Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Kasım 2015, 12:50
abecimotor be mozgur slmlar. anladığım kadarıyla tüketicilerin kazık yememesi için uğraşıyorsunuz bunun için tşkker. bende en ucuzundan bi cub almak üzereyken vazgeçim hem işe gidiş gelişte hem zevkine kullanabileceğim stabil 90-100 km hıza zorlanmadan çıkabilecek sollamalarda zorlada olsa 120-130 yapacak ve en önemlisi her yönüyle EKONOMİK bir motosiklet aradım. f/p kıaslamasınıda ekleyince her seferinde bajaj pulsar çıktı karşıma. sizin kadar tecrüneli değilim ve samimi olarak soruyorum amacım gerçekten bir polemik diyaloğu değil. yukarıdaki şartlara uygun sıfır alabileceğim başka bi öneriniz var mı? asgari ücretle çalışıyorum 100 tl dahi önemli benim için.
Reklamlar
-
21 Kasım 2015, 13:43
bummerangg adlı üyeden alıntı
abecimotor be mozgur slmlar. anladığım kadarıyla tüketicilerin kazık yememesi için uğraşıyorsunuz bunun için tşkker. bende en ucuzundan bi cub almak üzereyken vazgeçim hem işe gidiş gelişte hem zevkine kullanabileceğim stabil 90-100 km hıza zorlanmadan çıkabilecek sollamalarda zorlada olsa 120-130 yapacak ve en önemlisi her yönüyle EKONOMİK bir motosiklet aradım. f/p kıaslamasınıda ekleyince her seferinde bajaj pulsar çıktı karşıma. sizin kadar tecrüneli değilim ve samimi olarak soruyorum amacım gerçekten bir polemik diyaloğu değil. yukarıdaki şartlara uygun sıfır alabileceğim başka bi öneriniz var mı? asgari ücretle çalışıyorum 100 tl dahi önemli benim için.
Sorunuzun cevaı cbr 125 r ama o motor ile pulsar aynı kategoride değil. 125 r daha az yakar ancak gerek hızlanması gerek yüksek hızdaki stabilitesi anlamında pulsarın yakınından bile geçemez. Üstelik fiyatını da mantıklı bulmuyorum CBR 125'in.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
21 Kasım 2015, 16:25
ekrem bey benim sizden şöyle bi isteğim var.cep telefonuna yükleyeceğimiz bi proğram ile cep telefonumdan motorumu çalıştırmak ne bileyim hırsızlık olayı için cep telefonuma ikaz gelmesi ne bileyim cep telefonundan motorumu immobilizer(doğrumu yazdım bilmiyorum)gibi kilitleyebilmek ben aktif etmeden asla kimse çalıştıramayacak gibi ne bileyim butip şeyler yapabilirmisiniz.hintli kardeşlerimiz için böyle bişey yapmak çokda zor olmasa gerek(bilindiği gibi hindistan dünyadaki en zeki beyinlere sahip)mesela cep telefonumdan arada bir güncellemeler olduğunda servisten değilde kendimde yüklemek isterim ben.saygılarımla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
bide motordan ve motor piyasasından çok iyi anlayan arkadaşlar var aramızda.ben motorculuğa yeni başladım.pulsarı almadan önce inazumaya çok gaz kestim fakat ikinci el temiz 11,000 den aşağı inazuma bulamadım.sonra 13,000 e kawasaki er6n buldum arkadaşlarım ilk motor olarak tavsiye etmediler bide kawasakide yedek parça sorunu varmış yani her türlü maizemesini distribütör elinde bulundurmuyormuş formlarldan bunun doğruluğunu teyit ettim.bide ikinci el 2006 model motor alacaksın herne kadar temiz olsada 10 yaşındaki bi araç heran herşeye hazırdır.sıfır aldığım 2006 model arabamdan biliyorum.son dört ayda lastikleri hariç 3000 tl masraf ettim aracıma.hiç biride keyfe keder değildi.aldığımız motor 8000 tl lik bi motor 125 lik motorlarla arasında fiyat olarak fark olduğu gibi donanım olarakda dünya fark var.inazuma ayarındaki motorlarlada karşılaştırıldığında aralarında müthiş bi fiyat farklı olduğu gibi ufak tefek donanımsal farklarında olması gayet doğal.geçen gün kuzenimle konuşuyorduk beyaz eşya alacakmış bosch al dedim.4 yıl önce sch almış sürekli arıza yapmış zaten o yüzden yeni alacağım dedi.şimdi kime sorsanız hangi beyaz eşya tamircisine sorsanız siemens yada bosch u tercih ederler.yani sanırım bazı şeyler şans işi.benim pulsarım ne stop ediyor ne dalgalanma yapıyor nede cızırtı yapıyor.bunları yapsada sorun değil zaten sıfır motor aldık mecbur tamir edecekler.ama kuralkan dan beklentim böyle basit şeyler için milleti konuşturmamaları.bide kuralkandan bi isteğim var bunu mail olarakda firmaya göndereceğim.
