Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ekim 2015, 22:12
Pulsar hakkında bana detaylı ve dürüst bilgi verebilecek varmı özelden mesaj yoluyla burayı takip ederken kaçırabilirim belki 6500tlye kadar bakıcam pulsar malum sıfırı 9000e anca gelirkene 7500-8000de verilmez gibi 6500e kadar 10-15bin kmlerde en fazla pulsar bulursam almayı düşünüyorum boyum 170 kilom 85 üstüne oturdum rahat hakimiyeti kurabilirim sadece sorun yaşadıysanız neler yaşadınız uzun yolda 2kişi stabil gidebildiği ve son hızı nedir şehir içinde nasıl yakıtı az diye duydum sizi rahatsız eden mekanik veya dıştan sorunu varmı bekliyorum mesajalrınızı
Reklamlar
-
15 Ekim 2015, 22:43
-
16 Ekim 2015, 08:35
EsesLifan adlı üyeden alıntı
Pulsar hakkında bana detaylı ve dürüst bilgi verebilecek varmı özelden mesaj yoluyla burayı takip ederken kaçırabilirim belki 6500tlye kadar bakıcam pulsar malum sıfırı 9000e anca gelirkene 7500-8000de verilmez gibi 6500e kadar 10-15bin kmlerde en fazla pulsar bulursam almayı düşünüyorum boyum 170 kilom 85 üstüne oturdum rahat hakimiyeti kurabilirim sadece sorun yaşadıysanız neler yaşadınız uzun yolda 2kişi stabil gidebildiği ve son hızı nedir şehir içinde nasıl yakıtı az diye duydum sizi rahatsız eden mekanik veya dıştan sorunu varmı bekliyorum mesajalrınızı
Düşündüğün gibi kolay hakimiyet kurulan bir makinadır. Rahat kullanımlıdır. Bir miktar titreşim vardır ancak rahatsız etmez. 30 bin tl lik 650 Kawasaki Versys daha çok titriyor.
Yakıt ortalama 3 litre civarındadır. Ben yüksek süratte, artçılı ve yaklaşık 100 kilo ekstra yükle bile uzun yolda 3,5 litreyi geçmedim. Çok itinalı kullanırsan şehir içinde 3 litrenin altına da düşebilirsin.
Düz yolda sürekli gidilebilecek azami hız 120 civarıdır. Rüzgar durumuna göre 135 civarlarına çıkabilirsin. Benim yokuş aşağı deneyebildiğim maksimum hız artçılı olarak 153 olmuştu. Yokuş yukarı uygun vitese indiğinde 90 civarı gidebilirsin.
Kronik sorunu yoktur. Bazı arkadaşlar farklı farklı sorunlar yaşayabiliyorlar. Denge sensörü gibi arıza yapabilen bazı parçalar olabilir ancak yedek parça fiyatlarını incelersen çok uygun olduğunu görürsün.
Motorum 13 bin km de. Sadece periyodik bakımlarını yaptım. Şu ana kadar hiç arıza yapmadı. Muhtemelen benim yıkama hatamdan da olabilir, km saatinin içi nemlendi, garanti kapsamında değiştirdiler.
Bir kaç aydır motoru hanım kullanıyor ve çok memnun.
Ybr, cbf gibi makinalarla kıyaslanamaz bile. Benzer fiyata şu an daha iyi motor yok.
Aşağıdaki linke tıklarsan güzel fotolar görebilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3399188
-
16 Ekim 2015, 10:29
Merhaba arkadaşlar. Bende bir pulsar 200 ns alarak aranıza katıldım. Bir sorum olacak. Motosiklet 1500 kmde. 200 km önce yağ değişimi yaptım fakat değişim yapan usta yağı 100-150 ml kadar eksik koymuş. 200 km sonra ben farkettim ve yağı boşaltıp ölçüm yaptım.200 km kadar 100-150 ml eksik yağ ile kullanıldı.motosiklette herhangi bir sorun yok. Bu motor için problem olurmu?
