Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Temmuz 2015, 17:43
Değerli arkadaşlar;
Çok noktadan aldığım bilgi ışığında bir veriyi paylaşmak isterim. 6500-7000 devir stabil gidilebildiğinde (ortalama 90-100 km/h hızda) yakıt sarfiyatı da 100 km. de 2,5 lt civarında görülüyor. Yani 1 lt. ile 40 km. kadar. Bu bilgiyi de paylaşmak istedim.
Saygılarımla...
Reklamlar
-
28 Temmuz 2015, 18:25
Mardin İl Temsilcisi
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar;
Çok noktadan aldığım bilgi ışığında bir veriyi paylaşmak isterim. 6500-7000 devir stabil gidilebildiğinde (ortalama 90-100 km/h hızda) yakıt sarfiyatı da 100 km. de 2,5 lt civarında görülüyor. Yani 1 lt. ile 40 km. kadar. Bu bilgiyi de paylaşmak istedim.
Saygılarımla...
Abi servisleri denetliyorsunuz değil mi? Bide Mardin/Merkez'de ne servis nede bayii avr açarsanız memnun olurum. Merkezdeki tek pulsar bana ait :D
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
28 Temmuz 2015, 18:31
Değerli companERROR; şu anda mardin bölgesindeki talep ve hizmetleri Nusaybin bayimiz üzerinden yürütüyoruz. Selamlar...
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Abi servisleri denetliyorsunuz değil mi? Bide Mardin/Merkez'de ne servis nede bayii avr açarsanız memnun olurum. Merkezdeki tek pulsar bana ait :D
-
28 Temmuz 2015, 19:33
Değerli arkadaşlar;
Saygılarımla...
tabi bu bazı koşullarda değişebilir değilmi ? sürücünün kilosu artçı karşıdan gelen rüzgar vs. ben 100 ü hiç geçmeden 80-90-100 aralığında 2.7 litre yaktırdım o değere yaklaşmışım biraz :D 125 cc çin malı scooter'ım la 3.8 litreyi gördükten sonra bu değer çok iyi geldi bana
-
28 Temmuz 2015, 19:43
Sıkışık trafikte felaket ısınıyo motor, dur kalklarda stop etmemesi için bol gaz vermek gerekiyo en az 3000 devir. Hem çok yakıyo hem de ısınıyo bu yüzden. Rölanti sistemi kesinlikle geliştirilmeli bu şekilde trafikte çok rahatsız. Ayrıca Pulsar'ı kullanan kuryelerin sağlığından endişe ettim bu akşam trafiğe girince. Motor kasık bölgesine aşırı titreşim, bacaklara da çok ısı veriyo. Bir erkek için sağlıklı bişey değil.
-
28 Temmuz 2015, 20:57
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sıkışık trafikte felaket ısınıyo motor, dur kalklarda stop etmemesi için bol gaz vermek gerekiyo en az 3000 devir. Hem çok yakıyo hem de ısınıyo bu yüzden. Rölanti sistemi kesinlikle geliştirilmeli bu şekilde trafikte çok rahatsız. Ayrıca Pulsar'ı kullanan kuryelerin sağlığından endişe ettim bu akşam trafiğe girince. Motor kasık bölgesine aşırı titreşim, bacaklara da çok ısı veriyo. Bir erkek için sağlıklı bişey değil.
Valla dostum ben 2000 devirde tatlı tatlı 2 kişiyle kalkıyorum hatta debriyajlada kalkıyo hiç gaz vermeden ama şıkışık trafikte üst üste dur kalk olayını 8-10 kere yapınca biraz devri yukseltmezsen boğulup stop ediyor sendeki durum ya sistemsel bir olay yada rodajla alakalı benim ne öncekinde nede bunda hiç karşılaşmadım ama önceki motoruma göre bunda devir dalgalanması var ve titreşim öbürüne oranla biraz fazla bu arada öğlen güneşin anlında trafikte fan açması yokmu 2 gündür mahvetti beni pişik etti ördek gibi yürüyorum
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
28 Temmuz 2015, 21:26
Forumdaki aktif ve yorumlarına güvendiğim kullanıcıların görüşlerini okudum.
Şehir içinde 125cc'den biraz daha seri bir motosiklet arıyoruz.
Şimdi lafı dolandırmaya gerek yok, konfor aramıyoruz. Nadiren 100 üstüne çıkınca ortalama 3 lt. yaksın ona da kabul. Üzerinde gelen lastik veya zinciri de uzun ömürlü değil ona da tamam dedik.
