Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben dönerci gördüm sordum döner 5 tl dedi, yandaki dönerciye sordum 10 tl dedi. Acaba 5 tl olan döner vermeyecek mi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

Garanti belgesini imzalatıp kaşeletmeniz gerekiyor.
    sen 5 tl lik döneri ye . sordugum soru dönermi dönmezmi sorusu değil ya adam gibi cevap verin yada fikriniz size kalsın okadar önemli bi şahsiyet değilsiniz
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler selamın aleyküm konu acmayayim burdan yazıyım dedim . peker motoru nasıl bilirisniz . dün motordan sanki sibob sesi geliyordu kayaları sevmediğim için götürmedim oraya peker motora götürdüm sibob ayarının 15000 de yaparız bakımla beraber dedim bakımda ne değişecek dediğimde

bujiler hava filtresi yag filtresi sibob ayarı zincir ayarı yag vs dedi fiyat olarka 150 tl dedi .

kayalara 5000 bakımına gittiğimde yag yag filtresi hava filtresi değiştirmeye 160 tl istmerişti . bu aradaki yapılacak işler ve fiyat farkı nedendir acaba ? yaptım deyip yapmıyormu yoksa gercektende iyilerde adammı s.kmiyolar.
    500-750 km————->90 TL BAKIM İŞÇİLİĞİ +YAĞ +YAĞ FİLTRESİ
    4.500-5.000 km ——->120 TL BAKIM İŞÇİLİĞİ +YAĞ +YAĞ FİLTRESİ
    9.950-10.000 km ——>İŞÇİLİK ÜCRETİ 80 TL DEĞİŞECEK YEDEK PARÇALAR HARİÇTİR
    14.500-15.000 km —–>İŞÇİLİK ÜCRETİ 80 TL DEĞİŞECEK YEDEK PARÇALAR HARİÇTİR
    19.500-20.000 km—–>İŞÇİLİK ÜCRETİ 80 TL DEĞİŞECEK YEDEK PARÇALAR HARİÇTİR
    24.500-25.000 km —->İŞÇİLİK ÜCRETİ 80 TL DEĞİŞECEK YEDEK PARÇALAR HARİÇTİR
    29.500-30.000 km —->İŞÇİLİK ÜCRETİ 80 TL DEĞİŞECEK YEDEK PARÇALAR
    Vaktı zamanında demiştim ilk bakımla 4500 bakımında aynı işlem yapılıyor olmasına rağmen birine 90 öbürüne 120 tl neden istenir diye kimse oralı olmamıştı kaldıkı servisler arasındaki tutarsızlıkda göz ardı edilmemeli tutturduğuyla bayramlaşıyor demekki bazı servisler

enable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS, cbf150,xmax250ABS
    Ön cam kırıldı, şöyle touring tarzı rüzgarı kesebilecek cam tavsiyeniz var mı? şirinevlerde karizma motorda bir cam gördüm ama nasıldır bilmiyorum yerine gidip bakmam lazım.
    Birde led kartal göz aldım, 4 lü olanlardan , Pulsar'a montajı nasıl olur, fikri olan var mı?

