Gidonun ortasında aksesuar taktığınız demiri kendiniz mi yaptınız? Yoksa bir yerlerde satışı var mı?
bir foto da biz atalım şenlensin bakalım
bu gün ki gezi Erdek ocaklar
200RS gelsin egzozu yedek parça olarak gelir gelmez taktırıcam 200NS'e 350 liraya falan satarlarsa hiç düşünmem. Motoru daha dolu gösterecek. Tabi orta ayaklık 200RS egzozuna engel olur mu o da önemli.
arkadaşlar dikiz aynaları değiştirmek istiyorum discover 125in aynaları uyumlu ve verimli diye bir duyum aldım kullanan var mı yada başka tavsiyesi olan ?
Lastik kenarında yazmazmı kaç ps olacağı 28 psyi 2.75-18 lastiğe basıyordum
Lastik rodajı için motoru biraz topraklı mıcırlı yollara soktum. Ankara Kavaklı'dan Akyurt'a giden bir köy yolu burası. Lastiklerin daha dikenleri üzerinde olmasına rağmen viraj, ıslak yol, ıslak viraj performansı gayet iyi. Eski lastikler gibi 130 km hızdan sonra tank slapping'e girmiyo, ayrıca ıslak zeminde defalarca farklı hız ve viteslerde tam gaz vermeme rağmen patinaj attırmayı beceremedim. MRF Nylogrip arka lastik ise ıslak yolda hemen patinaja giriyodu.
Lastikler biraz daha aşınsın sonra yanaklardaki dikenleri koparıcam öyle güvenip viraja sert girilmez yol tutuşa etkisi belirsiz.
arkadaşlar zincir ayarını kısaca anlatabilcek varmıdır? bi iki görselle anlatabiliirseniz cok sevinirim.
Arka teker somununu yıldız anahtarla iyice gevşetip yarım ay şeklindeki zincir gergilerini sağ sol eşit miktarda döndürerek zinciri istediğin gerginliğe getirip sonra zincir gergilerini oynatmamaya dikkat ederek arka teker somununu geri sıkmalısın. Somunun boşluğunu aldıktan sonra 1/4 - 1/2 tur arası sıkman yeterli. Tüm gücünle abanıp taş gibi sıkmak zarar verir hareketli parçalara.
arkadaşlar merhabalar bende bir pulsarcı oldum ve 1200 km'yi geçti kullandığım ikinci el aldım şuan 16bin km motor sevdiğim bi dostumdan aldım motoru aldığım günün ertesi ağva şile yaptık
oradan bi foto :
burda da yaptığım bi kaç eklemeyle son hali ama daha çok şey var aklımda
(sokakta baktığım kedi motorumu benden çok sahiplenmiş )
Hoşgeldiniz. Güzel görünüyor elcik koruma ile. Yan koruma demirleri değişmiş sanırım bir de neden acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)