mengü cg vs akviran pulsar hahaha
bide bu var sarılı adama dikkat edin
mator hacı bu ne gerek var böyle şeylere binin sürün adam gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
BİRİ AÇIKLAMASINI YAPSADA ÖĞRENSEK YA
[QUOTE=akviran;3706023]Bensu metzeler ucretsiz kargosuna cevap bulamadim eger ucretsiz korgo yoksa alacam bekliyorum suan
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Ahahahahahah[/QU
Bakıyorum ama metzeler takım lastiklerde görünmüyor artık. fiyat konusunda lastik ücreti artı 20 tl gıbı kargo ucretı alıyorlar, ucrete kargo dahıl degıl. tek lastıkte ıse 13 tl gıbı ucret cıkıyordu ben alırken. Ücretretsiz kargo dediği ise izmirdeki şubesınden elden teslım alırsanız oluyor. atıyorum lastik fıyatı 497 tl ıse satın alırken 20 tl de kargo 517 tl olur
Yok kafa fln niye sallasinki ben ucretli almadim fiyatini bilmiyorum
Beyler şu Kaymaz marka lastikleri Pulsar'a taksak kaymaz mı gerçekten
http://www.kalyoncumotor.com/100-80-...category_id=52
http://www.kalyoncumotor.com/130-70-...category_id=52
Arkadaslar herkese merhabalar
Ybr 125 esd (sifir km) ile mayis 2015 basinda basladigim motosiklet macerama gecen hafta 600 km de satin aldigim siyah 200 ns ile devam ediyorum.Ybr de son km 4400.)
Gecen haftadan beri manyak gibi 400 kusur sayfayi bastan sona okudum.
Araya laf atip ortaligi karistirmaya calisan insanlar kendilerini cok belli ediyor.Art niyet tasidiklari belli.
Ayzekin kazasina inanamadim gercekten ben İzmir'de ozel bir firmada otomasyon uzerine calisiyorum.Motor uzerine ihtisasim yok fakat gercekten aslinda ne oldugunu merak ediyorum.Bu arada canm kardesim adini bilmiyorum ama buyuk gecmis olsun Allah seni sana ve sevdiklerine bagislamis.
Ekrem Beyin gercekten takdir ettim her konuda ilgiliydi bazi bajaj markasini ust duzey yoneticisi pazarlama sorumlusu olmasina ragmen sadece konumu geregi degil ilgili bir abi gibi sizi bastan sona bilgilendirmis.Gercekten takdir ettim...
Sensoz zirtisi mevzuu var onu 2015 de guncellemisler bir de selenin sert olmasi mevzu var buda 2015 de cozulmus.
Stop etme olayi gercekten mide bulandiriyor 1.5 senedir cozulememis bir sorun enjeksiyon sistemiyle alakali ve malezef cozemediler.
Ekrem Bey enjeksiyon sistemi bunan 2 ulkeden biri Turkiye digeri endonezya.dikkat ettim endonezyadaki pulsarda stop etme olayi varmi yazmamis hic yazilmamis Ekrem Beye acik cagrim olsun corbadaki ufak sinek mide bulandiriyor.Acil cozulmesi lazim..
Nacizane 800 km yaptim pulsarda deneyimlerimi aktarmaya calisayim musaade ederseniz...
Aynalar gercekten berbat herkes burada hemfikir.karsi cikan olmaz herhalde
Benm makina 2015 sele hep rahatti acayip ses yok makinada vitesler sikir sikir.
Gercekten tek sikayet ettigim mevzu amortisorler.
Ustalar gwrcekten cok sert degil mi?
Zahmet olmazsa bi yazin cizin rica ediyorum.
En yumusak 2. Derecede arka en yumusaga alsakta fark etmez dedi servis hissiyat hakkaten cok kotu.
Kasise girmekten korkmam ben normalde serit cizgimden taviz veriyorum.Yolda kontra manyagi oldum.
Kontra demisken.dikkat dikkat burasi cok onemli.
Lastikler vasat degisse iyi olur degismese de cok onemli degil diye dusunuyordum ki oyle degil arkadaslar.
Dum michelin pilot street taktik makinaya.
Ben 800 km makinayi surmemisim.
Gercekten izmirde bulunan varsa veririm makinayi michelinle sursunler cihazi.
Michelin degil sadece boyle yanlis anlasilmayayim.
Pirelli metzeller de on numara lastik.
Kisaca degistirin arkadaslar.
Kontralara verdigi tepki muazzam oldu nasil yatiyorum virajda gormeniz lazim fren mesafesi baya farketti arkadaya onle kombine asildjm 100 le arka kaymadi.normalde takla bile atardim belki.)
Saka bi yana lastikler kotu arkadaslar kendimizi kandirmayalim yalan konusmayalim.)
On siperlik alip nokta koymayi dusunuyorum aksesuar bakimindan arastiriyorum nasipse alacagim...
Cok cok uzun yazmisim gaza geldim biraz kusuruma heyecanima bakmayin.)
Hadi selametle kalin..
Michelin Pilot Street, Sporty ... bunlar çok dişsiz lastikler ülkemizin yollarına ve hava koşullarına hiç uygun değil. Islak yolda, karda buzda lastiğin kaliteli olması tek başına bişey ifade etmiyo lastiklerde çok az diş varsa.
benım motorun fotosu varsa dropboxa bakıyımde atıyım de gor ates edıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
şuan gıdon yukseltme aparatı var fotolarda yok [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG] bunlar aslında cakar beyaz olacaktı ama cakarını bulamadım sımdılık mavı taktım bıraz apacı hıssettırıyo benı ama farklı olsun az
[IMG][/IMG]
Ben de nihayet ayna yükseltme aparatı taktım ama deneme fırsatım olmadı işe çinli motorumla gidiyorum, trafikte daha rahat oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (1 üye ve 22 misafir)