Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Daha önceleri de yazdım neler yaşadığımı. 17867 km dir kullanıyorum, şu ana kadar üç parça garanti kapsamında değişti, ikisi rolanti sensörü oda dalgalama var diye ama aslında hiç gerek yoktu ama değişti, diğeri ise boş vites müşürü garanti kapsamında değişti. 8 kazam var bunlar bazen yoldan kaynaklı bazen karşı sürücüler tarafından bazısı da benden kaynaklı ve bu kazalarda iki parçam değişti, bir tanesi yolda oluşan yağlanmadan dolayı arka teker kaydı ve sağ ayaklık pik döküm kırıldı diğeri ise yolda don olayından dolayı virajda düştüm ve sağ gidon kolu yarım şekilde kırılınca mecbur değiştirdim. bu sorunlarım haricinde ne resetleme ne aküden kaymaklı bir sorun ne de başka bir sorun yaşamadım bir defa bile arıza ışığım yanmadı inşallah bundan sonrada yaşamam ve yaşatmaz ve hiçbir arkadaşımız sorun yaşasın istemeyiz.

orijinal km.

bu kırmızı çizgi içine aldığım kısım genelde terleme yapıyordu ve benim motorum da diğer arkadaşlara nazaran daha azdı, servis siparişi verdi ve bakımda garanti kapsamında işcilik dahi ödemeden değişim yapıldı ve bu değişimde kablo kısmına siyah sıvı conta motor kısmına siyah sıvı conta ve orijinal conta takıp monte etiler ve şu anda gram kaçağı yok. bu yazdıklarımı burda ilk defa paylaşmıyorum ve daha önce yazdıklarımda da aynı şeyleri yazdım yine yazarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

bu linkte değişim yapılırken çektiğim resimler. boş vites müşürü için.
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Selcuk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 - Pulsar 200 NS - Cbf 1000 FA (2012)
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aleykum selam kardeşim, sorun belirten yürekli kardeşlere de selam olsun, onun dışındakilere pek aldırış etmiyorum zaten.
    Dur heveslendim ben de biraz sorun belirteyim, benim motor 51 bin km'de şuan motor arıza ışığı yanmakta, kontağı çevirdikten sonra yanıyor fakat gidişinde sesinde herhangi bi sorun yok, beyni sıfırlamamıza rağmen değişmedi, muhtemelen diagnostic aletine sokup nerde ne kaçak var o şekilde öğreneceğiz, ayrıca orta amortisorumun patladığını farkedeli çok güzel yaylanarak gidiyorum şu sıralar, artçıyla birlikte sınırları azcık zorlayıp hoplamalı yollardan geçtiğimi belirteyim, hemen bir parça fiyatı kıyası yapalım mı, bu konuda pulsar açık ara öndedir kesin :D

800 TL amortisör fiyatı mutlaka değişmesi gerek şuan, virajlarda kontrol kaybına sebep oluyo hatta bazen kasisli yollarda arka teker boşa çıkıp motorun devri tuhaflaşıyo.
    Eyvallah eksik olma burada sorunu olan yazıyor ki nedenini anlamadığım bir şekilde sen dahil arkadaşlar motor kötü diyor.
    Sorunsuz motor yok sen 51K yapmışsın sorun yaşaman çok normal.Sorun yaşamayan çok beğeniyorum diyen arkadaşlar genelde motora yeni başlamış kişiler sorun olsa da fark etmeyecek ya da gerçekten sorun yaşamayan arkadaşlar şans işi...
    Vatandaş benim sorunum var dediğinde biz o kişiye bilgimiz dahilinde cevap vermeliyiz ya da servis bu konuda yardımcı olmalı olay bu kadar net.
    Asıl sorun servisin işgüzar tavır içine girmesi ve yeterli teknik bilgi ve donanıma sahip olmaması.
    Bu yüzden dediğim gibi çevremizde kaliteli servis sağlayan firmanın motorunu alalım.
    Bu demek değildir ki aldığımız makine sorun çıkarmayacak.Nihayetinde mekanik elektronik alet sorun çıkarması normal anahtar nokta burada sorun yaşadığında neler olacak.Bende senin 800 TL tutarındaki amortisörü 2 defa ses olduğu için değişti ve ikiletmediler anında görüntü.Göstergedeki su damlası yüzünden ekran değişti.Bunlar ucuz parçalar değil ve 5 lira para alınmadı.
    Umarım senin sorunun da en kısa sürede çözüme kavuşur.İzmir'in asfaltı malum her taraf yama kalitesiz asfalt v.s. dikkat et sende üzme bizleri...
    Hadi selamatle...
    abeciMotoru bunu beğendi.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    20bindeyim. Sadece denge sensörünü zırıldıyor diye garantiden değiştirdim yeni taktıkları da zırıldayınca iptal ettirdim oldu bitti. 10binde yağ terlemesi yaptı sıvı silikonla işi bitirdik. Başkaca hiç bir sıkıntı açmadı bana. Canavar gibi motor.

