Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ağustos 2015, 07:59
alpknkc adlı üyeden alıntı
iyi gunler. dun itibariyle pulsar imi alarak bende araniza katildim. bi kac sorunum var onlardan bahsediyim. 2014 model 2015 cikisli 5000 km de motor. daha yagina suyuna hic bakma imkanim oldu ama 4300de bakimi yapilmis motorun bi suru kullanilmamis falan.
1. ilk sorunum stop etme. yavaslamak debriyaji sıktıgımda devir dusunce motor stop ediyor.
2. tam olarak neresinden geldigini anlamadigim bi zirilti var. sanki gevsek bi vida varmis gibi geliyor on taraftan bi yerden geliyo diye tahmin ediyorum.
3. son olarak motorun alt tarafinda motor kisminda terleme var
bunlar genel yasanan sorunlar mi yoksa anormal bisey mi. 0.tesi firsatim olucak bi servise goturcem baktiricam herseyine. bayrampasada oturuyorum ama ikitelli tarafinda oktay motordan alinmis oraya goturmeyi dusunuyorum baska onerebilceginiz bi servis var mi?
Hocam bende 2015 model aldım stop etme hiç olmadı. Fakat radyatörün altında bi hortum var ordan yağ kaçırıyo motora fazla yağ koyulmuş bugün onu azaltıcam zırıltı normal titreşimden bende bayrampaşada oturuyorum bu arada.
Reklamlar
-
16 Ağustos 2015, 08:10
iyi gunler. dun itibariyle pulsar imi alarak bende araniza katildim. bi kac sorunum var onlardan bahsediyim. 2014 model 2015 cikisli 5000 km de motor. daha yagina suyuna hic bakma imkanim oldu ama 4300de bakimi yapilmis motorun bi suru kullanilmamis falan.
1. ilk sorunum stop etme. yavaslamak debriyaji sıktıgımda devir dusunce motor stop ediyor.
2. tam olarak neresinden geldigini anlamadigim bi zirilti var. sanki gevsek bi vida varmis gibi geliyor on taraftan bi yerden geliyo diye tahmin ediyorum.
bunlar genel yasanan sorunlar mi yoksa anormal bisey mi. 0.tesi firsatim olucak bi servise goturcem baktiricam herseyine. bayrampasada oturuyorum ama ikitelli tarafinda oktay motordan alinmis oraya goturmeyi dusunuyorum baska onerebilceginiz bi servis var mi?
Hayırlı olsun zırıltı hepsinde var alışsan iyi olur
-
16 Ağustos 2015, 10:28
Oktay'a git, hiç sorunun kalmaz. Rahat ol.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
16 Ağustos 2015, 10:49
o sekilde bi deneyim o zaman yarin guzelce bi yikayip silerim olmadi servise gidicem zaten yagini suyunu herseyini kontrol ettirmeye onada bakarim. ziriltiya baya kafam takilmisti tamda dedigin devirlerde yapiyodu tesekkurler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
motor gayet guzel calisiyor aslinda acaba ben mi debriyaji tam sıkanıyorum diyorum yavaslarken kendimde de hata ariyorum daha tam alisamadim motora devir duserken yaptigi icin stop etmeyi . ne tarafta oturuyosun hocam bayrampasa da
-
16 Ağustos 2015, 12:00
o sekilde bi deneyim o zaman yarin guzelce bi yikayip silerim olmadi servise gidicem zaten yagini suyunu herseyini kontrol ettirmeye onada bakarim. ziriltiya baya kafam takilmisti tamda dedigin devirlerde yapiyodu tesekkurler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
motor gayet guzel calisiyor aslinda acaba ben mi debriyaji tam sıkanıyorum diyorum yavaslarken kendimde de hata ariyorum daha tam alisamadim motora devir duserken yaptigi icin stop etmeyi . ne tarafta oturuyosun hocam bayrampasa da
Eğerki yüksek vites düşük devirde debriyaj sıkıyorsanız stop etmesi normal. 4le duracak kadar yavaşlayıp sonra debriyaj sıkılınca haliyle stop ediyor. Ben de bayrampaşada oturuyorum bu arada kartaltepe
-
16 Ağustos 2015, 12:13
aynen oyle yapiyorum aslinda 4. vitesteyken bi sokaga donucem mesela debriyaj fren yapip motoru yavaslatip vitesi direk 1e cekiyorum debriyaji birakmadan daha stop ediyor once ki motorumdan aliskanlik biraz huyuna suyuna alismam gerekicek sanirim yildirim tarafindayim bende
-
16 Ağustos 2015, 14:14
Mardin İl Temsilcisi
Sen yinede bakımını kendin yaptır hiç olmazsa göster kardeşim
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
16 Ağustos 2015, 14:59
Ben terazideredeyim aşşada kalıyo biraz
-
16 Ağustos 2015, 15:22
ogzhnkcbs adlı üyeden alıntı
Sol Koruma demirim catladi arkadaslar saka gibi. Motorum 6.500km ve titresim eskisine gore bariz artti yagi felanda normal. Bu catlama titresimden kaynakli sanirim ? Daha once bi arkadasimizinda basina gelmisti o arkadas buradamı?
