Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Ekim 2015, 12:01
*can* adlı üyeden alıntı
Plastik çantalar geçici olarak demirsiz takılabilir mi acaba?
takılır ama bir şekilde cırt yardımı ile sabitlemeniz gerek, hareket halinde sorun yaratabilir.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
27 Ekim 2015, 12:35
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Devir dalgalanması diyolar ona bacaccılar, kabullendi insanlar o olur der geçerler yani, yaşayanlara allah sabır versin, zırıltı ve stop etmenin alameti farikası, powered by bacac, hayırlı olsun.
Sen ilgili bir abiye benziyorsun
Bende de sürekli dalgalanıyor rolanti 4000 e çıktı düşmüyor ne yapabilirim?
-
27 Ekim 2015, 12:44
Enjeksiyonlu bir motorda böyle dalgalanmalar falan olmamalı. Ben bunları motorun 3 bujili olmasına bağlıyorum, umarım sonraki modellerde bu üç buji sevdasından vazgeçerler. Tamam güzel bir şey denemişler ama bana göre istenen performansı vermemiş. Üç bujinin ateşleme performansındaki değişikliklerin yanma verimini etkilediğini düşünüyorum.
-
27 Ekim 2015, 12:54
ulasgncrock adlı üyeden alıntı
herkese merhabalar pulsarımla ilgili problem yasıyorum vites 2 de iken 4 8 devirleri araında herhangibir devirde tekleme oluyor devir düşüp yükseliyor bu problemi yasayan oldumu daha servise götüremedim 3400 km motorun
sorun normal değil servise götürmelisin
-
27 Ekim 2015, 14:39
Beyaz Pulsar resmi isteyen vardi.
-
27 Ekim 2015, 15:22
maktama adlı üyeden alıntı
Hein-Gericke Streetline Panniers tekstil yan çantalarım var, eğer yan çanta demiriniz yoksa motorun arka-yan taraflarının çıkıntılı olması nedeniyle çantaları düzgün yerleştirmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çantalar her zaman motorun üztünde duracaksa yan çanta demiri ile kullanın, ancak benim gibi sadece arada bir uzun yolda kullanacaksanız tekstil çantaları yan demirsiz kullanabilrsiniz. Çanta demiri aldığınızda/olduğunda benim seçimim plastik olurdu, ama ben taktırmayı düşünmüyorum, şehir içi araç aralarına girmelerde motor genişlediği için sıkıntı yaratabiliyor
Teşekkür ederim cevabınız için. Yan çanta için demir siparişi verdim bekliyorum. Üretici soft için olduğunu, plastik için bağlantı noktalarının eklenmesi gerektiğini yazmış. Benim kullanım amacım sürekli olmayacak. Arada sırada uzun yola çıktığımda kullanmak istiyorum. (Bir yerde, demirsiz kullanıldığında soft çantaların kaydığını ve sıkıntı yarattığını okumuştum)
-
27 Ekim 2015, 15:23
en kısa zamanda götürecegim
-
27 Ekim 2015, 15:24
yeniii adlı üyeden alıntı
Merhaba 26.10.2015 günü 2015 model pulsar 200ns motorumu 500 km bakımı için ilk bakımına götürdüm, İSTANBUL BAĞCILAR daki MOTOREF servisinize ilk bakım fiyatın 90 tl olduğunu içerisinde yağ filtresi+ yağ değiştirileceğini öğrendim. Servise gittim bakımı yapıldı ufak tefek far ayarı, fren ayarlarını yaptırdım sonrasında bana;
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
15 TL DEBRİYAJ KOLU ÜCRETİ
TOPLAM 177 TL İSTENDİ. Fazla para talep ettiğini belirttim, işine geliyorsa şeklinde bir tavır ile öde git diye konuştu. Eve geldiğimde far vidaları gevşekti ve ses geliyodu kendim sıktım...
SAKIN GİTMEYİN BU SERVİSTEN İSTANBUL BAĞCILAR MOTOREF
Bilen kişilere danışıyorum ilk bakım ücreti neyi kapsıyor ?
Bağcılar diyince aklıma bu günlerde meşhur olan "50 kuruş ver lan tırrek" lafı geliyor. Oralara fazla uğramamak lazım demekki, servis faturası onu gösteriyor.
-
27 Ekim 2015, 16:14
Arkadaşlar ön dişliden gelen ses icin bir video cektım sorun ne olabılır fıkılerınızı beklıyorum.
https://youtu.be/8pQ9TAMkq6Y
-
27 Ekim 2015, 16:18
hector15 adlı üyeden alıntı
Motor kapalıyken de ses var mı ? Tekeri ayakla döndürürken. Zinciri yağ-gres karışımıyla yağlarsanız ses biraz azalır. Ben öyle yapıyorum hep.
