'lar ? Motoru 3 litreden az yakan kimse yok forum dışında.
Selamlar, 2 aydir kapali garajda tuttugum bajaj 200ns calismadi dogal olarak. Akuden elektrik normal geliyor fakat atesleme dugmesine bastigimda cok seri "tir-tir-tir-tir..." sesi geliyor ve 5sn maksium yaparak birakiyorum. 10 defa denedim sonuc ayni. (Arada gazi sonuna kadar pompaladim ama yine de olmadi.) Ne onerirsiniz arkadaslar? Bir de aku kutup basini nereden nasil sokebilirim? (Resim, daha onceki yazi vs varsa cok makbule gecer.) 2014 Pulsar200NS 5800km.
bugün gidon yükseltme aparatını taktım.motor şimdi kaymak oldu maşallah.tavsiye ederim
Cenko777
10 lokma ile ön koltuğun iki vidasını sök
Sele altında beyin var yine aynı lokma ile iki vidasını aç. Yerinden kaldırınca altında akü altında. Yıldız tornavida ile kutup başlarını sök ve çıkarınca şarja etmeye hazır olur.
http://hizliresim.com/bJJ8rn
arkadaşlar motorumu kırmızı siyah olarak bu şekilde böyamayı düşünüyorum ama düşünceleriniz nelerdir
askeri kamufulaj olarak biraz güç katar diyorum
hazır etiketler filan var ama boya ile yapmayı düşünüyorum ben
05396013533 numaradan ulasabilirsiniz. 3cm yukseliyo gidon
sagol üstad.3cm uzadı.kolumdaki yorulma olayı bitti.yalnız dikkat edilecek bi husus, önemli nokta.gaz 1-2 kere takılı kadı boştayken.hemen istop ettim.gaz teli kısa kalıyor.onu söküp gidonun öbür tarafından(pay var)dolandırdınmı 2 cm kar ediyorsun ve sorun çözülüyor.ben tamirciye taktırdım.bu arada parçayı arkadaştan aldım.kullanılmış...saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
ön cam hakkında kullanıp fikri olan varmı.rüzgarı kesermi?bu arada motorun performansını törpülermi?
Motor yaklasik 2 haftadır servisteydi. Denge sensörü değişmemiş, izole edilmiş. Servisten alırken bi tur at sıkıntı var mı diye dediler. Kaskla binmiştim sesi duymadım. Bugün sokakta bi kasksız deneyeyim dedim ses hala var. Hatta kaskla kullanınca bile geliyor artık. Bu denge sensörü olayını çözmeleri lazım. Yakıt pompası da değişti onun farkını bariz hissediyorum. Eskiden ani gaz vermemde boğuluyor gibi yapıyordu şimdi hemen topluyor, gaz tepkisi hissedilir bi şekilde değişti. Yalnız servisteki eleman yakıt bir miktar artar dedi, zaten 3.5 lt yakıyordu 100km de bakalım şimdi ne yakacak.
almana gerek yok.benzinlikte tazyikli su tutarsan büyük ihtimal düzelir.sert frenler yapman lazım
İnfazer ön km sayaç kısmından da ses geldiği söyleniyor onu da kontrol ettirin, toz toprak bunlara neden olur. Branda ise motoru ölçün, aldığınız ölçüye göre branda sparişi verin, branda nın ölçüsü vardır.
Makine daha yeni çok takılma ben balata spreyi aldım 6 ayda 2 defa sıktım zamanla km yaptıkça sorunlar da çözülür.
Trafikte dikkatli ol yeter.
Aynaların iyi ayarlandıktan sonra sorun yaratmadığını düşünüyordum fakat olay öyle değil.
Apache RTS aynası aldım 7000km Allah'a emanet sürmüşüm yeni anladım.İmkanı olan ayna alsın.Discovery aynası da uyuyor fakat RTS daha ağır kaliteli geldi bana vibrasyon v.s. etkilenmedi çok memnunum tavsiye ederim.
Gidon yükseltmede konusunda şimdiye kadar kollarda yük hissetmedim hiç fakat bir kere aralıksız 2 saatten sonra kollarım ağrımıştı.
Ben biraz da yatık kullanmayı seviyorum çok dik rahatsız ediyor tercih meselesi herkese hayırlı forumlar..
Bugün stoppie yapmayı öğrendim galiba. Ön frenle yavaşlarken hızımız 10km'nin altına düştüğünde ön frene abanıyoruz aynı anda ayağa kalkıyoruz motorun arkası havada 4-5 kere denedim birinde 60-70 santim kaldırdım galiba. Dikkat etmek lazım motor altına alır sizi sonra, internet fail videolarıyla dolu.
Bugunde oyle yolda musait seri kalkisi deneyim dedim avrupada disli kucultup devri yukseltip kalkiyorlar ya biraz abandim tekere geldi 1,2,3 sonra indi 40-50 metre tekerde gitmisimdir cok eglendim tirstimda ama motor cok stabil gitti bidahada denemedim sanirim seleye diz falan koysak dengeyi yakaladikmi cok kolay gidecek
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)