Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ekim 2015, 22:58
Merhaba arkadaşlar.
Bu hafta pulsarımı aldım.sıfır.
Tuzladan göztepeye kazasız belasız geldim,otoparka girerken altını vurdum motorun içindeki bazı parçalar hasar gördü,motor açıldı tamir edildi şimdi problem yok.125 km deyim.
Üstündeki lastiklerden yağışta ve kuruda memnunum.
Arka fren benim için fazla yukardaydı buğün pedalını aşağı aldırdım iyi oldu.
Reklamlar
-
13 Ekim 2015, 09:24
1 litre benzinle şehiriçi 35km yapıyo motorum. 100km'de 2.85 litre yakmış oluyorum. 3000-5000 devir aralığında hafif gazla sürdüm, bundan daha ekonomik sürüş tarzı da olmaz heralde. Daha az yakanlar eminim trafiğe girmeden sürekli sabit hızda sürüyodur. 70 km sabit hızla 2.5 litrenin altına düşebilir tüketim. Bu arada denge sensörü gün geçtikçe sesini artırıyo şangır şungur, belli ki kullandıkça parçalanan dağılan bir parça.
-
13 Ekim 2015, 10:21
Bu teker basinci ile bi anlasamadim on tekerin ideali 26 28 arasi arkayida 30 dan fazla olunca randuman alamadim nerde teker yapsam patinaja vuruyo 30psi uzeri agirligim 85 siz kac basiyosunuz veya sayisal bi deger varmi lastikler metzeler lasertec bu gun nasipse stopi tekteker yan yatmalara calisacam gitmeden ayarliyalim havalari
-
13 Ekim 2015, 11:22
akviran adlı üyeden alıntı
Bu teker basinci ile bi anlasamadim on tekerin ideali 26 28 arasi arkayida 30 dan fazla olunca randuman alamadim nerde teker yapsam patinaja vuruyo 30psi uzeri agirligim 85 siz kac basiyosunuz veya sayisal bi deger varmi lastikler metzeler lasertec bu gun nasipse stopi tekteker yan yatmalara calisacam gitmeden ayarliyalim havalari
Metzeller kullanan arkadaşlar ortalama kiloda artçısız 28-30 değerlerinde kullanıyor memnunlar.
Ben Michelinle 30-33 kullanıyorum.
28-30 kullandığında motor düşük hızlarda stabil olmuyor ve biraz ani sert frenlemede esnasında ufak kaymalar yapıyor.
Dikkatli ol ve kazasız belasız olsun.)
-
13 Ekim 2015, 14:27
Akhelmet adlı üyeden alıntı
Mecidiyekoy motoreferans isimli bir magazadan
netten aradım bulamadım en son telefondan sordum pulsar için bizde cam yok dediler. pulsara başka bir modelin camınımı uydurdunuz acaba ?
-
13 Ekim 2015, 15:21
denizhan_d adlı üyeden alıntı
netten aradım bulamadım en son telefondan sordum pulsar için bizde cam yok dediler. pulsara başka bir modelin camınımı uydurdunuz acaba ?
Evet eski yuvarlak farlı yamaha ybr 125 uzun cam olarak geçer, ama çok zor bulunuyor mlsf
-
13 Ekim 2015, 15:30
arkadaşlar bajaj re60 namı diğer bajaj qute yakında satışa sunuluyor:
http://www.modifiyepark.com/diger-mo...iyeye-gelecek/
Fakat sayfası sitemizde hala açılmamış.1 kasımda bayilerde olacak sanıyorum .
Yeni duyduğum bir ifade ile Quadricycle kategorisinde bir ürün , benimde fuarda ilgi ile takip ettiğim bir modeldi. Yollarda umarım sıkça görürürüz. Alana(ön kapora ile) , almayı düşünenlere hayırlı olsun şimdiden
-
13 Ekim 2015, 16:17
fedos adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bajaj re60 namı diğer bajaj qute yakında satışa sunuluyor:
http://www.modifiyepark.com/diger-mo...iyeye-gelecek/
Fakat sayfası sitemizde hala açılmamış.1 kasımda bayilerde olacak sanıyorum .
Yeni duyduğum bir ifade ile
Quadricycle kategorisinde bir ürün , benimde fuarda ilgi ile takip ettiğim bir modeldi. Yollarda umarım sıkça görürürüz. Alana(ön kapora ile) , almayı düşünenlere hayırlı olsun şimdiden
bende düşünüyordum almayı ama fabrikada gördüğümüz model e 10.000 bile çoktu açıkcası yanilikler yapılmış 1 kasımda kısmetse fabrikaya gidip test etme imkanım olacak fakat 16.800 gibi bir fiyat buna + plaka ruhsat sigorta 18.000 liraya gelicek ve açıkcası bu parayı da hakedeceğini sanmıyorum çok rahat güzel bir araba alınabilir 20 hp en fazla 85 yapabilen araca okadar para gömülürmü düşünülür
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
13 Ekim 2015, 17:00
Evet bu rakamların bu şartlarda önerilmesi oldukça riskli . Hemen hepimizin aklına "18.000 e gider şunu alırım" gibisinden algı oluşacaktır eminim.
Fakat yeni bir kategori oluşturması açısından önemli bir araç.