Arzederim.
    beyazpapagan ve sheriff87 bunu beğendiler.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Motosikleti
    Alıntı Selcuk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah eksik olma burada sorunu olan yazıyor ki nedenini anlamadığım bir şekilde sen dahil arkadaşlar motor kötü diyor.
    Sorunsuz motor yok sen 51K yapmışsın sorun yaşaman çok normal.Sorun yaşamayan çok beğeniyorum diyen arkadaşlar genelde motora yeni başlamış kişiler sorun olsa da fark etmeyecek ya da gerçekten sorun yaşamayan arkadaşlar şans işi...
    Vatandaş benim sorunum var dediğinde biz o kişiye bilgimiz dahilinde cevap vermeliyiz ya da servis bu konuda yardımcı olmalı olay bu kadar net.
    Asıl sorun servisin işgüzar tavır içine girmesi ve yeterli teknik bilgi ve donanıma sahip olmaması.
    Bu yüzden dediğim gibi çevremizde kaliteli servis sağlayan firmanın motorunu alalım.
    Bu demek değildir ki aldığımız makine sorun çıkarmayacak.Nihayetinde mekanik elektronik alet sorun çıkarması normal anahtar nokta burada sorun yaşadığında neler olacak.Bende senin 800 TL tutarındaki amortisörü 2 defa ses olduğu için değişti ve ikiletmediler anında görüntü.Göstergedeki su damlası yüzünden ekran değişti.Bunlar ucuz parçalar değil ve 5 lira para alınmadı.
    Umarım senin sorunun da en kısa sürede çözüme kavuşur.İzmir'in asfaltı malum her taraf yama kalitesiz asfalt v.s. dikkat et sende üzme bizleri...
    Hadi selamatle...
    doğru tespite ne denir.
    Selcuk89 bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    herkese selam.arkadaslar ben motorumu modifiye etmek istiyorum ama gorselden ziyade motor aksaminda bunlari yapmak istiyorum.heryeni modifiyeci gibi baslangic olarak yazilim,hava filtresi ve ekzozla baslamak istiyorum.ekzoz derken sesle ilgili degilde gazin enrahat sekilde disari atilmasiyka ilgili.bunlari yaptirabilecegim yer yada kisiler varmi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

bide sorunlarini yazan arkadaslar servislerdeki sorunkarinin cozulup cozulmedigini buradan yazabilirlermi.cozulmeyenler icin ortak bir avukatlik hizmeti ayarlayabilirim.sadece mahkeme parasini yatiracaklar mahkeme sonunda zaten yatirdiklari paranin tamami olmasada cogunu aliyorlar.(350tl sanirim mahkeme masrafi suan net hatirlayamadim ama 400 tl degil)isterseniz telimide yazayim 0 530 3402886 her turlu dava konusunda yardimci olabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

telefonla ulasamayanlar icin mail adresim hakan288@mynet.com

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------

ayipli mal aldim herturlu yolu denedim ama hicbir sekilde sonuca ulasamadim diyen arkadaslar buraya yazabilirlermi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

arkadaslar para kolay kazanilmiyor.lutfen duyarli olalim eger biz yandiysak baskalari yannasin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20bindeyim. Sadece denge sensörünü zırıldıyor diye garantiden değiştirdim yeni taktıkları da zırıldayınca iptal ettirdim oldu bitti. 10binde yağ terlemesi yaptı sıvı silikonla işi bitirdik. Başkaca hiç bir sıkıntı açmadı bana. Canavar gibi motor.