-
21 Kasım 2015, 16:57
İlgi duyan arkadaşlarım olabilir.
SPORT+SUPER SPORT segmentinde son iki yılın satış rakamları aşağıdaki gibidir. 2015 yılı eylül ayı rakamları dâhil verilerdir. Yani 2015 yılı ilk 9 ay verilerini içerir. Rakamlar trafikte tescil yapılan adetlerdir. Bayiden satışı yapılıp da trafik tescili yapılmayan adetler bunun dışındadır.
Genel olarak söyleyebileceklerimiz 2015 yılında Pazar payında 2014 yılına göre % 9 luk bir düşüş var. Gerçekten çalkantılı bir yıl oldu. Ancak bu düşüş belirli markalarda daha fazla. Bajaj Türkiye 2015 yılında pazar payını 2014 yılına göre % 46 büyüttü çok şükür.
Kullanıcıların kaliteye yönelişinin hızlandığı görülüyor. İnşallah ümidimiz ve beklentimiz henüz Türkiye'de yıllık 180.000-200.000 seviyesinde olan satışların kısa zamanda 500.000 adetli rakamlara çıkması. Özellikle yapmış olduğumuz araştırmalarda 18-20 yaş grubunda ve yine özellikle İstanbul gibi metropol şehirlerde ulaşım maksatlı olarak tercih sebebinin hızlandığı gerçeği görülüyor. Zaten Türkiye’de kişi başına düşen motosiklet sayısının düşük olmasının sebebi de ulaşım aracı olduğu gerçeğinin az fark ediliyor olması.
Yine memnun olduğumuz bir husus koruyucu ekipmanlara verilen önemin her geçen gün artması. Bu durum bilinçlenmenin de giderek yükseldiğini gösteriyor.
Gelecek adına umutluyuz.
Kaliteli ürünler ve ekipmanları tam kullanıcıları önümüzdeki yıllarda çok daha fazla göreceğiz.
Saygılarımla…
-
21 Kasım 2015, 17:36
ekrem bey cep telefonuna proğram yapma olayı için ne düşünüyorsunuz?
-
21 Kasım 2015, 17:42
hakanx1974 adlı üyeden alıntı
ekrem bey cep telefonuna proğram yapma olayı için ne düşünüyorsunuz?
Kardesim senin dediğin sistem mio dolarlık süper support arabalar da var ancak yine hırsızlığa çözüm olmaz.Immobilizer olan her taşıt çalınabilir.Caliniyorda zaten tum dunyada..
Hicbir yazilim buna engel olamaz..
-
21 Kasım 2015, 17:46
arkadaşlar bide marka tutkunu arkadaşlarıma bikaç örnek vermek istiyorum.yaklaşık 27 yıldır klavye yani org çalıyorum.ilk 7 yılı düğün ve benzeri ortamlarda çaldım geri kalan 20 yılda evde hobi amaçlı org çaldım.müziğe ilk başladığım yıllarda piyasada yamaha,casio,tecnichs gibi aletlet vardı.yamaha en popüler aletdi.sonra piyasaya roland girdi e70 modeliyle kasıp kavurdu.daha sonra piyasaya gene italyan olan korg pa80 modeliyle girdi şimndi piyasada en fazla tutulan alet.yani marka takıntımız olmasın müşterinin isteğine cevap veren firma her zaman kazanır.korg da böyle yaptı aleti kullanıcıya açtı.neyse form motosiklet formu konuyu değiştirmeyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
olayı hırsızlıkla sınırlamayalım proğramın sonu yok.insan zekasınında sonu yok.ben motoruma alarmlı disk freni,kesilmesi çok güç yada çok zaman alacak zincir kilit,alarm aldım şimdi ben diye bilirmiyim benim motorumu kimse çalamaz diye.
-
21 Kasım 2015, 19:23
ekrem ata adlı üyeden alıntı
İlgi duyan arkadaşlarım olabilir.
SPORT+SUPER SPORT segmentinde son iki yılın satış rakamları aşağıdaki gibidir. 2015 yılı eylül ayı rakamları dâhil verilerdir. Yani 2015 yılı ilk 9 ay verilerini içerir. Rakamlar trafikte tescil yapılan adetlerdir. Bayiden satışı yapılıp da trafik tescili yapılmayan adetler bunun dışındadır.
