Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Eylül 2015, 14:33
kdiner adlı üyeden alıntı
Selçuk89 bu bir hata veya sorun değil, ayıplı bir ürün de değil, sensörü o şekilde imal etmişler tek nedeni ses yapıyor olması, imal ederken dönen metal parçanın kenarına plastik parça koysalarmış oring gibi mesela o ses yapma olayı olmazdı.
Ben mekanızmayı açıp bakmadım fakat röle açma-kapama sesi nasılsa aynı sesi yapıyor.
Neyse ben servise gideceğim bakalım sesin kesilmesinden ziyade bir kaza bela olayı ile karşılarsam killer switch e basacak durumunda olmazsa motor stop etmeyecek belki bir sorun çıkacak v.s. falan
Çok ufak ayrıntılara takılmamak lazım ama ufacık bir ayrıntı bizi ölüme götürebilir biz iki teker üstünde giden insanlarız.
Neyse çözüme ilişkin gerekli adımları attıktan sonra tekrar yazarım..
Reklamlar
-
10 Eylül 2015, 16:22
bu zırıltı meseles, benmde acaip canımı sıkmaya başladı buna bi çözüm bulan dost varmı ? varsa lütfen bana ulaşın https://www.facebook.com/byturuncu face profilimi yazdım sürekli online olduğum için bekliyorum yardımcı olabilecek arkadaşları..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
ben kafa grenajından geldiği kanısındayım ama la bi türlü çözemedim hasbinallah yaww :S
-
10 Eylül 2015, 22:04
-
10 Eylül 2015, 23:54
Tam olarak bu sensorum yeri neresi
-
10 Eylül 2015, 23:58
akviran adlı üyeden alıntı
Benzin depo kapağının önünde, içerde. Benzin deposunu çevreleyen plastikleri sökmen gerekiyor sensöre ulaşmak için.
-
11 Eylül 2015, 00:32
akviran adlı üyeden alıntı
mavi yuvarlak çizgi içine alığım kısımda denge sensörü.
[IMG][/IMG]
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
11 Eylül 2015, 00:52
Sensörü şaseye bağlayacaklarına daha esnek, oynak bir parçaya bağlasalarmış keşke. Sonuçta sensörün milimetrik hassasiyette olması gerekmiyo. Motor dik mi devrik mi diye algılayacak hepsi bu. Fazla titremeyeceği için zırıldamazdı da o zaman.
-
11 Eylül 2015, 00:58
-
11 Eylül 2015, 11:40
AliErdem adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bu konuyu yaklasık olarak 2 haftadır takip ediyorum. 426 sayfanın tamamını okudum. Aklımdaki soru işaretlerinin neredeyse hepsinin cevabını aldım. En büyük korkum yasadığım ilçede tek servis olmasıydı. Ekrem bey'in samimiyeti ve arkamızda olması içimi rahatlattı açıkcası
Bende kararlı bir sekilde para biriktimeye basladım. Asla bilgisayarımdan vazgeçmem diyordum. bilgisayarımdan bile vazgeçtim su pulsar için
Tahminim haziran ayı civarında alacağım motoru hem ehliyeti o civarlarda alacağım hemde anca biriktiririm diye tahmin ediyorum. Hükümet kurulduktan sonra dolar düşer diyorlar doların düşmesi Pulsarın fiyatınıda etkilermi ? İyi geceler
O zaman seni Pulsar uzmanı ilan ediyorum. O 426 sayfayı nasıl okudun :-)) derleyip kitabını bile yazabilirsin. Pulsar güzel al tabi. Şu memlekette ne zaman fiyatı yükselen bir şeyin indirildiğini gördün? Gerçi Şu sıralar Pulsarda indirim var ama kampanya ayrı. Eğer biraz peşinatın varsa taksitlede alıp bu hasretine son verebilirsin. Ben kendimde az bi peşinat 9 taksitle almıştım. Hazirana kadar taksitlerini bitirsin bekleyeceğine
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
11 Eylül 2015, 12:27
Bajaj strada olmuş valla güzel görünüyor
-
11 Eylül 2015, 14:41
Arkadaşlar bu videoyu izleyin çok yararlı, tüm bilgiler ayrıntılı gösterilmiş ve tatbik edilmiş, umarım faydalı olur. Birde hafta sonu GIS eğitimine gidecek olan var mı?
