Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motorun 2.el piyasası nasıl?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun 2.el piyasası nasıl?
    boktan paramla alamadım ben 1 haftadır 10 gündür alamicam gibide hyo 250 naked alıcam
    insta: veli_montana_

Beyler public feed dye bi uygulama var tam ankaradaki motorcular icin yer paylasimi yapilan bi uygulama motorcular kaza yapinca fln paylasirsa yakininda olanlar hemen gidebilir kaza aninda insan sokda oluyo ve yanlis hareketler yapabiliyo iyi olur yani

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorda yeni versiyon (RS200)enjeksiyon yazılımı var, hâla motor tam ısınmamışken yokuş aşağı inerken debriyajı çekmemle motor stop edebiliyor. Soğuk motoru yüksek devirde tutup aşındırmak da istemiyorum 1. viteste 7-8 bin devirde inecek halim yok yokuşu. Trafiğe mi çıkmayacağız motor soğukken, acemiler için çok tehlikeli bir durum. Servise gitmekten de bıktım doğrusu, bedava iş yaptırmayı seven biri değilim ama kusuru da var motorun.
    arkadaş duke 390 kullanıyor. o da soğukken stop ediyormuş. bana haritayı atın da editleyeyim bari

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Bu enjeksiyonlu motorlarda genel bi sorun mu acaba stop etmesi. İşyerinde kullandığım spacy sıcakken soğukken fark etmiyor gazı bırakınca bazen stop ediyor. Mesela siparişe giderken caddede arabaların arasından gidiyorum, bi an gazı bırakıyorum tekrar çeviriyorum bi bakıyorum tepki yok. Sonra küfür etmeye başlıyorum marşa basıyorum. 80-90 km hızlarla giderken de gazı bırakınca stop edebiliyor bazen. Bazen sağlı sollu 60-70 giderken stop ediyor insanın eli ayağı birbirine dolanıyor. Nasıl stop ediyor aklım almıyor. Servis geliyor yan kapağı açıyor hava tutuyor daha olmaz diyor :D

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    yazılımdan sonra 3. denemem ve soğuk havada motoru ısıtmadan rampa inişte stop etmedi, sonrası için zaten bir sıkıntım yoktu, sabah stop etmede ortadan kalktı benim motorda.

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boktan paramla alamadım ben 1 haftadır 10 gündür alamicam gibide hyo 250 naked alıcam
    o anlamda sormadım alırsam ybr gibi kolay elden çıkarabilirmiyim ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş duke 390 kullanıyor. o da soğukken stop ediyormuş. bana haritayı atın da editleyeyim bari
    Ktm'nin büyük motorlarında(690+ modeller) motorun beynine girip ayar çekme var OBD2 soketinden, ama bunda öyle bişey olacağını sanmıyorum.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Motor çok güzel alın stop etmiyor
    övünülecek şey olmuş stop etmemesi şaka gibi sayfa :D
    mozgur ve dyavol-77 bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Malum sitede sifir km 2015 modeller 8000 e inmis. Eski versiyonlar mi acaba?

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor çok güzel alın stop etmiyor
    övünülecek şey olmuş stop etmemesi şaka gibi sayfa :D
    Haklısın doğru tespit ama yapacak birşey yok makineyi alın paramı geri verinde diyemiyoruz
    O yüzden bu güncelleme bizim için iyi oldu
    sevindirik delisi olduk
    abeciMotoru ve mozgur bunu beğendiler.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı Granis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malum sitede sifir km 2015 modeller 8000 e inmis. Eski versiyonlar mi acaba?
    eylül veya ekim ayından itibaren 8290tl, 2015 model olup üç parti halinde piyasaya çıkan var, 2015 birinci parti orta sehpa yok, 2015 ikinci parti orta sehpa standart, 2015 üçüncü parti benzin depo altında naked sport yazıyor.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı fatih. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın doğru tespit ama yapacak birşey yok makineyi alın paramı geri verinde diyemiyoruz
    O yüzden bu güncelleme bizim için iyi oldu
    sevindirik delisi olduk
    Hayırlara vesileler olsunlar, tekeriniz stop etmeye
    fatih. ve dyavol-77 bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Değerli arkadaşlar;

Münferit yoğun gelen bir soru var. Müsaadenizle açıklama getirmek istiyorum.
    PULSAR 200 NS fiyatları değişecek mi?