Genel olarak söyleyebileceklerimiz 2015 yılında Pazar payında 2014 yılına göre % 9 luk bir düşüş var. Gerçekten çalkantılı bir yıl oldu. Ancak bu düşüş belirli markalarda daha fazla. Bajaj Türkiye 2015 yılında pazar payını 2014 yılına göre % 46 büyüttü çok şükür.
Kullanıcıların kaliteye yönelişinin hızlandığı görülüyor. İnşallah ümidimiz ve beklentimiz henüz Türkiye'de yıllık 180.000-200.000 seviyesinde olan satışların kısa zamanda 500.000 adetli rakamlara çıkması. Özellikle yapmış olduğumuz araştırmalarda 18-20 yaş grubunda ve yine özellikle İstanbul gibi metropol şehirlerde ulaşım maksatlı olarak tercih sebebinin hızlandığı gerçeği görülüyor. Zaten Türkiye’de kişi başına düşen motosiklet sayısının düşük olmasının sebebi de ulaşım aracı olduğu gerçeğinin az fark ediliyor olması.
Yine memnun olduğumuz bir husus koruyucu ekipmanlara verilen önemin her geçen gün artması. Bu durum bilinçlenmenin de giderek yükseldiğini gösteriyor.
Gelecek adına umutluyuz.
Kaliteli ürünler ve ekipmanları tam kullanıcıları önümüzdeki yıllarda çok daha fazla göreceğiz.
Saygılarımla…
http://i.hizliresim.com/n2ZJkg.jpg
PULSAR 1377 + 1118 = 2495
YSF R25 0 + 1264 = 1264
CBR 250 1033 + 666 = 1699
CBR 125 431 + 500 = 931
MSX 125 267 + 285 = 552
İNAZUMA 487 + 281 = 768
RX3 0 + 216 = 216
NİNJA250 23 + 133 = 156
Abi bu tabloda Pulsar'ın taklidi KTM DUKE 200 yok ama olsun, bu bile şampiyonun kim olduğunu herkesin gözüne sokmuş. Keşke şu çakma Pulsar KTM DUKE 200'ün satış rakamlarını da görebilseydik.
Aslında tablo insanları parça bakımda söğüşlemek için kurulmuş tezgahı ve bizlerin buna gösterdiği refleksi dahi ortaya sermiş.
Başarılarınızın devamını dilerim.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
21 Kasım 2015, 19:26
hakanx1974 adlı üyeden alıntı
ekrem bey benim sizden şöyle bi isteğim var.cep telefonuna yükleyeceğimiz bi proğram ile cep telefonumdan motorumu çalıştırmak ne bileyim hırsızlık olayı için cep telefonuma ikaz gelmesi ne bileyim cep telefonundan motorumu immobilizer(doğrumu yazdım bilmiyorum)gibi kilitleyebilmek ben aktif etmeden asla kimse çalıştıramayacak gibi
Tam olarak böyle birşey istiyorsun yurt dışında mevcut sim karta sms yoluyla komut gönderiyor türkiyede varmıdır bilemem türkiyedeki operatörleri desteklermi bilemem araştırmak lazım zaten türkiyede ne varki ne aksesuar nede başka birşey yapanda uyduruk birşeye dünya para istiyor
-
21 Kasım 2015, 20:12
ayzek adlı üyeden alıntı
Tam olarak böyle birşey istiyorsun yurt dışında mevcut sim karta sms yoluyla komut gönderiyor türkiyede varmıdır bilemem türkiyedeki operatörleri desteklermi bilemem araştırmak lazım zaten türkiyede ne varki ne aksesuar nede başka birşey yapanda uyduruk birşeye dünya para istiyor
https://www.youtube.com/watch?v=OfuxvGaXYMU
Benzer ürünler;
http://www.aliexpress.com/store/product/Steelmate-986XO-2-Way-Motorcycle-Alarm-System-Remote-Engine-Start-Water-Resistant-ECU-with-LCD-Transmitter/1110964_32449969555.html
http://www.aliexpress.com/item/RF-V10-Vehicle-Motorcycle-GPS-Moto-Bike-Tracker-Anti-Lost-Real-time-Kids-Child-GPS-Tracking/32382126287.html?spm=2114.01020208.3.62.S9ckQD&ws_ ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201 644_5,searchweb201560_9
http://www.aliexpress.com/item/Quad-Band-GSM-GPRS-GPS-Tracker-Vehicle-Bike-Car-Real-Time-Tracking-System-TK110/32392234244.html?spm=2114.01020208.3.20.S9ckQD&ws_ ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201 644_5,searchweb201560_9
-
21 Kasım 2015, 22:05
bummerangg adlı üyeden alıntı
İkinci el Wolf aldım 15bin km'den 50 bin km'ye kadar sorun yaşamadım. fiyatı da 7bin TL idi,
sıfır almak istiosan pulsar alcaksın, artık stop mu edersin motor mu zıngırdar, uzun yolda seleye minder, kanepe mi atarsın bilemem, 8250'ye inazuma bile bulabilirsin yahu, pulsara tutulmuş gidiosunuz ama hanginiz günde 800km devirdi? pulsarın tek artısı parça fiyatı başka da bişey değil.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
21 Kasım 2015, 22:39
Bir günde Trabzon a gittim 1125km aynı şekilde bunun dönüşü de oldu. Forum da bakabilirsiniz.
