Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Dün akşam Kadıköy Baymoto da yeni yazılımı yükledik, 1000-2000 devir arasında ki dalgalanma, 1700-1800 devirde sabit kalıyor, sabahleyin rampa inerken stop ediyordu bugün ilk denemesini yaptım stop etmedi, şimdilik deniyoruz sonra ne olur onu bilemem, giderken stop etme sorunum zaten yoktu ne ışıklarda nede ilk harekette.

Bir iki haftadır ilk çalıştırma bu şekildeydi yine yazılımdan sonra yine çalışması bu şekilde, ilk aldığım gün gaz vermediysem yazılımdan sonra da gaz vermem, bu soğuklardan dolayı ilk çalışması böyle yazın bu sıkıntı da olmaz.
    Yazılımdan sonra bir video çektim stop etme yok deneyip göreceğiz.
    AttilaXtreme ve centil40 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW R1200GS / Honda NC700X
    2015 model 200NS 1 aya yakındır kullanıyorum yaklaşık 600km oldu. İstanbul'da şehir için kullanım amacıyla aldım, şehir içi ve E5 karışık kullanıyorum. Stop etme problemi ile hiç karşılaşmadım, genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Büyük motosikletlere göre tork düşük olduğundan vites aralıkları kısa bu nedenle şehir içi kullanımda vitesle biraz fazla oynamak gerekiyor. Aynaların görüş açısı çok kötü, ya uzatma takmak lazım ya da aynaları değiştirmek. O alacaksanız 4-6000 devir arasında ilk başta titreşim biraz fazla gelebilir ancak rodaj ilerledikçe bu bir miktar azalıyor. Tek silindirli makina için titreşim normal sınırlarda. Başlangıç motoru olarak memnun kalacağınızı düşünüyorum. Lastik konusuna gelecek olursak 10000TL altında fiyatı olan hangi motoru alırsanız alın lastikleri naylon olacaktır, motorda ABS de olmadığından yağışlı havalarda azami dikkat gerekir.
    sheriff87 ve honury bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bu da serviste pulsarla balon şovu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

hangi motorda güzel lastik varki, çin alırsınız lastik berbat, Japon alırsınız lastik berbat, hint alırsınız lastik berbat, 15000tl olupta üzerinde iyi lastikle gelmeyen bir çok kaliteli motor var, kaldı ki bu da böyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

Alıntı honury adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Biz arkadaşımla beraber bu motoru almayı düşünüyoruz. Birimizin ilk vitesli diğerimizin direkt ilk motoru olacak.
    Fiyat,yedek parça fiyatı,parça kalitesi(japon kadar olmasa da) açısından içimize sinen bir motor.
    Ancak şu sık duyduğumuz stop etme ve kötü lastikle gelme konusunda endişelerimiz mevcut.
    Yazılıma gelen güncelleme ile stop etme mevzusunun çözüldüğünü ve 2015 modelin daha iyi lastiklerle geldiğini okudum.

Özellikle stop etme konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Bu sorun gerçekten çözüldü mü? Eğer güncelleme ile çözüldüyse aldığım motorun güncel versiyon olup olmadığını nasıl anlarım?(sıfır tecrübe olduğumuzdan kazıklanma ihtimalimiz yüksek)

Teşekkürler.
    ilk partiye göre şimdiki lastikler biraz daha iyi ama mecbur değiştirmeniz gerek, ben de stop etme sabahleyin ilk çalıştırmadan sonra rampa inerken debriyaj ve fren yapınca oluyordu, yolda giderken bir sıkıntım yoktu ister ilk hareket isterse ışıklarda, aldığınız motorda yüklü değilse serviste yine yükleme yaptırırsınız cebinizden para ödemiyorsunuz. En son parti de naket sport yazıyor ona da dikkat edin.
    AttilaXtreme ve honury bunu beğendiler.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de Ankara'dayım, motoru yaz kış kullandığım için geçen sene Aralık ayında 500tl'ye daha oluklu yapısı olan METZELER Lasertec takımını izmir firması motolastik. com'un sitesinden sipariş vermiştim , 20 tl kargo parası olmuştu normal lastik ücreti üstüne. Ocak 2015'de kampanya yapmışlardı, 460tl civarına düşürmüşlerdi takımını. Arayın, görüşün,lastiğin üretim tarihi hakkında vs bilgi alın, çok ilgili ve bilgililerdir. Uğraşmayın onla bunla. Zira Ankarada motosiklet lastiği alınacak elletutulur doğrudürüst bir yer yok benim bildiğim.

