Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ekim 2015, 23:24
ayzek adlı üyeden alıntı
114 km de kesiciye ara ara giriyordu bunu surekli yapmaya basladi neden yapiyordur 100 le giderken sollamaya ciktim 2 kere yapti sorun neden olabilir
Amman dikkat et dostum ikinci bir facia daha yaşamayalım.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Reklamlar
-
19 Ekim 2015, 23:58
1. vitesi son devrine kadar kullanıp yaptığım hızlı kalkışlarda 2. vitese atmakta sorun yaşıyorum. 2'ye hiç geçmeyebiliyo veya 2. vitese yarım geçiyo kısa sürede boşa düşüyo kendiliğinden. 2. vitese atarken pedalın takıldığı bir konum var sanki. Yavaş sürerken vitesi 1'den 2'ye yavaşça çekiyorum bir noktada direnç gösteriyo pedal.
ayzek adlı üyeden alıntı
114 km de kesiciye ara ara giriyordu bunu surekli yapmaya basladi neden yapiyordur 100 le giderken sollamaya ciktim 2 kere yapti sorun neden olabilir
Enjeksiyon benzin yetiştiremiyo ama bende bu sadece 0-100km denemesi yaparken oluyo tam gaz. 5. vitesten 6'ya attıktan kısa süre sonra bi öksürüyo geçiyo sıkıntı.
-
20 Ekim 2015, 00:48
arkadaşlar ledli elcik koruma aldım bugun.parklarla beraber yansın istiyorum, montajı nasıldır kendim yapabilirmiyim acaba?bikaç basit fotoyla anlatabilirseniz çok sevinirim.
-
20 Ekim 2015, 08:18
kdiner adlı üyeden alıntı
HAfta sonu 4 motor, 3 pulsar 1 cymko olmak üzere beş kişi yola çıktık allahtan yağmur falan yemedik, Sarot termal tesislerinde bir gece kalarak bütün bitlerimizi ve yorgunluğumuzu attık, gelmişken göynük ve sünnet gölünüde gezelim dedik ama sünnet gölünün kapısından döndük. göynük yolları muhteşem ya o nasıl bir virajlar öyle bir sağa bir sola,insanın geri dönüp tekrar o virajlara giresi geliyor ya.
Selamlar,
Şu resimde sağdan ikinci pulsarın camı çok hoşuma gitti. Nereden ne kadara alabilirim? Bilgi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
-
20 Ekim 2015, 08:54
EQULIBRIUM adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Şu resimde sağdan ikinci pulsarın camı çok hoşuma gitti. Nereden ne kadara alabilirim? Bilgi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
soldan ikinci demek istediniz sanırsam, yuki yıldız camı dır, yuki servislerine bakarsanız yardımcı olurlar. sağdan ikinci kymco motor ve orijinal camı.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
20 Ekim 2015, 09:25
Mengu16 adlı üyeden alıntı
1. vitesi son devrine kadar kullanıp yaptığım hızlı kalkışlarda 2. vitese atmakta sorun yaşıyorum. 2'ye hiç geçmeyebiliyo veya 2. vitese yarım geçiyo kısa sürede boşa düşüyo kendiliğinden. 2. vitese atarken pedalın takıldığı bir konum var sanki. Yavaş sürerken vitesi 1'den 2'ye yavaşça çekiyorum bir noktada direnç gösteriyo pedal.
Enjeksiyon benzin yetiştiremiyo ama bende bu sadece 0-100km denemesi yaparken oluyo tam gaz. 5. vitesten 6'ya attıktan kısa süre sonra bi öksürüyo geçiyo sıkıntı.
Bendede 1 den ikiye gecmemeye baslamisti bazende bostan 1 e alirken 5 denemede gectigi oldu 2500 yag degisiminde debriyaj ayari yaptilar duzelmisti gene gecmemeye basladi zaten 90 km de ani kalkislarda oksuruyordu benzinden falan demisti servis ama alakali degil gibi 110 da hödö hödö yapip 114 de kesiye giriyor devir saati bi anda 6 binden 12 bine firliyor motor hizlanmiyor kazaya sebeb verecek bi arza gibi degil ama oksurdugunde iyi dengeyi sarsiyor
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
20 Ekim 2015, 13:54
omerturkoglu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ledli elcik koruma aldım bugun.parklarla beraber yansın istiyorum, montajı nasıldır kendim yapabilirmiyim acaba?bikaç basit fotoyla anlatabilirseniz çok sevinirim.
Bence elektrik aksamını servise taktır. Yarın bir gün sorun olursa, bunu takmışsın bu yüzden kullanıcı hatası deyip garantiden çıkarırlar.
-
20 Ekim 2015, 17:53
arkadaşlar benim minnakin
ön rüzgarlık cok ciz ciz yapıoyr özellikle 3500 4000 devir arası sağına soluna baktım gevsek yer varmı diye yok sizde var mı ?
depoyu full e yakın doldurunca park ettinten 30 dk sonra inceden sızdırıyor bir yerlerinde kaçak mı var nedir
ama 2 kez sızdırma yapıyor yarın servise götürmeliyim değil mi ?
sadece doluyken yapıyor .
