Bir kaç defadır yazıyorum ama mesaj gelmemiş.
Dediğim ses için adam; Şimdi sorun olmayabilir ama sen git servise sorun olursa neden gelmedin deyip sana mal etmesinler arızayı dedi.
Ayrıca marşa bastıktan sonra gelen motor seside mi sorunmuş
onada baktırayım. He bide 130kmlik yol yaptık arkadaşlarla bir hyosun gt250r ve vultur ile.
Güncel Limitlerimi yazayım çünkü bende şaşırdım:
20TL yakıt yükledim 5280km'de çizgi yoktu,şuan 5407 yine çizgi yok ama çizgi yeni kesildi zatn bazen tek çizgiye cıkıyor düzde.
Yaptığım hıza ben inanamadım şahsen motorum için ya taş çalasa 145 bassın o da bana yeter demiştim ama bugün tam düz yolda hatta ck az yukselen yolda 157 gördüm kesiciye girmeden,tam kapanarak.
Döüş olunda ise bu sefer hyosung ile bakalım dedik doğrumu yada o kaç görüyor diye düz yolda tam ben 158 gördüğümde hyosung arkamdaydı dediğim hafif yükseltili yola geldik tabi bu sefer yokuş aşşağı oldu tabi bu fazla bir yokuş değil çok az ve 166'da devir kesiciye girdi onuda zaten gaz almaynca fark ettim baktığımda 166 idi ,düzlüğe geldik yavaşladık mola için. Hyosunglu arkadaş baya bir arkamda olduğu halde ben 169 gördüm dedi gösterge sapması vs dersek 155 olsun bence çook iyi
hiç beklemiyordum düz olda 150 görmesi beni çok tatmin ederdi ama baya iyi oldu bu.