Arzederim.
    estafurullah atilla abi.senin arzlarin bizim icin ricadir.(yazisma kurallari )abi bence dogru yapmadin yani sensor degisti ariza devam ediyor ve iptal.bence sonuna kadar git.sakin beni yanlis anlama biz pulsarciyiz.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Arkadslar benim bir sorum olacak benim 200ns sürekli saat sıfırlıyor soguk havalarda is gösterge hiç calısmıyor sinyal filan ısıkları ynaıyor ama simdi motor garantide servis icelemeye gönderecekmi hergün işe gidip geliyorum motor serviste yatacakmı yoksa beklemeden yeni bir göstergemi sipariş edecekler mi şimdiden tesekkürler ha birde arkadslar motor 4500 ile 5000 bin arasında anahtar işareti cıkmadı motorun yagını değiştirttkten sonra bir kaç yüz km sonra anahtar simgesi cıktı 6200 km hala anahatar işareti var problem nedir

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    arkadasim servis sorununuzu cozmek mecburiyetinde.cozemezse eger oradan aldiginiz fatura yada benzer evraklarla hukuk mucadelesine baslayanilirsiniz.sitede bircok arkadas zaten buna benzer sorunlardan muzdarip.dedigim gibi sizde durumunuzu hakli belgelerle sorunlarinizin cozukemedigini ispatlarsaniz hukuk mucadelemize katilabilirsiniz.bu sitede bu yazdiklarimi okuyan hickimse tabiri caizse kek degil.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı ulasgncrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadslar benim bir sorum olacak benim 200ns sürekli saat sıfırlıyor soguk havalarda is gösterge hiç calısmıyor sinyal filan ısıkları ynaıyor ama simdi motor garantide servis icelemeye gönderecekmi hergün işe gidip geliyorum motor serviste yatacakmı yoksa beklemeden yeni bir göstergemi sipariş edecekler mi şimdiden tesekkürler ha birde arkadslar motor 4500 ile 5000 bin arasında anahtar işareti cıkmadı motorun yagını değiştirttkten sonra bir kaç yüz km sonra anahtar simgesi cıktı 6200 km hala anahatar işareti var problem nedir
    484 uncu sayfada macro diye bir arkadasa cevap yazdim senin sorununla ayni resimlerin ustunde gözunden kacmasi cok normal bir bak oku

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    484 uncu sayfada macro diye bir arkadasa cevap yazdim senin sorununla ayni resimlerin ustunde gözunden kacmasi cok normal bir bak oku
    ayzek arkadasim ayna konusunda banada yardimci olmustu dedigini uyguladim ve artik motosiklet montuyla sadece kolumu degilde arkamida gormeye basladim.
    ayzek bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim motorda 3-4 santim bir ayna yükseltme demiri takılı. Aynalara sövmüyorum artık idare ediyo. Ancak orjinal hali gerçekten de 145 boyunda insanlar için yapılmış, 145'lik insan bu motorda ayaklarını yere nasıl basar o da ayrı mesele
    sheriff87 bunu beğendi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı ulasgncrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    ulasgncrock
    Akü değerlerini kontrol ettirin varsa servisin elinde yeni akü takıp birde öyle denesinler, hala düzelme yok ise motorunuz genel kontrol için fabrikaya gönderilebilir. Servis ışığını trip 2 yapın set ve mod düğmesine basılı tutun işaret sönecektir.

muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    Ya tam motoru alıyordum bu hafta şu olaylar yüzünden vazgeçtim pulsardan yok stop etme yok bozuldu yolda kaldı falan :(
    Only Ride..

