Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    motor çekmez hiç girmeyin öyle olaylara bencede hiç gerek yok.naked motor zaten 2 büklüm yapıyorsunuz son hızı.torkta düşük olduğundan yokuşlarda 2 vites düşürüldüğünü söylüyorlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Dişli olayına hiç gerek yok, şehir içi motoru öldürüyor, Ama uzun yolda gayet güzel İstanbul da ne kadar verim alabilirsin orası muamma, Hatta 17/48 - 18/48 dişli kullanan var ve bunu 428/134 zincir kullanarak deneyen arkadaş var bende biraz denedim, kalkış ölü ama hareket ettikten sonra uzaması gayet güzel motoru rahatlatıyor resmen, dediğim gibi ilk kalkış ölü.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA

Bu vatandaş racing kit yapmış dişliyi ufaltmış kalkışta 8-9 binleri görüp anca seri kalkıyor

Arkadaşlar bayi 2015 dedi ruhsatta faturada da 2015 yazıyor grenajda da aslında naked sport yazıyor ama kafama takıldı orta sehpa 2015 modellerde var mı görevli 4. Parti ürün demişti burda okuduklarımda orta sehpa yok deniliyordu

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    konunu açıldığını günü dün gidi hatırlıyorum ne çabuk 495 sayfa olmuş herkese kazasız belasız der kaçarım
    sheriff87 ve AttilaXtreme bunu beğendiler.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bayi 2015 dedi ruhsatta faturada da 2015 yazıyor grenajda da aslında naked sport yazıyor ama kafama takıldı orta sehpa 2015 modellerde var mı görevli 4. Parti ürün demişti burda okuduklarımda orta sehpa yok deniliyordu
    servis orta sehpayı takmamış olabilir.2015 olanların hepsinde var diye biliyorum.lastiklerinede bak mrf olucak eurogrip değil.son seriler mrf

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    arkadaşlar formdan biraz uzak kaldım.uzak kaldım derken sadece yazamadım ama zaman zaman fırsat buldukça siteye girmeye gayret gösteriyor ve okumaya gayret ediyorum.aklımda kaldığı kadarıyla yakıt göstergesiyle ilgili sorular ve sonrasındada tartışmalar olmuş.pulsardaki yakıt donanımı araçlardaki gibiyse eğer yani deponun içinde yakıt pompası bulunuyorsa eger yakıtın belirli bir seviyeyenin altına düştüğü durumlarda arızalanması gayet doğaldır.sebebi sanırım bu pompalar yakıt içerisinde çalışmaya uygun imal edildiğinden dolayı(pompanın soğutması yakıt ile oluyormuş)yakıt azaldığında pompa gene çalışacak fakat soğutma olmadığından pompa arızalanacaktır.bilen arkadaşlar çok daha tefarruatlı açıklayacaklardır.ben arabamda dikkatsizlik ve ihmalimden dolayı yakıt pompamın arızalanmasına sebep oldum şimdi depomu yarının altına düşürmemeye çalışıyorum.aslında ister araba olsun ister motosiklet olsun ister iş makineleri olsun bazı tedbirlerin üreticiler tarafından alınması çok kolay.(tabi yedek parça satışlarını düşürebilir )şimdi mesela benim motorumda yağım eksik yada yağımı çok uzun zamandır değiştirmediğimi düşünelim.aracımı çalıştırmaya çalışıyorum ama aracım çalışmıyor.bunu yapmak çokmu zor.yada yolda aracımla giderken yada iş makinemle bir yeri kazarken aracımın harareti çok yüzselmiş aracımın aniden stop etmesi çokmu zor(yok hararet aşırı yükseldiğinde çalışması lazım gibi şeyler yazmayın)yani aslında herşey çok basit bunlar imlansız değil ama nedense yapılmıyor haa sakın vay be harbidende demeyin belkide benim bu yazdıklarımı çok değerli mühendis abilerim belkide 90 lı yıllarda düşünmüşlerdir napalım benimki köşeli anca düştü.(sene 2016.aslında ben bunu sene 98 de düşünmüştüm ama anca yazıyorum siz şimdi kaale alın)
    şimdi gelelim aldığımız motora (motora diyorum üretici firma ile bir ortaklığım yok)şimdi ben şu durumda kendimi şanslı hissediyorum.aldığım motorda sadece balata sesi var oda önden geliyor.ilk bakımda garantiden değiştirteceğim.değiştirecekler
    arkadaşlar tekrar söylüyorum aldığı motorun hatalı üretildiğini,kendisinin aldatıldığını (kek yerine konulmak),servise gittiği halde sorunlarının çözülemediğini düşünen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçelim.bunu daha öncede yazdım telefonumuda verdim ama kimse aramadı.bakın türkiye 2000 yılından bu yana tüketici hakları konusunda çok yol kat etti.yolu ve yordamını anlattım.kayıtsız kalmayalım.gerçektende ayıplı mal aldığını düşünen arkadaşlar varsa üretici firma yada distribütör firmaya yaptırımlarımız çok ağır olur.şikayetlerimizde ortak hareket edelim.vereceğimiz 300-500 liranın zaten yüzde doksanını alacağız artı ne kadar zarara ugradıysakda bu karşılanacak.mahkemelerinin bilirkişi heyetleri bizden birileri.sanırım bu konuya motor mühendisleri bakarlar.yani onlarda tüketici inanın siz bir derseniz o beş yazar(tecrübelerle sabit).lütfen şikayeti olan arkadaşlar haklarını yedirmesinler.rica ediyorum.

