Daha bugun 150 km yol yaptim eve gelmek uzereyken ekmek almak icin durdum ekmek aldim marsa bastim calisti daha kacrama bile yapmadan cıkkkk diye bi ses stop etti calistirdim devam bunu niye yapiyo bilmiyorum kendiliginden stop etmede enjeksiyondan sanirim bi tuhaf ses geliyor kendim kasitli stop ettirdigimde o ses olmuyor kirli benzinmidir nedir bilemedim ama oluyor boyle seyler
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Arkadaşlar pulsar çok yakmaz çok titremez benzini azalınca stop etmez.Siz mengü ye bakmayın o na teşhir ürünü vermişler sanırımBide başka motor kullanıp pulsara sallayan bikaç satılmış var onlarada külliyen inanmayın.Kullanıcılar olarak biz burdayız sorunuz olursa bize sorunuz...
Motoru 1 hafta kullanmadıysam garajdan çıkarana kadar 3 kere falan stop ettiriyorum. O debriyajı hafifçe bıraktığın anda stop etmeyi enjeksiyon yapıyo. Gaz-devir-debriyaj uyumsuzluğu olduğunda hiç acımadan çat diye stop. Dün seri kalkış denemesi yaptım mahalle arasında. Mondial ile 2500 devir civarı gazı koklatarak yaptığım kalkışı Pulsar'da yapmak için yüzde 60 civarı gaz vermek gerekiyo. Debriyaj tam kavrama yaptığında olan ani devir düşmesi enjeksiyonun kafasını karıştırıyo. Yüzde 50'den fazla gaz verdiğim halde stop ettirmeyi becerdim mesela.
Ayrıca motor çok torksuz. Bajaj bi tork-devir eğrisini paylaşsın da yalancı çıkayım ama hiç sanmıyorum
Egzantriği oynayıp yüksek devirlerdeki gücü arttırmışlar ama düşük devirlerde hiç tork yok.
Merhablar bende 16 000 kmde bir pulsar sahibiyim motosıkletımden memnunum fakat bazı sorunlarım var ilki motosikletimin vites geçişleri cok kötü kalkışta boştan 1 e atarken zorlanıyorum sebebı cok sert gecmesi değil sebebi boş ve 1 arasındakı yerı dibine kadar bassamda gecmemesi sonra seli bir şekilde geçmesi ikinci problemimse motosikletimle seyir halinde vites değiştirirken tak diye ses geliyor sanki zincir boşlugu fazlaymış gibi fakat biraz incelediğimde gördümki vitesteyken orta sehpaya aldıgımda ve elimle tekeri çevirdiğimde teker bir biktar (kesinlikle az değil) dönüyor yani bariz bir şekilde vites dişlileri arasında boşluk var.bu problemler olmasaydı pulsar kullandığım en iyi motosiklet diyebilirdim, bu durumları yaşayan ve çözümü bilen motorcu kardeşlerimden yardım bekliyorum. saygılarımla
Mengü 16 burada bu motoru kullanıp en doğru en objektif yorumu yapıyor iyisiyle kötüsüyle anlatıyor pulsarı pulsarlarda sıkıntı var fakat mengünün motor daha sıkıntılı oda bunları söylemekten kaçınmıyor bu forumda motorumdan memnunum deyip sıkıntılarını paylaşan omromr adlı arkadaşta var ne diyelim şimdi biz.
motorumdan memnunum çünkü az yakıyor iyi gidiyor uzun yolda koltugu bıraz sert olsada mahçup etmıyor titreşimi az fiyatı ucuz gerçek manada parasının hakkını veriyor da işte şu problemler olmasa..................
Yine geldim huzurunuzu bozmaya, malınızı yerden yere vurmaya Sabah akşam pusuda bekliyorum birisi bi sorununu yazsa da ben de aşağılasam diye
Kızlar motosiklet illa kıyaslanır tamam, almayı düşünen adam gelir yazar ona da tamam, ama hayatında motosiklete binmemiş adamlar gelip buraya bisikletçiden dönme motor usta(!)ların ağzıyla yorum yapınca ben bile ayar oluyorum. Lan şimdiye motora binseniz öğrenmiştiniz devir-vites debriyaj işini.
Önceki sayfalarda deposunu Opet istasyonundan dolduran arkadaşlar hiç stop etmediklerini söylemişti, son durumlar nedir ?
Mengü16 bu forumdan senin yazdıklarını silseler yeminle satışta kıpraşma olur, ayağını denk al açık adres verme
Ben 2800 km yaptım memnunum valla. 2 kere stop etme yaşadım artık onu da yaşamıyorum. Geçen yağmurla beraber baya çamurlanmıştı bugun sabah bir de yıkattım mis oldu canavarım.
Motorla düz yolda 150km hız yaptım ama şehiriçi dur kalklarda rahatsız bir motor, stop ediyor kolay da çalışmıyor 4-5 saniye marş bastığım oldu trafiğin ortasında üzerime araba gelirken. Yokuş aşağı indim vitese attım gazı hafif verdim çat gitti motor o anda tam köşe dönmüş yola çıkmıştım arkamdan araba geliyor kenara sıkışıp yol verdim motor yürümediği için. Ne yapayım yani yazmayım mı sorun var görmezden mi gelelim. Yakıt durumu da burada abartı düşük yazılıyor başka yerlerde tapagaz 5 litreye kadar yaktırmış kişilerle karşılaştım ve bu tüketim onlara anormal gelmiyo benim gibi.
Satılan her elektronikte, araçta, otomobillerde bile ne sorunlar oluyor. Biraz da şans işi belki de ama çoğu Pulsar kullanıcısının sorunsuz kullandığı kesin. Benim motorum da yaklaşık 6500 km'de. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Kullanımla mı alakalı yoksa şanslı mıyım bilmiyorum ama bu sorunsuz olduğunu değiştirmiyor benim açımdan.
Aralarındaki farkı, tarz ve kalite anlamında kesemiyosa aklın tartışacak bişey kalmamış demektir :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
Gülmek için girmek de mi yasak arkadaş, tık motor gitti, çıt motor sustu :D hikayeler harika engel olamıyom kardiş.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
merhaba motoru yeni aldım daha 80 km de
4 defa stop ettirdim 3 ü kalkış 1 i de durduğum anda
mtororsiklet 2015 model daha 24 saat olmadı
fakat yolda giderken vites değiştirirken hiç olmadı
bir yıldır pulsar kullanan arkadaşım bindi bir tur attı
çok güzel dedi devir de oynamıyor dedi bu sanki biraz daha alçak dedi
Benim görüşlerim aynalar gerçekten zayıf mutlaka bir filim çevirmem gerekecek
titreşim konusunda daha yüksek devirlere çıkmadım tek silindir motorsikletler
e bakarsak kabul edilebilir seviyede eski lastikleri bilmiyorum bunlar ile rodajı bitireceğim gibi görünüyor
fena değil daha bir şey görmedik
şimdilik arka fren 80 km oldu sanki hiç yok gibi geliyor bana belkide ayarsızdır başka
bana göre parasını hak ettiğini söyleyebilirim
Beyler arka dişliyi ayagimla dokundurdugumda sallaniyor hafif. Neyden kaynaklidir ?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)