Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Kasım 2015, 11:24
Reklamlar
-
18 Kasım 2015, 11:28
2015 model 200NS 1 aya yakındır kullanıyorum yaklaşık 600km oldu. İstanbul'da şehir için kullanım amacıyla aldım, şehir içi ve E5 karışık kullanıyorum. Stop etme problemi ile hiç karşılaşmadım, genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Büyük motosikletlere göre tork düşük olduğundan vites aralıkları kısa bu nedenle şehir içi kullanımda vitesle biraz fazla oynamak gerekiyor. Aynaların görüş açısı çok kötü, ya uzatma takmak lazım ya da aynaları değiştirmek. O alacaksanız 4-6000 devir arasında ilk başta titreşim biraz fazla gelebilir ancak rodaj ilerledikçe bu bir miktar azalıyor. Tek silindirli makina için titreşim normal sınırlarda. Başlangıç motoru olarak memnun kalacağınızı düşünüyorum. Lastik konusuna gelecek olursak 10000TL altında fiyatı olan hangi motoru alırsanız alın lastikleri naylon olacaktır, motorda ABS de olmadığından yağışlı havalarda azami dikkat gerekir.
-
18 Kasım 2015, 11:47
Bu da serviste pulsarla balon şovu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
hangi motorda güzel lastik varki, çin alırsınız lastik berbat, Japon alırsınız lastik berbat, hint alırsınız lastik berbat, 15000tl olupta üzerinde iyi lastikle gelmeyen bir çok kaliteli motor var, kaldı ki bu da böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
honury adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Biz arkadaşımla beraber bu motoru almayı düşünüyoruz. Birimizin ilk vitesli diğerimizin direkt ilk motoru olacak.
Fiyat,yedek parça fiyatı,parça kalitesi(japon kadar olmasa da) açısından içimize sinen bir motor.
Ancak şu sık duyduğumuz stop etme ve kötü lastikle gelme konusunda endişelerimiz mevcut.
Yazılıma gelen güncelleme ile stop etme mevzusunun çözüldüğünü ve 2015 modelin daha iyi lastiklerle geldiğini okudum.
Özellikle stop etme konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Bu sorun gerçekten çözüldü mü? Eğer güncelleme ile çözüldüyse aldığım motorun güncel versiyon olup olmadığını nasıl anlarım?(sıfır tecrübe olduğumuzdan kazıklanma ihtimalimiz yüksek)
Teşekkürler.
ilk partiye göre şimdiki lastikler biraz daha iyi ama mecbur değiştirmeniz gerek, ben de stop etme sabahleyin ilk çalıştırmadan sonra rampa inerken debriyaj ve fren yapınca oluyordu, yolda giderken bir sıkıntım yoktu ister ilk hareket isterse ışıklarda, aldığınız motorda yüklü değilse serviste yine yükleme yaptırırsınız cebinizden para ödemiyorsunuz. En son parti de naket sport yazıyor ona da dikkat edin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
18 Kasım 2015, 12:16
maktama adlı üyeden alıntı
Ben de Ankara'dayım, motoru yaz kış kullandığım için geçen sene Aralık ayında 500tl'ye daha oluklu yapısı olan
METZELER Lasertec takımını izmir firması motolastik. com'un sitesinden sipariş vermiştim , 20 tl kargo parası olmuştu normal lastik ücreti üstüne. Ocak 2015'de kampanya yapmışlardı, 460tl civarına düşürmüşlerdi takımını. Arayın, görüşün,lastiğin üretim tarihi hakkında vs bilgi alın, çok ilgili ve bilgililerdir. Uğraşmayın onla bunla. Zira Ankarada motosiklet lastiği alınacak
elletutulur doğrudürüst bir yer yok benim bildiğim.
Anladım çok sağolun bu gün arayıp görüşeceğim. Peki lastiği aldıktan sonra nereye taktırabilirim?
