Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i67.tinypic.com/29fcdag.jpg
    Pulsar ile pompa selfie'si. Benzin'in de litresi olmuş 4.01 lira. 30 liraya benzin göstergesindeki bütün çizgiler yandı. 70-75km hızlarda sürmeme rağmen 100km'de 3 litre yakıyor, daha az yaktırmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum.

Akşam iş çıkışı çalışması yine sorun oldu. İlk marş güzel, motor 1 dakika ısındı otopark'tan anayola çıktım 12 metre yokuş. Motor stop etti sonra 10 kere falan deneyince çalıştı, elim marş düğmesinde çalışıp çalışıp duruyo motor 1000 devirden yukarısına çıkıp toparlayamıyo kendini. En son gaz verdim falan biraz bağırttım düzeldi. Bu arada göstergedeki saat yine resetledi tabi.
    Resetleme olunca hemen calismiyor malesef calistirmakta buyuk sorun oluyor ihmal etme ummadigin bi anda kaza yaptirir adama benim basima gelen referans olsun sana
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    selam gençler kar başladı istanbulda bu antifiriz suyuna ekleme yapmaya gerek varmı minimum seviyesi yeterlimiydi.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam gençler kar başladı istanbulda bu antifiriz suyuna ekleme yapmaya gerek varmı minimum seviyesi yeterlimiydi.
    Bence ekleme yapmanızda fayda var
    Zaten pahalı bir şey değil amca

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı renkli/kimyasallı antifriz bulursan %50su%50antifiriz olarak ekleme yapabilirsin. Farklı renk (büyük mihtimal farklı kimyasallar içeren) bir antifiriz koyarsan antfiriz suyunun rengi çamur gibi olur,motordan/radyatörden dolayı suda bir sıkıntı olursa renginden anlayabilecekken anlayamazsın. Ha gerek var mı dersen gerek yok. Min çizgisinin bi tık üstü gayet yeterli. BAşka bir antifriz ya da saf su ekleyerek karışımı bozmayın. Geçen ağustostan beri Ankara'nın yazında/kışında akşamları sadece miflonlu brandayla dışarda duran bir motor benim motorum,bir sıkıntım olmadı, akünüz sağlam olduğu sürece sıkıntınız olmaz.
    kdiner bunu beğendi.

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    eve gidince bir bakayım seviyesine bi daha brandanın altında duruyor benimkide dışarda. zaten antifrizin donma seviyeside - 35 bildiğim kadarıyla istanbulda da o kadar soğuk olmaz herhalde.
    maktama bunu beğendi.

Herkese merhabalar,
    Ben de aranıza RS 200 ile yeni katıldım. Lastikleri değiştirmek istiyorum.700-750 tl civarı marka önerebilir misiniz. Orginal boyutundan daha kalın lastik taksam sizce problem yaşar mıyım?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Krukenberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar,
    Ben de aranıza RS 200 ile yeni katıldım. Lastikleri değiştirmek istiyorum.700-750 tl civarı marka önerebilir misiniz. Orginal boyutundan daha kalın lastik taksam sizce problem yaşar mıyım?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin motorun ne olursa olsun hiçbir zaman orjinal ebatların dışına çıkma ne bir boy küçük nede büyük yanaklardan atma vs gibi sonucu kötü olan durumlar doğurabilir lastik konusunda ben bridgestone batlax bt 45 kullanıyor olmama rağmen metzeller işini fazlasıyla görecektir derim iyi lastik gerçekten
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    700 750 lira lastik seti için ayarladıysan pirelli rosso 2 derim.sanırım seti 700 650 lira arası yerine göre değişiyor.bencede standardı bozma derim 100 130 yeterlidir 200 lük motor yani.

Mitas-Sava mc50 m racer aldım arkayı 140 yaptım orijinal 130 ama düşük hızlarda biraz yatırınca motor kasılıyor gibi geliyor. O yüzden bence orijinali asla bozmayın bence
    Çok Asi bunu beğendi.