-
13 Ekim 2015, 17:09
fedos adlı üyeden alıntı
Evet bu rakamların bu şartlarda önerilmesi oldukça riskli . Hemen hepimizin aklına "18.000 e gider şunu alırım" gibisinden algı oluşacaktır eminim.
Fakat yeni bir kategori oluşturması açısından önemli bir araç.
fiyat çok kardeşim tamam girsin piyasaya ama benim gördüğüm araç sert plastikten kaporta olma kapılarının arasında boşluk olan camı bile olmayandı kışın her yerden soğuk alır onuda geçtim kapının evinin önüne koysan sabah yok çok rahat çalınma potansiyeli vardı güvenlik zayıftı ve araç çok rahat takla atacak gibi duruyor yenisini görmedim neler yapıldı neler değişti ama görüp konuşacak olsamda 18000 gene çok derim
-
13 Ekim 2015, 17:21
bu araç eğer az yakarsa alternatif olabilir bu fiyatlara. Ama ülkemdeki benzin fiyatları malüm, ben 7 liraya Uno aldım şehir içinde 50 liraya 300+ km yapabliyorum, bu araca 18.000.tl vereceksem km de 10 kr yakacak ki değsin diyeyim. oda çok zor olacağından
-
13 Ekim 2015, 17:28
Muhtemelen golf arabası platformunda yapılmış biraz daha hızlı bir araç. 216cc hava soğutmalı motorlu, kapıları gayet havadar diğer araçlara karşı güvenliği sıfır bir araca bu para verilmez. Bunu alanın bahçeli, güvenlikli evi olması lazım. Sadece o tür insanlara hitap ediyor. 7-8 yaşında bir Chevrolet Spark bu arabadan ucuza alınır ve bundan 10 kat fazla iş görür.
-
13 Ekim 2015, 18:32
https://www.google.com.tr/search?q=e...ata+nano+gen+x
Ben Bajajın bu aracını beğenmedim. Tata, nano isimli bu aracı çıkarmış ve gayet tipi, genişliği, işlevselliği hoşuma gitti. Bajajın daha güzel birşey yapmasını beklerdim. Bence Bajaj bu aracı satamaz.
-
13 Ekim 2015, 20:32
Arkadaşlar, bu güzel motorunuza bir eleştiri yazmak istiyorum.
Sorun şuki, en nihayetinde 200cc olan bir motosikletin, malum ilan sitesinde ikinci elinin 8000 8500 den ilana verilmesi, resmen insanlarımızın ne kadar fırsatçı olduğunu gösteriyor.Kendi kendime soruyorum acaba bu motora kim 8000 8500 veriyor, gerçekten bu rakamlar çok abartı ve fırsatçılık değilmidir?Sırf bu yüzden bu motora karşı hem sıfır fiyatı nedeniyle, hem saçma sapan ikinci el fiyatı nedeniyle aşırı bir antipati beslemeye başladım.
Hem sıfır fiyatlarının hem ikinci el fiyatlarının en az 1500 civarı fazla olduğunu düşünüyorum saygılarımla...
-
13 Ekim 2015, 21:26
Arkadaşlar bu tekerlerdekı kurşun her yeni motorda oluyormu???? biraz görüntüyü bozuyor sanki :D
-
13 Ekim 2015, 21:35
balans ayarı için kullanılan kurşundan mı bahsediyoruz? eğer oysa evet hemen her jantta olur.. hayır sadece yeni jantlarda olmazlar hemen tüm jantlarda olurlar. ve, evet kötü görünürler. ve, evet boyayabilirsin.
-
13 Ekim 2015, 21:51
arkadaşlar motoru kaldırımdan yola indirirken gacur gucur ses geliyor yağmur yediği zaman böyle oluyor. sizdede böyle sorunlar oluyor mu?
-
13 Ekim 2015, 22:22
5 yıl aradan sonra tekrar motosikletli hayata dönüş yaptım.
Otomobil sürücülerini eskisinden bizlere daha saygılı buldum ve eskiye göre motor sayısı katlanmış.
Eski motorum ybr 125 ti şimdiki pulsar..acaba görsel olarak pahalı göründüğü için mi bu saygı...ne dersiniz?
-
13 Ekim 2015, 22:39
-
13 Ekim 2015, 22:54
Ani frende debriyajı çekince motor stop ediyor. Yolda kasis varsa debriyajı çekince stop ediyor. Yeniden çalıştırmak için de bazen debriyajı bırakmak yetiyor bazen olmuyor arka teker kilitleniyor debriyajı bırakınca o zaman marş basmak gerekiyor. Motor bu tarz bir stop etme yaptığında farların kapanması motoru gece sürüyorsanız kaza sebebi olabilir. Ayrıca eldiven takarken sinyalleri kullanmak imkansız. Sol eli kaldırmadan sol sinyal vermek de imkansız. Hızlı yaparsanız sinyal tutmuyor elini bıraktığın anda kapanıyor. Trafikte sinyali hiç tutturamıyorum mahalle arasında dönüşlerde. Baş parmağın sinyal düğmesine dik olması gerekiyor sol sinyalin tutması için, bunun için de elcikten eli kaldırmak gerekiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)