Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Ekim 2015, 16:18
hector15 adlı üyeden alıntı
Motor kapalıyken de ses var mı ? Tekeri ayakla döndürürken. Zinciri yağ-gres karışımıyla yağlarsanız ses biraz azalır. Ben öyle yapıyorum hep.
Reklamlar
-
27 Ekim 2015, 16:20
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motor kapalıyken de ses var mı ? Tekeri ayakla döndürürken. Zinciri yağ-gres karışımıyla yağlarsanız ses biraz azalır. Ben öyle yapıyorum hep.
evet tekeri elimde döndürüyorum yine aynı ses oluyor onerinizi hemen denicem
-
27 Ekim 2015, 16:24
Zincir aşırı gergin de olmamalı, 2 santim kadar aşağı yukarı esneme olsun zincirin ortasında. O zaman ses yapmamalı. Zincir gerginliğini motor kapalıyken kontrol edin, söylememe gerek yoktur heralde ama uyarımı yapayım.
-
27 Ekim 2015, 16:31
Zincir aşırı gergin de olmamalı, 2 santim kadar aşağı yukarı esneme olsun zincirin ortasında. O zaman ses yapmamalı. Zincir gerginliğini motor kapalıyken kontrol edin, söylememe gerek yoktur heralde ama uyarımı yapayım.
yardımınız için teşekkür ederim..
-
27 Ekim 2015, 17:20
arkadaşlar yarın akşam istanbul cadde bostan da bajaj kullanıcılarının bir araya geleceği etkinlik olacak linkten gerekli ayrıntıya ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/events/917290015017398/
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
ön dişli kısmı kapağını sökün içinde iki adet 8 anahtarla işlem yapılan vidasını göreceksiniz onları bir kontrol edin, ve arka teker sağ ve sol ayar numarasını kontrol edin.
-
27 Ekim 2015, 19:37
Benim yer de aynı ses vardı , zinciri spreyle yağlayınca oluyordu. Yağlama isinde değişiklik var mi , ya da yağlamalı çok oldu mu?
-
27 Ekim 2015, 19:39
yeniii adlı üyeden alıntı
Merhaba 26.10.2015 günü 2015 model pulsar 200ns motorumu 500 km bakımı için ilk bakımına götürdüm, İSTANBUL BAĞCILAR daki MOTOREF servisinize ilk bakım fiyatın 90 tl olduğunu içerisinde yağ filtresi+ yağ değiştirileceğini öğrendim. Servise gittim bakımı yapıldı ufak tefek far ayarı, fren ayarlarını yaptırdım sonrasında bana;
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
15 TL DEBRİYAJ KOLU ÜCRETİ
TOPLAM 177 TL İSTENDİ. Fazla para talep ettiğini belirttim, işine geliyorsa şeklinde bir tavır ile öde git diye konuştu. Eve geldiğimde far vidaları gevşekti ve ses geliyodu kendim sıktım...
SAKIN GİTMEYİN BU SERVİSTEN İSTANBUL BAĞCILAR MOTOREF
Bilen kişilere danışıyorum ilk bakım ücreti neyi kapsıyor ?
Sayın Ekrem Ata bu arkadaştan istenen ücrete ne dersiniz? Ya arkadaşa istenen fazla paranın iadesini temin ediniz, ya da bu servis ile anlaşmanızı iptal ediniz. Eğer arkadaş sadece 500 km bakımı yaptırıp ekstra bir şey değiştirmediyse. Adaletinizi lütfen gösteriniz. En azından bir yorum yapınız.
-
27 Ekim 2015, 19:44
kaç km de motor?
Benim de 5 bin kmde boxer ın zincirden tıkırtı sesi geliyor, zincir bozulmaya başlamış. Zincir kalitesiz galiba.
-
27 Ekim 2015, 20:37
hitit63 adlı üyeden alıntı
Sayın Ekrem Ata bu arkadaştan istenen ücrete ne dersiniz? Ya arkadaşa istenen fazla paranın iadesini temin ediniz, ya da bu servis ile anlaşmanızı iptal ediniz. Eğer arkadaş sadece 500 km bakımı yaptırıp ekstra bir şey değiştirmediyse. Adaletinizi lütfen gösteriniz. En azından bir yorum yapınız.
Hitit63 Ekrem ATA kesinlikle bu konu hakkında ilgilenecektir ona fazla yüklenmeyin bu fazla parayı servis aldı sonuçta Ekrem Bey ne yapsın heryere nasıl yetişsin bu konuyu servis sorumlusuna iletmek lazım Ekrem Beyi üzmeyin.
-
27 Ekim 2015, 21:24
Murat abiii selamlar sendemı pulsara geçtin
-
27 Ekim 2015, 22:24
hitit63 adlı üyeden alıntı
Bajaj servisleri özenle seçilmiştir, herhangi bir bajaj servisinin böyle bir muamelede bulunma şansı yok. Bu tip olaylar araştırıldığı zaman müşterinin yalan söylediği ortaya çıkıyor yada servise bile gitmemiş, bajaj marka motosikleti olmayan rakip firmaların elemanları forumlarda bu tarz kirlilikler yaratmaya çalışıyorlar.
Bajaj 180'den fazla servisi ile sektöre girdiği yıldan beri satış lideridir, çekemeyen anten taqsın.
-
27 Ekim 2015, 22:46
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Bajaj servisleri özenle seçilmiştir, herhangi bir bajaj servisinin böyle bir muamelede bulunma şansı yok. Bu tip olaylar araştırıldığı zaman müşterinin yalan söylediği ortaya çıkıyor yada servise bile gitmemiş, bajaj marka motosikleti olmayan rakip firmaların elemanları forumlarda bu tarz kirlilikler yaratmaya çalışıyorlar.