Motosikleti
    BMW R1200GS / Honda NC700X
    Motoru alırken Pendik'teki bayide 100TL vererek siyah turcamı taktırmıştım. Oldukça memnunum, sanıyorum Kayalar motor üretimiymiş.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı enable adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön cam kırıldı, şöyle touring tarzı rüzgarı kesebilecek cam tavsiyeniz var mı? şirinevlerde karizma motorda bir cam gördüm ama nasıldır bilmiyorum yerine gidip bakmam lazım.
    Birde led kartal göz aldım, 4 lü olanlardan , Pulsar'a montajı nasıl olur, fikri olan var mı?
    benim bildiğim üç çeşit cam var,
    1) kayalar motorda satılan çoğu serviste var diye biliyorum, 150Tl
    2) irf nin yaptığı google de aratırsan sayfasında bulabilirsin,150Tl
    3) motorcamı diye de bir cam satılıyor, fiyatını bilmiyorum.
    araştırıp bakarsanız kafanıza uyan modeli alıp kullanabilirsiniz.
    siz 4 led bağlamayı düşünmüşsünüz benim motoru görseniz pulsarı ne hale sokmuş dersiniz ve bu bir apachi dersiniz.
    enable bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim üç çeşit cam var,
    1) kayalar motorda satılan çoğu serviste var diye biliyorum, 150Tl
    2) irf nin yaptığı google de aratırsan sayfasında bulabilirsin,150Tl
    3) motorcamı diye de bir cam satılıyor, fiyatını bilmiyorum.
    araştırıp bakarsanız kafanıza uyan modeli alıp kullanabilirsiniz.
    siz 4 led bağlamayı düşünmüşsünüz benim motoru görseniz pulsarı ne hale sokmuş dersiniz ve bu bir apachi dersiniz.
    Hocam senin kafan böyle şeylere çalışıyor, nasıl bağlayabiliriz kartal gözleri ?

Motosikleti
    Hocam senin kafan böyle şeylere çalışıyor, nasıl bağlayabiliriz kartal gözleri ?
    nereye bağlamayı düşünüyorsunuz resim varmı, düşündüğünüz yer belli ise monte edin, ister anahtar yardımı ile yansın isterseniz kısalara bağlayın motor çalışınca direk yansın isterseniz uzunlara monte edin sellektör gibi de kullanın.
    Orkidor61

Motosikleti
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereye bağlamayı düşünüyorsunuz resim varmı, düşündüğünüz yer belli ise monte edin, ister anahtar yardımı ile yansın isterseniz kısalara bağlayın motor çalışınca direk yansın isterseniz uzunlara monte edin sellektör gibi de kullanın.
    Kumandası var, elektrik gelmesi yeterli, ama işte monte edilecek yer sıkıntısı var, biliyosun onlar yapıştırmalı, nereye bağlayabiliriz veya yapıştırabiliriz, biz bi yer bulamadık, hatta oktay usta ile de baktık bi yer bulamadık.

Motosikleti
    Kumandası var, elektrik gelmesi yeterli, ama işte monte edilecek yer sıkıntısı var, biliyosun onlar yapıştırmalı, nereye bağlayabiliriz veya yapıştırabiliriz, biz bi yer bulamadık, hatta oktay usta ile de baktık bi yer bulamadık.
    watsapp dan resimleri gönderdim ona göre parça bulup monte etmeniz yeterli. kolay gelsin.
    Orkidor61

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bugün akşam eve kar yağarken döndüm. Vizör karla kaplandığından ikide bir silmek gerekti, görüşüm kısıtlandığından tedirgin oldum ama lastiklerim mükemmel ya. Hava kar atarken arabaların arasında makas ata ata gidiyodum. Orjinal lastikleri kullanmak aldığınız riske değmez, en ufak kazada kendini amorti eder kaliteli lastikler. Yağmurda karda tedirgin olmadan motora binmek de ekstrası.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün akşam eve kar yağarken döndüm. Vizör karla kaplandığından ikide bir silmek gerekti, görüşüm kısıtlandığından tedirgin oldum ama lastiklerim mükemmel ya. Hava kar atarken arabaların arasında makas ata ata gidiyodum. Orjinal lastikleri kullanmak aldığınız riske değmez, en ufak kazada kendini amorti eder kaliteli lastikler. Yağmurda karda tedirgin olmadan motora binmek de ekstrası.
    Hangi marka lastikler?

Motosikleti
    Alıntı vanhelcing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi marka lastikler?
    Metzeler Lasertec

Michelin hakkında ne diyorsun?

Motosikleti
    Alıntı vanhelcing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Michelin hakkında ne diyorsun?
    Çok dişsiz, karda buzda sıkıntı yaşarsın.

muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    simdi michelin mi metzeller mı pirelli mi ?