-
16 Ekim 2015, 20:53
Yağ seviyesi düz zeminde kontrol ettiğinizde üst çizgiye yakın veya 1-2 ml aşağısında olmalıdır, gösterge değerinin arasında ise sıkıntı olmaz. Alt çizginin altında ise zaten erken tespit ettiğiniz için bir sorun teşkil etmemiştir. İçiniz rahat olsun, bakım yaptığınızda kontrol edin tekrar aynı olayla karşılaşmayın.
-
17 Ekim 2015, 12:05
Bu başlık ta Pulsar'a bir Japon değil diye bık bık bık laf söyleyenlere kapak olsun;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...patlamasi.html
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
17 Ekim 2015, 12:39
Geçen barkının şu pulsar200 test videosunu uzun aradan sonra yine izledim. ilk çektiğinde pulsarın iyi özelliklerini biraz anlatmamış heycansız bezgin sunmuş bune ya falan demiştim...
Ama gerçekten tekrar ileyince barkın yine çok doğru ve iyi yorumlar yapmış ve aslında hakkını hiç yememiş motorun. Ciddi anlamda bi zayıflığını tespit etmemiş japoncu barkın bile. Dedim nerde gömücek şimdi makinayı ama yok
Herkez kendi motorunu fezaya çıkarttığı için(KTM cileri tek geçerim bu konuda) pulsarın üstüne çok geliniyor. İhtiyacı olana ilaç gibi.
-
17 Ekim 2015, 16:52
Merhaba, Linkteki siperliği almayı düşünüyorum, nasıldır? kullanan var mı? Memnun mudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bajaj-pulsar-200ns-on-siperlik-cami-237149658/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
mcsultan adlı üyeden alıntı
Merhaba, Linkteki siperliği almayı düşünüyorum, nasıldır? kullanan var mı? Memnun mudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bajaj-pulsar-200ns-on-siperlik-cami-237149658/detay
Bide bu varmış;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bajaj-pulsar-200ns-oncam-ucretsiz-montaj-yapilir-182664901/detay/
-
17 Ekim 2015, 17:26
lookout adlı üyeden alıntı
Harika görünüyor.İyi günlerde kullanın.
-
17 Ekim 2015, 19:27
xciting2005 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Bende bir pulsar 200 ns alarak aranıza katıldım. Bir sorum olacak. Motosiklet 1500 kmde. 200 km önce yağ değişimi yaptım fakat değişim yapan usta yağı 100-150 ml kadar eksik koymuş. 200 km sonra ben farkettim ve yağı boşaltıp ölçüm yaptım.200 km kadar 100-150 ml eksik yağ ile kullanıldı.motosiklette herhangi bir sorun yok. Bu motor için problem olurmu?
Herhangi bir sorun oluşturmaz. Hatta yağın gereğinden fazla koyulması motoru zorlar ama eksik yağ fazla bir sorun yaratmaz. İçiniz rahat olsun.
-
18 Ekim 2015, 13:03
114 km de kesiciye ara ara giriyordu bunu surekli yapmaya basladi neden yapiyordur 100 le giderken sollamaya ciktim 2 kere yapti sorun neden olabilir
-
18 Ekim 2015, 14:18
ayzek adlı üyeden alıntı
114 km de kesiciye ara ara giriyordu bunu surekli yapmaya basladi neden yapiyordur 100 le giderken sollamaya ciktim 2 kere yapti sorun neden olabilir
Yabancı forum da video paylaşmış vatanadaş Hintli karışık baktığım için tam malesef veremeyeceğim.
Aynen yaşadığın sorun vardı makine yok yere kesiciye sokuyordu kendini.
Bizde de olur mu lan acaba demeye kalmadı.
Öncelikle servisle bir konuş istersen TR da bu şikayeti yapan yok diye biliyorum yani en azından foruma yazılmadı...
Site linki aşağıda bir araştır istersen
http://www.xbhp.com/talkies/motorcycle-ownership-experiences/22741-pulsar-200-ns-owners-review-experiences-2233-print.html
-
18 Ekim 2015, 18:36
-
18 Ekim 2015, 20:57
kdiner adlı üyeden alıntı
Bravo arkadaşlar. Gurur duyuyoruz Sizlerle.Lütfen her fotoğrafın altına açıklamaları yazın. Kaldığınız termal otel hakkında bilgiler aktarın lütfen. gecelik oda fiyatları, kahvaltı çeşitliliği, temizlik durumu vb.