+ sis farı ( farkedilmek için ) istiyorum ne önerirsiniz
-
20 Ekim 2015, 18:08
HakanSAHIN adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim minnakin
ön rüzgarlık cok ciz ciz yapıoyr özellikle 3500 4000 devir arası sağına soluna baktım gevsek yer varmı diye yok sizde var mı ?
depoyu full e yakın doldurunca park ettinten 30 dk sonra inceden sızdırıyor bir yerlerinde kaçak mı var nedir
ama 2 kez sızdırma yapıyor yarın servise götürmeliyim değil mi ?
sadece doluyken yapıyor .
+ sis farı ( farkedilmek için ) istiyorum ne önerirsiniz
benzin deposunda bulunan şamandıra oringini kontrol ettirin bazen oring yırtık çıkabiliyor servise söyleyin baksın,
sis farı için bu linkten alabilirsiniz güvenilir satıcıdır 15 günde elinizde tabi eğer istanbul da iseniz.
http://tr.aliexpress.com/item/Led-Ca...Number=1049362
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
20 Ekim 2015, 18:12
benzin deposunda bulunan şamandıra oringini kontrol ettirin bazen oring yırtık çıkabiliyor servise söyleyin baksın,
sis farı için bu linkten alabilirsiniz güvenilir satıcıdır 15 günde elinizde tabi eğer istanbul da iseniz.
http://tr.aliexpress.com/item/Led-Ca...Number=1049362
en sevdiğim şey hızlı cevap veren dostlar
sipariş geçtim bile 2 adet ...
yarın gözle kontrol yapim yinede servise götürelim baksınlar iyice ... hiç hoş değil apartmanın sırf benzin kokması + benzine yazık damlası kaç kuruş...
-
20 Ekim 2015, 19:50
İyi aksamlar Arkadaslar yardımınıca ihhiyacım var is dönüsü bi 10 km sonra göstergede anahtar isareti yandı bilginiz var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
ak.emre adlı üyeden alıntı
Bi an icin cok korkmustum kitapcıga baktım bakım zamanı gelmis :-D
-
20 Ekim 2015, 19:55
Düzenleme:zaten bulmuşsunuz
-
20 Ekim 2015, 21:27
Anahtar işaretini kendiniz de silebilirsiniz, trip 2 yapın aynı anda iki düğmeye birlikte basın işaret sönecektir bunu kontak açık fakat motor çalışmıyorken yapın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
HakanŞahin benzin kokusu motoru sürerken de geliyor mu, geliyorsa kesin şamandıra, benzin pompası oringi yırtık olduğu için olabilir, bende de vardı depo plastiğini söktüm benzinin nerde iz yaptığına baktım ve sökünce şamandıra somunlarını, oringin yırtık olduğunu gördüm, bende oring vardı taktım şimdi kokudan eser yok.
-
20 Ekim 2015, 21:28
Rodaj 500km bakimindan sonra bitiyor mu yoksa 1000km kadar devam mı ?
-
20 Ekim 2015, 22:00
BlackNaked adlı üyeden alıntı
Rodaj 500km bakimindan sonra bitiyor mu yoksa 1000km kadar devam mı ?
Bence motoru 1500e kadar zorlama.
-
20 Ekim 2015, 22:03
Elcik koruma kullananlar nerden alıyor bende takayım diyorum
-
20 Ekim 2015, 22:12
Bende öyle düşünüyorum redline felan sokmayacam hiç
TR_96 adlı üyeden alıntı
Bence motoru 1500e kadar zorlama.
-
20 Ekim 2015, 22:23
Anahtar işaretini kendiniz de silebilirsiniz, trip 2 yapın aynı anda iki düğmeye birlikte basın işaret sönecektir bunu kontak açık fakat motor çalışmıyorken yapın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
HakanŞahin benzin kokusu motoru sürerken de geliyor mu, geliyorsa kesin şamandıra, benzin pompası oringi yırtık olduğu için olabilir, bende de vardı depo plastiğini söktüm benzinin nerde iz yaptığına baktım ve sökünce şamandıra somunlarını, oringin yırtık olduğunu gördüm, bende oring vardı taktım şimdi kokudan eser yok.
Aksam cikmadan baktim sizdiriyor
Tam yazilarin ordan bir ince benzin geliuor fena koku yapti
-
20 Ekim 2015, 22:24
Tİme_shİft42 istanbulda baymoto ve kayalarla iletişime geçin onlar size gönderir olmadı kalyoncu motor var arama yaparsanız onlarda da var, sorun yaşamadan alıp kullanabilirsiniz. HakanŞahin dediğim gibi şamandıra oringi yırtık büyük oranda servise gidin kontrol edip değiştirsinler.
-
20 Ekim 2015, 22:29
Teşekkürler @kdiner
Eğer mümkünse camın ve bağlantı şeklinin detaylı resimlerini paylaşabilir misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)