-
18 Kasım 2015, 12:48
sheriff87 adlı üyeden alıntı
Gençler kolay gelsin herkese bu foruma foto ekleme olayının pratik bir yolu yok mu? toplu fotoğraf yükleme filan tinypic denedim bitanede pek kullanışlı gelmedi yok mu kolay yolu? bu haftasonuda coştuk ve geç kaldığıma üzüldüm bütün yaz mevsimini heba ettik. Kuzenle (ninja 300 special edition) toplam 1000 km yaptım bu haftasonu. Adıyaman nemrut, ş.urfa halfeti filan civarlarını komple salladık. Uzun ve güzel havalı ünleri heyecanla bekliyorum.
hizliresimyuklecom dan hesap actım. oradan hallediyorum
-
18 Kasım 2015, 14:39
infazer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Anladığım kadarı ile devir dalgalanması ve stop etme problemi yeni gelen yazılım güncellemesi hallolmuş.
Benim sizlere sorum acaba 2016 modellerinde bu sorunlar fabrika çıkışlı olarak halledilmiş olur mu? 2014 model pulsar'ların bazı özellikleri 2015'te olumlu yönde rötuşlanmıştı. Sizce 2016 modellerde herhangi bir yenilik veya farklılık olur mu?
İyi akşamlar.
Fikir beyan edecek bir arkadaşımız yok mu?
-
18 Kasım 2015, 14:47
Sayın kdiner, gördüğüm kadarıyla aynaları değiştirmişsiniz, ne aynası taktınız? Daha önce yazılmışsa kusura bakmayın.
-
18 Kasım 2015, 14:47
infazer adlı üyeden alıntı
Fikir beyan edecek bir arkadaşımız yok mu?
büyük oranda halledilmiş olarak gelir, en kötü zaten serviste yükleme yaptırırsınız ücretsizdir. 2016 yılında gelecek olanlar için bir bilgi sahibi olmadığım için olur mu olmaz mı gelince göreceğiz varsa bilgisi olan yazar veya şirket politikası açısından yazmaya bilir.
Orkidor61
-
18 Kasım 2015, 15:06
mcsultan adlı üyeden alıntı
hizliresimyuklecom dan hesap actım. oradan hallediyorum
Eyvallah sağol akşam gidince denicem inşallah.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
18 Kasım 2015, 15:09
konig adlı üyeden alıntı
Sayın kdiner, gördüğüm kadarıyla aynaları değiştirmişsiniz, ne aynası taktınız? Daha önce yazılmışsa kusura bakmayın.
tvs apachi aynası, orijinali biraz pahalı ben çakmasını kullanıyorum ve 25Tl gibi bir ücrete almıştım, şirinevler motoaydan, gayet kullanışlı ve işimi fazlasıyla görüyor.
Orkidor61
-
18 Kasım 2015, 15:25
kdiner adlı üyeden alıntı
büyük oranda halledilmiş olarak gelir, en kötü zaten serviste yükleme yaptırırsınız ücretsizdir. 2016 yılında gelecek olanlar için bir bilgi sahibi olmadığım için olur mu olmaz mı gelince göreceğiz varsa bilgisi olan yazar veya şirket politikası açısından yazmaya bilir.
Teşekkür ederim cevabınız için. 2016 modeller ne zaman satışa çıkar diye mail attım ama geri dönüş yapmadı distribütör, bazı forumlarda mart ayı konuşuluyor. İnşallah 2016 modellere çok fazla zam gelmez.
-
18 Kasım 2015, 19:22
mavipanda adlı üyeden alıntı
Anladım çok sağolun bu gün arayıp görüşeceğim. Peki lastiği aldıktan sonra nereye taktırabilirim?
Şimdi benim taktırdığım yeri söyleyip reklam etmeyi ve bilinmesini istemiyorum. Çünkü ön tekerleği değişip balansını yaptıktan sonra takarken tekerleğin sol yanındaki km tahrik mekanizmasının tırnaklarını kırıp elime vermişti oranın ustası Recep adlı zat, sonrasında da ilgilenmeyip, beni 15dakika ayakta bekletip daha sonra da bayan bir arkadaşını bir yerlere götürmek için .iktirolup gitmişti oranın yöneticisi/müdürü ne haltıysa, bi ara da "zaten belki de bozuktur buraya gelmeden önce o..." gibisinden bişeyler geveledi, iyice asabımı bozmuştu(500tl'lik lastik alıp, 70 tl de sök tak parası vericem ama 20 tl'lik parçayı ona ödetmeye çalışıcakmışım yani, düşünce bu adamda..., pis herif). Bu konuyu yine bu başlıkta sanırım şubat-mart gibi yazmıştım detaylıca. Ama yine de öğrenmek isterseniz özelden mesaj atın. bu yılın başında 70tl idi fiyat, iki teker sök tak ve balans.
