Mengü çalıştırır çalıştırmaz hemen hareket etme bir iki dakika çalışır vaziyette bekle. Bakalım stop etme sorunu olacak mı?
stop etme sorunu 3. pulsarım olmasına rağmen 3 ünde de mevcut. Sabah ısıtma ile alakası olduğunu pek sanmıyorum. ısıtmasanda hiçbir motorum şimdiye kadar yokuş inerken stop etmedi. Ama sorunun abartılacak bir yanının olduğunuda sanmıyorum. Evet çözülmesi gerekiyor ama son pulsarımla 1500 kmden fazla yaptım henüz 2 defa oldu üstelik sabahta öyle 10 dakka ısıtmıyorum. Bu motorumda daha az nüksetti. illaki çözülecektir. Sanki yokuş aşşağı inerken beyin rolantiyi ayarlayamıyor gibi bişey.
Arkadaşlar merhabalar bu foruma ilk mesajın takip ediyordum ama hiç kayıt olmamaştım öncelikle şunları sormak istiyorum.
1-2014 2015 model pulsar arasındaki farklar nelerdir.
2-Rodaj dönemi ile ilgili altın elbiseli adam bile rodajın yeni motorlarda gereksiz olduğunu söylemiş okuyorum hala yapmazsan olmaz diyenler var.
öreğin ben ilk aldığımda zorlasam motoru ne olur.
3-Şuan superlight200 kullanıyorum sürdüğümde 2015 pulsarı bana biraz rahatsız geldi.Bunun hakkında ne düşüyorsunuz.
4-Son olarakta bir arkadaşım 161 yapıyorum diyor arkadaşları okuyorum 120 130 yapıyorum demiş.Bunuda anlamadım.
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
zamanında ne taşladılar beni bu forumda stop etme olayında bunları okuyorlardır mutlaka nerde o arkadaşlar
yoksa kendi motorlarıdamı stop etmeye başladıda utançlarından birşey yazamıyorlar
neyse
servisten aradılar dün rolanti sensör gelmiş gel degiştirelim diye
degiştirme konusunda zor ikna edildim tamda tatmin olmuş degilim bakalım konuşcaz yarın
tek korkum motor arasıra stop ediyor yokuş aşagı degil ışıklarda tam durma esasında
şimdi bu yeni sensörü takınca eski sensörü ararsam heralde motoru yakarım
biliyorum çünki motor bir defa ellendimi heryerinden arıza çıkarmaya başlıyor
inşaallah bir sorun çıkmaz
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
İsim vermeyeceğim ama ben bu formda şunuda gördüm adamla serviste karşılaştık yağ kaçırma problemı varmış sıvı conte çektiler hemde bakımını yaptırdı bende resetleme olayına çözüm ararken sohbet ettik formda üyeymiş tanıştık falan geçenlerde yazmış arkadaşımız şu kadar km oldu taş hiç bir sorunu yok memnunum diye malesef böyle insanlarda var
Hacı ben mardindeyim daha servise gitmedim ilk gidişim olucak. Yorumumu yazarım buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Beyler rolantide 10dk çalışmasıda sağlıklı değil ki. Havalar zaten sıcak en fazla 1dk çalıştırmanız yeterde artar yani. Bende 450km oldu halen stop etme olmadı. İnşallah olmaz yahu korkmuyorum :D
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
üstad yanlış anlama, motorda sorunlar illaki var ama şunuda es geçmemek gerekir, benim sorun anlayışım şudur; mekanikte atıyorum benzin pompası arızalandı değiştiler, şanzıman da 3 e geçmiyordu değiştiler, hava sensörü bozuldu değiştiler gibi sorunları ben sorun olarak görürüm, yağ kaçırma felan motorlarda illaki olur, ama basittir halledilir ki bu hataların çoğuda maalesef servis bazlı zaten, vida sıkmıyor, değişmiyor felan gibi saçma nedenleri olabiliyor. Şimdi bende de aynı sorundan gitmiş conta çektirmiş olsam açıkçası sorun olarak yazmazdım, neden dersen motor yolda bırakacak bir sorun yapmıyorsa ufak tefekleri halledilir, hani sürekli sorunlarda değil zaten. O yüzden insanlara da hak vermek lazım.
arkadaşlar siyah pulsarımın jantlarını, gidon topuzunu, artçı tutacagını altın sarısına kaplatmayı düşünüyorum görüş ve önerisi uyarısı olan var mı
Kolay gelsin arkadaşlar. Acaba TVS Apache nin alt sakalı Pulsar a da olur mu?
Boya siparişini verdik salı gelecekmiş nasipse. Çarşamba yapılır fotoları atarım buraya inşallah bi aksilik olmazsa.Düşünenler için de bi yardımı olur hem
Arkadaşlar merhabalar bu foruma ilk mesajın takip ediyordum ama hiç kayıt olmamaştım öncelikle şunları sormak istiyorum.
1-2014 2015 model pulsar arasındaki farklar nelerdir.
2-Rodaj dönemi ile ilgili altın elbiseli adam bile rodajın yeni motorlarda gereksiz olduğunu söylemiş okuyorum hala yapmazsan olmaz diyenler var.
öreğin ben ilk aldığımda zorlasam motoru ne olur.
3-Şuan superlight200 kullanıyorum sürdüğümde 2015 pulsarı bana biraz rahatsız geldi.Bunun hakkında ne düşüyorsunuz.
4-Son olarakta bir arkadaşım 161 yapıyorum diyor arkadaşları okuyorum 120 130 yapıyorum demiş.Bunuda anlamadım.
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (2 üye ve 31 misafir)