kdiner yüzünden benim motoru satıp siyah rengini alcam diye korkuyorum ) Shift bak aklıma giriyosunuz :-/
kdiner yüzünden benim motoru satıp siyah rengini alcam diye korkuyorum ) Shift bak aklıma giriyosunuz :-/
arkadaşlar bu video programalrını nasıl kesip formatı dönüştürüyorsunuz bi program önerisi yapın lütfen. go pro avi oalrak kaydediyor windows movie maker görmüyor. anca 15 snaiye video çıkarabildim 5 saat uğraştım yokmudur kolay bi yolu. o videoda bu, müzikte ekleyemiyorum moviemaker görmeyince
https://www.youtube.com/watch?v=COiZd8vwTTs
bu linkten format factory programını indir, mp3, video, resim, iso yazılım her türlü dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. kesme yapamazsınız ama başka video şekline dönüştürebilirsiniz.
http://indir.gezginler.net/i/7152/37...52d30392d3237/
çok teşekkürler hocam şimdi indiriyorum
Arkadaşlar bugün motorda bi gariplik hissettim motorun kontagını cevirdigimde cıkan sesler arasıra cıkmamaya basladı bide oynamayan devir saati şimdi 1.5-2 arası oynuyo :D
antalyadaki mağazayı aradım dediki stok eritmeye çalışıyoruz toplu alım yapmıştık o yüzden 7.490 tl den veriyoruz. ddim diğerleri en düşük 8.000 e veriyor farkı nedir hiç bi farkı yok 2015 üretim herşey full son kasa dedi. 2014-2015 farkı varmı onu anlamadım böyle değince aklım karıştı herneyse; sonra dediki -200 tl zararına veriyoruz müşterilerimize armağanımız olsun diye zarar ediyoruz dedi tabi bu hikaye gibi geldi bana. dedimki 400cs gelicekmi 15-20 gün içinde mağazalarımızda olur dedi hee anladım 200ns leri bitirip 400 lükleri piyasaya sürceksiniz dedim hayır tabiki o bize kalmıs dedi peki iyi günler dedim kapattım kuralkan ı arayıp bilgi alıcaktım ancak mesai saatleri dışındalar yarında onlarla iletişim kurup bilgilendircem sizi..
Merhaba,
2 günlük pulsarımda ki akü şarz sorunu için servise gittim bu sabah. Bağladılar bilgisayara. Sanıyorum konuyla ilgili hata mesajı çıktı. Neyse konjektör bozuk diye açtık. Baktık kabloları konjektöre bağlayan vida yalama olmuş, kablolar şase yapmıyor. 6 başlı civata olmuş yusyuvarlak. Nasıl takmaya çalışmışlarsa üretim hattında. Yeni civata ile sıktık ve sorun çözülmüş oldu.
Akünün yeniden şarz edilmesi sırasında, bende plaka, ruhsat ve sigortası ile uğraştım. 57 TL. sigorta ücreti çıktı, yaş 35.
Sigorta 57 lirami plaka kodu kac birde ilk aracinizmi
İl kodu varya yani hangi ilde cikarttin plakayi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Buyrun siz arayin bi yanlis anlasma oldugunu sanmiyorum 400 lugu sordugumda boyle dediler o yuzden 200ns nin fiyatini ucuzlattik bâbinda konustu yani
il kodu muğla
Bu da benim mavişim. Dün çanta takıldı. Yarın diğer aksesuarları da takılınca bir daha çekerim.
Arkadaşlar herkese selamlar.
Şu yakıt olayı hakkında bilgi rica ediyorum malum kitapçık falan vermediler.)
Şimdi orta sehpada benzini fulledim 44 TL verdim.305 km yol yaptım.Yine fulledim ortalamam iyi gibi gözüküyor.
Asıl sorun gösterge 2 çizgiden tek çizgiye düşünce ikaz lambası yanıp sönüyor ikazla birlikte hemen benzin alırım hep.Nitekim ikazdan 5 km sonra benzinlikteydim.
İkaz ışığı teke düşünce yanıyor sonra ne oluyor?
Tek çizgide gidiyor hiç çizgi kalmıyor mu?Tecrübe eden varsa Çizgisiz kaç km yol yapıldı.Bunlar hakkında tecrübe eden kardeşlerimden yardımlarını rica ediyorum.
Eski makine ybr 125 12 lt ana 2 lt yedek vardı.
Fullemeden sonra yedeğe ortalama 380 km de geçiyordu.
Şaka bir yana Ybr gibi yakan makinem var üstelik arada gazı açıp kaçamaklarda yapmıyor değiliz.
Neyse sorumu net bir şekilde anlatabilmişimdir umarım.
Herkese iyi forumlar..
Motosikletimi satiyorum arkadaslar. Cok temizdir. İlan no 233678965
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)