Eksi 13 derece ankara https://youtu.be/niVT6fb3OO8

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Supaplarin rakamsal olarak gerekli boslugu ne kadar olmali bide suspansiyonlarin yag ml si nekadar bilen varmi

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı akviran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eksi 13 derece ankara https://youtu.be/niVT6fb3OO8

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Supaplarin rakamsal olarak gerekli boslugu ne kadar olmali bide suspansiyonlarin yag ml si nekadar bilen varmi

Soğukta çalışmıyo demedik zaten ama bazen çalıştıktan 1-2 dakika sonra stop ediyo ve bir türlü çalıştıramıyosun.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    2016 yılı tüm motor kullanıcılara sağlık sıhhat ve bol bereketli geçmesi dileğiyle.
    Sarıhan ve sheriff87 bunu beğendiler.

[IMG][/IMG
    Nasil soytarilarla ugrasiyoruz goruyosunuz adam sacma emelleri ugruna serefini ayaklar altina aliyor

Motosikleti
    1985 Mobylette - 1994 Minsk - 1995 MZ 251 - ?
    Saçmalamış olucam belki biraz ama keşke pulsar200NS kalbürotörlü seçeneğide gelseydi önce. Sanki enjeksiyon hint motosiklet teknolojisi için bi tık yüksek gibi beceremedilermi acaba
    mgora ve pea bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    adam valentino rossi yaaa bırak onuuuu

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

Alıntı bummerangg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saçmalamış olucam belki biraz ama keşke pulsar200NS kalbürotörlü seçeneğide gelseydi önce. Sanki enjeksiyon hint motosiklet teknolojisi için bi tık yüksek gibi beceremedilermi acaba
    hocam senede 12 milyon motosiklet satıyorlar.ktm kawasaki modellerinin bazıları orada imal ediliyor.ktm nin %49 una sahipler.yanlış hatırlamıyorsam 1940 lardan gelen bir marka.kısaca arz talep meselesi 2000 lere kadar sadece hindistan için üretiliyormuş ondan sonra yurt dışına ihracata başlamışlar o yüzden geç duyulan bir marka.enjeksiyonla 1000 cc le alakası yok malum hindistan yani yolmu var

beyazpapagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar rs modelini kullanan var mı aramızda?

aspuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250
    merhaba arkadaşlar ... motor son 10 bin kmde 450-500 ml su eksiltti ustıne ekledim oktay usta devirdaim contasını degişeceğini söyledi garantiden 2 gundur calıştırmıyordum bu akşam çalıştırdım beyaz duman attı dumanda herhangi bi koku yada siyah iz bırakan bişi yok 4-5 dakika çalıştırdım önce egzoz asu girdiğini düşündüm sonra yedek su bidonuna baktım damla su kalmamış sorum şu devirdaim contası sorunu giderecekmi ?

Ben kullanıyorum. Uzman değilim ama sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Aspuzu motor yağ camından yağı kontrol edin yağa buluşabilir, mümkünse binmeyin conta gelene kadar daha fazla zarar vermeden önce.

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    Alıntı aspuzu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ... motor son 10 bin kmde 450-500 ml su eksiltti ustıne ekledim oktay usta devirdaim contasını degişeceğini söyledi garantiden 2 gundur calıştırmıyordum bu akşam çalıştırdım beyaz duman attı dumanda herhangi bi koku yada siyah iz bırakan bişi yok 4-5 dakika çalıştırdım önce egzoz asu girdiğini düşündüm sonra yedek su bidonuna baktım damla su kalmamış sorum şu devirdaim contası sorunu giderecekmi ?
    oncelikle cok gecmis olsun.motorunuz garanti kapsaminda oldugu icin ve bu sorun kullanici hatasi kapsaminda olmadigi icin servis zaten gerekli tamiri yapmak zorunda.(umarim motorunuzu hararet altinda uzun sure calistirmamissinizdir)birde ben ilk defa 1 yada 2 yasinda bir motorun su eksilttigini duydum(motor derken genel amlamda)umarim sorun sogutma sistemindeki herhangi bir parcadan su kaybi oluyordur.tersini dusunmek bile istemiyorum.bu arada yaga su karisiyorsa yagin fazlalasmasi gerekir sanirim.onu teyit ettinizmi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)