Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    114 km de kesiciye ara ara giriyordu bunu surekli yapmaya basladi neden yapiyordur 100 le giderken sollamaya ciktim 2 kere yapti sorun neden olabilir
    Amman dikkat et dostum ikinci bir facia daha yaşamayalım.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    1. vitesi son devrine kadar kullanıp yaptığım hızlı kalkışlarda 2. vitese atmakta sorun yaşıyorum. 2'ye hiç geçmeyebiliyo veya 2. vitese yarım geçiyo kısa sürede boşa düşüyo kendiliğinden. 2. vitese atarken pedalın takıldığı bir konum var sanki. Yavaş sürerken vitesi 1'den 2'ye yavaşça çekiyorum bir noktada direnç gösteriyo pedal.

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    114 km de kesiciye ara ara giriyordu bunu surekli yapmaya basladi neden yapiyordur 100 le giderken sollamaya ciktim 2 kere yapti sorun neden olabilir
    Enjeksiyon benzin yetiştiremiyo ama bende bu sadece 0-100km denemesi yaparken oluyo tam gaz. 5. vitesten 6'ya attıktan kısa süre sonra bi öksürüyo geçiyo sıkıntı.

omerturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    arkadaşlar ledli elcik koruma aldım bugun.parklarla beraber yansın istiyorum, montajı nasıldır kendim yapabilirmiyim acaba?bikaç basit fotoyla anlatabilirseniz çok sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAfta sonu 4 motor, 3 pulsar 1 cymko olmak üzere beş kişi yola çıktık allahtan yağmur falan yemedik, Sarot termal tesislerinde bir gece kalarak bütün bitlerimizi ve yorgunluğumuzu attık, gelmişken göynük ve sünnet gölünüde gezelim dedik ama sünnet gölünün kapısından döndük. göynük yolları muhteşem ya o nasıl bir virajlar öyle bir sağa bir sola,insanın geri dönüp tekrar o virajlara giresi geliyor ya.
    Selamlar,

Şu resimde sağdan ikinci pulsarın camı çok hoşuma gitti. Nereden ne kadara alabilirim? Bilgi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı EQULIBRIUM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Şu resimde sağdan ikinci pulsarın camı çok hoşuma gitti. Nereden ne kadara alabilirim? Bilgi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
    soldan ikinci demek istediniz sanırsam, yuki yıldız camı dır, yuki servislerine bakarsanız yardımcı olurlar. sağdan ikinci kymco motor ve orijinal camı.
    EQULIBRIUM bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. vitesi son devrine kadar kullanıp yaptığım hızlı kalkışlarda 2. vitese atmakta sorun yaşıyorum. 2'ye hiç geçmeyebiliyo veya 2. vitese yarım geçiyo kısa sürede boşa düşüyo kendiliğinden. 2. vitese atarken pedalın takıldığı bir konum var sanki. Yavaş sürerken vitesi 1'den 2'ye yavaşça çekiyorum bir noktada direnç gösteriyo pedal.

Enjeksiyon benzin yetiştiremiyo ama bende bu sadece 0-100km denemesi yaparken oluyo tam gaz. 5. vitesten 6'ya attıktan kısa süre sonra bi öksürüyo geçiyo sıkıntı.
    Bendede 1 den ikiye gecmemeye baslamisti bazende bostan 1 e alirken 5 denemede gectigi oldu 2500 yag degisiminde debriyaj ayari yaptilar duzelmisti gene gecmemeye basladi zaten 90 km de ani kalkislarda oksuruyordu benzinden falan demisti servis ama alakali degil gibi 110 da hödö hödö yapip 114 de kesiye giriyor devir saati bi anda 6 binden 12 bine firliyor motor hizlanmiyor kazaya sebeb verecek bi arza gibi degil ama oksurdugunde iyi dengeyi sarsiyor
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

mcsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Alıntı omerturkoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ledli elcik koruma aldım bugun.parklarla beraber yansın istiyorum, montajı nasıldır kendim yapabilirmiyim acaba?bikaç basit fotoyla anlatabilirseniz çok sevinirim.
    Bence elektrik aksamını servise taktır. Yarın bir gün sorun olursa, bunu takmışsın bu yüzden kullanıcı hatası deyip garantiden çıkarırlar.

Motosikleti
    Benelli TRK 502
    arkadaşlar benim minnakin

ön rüzgarlık cok ciz ciz yapıoyr özellikle 3500 4000 devir arası sağına soluna baktım gevsek yer varmı diye yok sizde var mı ?

depoyu full e yakın doldurunca park ettinten 30 dk sonra inceden sızdırıyor bir yerlerinde kaçak mı var nedir

ama 2 kez sızdırma yapıyor yarın servise götürmeliyim değil mi ?

sadece doluyken yapıyor .