-
27 Ekim 2015, 16:20
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motor kapalıyken de ses var mı ? Tekeri ayakla döndürürken. Zinciri yağ-gres karışımıyla yağlarsanız ses biraz azalır. Ben öyle yapıyorum hep.
evet tekeri elimde döndürüyorum yine aynı ses oluyor onerinizi hemen denicem
-
27 Ekim 2015, 16:24
Zincir aşırı gergin de olmamalı, 2 santim kadar aşağı yukarı esneme olsun zincirin ortasında. O zaman ses yapmamalı. Zincir gerginliğini motor kapalıyken kontrol edin, söylememe gerek yoktur heralde ama uyarımı yapayım.
-
27 Ekim 2015, 16:31
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Zincir aşırı gergin de olmamalı, 2 santim kadar aşağı yukarı esneme olsun zincirin ortasında. O zaman ses yapmamalı. Zincir gerginliğini motor kapalıyken kontrol edin, söylememe gerek yoktur heralde ama uyarımı yapayım.
yardımınız için teşekkür ederim..
-
27 Ekim 2015, 17:20
arkadaşlar yarın akşam istanbul cadde bostan da bajaj kullanıcılarının bir araya geleceği etkinlik olacak linkten gerekli ayrıntıya ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/events/917290015017398/
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
ön dişli kısmı kapağını sökün içinde iki adet 8 anahtarla işlem yapılan vidasını göreceksiniz onları bir kontrol edin, ve arka teker sağ ve sol ayar numarasını kontrol edin.
-
27 Ekim 2015, 19:37
Benim yer de aynı ses vardı , zinciri spreyle yağlayınca oluyordu. Yağlama isinde değişiklik var mi , ya da yağlamalı çok oldu mu?
-
27 Ekim 2015, 19:39
yeniii adlı üyeden alıntı
Merhaba 26.10.2015 günü 2015 model pulsar 200ns motorumu 500 km bakımı için ilk bakımına götürdüm, İSTANBUL BAĞCILAR daki MOTOREF servisinize ilk bakım fiyatın 90 tl olduğunu içerisinde yağ filtresi+ yağ değiştirileceğini öğrendim. Servise gittim bakımı yapıldı ufak tefek far ayarı, fren ayarlarını yaptırdım sonrasında bana;
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
15 TL DEBRİYAJ KOLU ÜCRETİ
TOPLAM 177 TL İSTENDİ. Fazla para talep ettiğini belirttim, işine geliyorsa şeklinde bir tavır ile öde git diye konuştu. Eve geldiğimde far vidaları gevşekti ve ses geliyodu kendim sıktım...
SAKIN GİTMEYİN BU SERVİSTEN İSTANBUL BAĞCILAR MOTOREF
Bilen kişilere danışıyorum ilk bakım ücreti neyi kapsıyor ?
Sayın Ekrem Ata bu arkadaştan istenen ücrete ne dersiniz? Ya arkadaşa istenen fazla paranın iadesini temin ediniz, ya da bu servis ile anlaşmanızı iptal ediniz. Eğer arkadaş sadece 500 km bakımı yaptırıp ekstra bir şey değiştirmediyse. Adaletinizi lütfen gösteriniz. En azından bir yorum yapınız.
-
27 Ekim 2015, 19:44
kaç km de motor?
Benim de 5 bin kmde boxer ın zincirden tıkırtı sesi geliyor, zincir bozulmaya başlamış. Zincir kalitesiz galiba.
-
27 Ekim 2015, 20:37
hitit63 adlı üyeden alıntı
Sayın Ekrem Ata bu arkadaştan istenen ücrete ne dersiniz? Ya arkadaşa istenen fazla paranın iadesini temin ediniz, ya da bu servis ile anlaşmanızı iptal ediniz. Eğer arkadaş sadece 500 km bakımı yaptırıp ekstra bir şey değiştirmediyse. Adaletinizi lütfen gösteriniz. En azından bir yorum yapınız.
Hitit63 Ekrem ATA kesinlikle bu konu hakkında ilgilenecektir ona fazla yüklenmeyin bu fazla parayı servis aldı sonuçta Ekrem Bey ne yapsın heryere nasıl yetişsin bu konuyu servis sorumlusuna iletmek lazım Ekrem Beyi üzmeyin.
-
27 Ekim 2015, 21:24
Murat abiii selamlar sendemı pulsara geçtin
-
27 Ekim 2015, 22:24
hitit63 adlı üyeden alıntı
Bajaj servisleri özenle seçilmiştir, herhangi bir bajaj servisinin böyle bir muamelede bulunma şansı yok. Bu tip olaylar araştırıldığı zaman müşterinin yalan söylediği ortaya çıkıyor yada servise bile gitmemiş, bajaj marka motosikleti olmayan rakip firmaların elemanları forumlarda bu tarz kirlilikler yaratmaya çalışıyorlar.
Bajaj 180'den fazla servisi ile sektöre girdiği yıldan beri satış lideridir, çekemeyen anten taqsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)