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    Alıntı muhammetcon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya tam motoru alıyordum bu hafta şu olaylar yüzünden vazgeçtim pulsardan yok stop etme yok bozuldu yolda kaldı falan :(
    hocam acele etmeyin.iyice arastirip karar verin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

bide markada karar kilarsaniz bir ay daha bekleyip 2016 model alin

Selcuk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 - Pulsar 200 NS - Cbf 1000 FA (2012)
    Alıntı muhammetcon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farkındaysan burada ben dahil çoğu insan sorunlarından bahsediyor bu herkesin sorun yaşadığı anlamına gelmiyor.
    Burası forum şikayet kadar memnuniyetlerimize yazmaya kalksak sayfa çoktan 1000 belki 2000 kusur olmuştu.
    Garantili sıfır makine alacaksan arkana bakma fakat 2. el 10-15k da makine düşünüyorsan vazgeç derim.
    Bunun dışında yedek parça fiyatlarını göz önüne alırsak pulsar bal kaymak ama insan yine de güvenemiyor.
    Karar tercih senin çevrende makine sahibi bir arkadaş bul olmadı yolda birini çevir yemek ısmarla yüz yüze samimi bir sohbet yap.
    Yani ben olsam öyle yaparım sanal alemde insanlar yaşanmamışları yaşamakta ve olayları abartmakta olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.
    Daha dün bir kardeşim bana sordu ayak ustu ben alacağım makine dedi ne dersin?
    Hala 8300 olması lazım fiyat bayide peşinatla 8000 e kapatılabilir.Ben olsam düşünmem alırım dedim.Muadili suzuki honda kawa yamaha hatta kardeş sym koreli hyo v.s. sonuçta para meselesi paran varsa paran kadar makine alacaksın.Lafı da fazla uzatmanın manası yok...
    Herkese hayırlı geceler..

Dostlar Merhaba,

2016 modeller acaba ne zaman satışa sunulur, detaylı araştırmama rağmen yeterli bir bilgiye erişemedim. Acaba forumda 2016 için herhangi bir yenilik bekleyen var mı? Saygılarımla.

Değerli arkadaşlar;

2016 model ürünlerin satışa sunumu muhtemelen mart ayı içinde olur. Yani hemen fuar sonrası. Mevcut 2015 model ürünler Aralık ayında da 8.290 tl tavsiye edilen parkende satış fiyatından devam edecek. 2016 modellerin satış fiyatı çok soruluyor. Şimdiden bir yorum yapmak gerçekten mümkün değil.

2016 yılında Pulsar ailesi genişleyerek devam edecek. Dört önemli ürün ile satışta olacağız. Halen satışları devam ediyor.

PULSAR RS200, PULSAR NS200, PULSAR AS150 ve PULSAR NS150

Pulsar NS200 ile ilgili stop etme sorunu olduğunu belirten arkadaşlar yetkili servislerden randevu alarak yazılım güncellemesi yaptırabilirler.

PULSAR RS200 ile ilgili sorular geliyor. Bu ürünümüzün yazılımı PULSAR NS200’den farklıdır.

Tüm pulsar ailesine selam ve saygılarımızı sunuyorum…

Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar;

2016 model ürünlerin satışa sunumu muhtemelen mart ayı içinde olur. Yani hemen fuar sonrası. Mevcut 2015 model ürünler Aralık ayında da 8.290 tl tavsiye edilen parkende satış fiyatından devam edecek. 2016 modellerin satış fiyatı çok soruluyor. Şimdiden bir yorum yapmak gerçekten mümkün değil.

2016 yılında Pulsar ailesi genişleyerek devam edecek. Dört önemli ürün ile satışta olacağız. Halen satışları devam ediyor.

Pulsar NS200 ile ilgili stop etme sorunu olduğunu belirten arkadaşlar yetkili servislerden randevu alarak yazılım güncellemesi yaptırabilirler.

PULSAR RS200 ile ilgili sorular geliyor. Bu ürünümüzün yazılımı PULSAR NS200’den farklıdır.

Ekrem Bey değerli cevabınız için teşekkür ederim.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgi için tesekkur ederim

Motosikleti
    Mondial Drift
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar;

Bajaj pulsar 150AS nin satisi daha cikmadi dimi test urunu felanda yok ? Pazartesi gunu nisantasinda 150AS gordum (kirmizi depo baya genis duruyo cok iyiydi) satisa cikti sandim cikmamis gordugum motor test motoru felan miydi ? Tesekkur ederim iyi gunler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)