+ sis farı ( farkedilmek için ) istiyorum ne önerirsiniz

Motosikleti
    Alıntı HakanSAHIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim minnakin

ön rüzgarlık cok ciz ciz yapıoyr özellikle 3500 4000 devir arası sağına soluna baktım gevsek yer varmı diye yok sizde var mı ?

depoyu full e yakın doldurunca park ettinten 30 dk sonra inceden sızdırıyor bir yerlerinde kaçak mı var nedir

ama 2 kez sızdırma yapıyor yarın servise götürmeliyim değil mi ?

sadece doluyken yapıyor .

+ sis farı ( farkedilmek için ) istiyorum ne önerirsiniz
    benzin deposunda bulunan şamandıra oringini kontrol ettirin bazen oring yırtık çıkabiliyor servise söyleyin baksın,
    sis farı için bu linkten alabilirsiniz güvenilir satıcıdır 15 günde elinizde tabi eğer istanbul da iseniz.
    http://tr.aliexpress.com/item/Led-Ca...Number=1049362
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Benelli TRK 502
    benzin deposunda bulunan şamandıra oringini kontrol ettirin bazen oring yırtık çıkabiliyor servise söyleyin baksın,
    sis farı için bu linkten alabilirsiniz güvenilir satıcıdır 15 günde elinizde tabi eğer istanbul da iseniz.
    http://tr.aliexpress.com/item/Led-Ca...Number=1049362
    en sevdiğim şey hızlı cevap veren dostlar

sipariş geçtim bile 2 adet ...

yarın gözle kontrol yapim yinede servise götürelim baksınlar iyice ... hiç hoş değil apartmanın sırf benzin kokması + benzine yazık damlası kaç kuruş...

Motosikleti
    Pulsar RS 200
    İyi aksamlar Arkadaslar yardımınıca ihhiyacım var is dönüsü bi 10 km sonra göstergede anahtar isareti yandı bilginiz var mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

Alıntı ak.emre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi aksamlar Arkadaslar yardımınıca ihhiyacım var is dönüsü bi 10 km sonra göstergede anahtar isareti yandı bilginiz var mı
    http://i.hizliresim.com/MWpd7Q.jpg
    Bi an icin cok korkmustum kitapcıga baktım bakım zamanı gelmis :-D

Motosikleti
    Dominar D400
    Düzenleme:zaten bulmuşsunuz

Motosikleti
    Anahtar işaretini kendiniz de silebilirsiniz, trip 2 yapın aynı anda iki düğmeye birlikte basın işaret sönecektir bunu kontak açık fakat motor çalışmıyorken yapın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

HakanŞahin benzin kokusu motoru sürerken de geliyor mu, geliyorsa kesin şamandıra, benzin pompası oringi yırtık olduğu için olabilir, bende de vardı depo plastiğini söktüm benzinin nerde iz yaptığına baktım ve sökünce şamandıra somunlarını, oringin yırtık olduğunu gördüm, bende oring vardı taktım şimdi kokudan eser yok.

BlackNaked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Rodaj 500km bakimindan sonra bitiyor mu yoksa 1000km kadar devam mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı BlackNaked adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodaj 500km bakimindan sonra bitiyor mu yoksa 1000km kadar devam mı ?
    Bence motoru 1500e kadar zorlama.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Elcik koruma kullananlar nerden alıyor bende takayım diyorum

EQULIBRIUM ve mehmetenis bunu beğendiler.

BlackNaked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Bende öyle düşünüyorum redline felan sokmayacam hiç
    Alıntı TR_96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence motoru 1500e kadar zorlama.

Motosikleti
    Benelli TRK 502
    Anahtar işaretini kendiniz de silebilirsiniz, trip 2 yapın aynı anda iki düğmeye birlikte basın işaret sönecektir bunu kontak açık fakat motor çalışmıyorken yapın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

HakanŞahin benzin kokusu motoru sürerken de geliyor mu, geliyorsa kesin şamandıra, benzin pompası oringi yırtık olduğu için olabilir, bende de vardı depo plastiğini söktüm benzinin nerde iz yaptığına baktım ve sökünce şamandıra somunlarını, oringin yırtık olduğunu gördüm, bende oring vardı taktım şimdi kokudan eser yok.
    Aksam cikmadan baktim sizdiriyor

Tam yazilarin ordan bir ince benzin geliuor fena koku yapti

Motosikleti
    Tİme_shİft42 istanbulda baymoto ve kayalarla iletişime geçin onlar size gönderir olmadı kalyoncu motor var arama yaparsanız onlarda da var, sorun yaşamadan alıp kullanabilirsiniz. HakanŞahin dediğim gibi şamandıra oringi yırtık büyük oranda servise gidin kontrol edip değiştirsinler.
    Tİme_shİft42 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Teşekkürler @kdiner

Eğer mümkünse camın ve bağlantı şeklinin detaylı resimlerini paylaşabilir misiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)