Bajaj 180'den fazla servisi ile sektöre girdiği yıldan beri satış lideridir, çekemeyen anten taqsın.
Bağcılar böyle işte, 50 kuruş ver tırrek
-
28 Ekim 2015, 00:55
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Motorumun fotoğrafları plakası ve faturası elimdedir böyle bir ithamda bulunmadan önce üyelik tarihime bakarsanız ne kadar eski olduğumu görüceksinizdir.Konuyla ilgili şikayette bulundum ve müşteri hizmetleri geri dönüşte bulundu ama çözüm değil bahane sunulmuştur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Extra olanı sizlerle de paylaşmak isterim fren ayarı, far ayarı,ordan aldığım debraj kolunu taktı bu kadar, bunları bakımda yapılmıyorsa tamam bunun için kaç tl extra işçilik yazılabilir, bununla ilgili gereken yerlere yazıyorum ve bu forumdan kimsenin AŞIRI FAZLA PARA vermesin tekrar diye servis tercihinize dikkat edin diye paylaşmak istedim herkes bilsin...
-
28 Ekim 2015, 00:56
yeniii adlı üyeden alıntı
Motorumun fotoğrafları plakası ve faturası elimdedir böyle bir ithamda bulunmadan önce üyelik tarihime bakarsanız ne kadar eski olduğumu görüceksinizdir.Konuyla ilgili şikayette bulundum ve müşteri hizmetleri geri dönüşte bulundu ama çözüm değil bahane sunulmuştur...
İroni yapıyo o
-
28 Ekim 2015, 10:36
1 litre ile 40km yaptım şehiriçi yani 100km'de 2.5 litre. Ama motoru 50'lik motor gibi sürdüm resmen 70km hızı geçmedim ve hızlanmaları çok devirsiz ve yavaş yaptım. Enjeksiyonlu motor, 3 buji biraz etkisini göstermiş. Devir 6000'i geçince motor yakmaya başlıyo ama yapacak bişey yok.
-
28 Ekim 2015, 10:46
1 litre ile 40km yaptım şehiriçi yani 100km'de 2.5 litre. Ama motoru 50'lik motor gibi sürdüm resmen
70km hızı geçmedim ve hızlanmaları çok devirsiz ve yavaş yaptım. Enjeksiyonlu motor, 3 buji biraz etkisini göstermiş. Devir 6000'i geçince motor yakmaya başlıyo ama yapacak bişey yok.
Dostum ona bakarsan ben motoru elde götürürken de 0 litre yakıyor motor 100 km de. (((:
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
28 Ekim 2015, 10:47
Moderatör
Arkadaşlar, hiç bir markanın hiç bir dağıtıcı firmanın yetkilisine ulaşamazsınız.
En fazla markanın yurtdışı temsilciliğine ulaşır ingilizce mail yazar şikayetinizi iletip beklersiniz.
Şunu es geçiyorsunuz, Bajaj'ın en yetkili ismi forumda öyle yada böyle şikayetleri okuyor, çoğu zaman cevap veriyor, çözüm odaklı birşeyler yapmaya çalışıyor.
Sorunu çözülmemiş, çözülememiş veya çözüldüğünü düşünmeyen arkadaşlar olabilir.
Ama bu adamı da küstürürseniz burada birbirinizi yer durursunuz.
Herkesin sahip olduğu kendine göre en güzeli. Kimse sahip olduğu malın kötülenmesinden hoşlanmaz.
Aynı sorunlar diğer markalarda da, diğer servislerde de yaşanıyor, sadece burada yazıp şikayet edebiliyorsunuz.
Bajajla ilgili en ufak sıkıntıda "Ekrem bey nolcak bişim iş yeaaa" modunda bir sürü arkadaş var.
Ben sabrına şaşıyorum. El birliği ile bu adamı da küstürelim, sonra başka bir kurban daha buluruz nasıl olsa.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Ekim 2015, 10:52
1 litre ile 40km yaptım şehiriçi yani 100km'de 2.5 litre. Ama motoru 50'lik motor gibi sürdüm resmen
70km hızı geçmedim ve hızlanmaları çok devirsiz ve yavaş yaptım. Enjeksiyonlu motor, 3 buji biraz etkisini göstermiş. Devir 6000'i geçince motor yakmaya başlıyo ama yapacak bişey yok.
Dostum ona bakarsan ben motoru elde götürürken de 0 litre yakıyor motor 100 km de. (((:
Hem de şehir içi. (((:
200-250 cc bir makina için normaldir 3-4 civarı günümüz şartlarında. Daha aşağısı ya yalan söylüyordur ya da ölçümün yarısını motoru elde taşıyarak yapıyordur ya da dediğin gibi 50 cc lik scooter gibi kullanıyordur ki kimsenin 200 cc lik motor alıp 50-60km/h ın üzerine çıkmayacağına inanmıyorum ben.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
28 Ekim 2015, 11:28
Tutturmuşlar bi en az yakan motor diye,
4,5 litreyi gören var bu motorda yahu, Sym Wolf 250 cc olmasına rağmen 130 km hızda yokuş yukarı 4 litreyi görmüyor, azcık at gözlükleriyle bakmasa keşke insanlar, 3 buji ne işe yarıyo bunu çözebilen oldu mu acaba onu merak ediyorum :D
Şuraya azcık teknoloji ekleyeyim. STCS engine nedir.
-
28 Ekim 2015, 12:12
Pulsarımın ilk bakımında servis ben den 140 tl para almıştı.Aynı gün Ekrem bey e buradan yazıp durumu bildirdim.Ertesi gün hesap numaramı isteyip fazla alınan paranın geri iadesini sağlamıştır.Buradan atıp tutan arkadaşlara duyurulur....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)