Anladım çok sağolun bu gün arayıp görüşeceğim. Peki lastiği aldıktan sonra nereye taktırabilirim?

mcsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Alıntı sheriff87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler kolay gelsin herkese bu foruma foto ekleme olayının pratik bir yolu yok mu? toplu fotoğraf yükleme filan tinypic denedim bitanede pek kullanışlı gelmedi yok mu kolay yolu? bu haftasonuda coştuk ve geç kaldığıma üzüldüm bütün yaz mevsimini heba ettik. Kuzenle (ninja 300 special edition) toplam 1000 km yaptım bu haftasonu. Adıyaman nemrut, ş.urfa halfeti filan civarlarını komple salladık. Uzun ve güzel havalı ünleri heyecanla bekliyorum.
    hizliresimyuklecom dan hesap actım. oradan hallediyorum

Alıntı infazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Anladığım kadarı ile devir dalgalanması ve stop etme problemi yeni gelen yazılım güncellemesi hallolmuş.
    Benim sizlere sorum acaba 2016 modellerinde bu sorunlar fabrika çıkışlı olarak halledilmiş olur mu? 2014 model pulsar'ların bazı özellikleri 2015'te olumlu yönde rötuşlanmıştı. Sizce 2016 modellerde herhangi bir yenilik veya farklılık olur mu?
    İyi akşamlar.
    Fikir beyan edecek bir arkadaşımız yok mu?

Motosikleti
    BMW R1200GS / Honda NC700X
    Sayın kdiner, gördüğüm kadarıyla aynaları değiştirmişsiniz, ne aynası taktınız? Daha önce yazılmışsa kusura bakmayın.

Motosikleti
    Alıntı infazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fikir beyan edecek bir arkadaşımız yok mu?
    büyük oranda halledilmiş olarak gelir, en kötü zaten serviste yükleme yaptırırsınız ücretsizdir. 2016 yılında gelecek olanlar için bir bilgi sahibi olmadığım için olur mu olmaz mı gelince göreceğiz varsa bilgisi olan yazar veya şirket politikası açısından yazmaya bilir.
    Orkidor61

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı mcsultan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hizliresimyuklecom dan hesap actım. oradan hallediyorum
    Eyvallah sağol akşam gidince denicem inşallah.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Motosikleti
    Alıntı konig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın kdiner, gördüğüm kadarıyla aynaları değiştirmişsiniz, ne aynası taktınız? Daha önce yazılmışsa kusura bakmayın.
    tvs apachi aynası, orijinali biraz pahalı ben çakmasını kullanıyorum ve 25Tl gibi bir ücrete almıştım, şirinevler motoaydan, gayet kullanışlı ve işimi fazlasıyla görüyor.
    Orkidor61

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük oranda halledilmiş olarak gelir, en kötü zaten serviste yükleme yaptırırsınız ücretsizdir. 2016 yılında gelecek olanlar için bir bilgi sahibi olmadığım için olur mu olmaz mı gelince göreceğiz varsa bilgisi olan yazar veya şirket politikası açısından yazmaya bilir.
    Teşekkür ederim cevabınız için. 2016 modeller ne zaman satışa çıkar diye mail attım ama geri dönüş yapmadı distribütör, bazı forumlarda mart ayı konuşuluyor. İnşallah 2016 modellere çok fazla zam gelmez.