Motosikleti
    Doğrudur benzin pompasını içinde ki benzin vasıtası ile soğutma sağlıyor mümkün mertebe benzin bitene kadar motoru kullanmayalım aldığınız yakıt a göre ayarlama yapın ki bir sıkıntı yaşamayın. 2015 modelde orta sehpa standart hale geldi geride de bunun paylaşımını yaptım. Motor üzerinde orta sehpa varda siz yok diye mi biliyorsunuz yoksa üzerinde yokmu.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dişli olayına hiç gerek yok, şehir içi motoru öldürüyor, Ama uzun yolda gayet güzel İstanbul da ne kadar verim alabilirsin orası muamma, Hatta 17/48 - 18/48 dişli kullanan var ve bunu 428/134 zincir kullanarak deneyen arkadaş var bende biraz denedim, kalkış ölü ama hareket ettikten sonra uzaması gayet güzel motoru rahatlatıyor resmen, dediğim gibi ilk kalkış ölü.
    Aynen katılıyorum
    6.vitesi bırakın 5.viteste kesiciye zor giren bir makinaya dişli seti yapmak çok saçma
    hisdistandaki motorlar karbüratörlü nasıl bir uygulama yapıyorlar dişli haricinde bilmiyorum ama makinalar sağlam kaçıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=_6YwXNaO3TQ
    Bu vatandaş racing kit yapmış dişliyi ufaltmış kalkışta 8-9 binleri görüp anca seri kalkıyor
    Al sana 167=)

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motorun saatini ayarlayım artık derken yine sıfırladı marş basarken. Motoru çalıştırmaya çalışırken motor kendini toparlayamazsa peşinden tekrar marş bastığımda gösterge kontak açtığınızda yaptığınız testten yapıyor ve saat sıfırlanıyor. Marş basma sebebim de vites boşta lambası yandığı halde motorun 2. viteste kalması sonucu debriyajı bıraktığımda motorun stop etmesi o da motorun kusuru.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    akü is dead

Alıntı hakanx1974 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar formdan biraz uzak kaldım.uzak kaldım derken sadece yazamadım ama zaman zaman fırsat buldukça siteye girmeye gayret gösteriyor ve okumaya gayret ediyorum.aklımda kaldığı kadarıyla yakıt göstergesiyle ilgili sorular ve sonrasındada tartışmalar olmuş.pulsardaki yakıt donanımı araçlardaki gibiyse eğer yani deponun içinde yakıt pompası bulunuyorsa eger yakıtın belirli bir seviyeyenin altına düştüğü durumlarda arızalanması gayet doğaldır.sebebi sanırım bu pompalar yakıt içerisinde çalışmaya uygun imal edildiğinden dolayı(pompanın soğutması yakıt ile oluyormuş)yakıt azaldığında pompa gene çalışacak fakat soğutma olmadığından pompa arızalanacaktır.bilen arkadaşlar çok daha tefarruatlı açıklayacaklardır.ben arabamda dikkatsizlik ve ihmalimden dolayı yakıt pompamın arızalanmasına sebep oldum şimdi depomu yarının altına düşürmemeye çalışıyorum.aslında ister araba olsun ister motosiklet olsun ister iş makineleri olsun bazı tedbirlerin üreticiler tarafından alınması çok kolay.(tabi yedek parça satışlarını düşürebilir )şimdi mesela benim motorumda yağım eksik yada yağımı çok uzun zamandır değiştirmediğimi düşünelim.aracımı çalıştırmaya çalışıyorum ama aracım çalışmıyor.bunu yapmak çokmu zor.yada yolda aracımla giderken yada iş makinemle bir yeri kazarken aracımın harareti çok yüzselmiş aracımın aniden stop etmesi çokmu zor(yok hararet aşırı yükseldiğinde çalışması lazım gibi şeyler yazmayın)yani aslında herşey çok basit bunlar imlansız değil ama nedense yapılmıyor haa sakın vay be harbidende demeyin belkide benim bu yazdıklarımı çok değerli mühendis abilerim belkide 90 lı yıllarda düşünmüşlerdir napalım benimki köşeli anca düştü.(sene 2016.aslında ben bunu sene 98 de düşünmüştüm ama anca yazıyorum siz şimdi kaale alın)
    şimdi gelelim aldığımız motora (motora diyorum üretici firma ile bir ortaklığım yok)şimdi ben şu durumda kendimi şanslı hissediyorum.aldığım motorda sadece balata sesi var oda önden geliyor.ilk bakımda garantiden değiştirteceğim.değiştirecekler
    arkadaşlar tekrar söylüyorum aldığı motorun hatalı üretildiğini,kendisinin aldatıldığını (kek yerine konulmak),servise gittiği halde sorunlarının çözülemediğini düşünen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçelim.bunu daha öncede yazdım telefonumuda verdim ama kimse aramadı.bakın türkiye 2000 yılından bu yana tüketici hakları konusunda çok yol kat etti.yolu ve yordamını anlattım.kayıtsız kalmayalım.gerçektende ayıplı mal aldığını düşünen arkadaşlar varsa üretici firma yada distribütör firmaya yaptırımlarımız çok ağır olur.şikayetlerimizde ortak hareket edelim.vereceğimiz 300-500 liranın zaten yüzde doksanını alacağız artı ne kadar zarara ugradıysakda bu karşılanacak.mahkemelerinin bilirkişi heyetleri bizden birileri.sanırım bu konuya motor mühendisleri bakarlar.yani onlarda tüketici inanın siz bir derseniz o beş yazar(tecrübelerle sabit).lütfen şikayeti olan arkadaşlar haklarını yedirmesinler.rica ediyorum.
    Destekliyorum hocam sizi, konuda irtibatta kalalım. Çok haklısınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudur benzin pompasını içinde ki benzin vasıtası ile soğutma sağlıyor mümkün mertebe benzin bitene kadar motoru kullanmayalım aldığınız yakıt a göre ayarlama yapın ki bir sıkıntı yaşamayın. 2015 modelde orta sehpa standart hale geldi geride de bunun paylaşımını yaptım. Motor üzerinde orta sehpa varda siz yok diye mi biliyorsunuz yoksa üzerinde yokmu.
    Hocam yanlış anlatmışım telefon ve vardiya telaşesiyle. Evet, üzerinde orta sehpa var. Ben olmadığını düşünüyordum o yüzden sordum, sadece 2014 modellerde var sanıyordum.