-
11 Eylül 2015, 19:35
İşten eve dönüşte hafif yağmur vardı. Yeni lastiklerim bir tedirginlik yaratmadı. Eski lastiklerimle acemilikten patinaj attırmışım ya bir kırmızı ışıkta BMW 5.25d ile beraber durduk Yeşil yandı abandım gaza sonuna kadar, 1 2 3 4 5 vitesleri bitirdim sonra gaz kestim viraja giricem diye. Patinaj falan olmadı hiç ama. Viraj'a gelene kadar BMW'nin 1-2 metre önündeydim geçemedi. 4000 devir civarı kalkış yaptım ve vites geçişlerinde kesiciye sokmadım BMW belki tüm gücünü kullanmadı ama ben de kullanmadım. BMW'nin 0-100'ü pulsar'dan 1.5 saniye kadar kısa ama belki ıslak yolda çekiş kontrol devreye girdiğinden yavaş kalmıştır biraz.
-
11 Eylül 2015, 19:38
-
11 Eylül 2015, 20:24
merhaba arkadaşlar bugun motoruma sis farlarını taktırdım koruma demirlerine ama akşam yola çıktığımda yine bana yeterli gelmedi açısıyla biraz oynadım ama motorun kendi far ampülünü değiştiren bi arkadaş var mıdır acaba burada led xenon artık ne yapılabilirse kendi farı bana yetmiyor ya gözlerim görmüyor yada başka bişi :D
-
11 Eylül 2015, 21:47
xenon far ne oluyor ? normal far ile farkı ne ?
-
11 Eylül 2015, 22:09
AliErdem adlı üyeden alıntı
xenon far ne oluyor ? normal far ile farkı ne ?
Valla cok detaylı bi bilgim yok bnm açıkcası arabalarda filan okuyo o uüzden buraya danışmak istedim beyaz renk ışık takan gördüm yolda giderken başka pulsarlara ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Şöyle bişİ mesela bizim motorlara olur mu alsam
-
11 Eylül 2015, 22:18
O gösterdiğiniz ampül uyar, h4 kodlu olması yeterli, üzerinde gelen sarı ve 55/60w, nasıl farı yeterli gelmiyor gayet yeterli bana göre. Yurt dışından ampül siparişi verdim bakalım ne zaman gelir, beyaz takan ve sıkıntısız kullanan var ve kullanabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Tİme_shİft42
Siz ne zaman pulsar aldınız, hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin hiç hatırlamıyorum, belki de ben farkında değilde olabilirim. Maşallah.
-
12 Eylül 2015, 00:59
O gösterdiğiniz ampül uyar, h4 kodlu olması yeterli, üzerinde gelen sarı ve 55/60w, nasıl farı yeterli gelmiyor gayet yeterli bana göre. Yurt dışından ampül siparişi verdim bakalım ne zaman gelir, beyaz takan ve sıkıntısız kullanan var ve kullanabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Tİme_shİft42
Siz ne zaman pulsar aldınız, hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin hiç hatırlamıyorum, belki de ben farkında değilde olabilirim. Maşallah.
3 ay 5.000 km oldu sürekli yazar arada resim yüklerim olur böyle şeyler
-
12 Eylül 2015, 02:24
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
3 ay 5.000 km oldu
sürekli yazar arada resim yüklerim olur böyle şeyler
5 bin km lik tecrübeni izlenimlerini yazar mısın?
-
12 Eylül 2015, 06:53
slyman_b adlı üyeden alıntı
5 bin km lik tecrübeni izlenimlerini yazar mısın?
Çinliden sonra iyi geldi ben beyendim başkaları beyenirmi onu bilemem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)