Yılın son partisi bayilere bugün sevk edilmeye başladı. Kasım ayında da inşallah bu fiyatlarla devam edeceğiz.
    2015 yılında bugün itibari ile 1305 nci müşterimiz Pulsar 200 NS sahibi oldu.

Gösterilen teveccüh için teşekkür ederiz.

Saygılarımla…

Selamin aleykum. Bir depoyla 430 km nasil ??

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı jamgam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamin aleykum. Bir depoyla 430 km nasil ??
    Çok fazla. Depo kaç litre alıyor ? Benim depoda 8.5 litre boş yer varken servis bunun benzini bitmiş böyle binme yakıt pompasını bozarsın dedi. 9.5 litre tüketince benzini bitiyor çalışmıyor motor. Motor benzinsizlikten çalışmadığı durumda 9.5 litre alıyor depo. Bazılarının deposu 11 litre alıyor onlar 400 km'yi geçiyor sizin gibi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pulsarcılar kızarmı bilmiyorum burası binmeyen yorum yazmasın modunda çok saldırgan savunma yapıyor ama.

2014 yılında açık ara segmentinde en yakın rakibinin 2 katından fazla(3000 oluyor galiba)satıp(250cc ler baz alınmıştı) 1. ilan edilen pulsar bu yıl 2015 te 2 katı fiyatlı 3000-4000 satan R25 in Ekrem beyin söylediği 1300 rakamıyla 3'te 1'inde kalmış oluyor.

Pulsarın 1300 adet satışı genel olarak kötü olmayan bir rakam segmentinde ama 3000 den 1300 e düşmesi satış eğrisinin ve başarışının sağlam düştüğü anlamına geliyor.

ben iki sebep görüyorum.

1) zamlar ve 8.500-9.000 e çıkan fiyatı bu yıl tüketici satın almayarak cezalandırdı(yanlış satış politikası )

2) Motosiklete stop etme vs.. gibi sorunlar söylentiler modele olan güven sorunu insanları caydırdı.
    mozgur, TIGERSHARK ve 28indensonra bunu beğendiler.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok fazla. Depo kaç litre alıyor ? Benim depoda 8.5 litre boş yer varken servis bunun benzini bitmiş böyle binme yakıt pompasını bozarsın dedi. 9.5 litre tüketince benzini bitiyor çalışmıyor motor. Motor benzinsizlikten çalışmadığı durumda 9.5 litre alıyor depo. Bazılarının deposu 11 litre alıyor onlar 400 km'yi geçiyor sizin gibi.
    12 litre aliyor gostergede 10 litre , 2 litre de gosterge disinda olan .

arkadaşlar ne yaptıysam boşu bulamayım, nasıl bir iştir anlayamadım aleti boşa geçiremedim gitti, 1 ile 2 nin arasındada, okey tamam oradadır, ama ne kadar hafifde çeksem geçmiyor alet boşa, misal işiklarda durdum boşa geçirmek istiyorum geçmiyor, hep dbriyaj hep debriyaj.. 3.motorum 40k ya yakın sürüş tecrübem var ama gel görki boş yok ))

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsarcılar kızarmı bilmiyorum burası binmeyen yorum yazmasın modunda çok saldırgan savunma yapıyor ama.

2014 yılında açık ara segmentinde en yakın rakibinin 2 katından fazla(3000 oluyor galiba)satıp(250cc ler baz alınmıştı) 1. ilan edilen pulsar bu yıl 2015 te 2 katı fiyatlı 3000-4000 satan R25 in Ekrem beyin söylediği 1300 rakamıyla 3'te 1'inde kalmış oluyor.

Pulsarın 1300 adet satışı genel olarak kötü olmayan bir rakam segmentinde ama 3000 den 1300 e düşmesi satış eğrisinin ve başarışının sağlam düştüğü anlamına geliyor.

ben iki sebep görüyorum.

1) zamlar ve 8.500-9.000 e çıkan fiyatı bu yıl tüketici satın almayarak cezalandırdı(yanlış satış politikası )

2) Motosiklete stop etme vs.. gibi sorunlar söylentiler modele olan güven sorunu insanları caydırdı.
    bunlar mz inde anasını ağlatmıştı
    mozgur bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)