-
18 Ekim 2015, 23:58
Süpersiniz fotolar harika.
-
19 Ekim 2015, 00:51
maşallah Allah tekerinize zeval vermesin.
bende aksiyon kameramı edindikten sonra video hazırladım beğenmeniz dileğiyle kayıt yaptıkça paylaşıma devam ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=oz3G...ature=youtu.be
-
19 Ekim 2015, 11:12
hitit63 adlı üyeden alıntı
Bravo arkadaşlar. Gurur duyuyoruz Sizlerle.Lütfen her fotoğrafın altına açıklamaları yazın. Kaldığınız termal otel hakkında bilgiler aktarın lütfen. gecelik oda fiyatları, kahvaltı çeşitliliği, temizlik durumu vb.
biz aracı vasıtası ile odayı bir geceliğine tuttuk, normalde bir günlüğüne vermiyorlar, cumartesi 5-6 civarı vardık odamızı tuttuk ve pazar normalde 11 gibi boşaltmamız gerekiyordu ama biz bunu öğleden sonra 4 e kadar uzatmıştık ama 11 den önce sünnet gölü ve göynük ü de gezeriz diye erken çıktık. evin içinde her şey var yemek ücretli ama evinizde yemek yapabiliyorsunuz, temizlik otele ait yani siz çıktıktan sonra görevli kişiler temizlik yapıyorlar tabi bu demek değil ki evi pis bırakabilirsiniz anlamı taşımıyor. 1 gecelik evi 300tl ve kapı kartları için 20tl ödedik, çıkarken 20tl geri alınıyor. beş kişi gittiğimiz için her şey kişi başına 85tl ye geldi.gerekli bilgiyi arama yaparsanız tüm ayrıntıya ulaşabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------
Sarot termal tesislerinden çıktıktan sonra göynük geyve yolu üzeri giderken fotograf makinası ile yapmış olduğumuz video, en kısa zamanda fotograf makinasını motora monte etmek için aparat yapmam lazım ve monte etmem lazım daha önce yapmıştım ve gayet iyi sonuç almıştım.
-
19 Ekim 2015, 19:58
ayzek adlı üyeden alıntı
Alarm fln taktirdinmi
-
19 Ekim 2015, 20:41
akviran adlı üyeden alıntı
Alarm fln taktirdinmi
Hic birsey yok orjinal
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Selcuk89 adlı üyeden alıntı
Yabancı forum da video paylaşmış vatanadaş Hintli karışık baktığım için tam malesef veremeyeceğim.
Aynen yaşadığın sorun vardı makine yok yere kesiciye sokuyordu kendini.
Bizde de olur mu lan acaba demeye kalmadı.
Öncelikle servisle bir konuş istersen TR da bu şikayeti yapan yok diye biliyorum yani en azından foruma yazılmadı...
Site linki aşağıda bir araştır istersen
http://www.xbhp.com/talkies/motorcycle-ownership-experiences/22741-pulsar-200-ns-owners-review-experiences-2233-print.html
video bulamadım ama ben şöyle özetleyim şimdi 6 viteste örneğin 5-6-7 devir aralığında giderken birden devir saati sona gidiyor kesici giriyor ama hız artmıyor gazı kapatıp tekrar verdiğimde gidiyor ama çok sık yapmaya başladı
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
19 Ekim 2015, 22:25
Bu akşam pulsarımla eve gelirken iki güzel viraj vardı ikisinde de gazı köklemek istedim ama aklımdaki karıncaezmezlik engelledi
Birincide arka teker demir ızgarada kaydı ,toparladım.
İkincide çimleri sulamışlar ani ıslağa geçtim,toparladım.
Aklımı seveyim.
Uzun süre keyifle motor sürmek istiyorsanız karıncaezmezlik iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)