-
21 Kasım 2015, 22:53
beyler yeni ehliyet alıyorum yaş 27 boy 1,80 pulsara kırdım kafayı ama şu stop etme derdi kafamda soru işareti zaten acemi olcaz dikkat edicez vs derken yolda stop edicekse can yakmasın korkum bu yorumunuz nedir
-
21 Kasım 2015, 23:05
Pulsar kullanmayan arkadaşlar, kardeşler pulsar sayfasında yorum yapmasalar daha iyi olur, gereksiz yorumlar buradan faydalanacak arkadaşların bilgi edinmesini engellemekte, bu motosiklete sahip olanların olumlu olumsuz yorumları tabi ki olacak ve de diğer kullanıcıları fikir sahibi yapacak, faydalandıracak, tabi güzel gezi paylaşımları da bizlerin yüzünde gülümseme bırakacaktır. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
-
21 Kasım 2015, 23:16
hakanlevent adlı üyeden alıntı
beyler yeni ehliyet alıyorum yaş 27 boy 1,80 pulsara kırdım kafayı ama şu stop etme derdi kafamda soru işareti zaten acemi olcaz dikkat edicez vs derken yolda stop edicekse can yakmasın korkum bu yorumunuz nedir
Stop etme benim yamahanın da başına geliyordu. Sırf pulsar stop ediyor diye bir şey yok. Stop etme, yolda vites de giderken değil nadiren ışıklarda yada yokuş aşağı inerken debriyaja bastığınızda başınıza gelebilir.
-
22 Kasım 2015, 00:02
Tnt 250 de stop etme olayları başlamış
-
22 Kasım 2015, 12:28
20-25 km hiz farki bence hic kucumsenmeyecek kadar cok.ornek gosterdiginiz motorlari uzun yolda kamyoncu ve otobusculer rahatsiz edebilir ) bence uzun yol dusunuluyorsa minimum 200cc olmali yada 250 cc.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
hocam tek fark hiz demissiniz ama donanimsal farklari goz ardi etmemek lazim.ornek gosterdiginiz motorlar enjeksiyonlumu,sıvı sogutmalımı,frenleri ikiside disk frenmi.yani pulsarin muadillerinden farklari var zaten bu farklari yuzunden satista uzak ara birinci.
-
22 Kasım 2015, 14:50
[/COLOR][QUOTE=hakanx1974;3771753]ekrem bey benim sizden şöyle bi isteğim var.cep telefonuna yükleyeceğimiz bi proğram ile cep telefonumdan motorumu çalıştırmak ne bileyim hırsızlık olayı için cep telefonuma ikaz gelmesi ne bileyim cep telefonundan motorumu immobilizer(doğrumu yazdım bilmiyorum)gibi kilitleyebilmek ben aktif etmeden asla kimse çalıştıramayacak gibi ne bileyim butip şeyler yapabilirmisiniz.hintli kardeşlerimiz için böyle bişey yapmak çokda zor olmasa gerek(bilindiği gibi hindistan dünyadaki en zeki beyinlere sahip)mesela cep telefonumdan arada bir güncellemeler olduğunda servisten değilde kendimde yüklemek isterim ben.saygılarımla...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
evet böyle bir sistem var.. benim arkadaşın motoruna takılı şekilde.. kendi telefonundan motora takılı olan cihaza mesaj atıyor ve cihaz mesaj olarak geri dönüyor... cadde mahalle sokak... nerede olduğunu gösteriyor yani...
-
22 Kasım 2015, 15:44
Çok seri motor hocam bugün yanımdan geçti çok deli gidiyodu
-
22 Kasım 2015, 17:49
Motoru para etmeyen, kendi topiklerinde kuş uçmayan,canı sıkılan kim varsa pulsar sayfasında.Sen pulsar kullanmıyon atıp tutacaksın,ben motorumu savununcada reklam yapıyor olacam.Hoşt hadi bakalım herkes kendi topiğine...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)