Motosikleti
    1985 Mobylette - 1994 Minsk - 1995 MZ 251 - ?
    Petlas (tabi motosikket lastiği varsa. Nede olsa yerli malı yursun malı)

Motosikleti
    Alıntı muhammetcon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    simdi michelin mi metzeller mı pirelli mi ?
    Metzeler bu 3'ünün içinde en ucuzu olduğu halde ıslak havalarda performansı en iyisi olanı. 200'lük motorla 180km hızla viraja girebilirsen yazın sürerken biraz daha fark atabilir diğerleri. Pirelli ve Michelin'in lastik deseni kuru hava için.

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    3 ay önce sıfır aldığım motoruma kar lastiği almak için İstanbul"a gittim tavsiye üzerine güncel yazılım attır denildi ve attırdım daha önceden hiç stop etme sorunum yoktu yalnız yazılımdan sonra sabahları ilk marş 5 snye 2,,,3,,,,, gaz vermeden motor çalışmaz oldu.. dönüş yolunda fark ettiğim bir şey motorun çekişi , ataklığı kalmadı... attırdığım servisi aradım motorun beyni bir iki gün yazılımı kabul etmez vs.. vs dendi ve yine aynı şeyler olursa dönüş yapın dediler ama ben çok pişman oldum bunun dönüşü var mı ?(Edirne deyim sırf yazılım içinde İstanbul"a gidemem) bilgisi olan var mı bu yazılımda ne gibi bir değişiklik var..

Motosikleti
    PULSAR 200NS
    Alıntı bytuu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 ay önce sıfır aldığım motoruma kar lastiği almak için İstanbul"a gittim tavsiye üzerine güncel yazılım attır denildi ve attırdım daha önceden hiç stop etme sorunum yoktu yalnız yazılımdan sonra sabahları ilk marş 5 snye 2,,,3,,,,, gaz vermeden motor çalışmaz oldu.. dönüş yolunda fark ettiğim bir şey motorun çekişi , ataklığı kalmadı... attırdığım servisi aradım motorun beyni bir iki gün yazılımı kabul etmez vs.. vs dendi ve yine aynı şeyler olursa dönüş yapın dediler ama ben çok pişman oldum bunun dönüşü var mı ?(Edirne deyim sırf yazılım içinde İstanbul"a gidemem) bilgisi olan var mı bu yazılımda ne gibi bir değişiklik var..
    gecmis olsun hocam.bana programin bikac gun icerisinde kabul edilecek falan pek inandirici gelmedigi gibi komikde geldi.insallah motorunuz eski haline gelir.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Arkadaşlar lastik konusunda yalan yanlış bilgi ve yanlış algı olmasın genelde bizim motosikletlerin üzerinde bulunan lastikler yazlık lastık olup çok nadiren bazıları 4 mevsim olarak geçer bunu kışın veya karda buzun üstünde sürerim düşüncesine kesinlikle kapılmayın normal kullanım lastikleri ayrıdır kış lastiği aydır kar lastiği bambaşka birşeydir lastiğin performansının iyi olması yol tutuşu falan böyle bir algı oluşturmasın her türlü buzun üstünde kayar karda mümkün mertebe kullanmayın kullanmanız gerekirse caddeleri kullanın sokak araları karla kaplığı olduğu için kayıp düşme olayımız oldukça fazla olacağından temkinli ve yavaş gitmek gerekir mümkün mertebe kalkışları 2 ci vitesle yapın ani frenlemeden kaçının..işim gereği kar çamur demeden yeri geldiğinde buzun üstünde kıç baş ata ata motoru sınava götürmüşlüğüm çok olmuştur

bytuu arkadaşım geçmiş olsun motorun beyni bir kaç gün yazılımı kabul etmeyen diyen adam seni yemiş böyle saçmalıkmı olur arkadaş eğer yazılımda hata var ise bunun kendiliğinden düzelmesi imkansızdır eğerki yazılımın yuklenmesi ve ya kurulum esnası sonucu oluşan bir hatadan dolayı yazılım düzgün çalışmaz ise yeniden yüklenmesi gerekir servisin sana söylediği yazılım grip olmuş bir kaç güne iyileşir gibi saçma birşey olmuş
    fatih. bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)