Motosikleti
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Destekliyorum hocam sizi, konuda irtibatta kalalım. Çok haklısınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Hocam yanlış anlatmışım telefon ve vardiya telaşesiyle. Evet, üzerinde orta sehpa var. Ben olmadığını düşünüyordum o yüzden sordum, sadece 2014 modellerde var sanıyordum.
    2014 ün ilk gelenlerde orta sehpa vardı sonra kaldırdılar, 2015 model ilk parti veya ikinci partiden itibaren orta sehpa standart hale geldi, 2015 olup bazılarında orta sehpa yine yoktu. Dişli olayında 6. vites yok gibi bir şey oluyor ama 5. viteste işinizi gayet görüyorsunuz 6. vitesi kullanmanıza hiç gerek yok. mengü16 boş vites müşürünüz arızalı olabilir, akü değerlerini de kontrol ettirin.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konunu açıldığını günü dün gidi hatırlıyorum ne çabuk 495 sayfa olmuş herkese kazasız belasız der kaçarım
    Aynen öyle ya bende ilk Pulsar kullanıcılarından biri olarak kavgayla dövüşle acıyla tatlıyla ne çabuk 495 sayfa olmuş der uzarım
    AttilaXtreme bunu beğendi.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı sheriff87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle ya bende ilk Pulsar kullanıcılarından biri olarak kavgayla dövüşle acıyla tatlıyla ne çabuk 495 sayfa olmuş der uzarım
    hiç sormayın almam bu motoru dediğim günler geldi aklıma 13 bin km olmuşuz :D der tüyerim
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

Vites pedalı gevşemiş, alyan anahtarı bulamıyorum. Eve gidene kadar cıvatanın düşmemesi için ne yapabilirim ? elle dönmüyor cıvata.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i64.tinypic.com/noh7ac.jpg
    Vites pedalı gevşemiş, alyan anahtarı bulamıyorum. Eve gidene kadar cıvatanın düşmemesi için ne yapabilirim ? elle dönmüyor cıvata.
    düz tornavida veya pense yardımı ile sıkabilirsin, pense kullanırsan bez veya selpak kullanarak çevir parçayı ezmemiş olursun.
    Mengu16 bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    Arkadaşlar motorumuzu aldık sonunda. Fotoları en yakın zamanda atarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Selcuk89, kdiner ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    slm arkadaşlar kardeşim bu motoru almak istiyor sizce fiyat nasıl yada motor iyimidir fikirlerinizi almak istiyorum

NOT: bizde motoru görmedik antepten adanaya gidip görüp alacaz inşlh.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1195321/detay/

Arkadaşlar sadece yazın asfaltta kullanmak için sizce hangi lastik markası uygun? Rosso 2 Metzeller Michelin?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)