selam gençler kar başladı istanbulda bu antifiriz suyuna ekleme yapmaya gerek varmı minimum seviyesi yeterlimiydi.
Aynı renkli/kimyasallı antifriz bulursan %50su%50antifiriz olarak ekleme yapabilirsin. Farklı renk (büyük mihtimal farklı kimyasallar içeren) bir antifiriz koyarsan antfiriz suyunun rengi çamur gibi olur,motordan/radyatörden dolayı suda bir sıkıntı olursa renginden anlayabilecekken anlayamazsın. Ha gerek var mı dersen gerek yok. Min çizgisinin bi tık üstü gayet yeterli. BAşka bir antifriz ya da saf su ekleyerek karışımı bozmayın. Geçen ağustostan beri Ankara'nın yazında/kışında akşamları sadece miflonlu brandayla dışarda duran bir motor benim motorum,bir sıkıntım olmadı, akünüz sağlam olduğu sürece sıkıntınız olmaz.
eve gidince bir bakayım seviyesine bi daha brandanın altında duruyor benimkide dışarda. zaten antifrizin donma seviyeside - 35 bildiğim kadarıyla istanbulda da o kadar soğuk olmaz herhalde.
Herkese merhabalar,
Ben de aranıza RS 200 ile yeni katıldım. Lastikleri değiştirmek istiyorum.700-750 tl civarı marka önerebilir misiniz. Orginal boyutundan daha kalın lastik taksam sizce problem yaşar mıyım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin motorun ne olursa olsun hiçbir zaman orjinal ebatların dışına çıkma ne bir boy küçük nede büyük yanaklardan atma vs gibi sonucu kötü olan durumlar doğurabilir lastik konusunda ben bridgestone batlax bt 45 kullanıyor olmama rağmen metzeller işini fazlasıyla görecektir derim iyi lastik gerçekten
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
700 750 lira lastik seti için ayarladıysan pirelli rosso 2 derim.sanırım seti 700 650 lira arası yerine göre değişiyor.bencede standardı bozma derim 100 130 yeterlidir 200 lük motor yani.
Mitas-Sava mc50 m racer aldım arkayı 140 yaptım orijinal 130 ama düşük hızlarda biraz yatırınca motor kasılıyor gibi geliyor. O yüzden bence orijinali asla bozmayın bence
Eksi 13 derece ankara https://youtu.be/niVT6fb3OO8
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
Supaplarin rakamsal olarak gerekli boslugu ne kadar olmali bide suspansiyonlarin yag ml si nekadar bilen varmi
2016 yılı tüm motor kullanıcılara sağlık sıhhat ve bol bereketli geçmesi dileğiyle.
Saçmalamış olucam belki biraz ama keşke pulsar200NS kalbürotörlü seçeneğide gelseydi önce. Sanki enjeksiyon hint motosiklet teknolojisi için bi tık yüksek gibi beceremedilermi acaba
adam valentino rossi yaaa bırak onuuuu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
hocam senede 12 milyon motosiklet satıyorlar.ktm kawasaki modellerinin bazıları orada imal ediliyor.ktm nin %49 una sahipler.yanlış hatırlamıyorsam 1940 lardan gelen bir marka.kısaca arz talep meselesi 2000 lere kadar sadece hindistan için üretiliyormuş ondan sonra yurt dışına ihracata başlamışlar o yüzden geç duyulan bir marka.enjeksiyonla 1000 cc le alakası yok malum hindistan yani yolmu var
merhaba arkadaşlar ... motor son 10 bin kmde 450-500 ml su eksiltti ustıne ekledim oktay usta devirdaim contasını degişeceğini söyledi garantiden 2 gundur calıştırmıyordum bu akşam çalıştırdım beyaz duman attı dumanda herhangi bi koku yada siyah iz bırakan bişi yok 4-5 dakika çalıştırdım önce egzoz asu girdiğini düşündüm sonra yedek su bidonuna baktım damla su kalmamış sorum şu devirdaim contası sorunu giderecekmi ?
Ben kullanıyorum. Uzman değilim ama sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Aspuzu motor yağ camından yağı kontrol edin yağa buluşabilir, mümkünse binmeyin conta gelene kadar daha fazla zarar vermeden önce.
oncelikle cok gecmis olsun.motorunuz garanti kapsaminda oldugu icin ve bu sorun kullanici hatasi kapsaminda olmadigi icin servis zaten gerekli tamiri yapmak zorunda.(umarim motorunuzu hararet altinda uzun sure calistirmamissinizdir)birde ben ilk defa 1 yada 2 yasinda bir motorun su eksilttigini duydum(motor derken genel amlamda)umarim sorun sogutma sistemindeki herhangi bir parcadan su kaybi oluyordur.tersini dusunmek bile istemiyorum.bu arada yaga su karisiyorsa yagin fazlalasmasi gerekir sanirim.onu teyit ettinizmi?
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)