Diyorum ya, gitmesin kimse oraya, bilinmesin isterim ama ne yazık ki özellikle motor lastiği sök tak yapıcak, balansı halledecek otomatik aletli çok yer yok Ankara'da.
-
18 Kasım 2015, 22:49
Doğruya benim yerime sen bakım parası ödüyorsun, bende diyorum cebimde ki para neden çoğalıyor. 17000km dır benim yerime siz oturuyorsunuz, ben nezamandan beri şöför tuttum hatırlamıyorum, mağaşınızı sekreterim zamanında ödüyor dimi bir sıkıntı olmasın kimsenin evine ekmek götürmesine mani olmak istemem, hala motorunuzu 7000tl ye satıyorsunuz dimi, bir yanlışlık olmasın alıcısına mahçup olmayın.
-
18 Kasım 2015, 23:36
Benim motorda yeni versiyon (RS200)enjeksiyon yazılımı var, hâla motor tam ısınmamışken yokuş aşağı inerken debriyajı çekmemle motor stop edebiliyor. Soğuk motoru yüksek devirde tutup aşındırmak da istemiyorum 1. viteste 7-8 bin devirde inecek halim yok yokuşu. Trafiğe mi çıkmayacağız motor soğukken, acemiler için çok tehlikeli bir durum. Servise gitmekten de bıktım doğrusu, bedava iş yaptırmayı seven biri değilim ama kusuru da var motorun.
-
19 Kasım 2015, 00:25
kdiner adlı üyeden alıntı
Bu da serviste pulsarla balon şovu.
https://www.youtube.com/watch?v=ua30...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
hangi motorda güzel lastik varki, çin alırsınız lastik berbat, Japon alırsınız lastik berbat, hint alırsınız lastik berbat, 15000tl olupta üzerinde iyi lastikle gelmeyen bir çok kaliteli motor var, kaldı ki bu da böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
ilk partiye göre şimdiki lastikler biraz daha iyi ama mecbur değiştirmeniz gerek, ben de stop etme sabahleyin ilk çalıştırmadan sonra rampa inerken debriyaj ve fren yapınca oluyordu, yolda giderken bir sıkıntım yoktu ister ilk hareket isterse ışıklarda, aldığınız motorda yüklü değilse serviste yine yükleme yaptırırsınız cebinizden para ödemiyorsunuz. En son parti de naket sport yazıyor ona da dikkat edin.
o arkadaki fren yapınca yanıp sönen sistem nasıl bişey
-
19 Kasım 2015, 00:28
velizrsln adlı üyeden alıntı
o arkadaki fren yapınca yanıp sönen sistem nasıl bişey
Reflektörlü yelek'in yansıması "50 kuruş ver ula tırrek" etkisi bıraktı bende
-
19 Kasım 2015, 01:23
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Reflektörlü yelek'in yansıması "50 kuruş ver ula tırrek" etkisi bıraktı bende
hayır ya alttaki yanıp sönen lambalar
-
19 Kasım 2015, 10:20
-
19 Kasım 2015, 13:21
Bendede boyle bi olay vardi bi baktimki vites pedalinin kelepcesini sikmamislar oda sallanmaya bastigun halde gecmemesine sebep oluyodu hatta bazen caat diye geciyodu debrajdan saniyodum aldim lokmayi siktim
-
19 Kasım 2015, 23:51
2015 model pulsara yazılım atmak gereklımı rolantı dalgalanma oluyor 1500 1800 arası baska bir sorun yok sizce attırayımmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)