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı mavipanda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım çok sağolun bu gün arayıp görüşeceğim. Peki lastiği aldıktan sonra nereye taktırabilirim?
    Şimdi benim taktırdığım yeri söyleyip reklam etmeyi ve bilinmesini istemiyorum. Çünkü ön tekerleği değişip balansını yaptıktan sonra takarken tekerleğin sol yanındaki km tahrik mekanizmasının tırnaklarını kırıp elime vermişti oranın ustası Recep adlı zat, sonrasında da ilgilenmeyip, beni 15dakika ayakta bekletip daha sonra da bayan bir arkadaşını bir yerlere götürmek için .iktirolup gitmişti oranın yöneticisi/müdürü ne haltıysa, bi ara da "zaten belki de bozuktur buraya gelmeden önce o..." gibisinden bişeyler geveledi, iyice asabımı bozmuştu(500tl'lik lastik alıp, 70 tl de sök tak parası vericem ama 20 tl'lik parçayı ona ödetmeye çalışıcakmışım yani, düşünce bu adamda..., pis herif). Bu konuyu yine bu başlıkta sanırım şubat-mart gibi yazmıştım detaylıca. Ama yine de öğrenmek isterseniz özelden mesaj atın. bu yılın başında 70tl idi fiyat, iki teker sök tak ve balans.
    Diyorum ya, gitmesin kimse oraya, bilinmesin isterim ama ne yazık ki özellikle motor lastiği sök tak yapıcak, balansı halledecek otomatik aletli çok yer yok Ankara'da.

Motosikleti
    Doğruya benim yerime sen bakım parası ödüyorsun, bende diyorum cebimde ki para neden çoğalıyor. 17000km dır benim yerime siz oturuyorsunuz, ben nezamandan beri şöför tuttum hatırlamıyorum, mağaşınızı sekreterim zamanında ödüyor dimi bir sıkıntı olmasın kimsenin evine ekmek götürmesine mani olmak istemem, hala motorunuzu 7000tl ye satıyorsunuz dimi, bir yanlışlık olmasın alıcısına mahçup olmayın.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim motorda yeni versiyon (RS200)enjeksiyon yazılımı var, hâla motor tam ısınmamışken yokuş aşağı inerken debriyajı çekmemle motor stop edebiliyor. Soğuk motoru yüksek devirde tutup aşındırmak da istemiyorum 1. viteste 7-8 bin devirde inecek halim yok yokuşu. Trafiğe mi çıkmayacağız motor soğukken, acemiler için çok tehlikeli bir durum. Servise gitmekten de bıktım doğrusu, bedava iş yaptırmayı seven biri değilim ama kusuru da var motorun.

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu da serviste pulsarla balon şovu.
    https://www.youtube.com/watch?v=ua30...ature=youtu.be

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

hangi motorda güzel lastik varki, çin alırsınız lastik berbat, Japon alırsınız lastik berbat, hint alırsınız lastik berbat, 15000tl olupta üzerinde iyi lastikle gelmeyen bir çok kaliteli motor var, kaldı ki bu da böyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

ilk partiye göre şimdiki lastikler biraz daha iyi ama mecbur değiştirmeniz gerek, ben de stop etme sabahleyin ilk çalıştırmadan sonra rampa inerken debriyaj ve fren yapınca oluyordu, yolda giderken bir sıkıntım yoktu ister ilk hareket isterse ışıklarda, aldığınız motorda yüklü değilse serviste yine yükleme yaptırırsınız cebinizden para ödemiyorsunuz. En son parti de naket sport yazıyor ona da dikkat edin.
    o arkadaki fren yapınca yanıp sönen sistem nasıl bişey
    insta: veli_montana_

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reflektörlü yelek'in yansıması "50 kuruş ver ula tırrek" etkisi bıraktı bende

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reflektörlü yelek'in yansıması "50 kuruş ver ula tırrek" etkisi bıraktı bende
    hayır ya alttaki yanıp sönen lambalar
    insta: veli_montana_

Motosikleti
    Km göztergesi

bu da Trabzon Şalpazarı sisdağı yaylası ( plakayı gözün görsün ) kontrol et trafiğe ne zaman çıkmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuardan çakar devreli lamba aldım, devresini arka stoplara bağladım, bu devrede iki çift çıkış var, bir çifti stoplarda diğer çifti ise plaka altında iki adet ampül ve sağ sol arka ayakta ampül bağlantılıdır.
    devre de bu şekildir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

velizrsln bunu beğendi.

Bendede boyle bi olay vardi bi baktimki vites pedalinin kelepcesini sikmamislar oda sallanmaya bastigun halde gecmemesine sebep oluyodu hatta bazen caat diye geciyodu debrajdan saniyodum aldim lokmayi siktim

motomaniag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 cbf 150 kawasaki er-5 pulsar 200 inazuma
    2015 model pulsara yazılım atmak gereklımı rolantı dalgalanma oluyor 1500 1800 arası baska bir sorun yok sizce attırayımmı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)