Benim sol koruma demirim catlamistı
Servise götürdüm resimlerini çekip e-mail attılar 2 gün sonrada garantiden değişti
-
16 Ağustos 2015, 16:14
arkadaşlar merhaba model değiştireceğim için motorum satılık. İlgilenenler buradan özel mesaj atabilirler yada sahibinden.com üzerinden irtibat kurabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-cok-acil-ekstrali-siyah-pulsar-200ns-son-kez-fiyat-dustu-220101073/detay
-
16 Ağustos 2015, 18:30
arkadaşlar yeni versiyonla eski versiyonu nasıl ayırt ederim.bayi yani diye eskisini kitlemesin bize...
-
16 Ağustos 2015, 19:27
-
16 Ağustos 2015, 20:33
buda benım yakıt ortalamam daha hewsaplamadım bıle paylasıyorum sız hesaplayın
[IMG][/IMG]
-
16 Ağustos 2015, 21:00
ittirerek mi kullandın yahu ..
-
16 Ağustos 2015, 22:07
akviran adlı üyeden alıntı
9.4 litre. Motor benzinsizlikten aksırıp tıksırana, ivmeli kalkışta kesilene kadar bitirmişsiniz depoyu.
-
16 Ağustos 2015, 22:16
Merhaba Arkadaşlar. Zincir içindeki silindirler( ismini bilmiyorum ) zor dönüyor. Zincir temizliğini yeni yaptım( 100km olmadı ) gaz yağı ve Zincir temizleme spreyi ile tertemiz yaptım 5-6 saat sonrada yağı sıktım ertesi güne kadarda sürmedim. Açıkça anlamadım zincir gerginliği filan çekişi etkiler mi ? Yokuş yukarı çekiş düşük.
-
16 Ağustos 2015, 22:28
tozluklu adlı üyeden alıntı
ittirerek mi kullandın yahu ..
: ahah kalkısları sert yaparım serı kalkıyorum arada lastıkde yaktım 110 90 arası gıttım benzın alırken son cızgı vardı
-
16 Ağustos 2015, 22:44
akviran adlı üyeden alıntı
: ahah kalkısları sert yaparım serı kalkıyorum arada lastıkde yaktım 110 90 arası gıttım benzın alırken son cızgı vardı
Benzin depo müşürün ayarsız o zaman. Depo 12 litre, 9.6 litresini kullandıktan sonra motor çalışmaz oluyor. Depoya 9.4 litre benzin alabilirken, benzin alımı öncesi göstergede tek çizgi olması doğru değil.
-
16 Ağustos 2015, 22:49
Arkadaşlar bu motorun 2014 modellerinde bikactane kronik sayılabilecek sorunlar vardı 2015 modellerinde düzeltildigi söyleniyor dogrumudur?
-
16 Ağustos 2015, 22:54
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Neden aramıyoruz ki. Yürü hayallerinin seni götürdüğü yere kadar.Sakın düşünme km ne yaktı diye. Gezdiğin ve gördüğün yerlerin maliyeti ölçülemez bile..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)