Bu arada sırada yaşanıyor denilen stop etme sorunu çok hayati bir durum. Özellikle yokuş inip yokuş çıkarken Allah göstermesin bilen de bilmeyen de Azrail'in soğuk nefesini hisseder ensesinde.
İstanbul 7 tepe şehir. Benim aklıma evimin ordaki dik sağa yokuş aşağı yol geldi. Hep 2.vitesin düşük devirlerinde dönerim. Orda motosikletin stop etmesini düşündüğümde aklıma güzel şeyler gelmiyor.
Bin km.de bir olur, o da yokuş inişe veya çıkışa denk gelirse çok üzücü.
Siz ne dersiniz ?
-
29 Temmuz 2015, 12:54
Pulsarımın zorunlu trafik sigortamı yeniledim. 180 Lira
Yenibosna Karagözler sigorta
0554 930 05 36
Telefon ve kredi kartı ile uzaktan da işinizi hallediyorlar. Bilginiz olsun.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
29 Temmuz 2015, 13:02
Motor bloğu açılırsa yeni piston silindir talep edin. İstedikleri kadar dikkat etsinler piston silindirden bi kere ayrıldı mı performans en az yüzde 10 düşer, yakıt tüketimi ise yüzde 30'a kadar artar.
Tecrübe is anırıyoring.
-
29 Temmuz 2015, 15:10
[QUOTE=Mengu16;3685706]Sıkışık trafikte felaket ısınıyo motor, dur kalklarda stop etmemesi için bol gaz vermek gerekiyo en az 3000 devir. Hem çok yakıyo hem de ısınıyo bu yüzden. Rölanti sistemi kesinlikle geliştirilmeli bu şekilde trafikte çok rahatsız. Ayrıca Pulsar'ı kullanan kuryelerin sağlığından endişe ettim bu akşam trafiğe girince. Motor kasık bölgesine aşırı titreşim, bacaklara da çok ısı veriyo. Bir erkek için sağlıklı bişey değil
Herkese merhaba 3000 devirde nasıl kalkma ıhtıyacı duyuyorsunuz? Benım motorun maşallahı var hiç gaz vermeden bıle debriajın kavrama noktasında tekerler harekete gecebılıyor, bu arada devir rolantı aralıgı max 1700
-
29 Temmuz 2015, 15:12
ismo61 adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba 3000 devirde nasıl kalkma ıhtıyacı duyuyorsunuz? Benım motorun maşallahı var hiç gaz vermeden bıle debriajın kavrama noktasında tekerler harekete gecebılıyor, bu arada devir rolantı aralıgı max 1700
Debriyajı yavaşça bırakıyorum stop ediyo, tam kavramanın gerçekleştiği anda en az yarım gaz istiyo stop etmemek için.
-
29 Temmuz 2015, 15:16
Debriyajı yavaşça bırakıyorum stop ediyo, tam kavramanın gerçekleştiği anda en az yarım gaz istiyo stop etmemek için.
aynen bende de geçerli bu durum. Debriyajdan kalkış mümkün değil benim pulsarımda.
-
29 Temmuz 2015, 15:19
Motor soğukken hele tam cinayetlik, yola atlayacaksam soğuk motor demiyorum gazı köklüyorum artık. Yoksa motor 2 hamle edip tık diye stop ediyo. Çalıştırmadan sonra ilk 10 dakika içince yokuş aşağı stop etme hâla var, gaz versem de yemiyo stop ediyo.
-
29 Temmuz 2015, 15:27
[QUOTE=ekrem ata;3685629]Değerli companERROR; şu anda mardin bölgesindeki talep ve hizmetleri Nusaybin bayimiz üzerinden yürütüyoruz. Selamlar...[/Önemli bir nokta var ki ne şanlıurfada ki nede adıyamanda ki servislerde yeterince tecrube yok, sırf bu yuzden gaziantepe gıt gel 600km yol yapıyorum benim gibi Gaziantepteki servise tecrubesinden dolayı giden arkadaşların var olduğunu biliyorum, umarım mardin merkezde işin erbabı birine servis verilide bizde servis için extra yol yorgunlugu ve yakıt malıyetınden kurtuluruz.
pulsarcı CompanERROR arkadaşımıza selamlar, mardine sürekli gelirim hiç karşılaşmadık, inşanlah görüşme imkanı buluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
Arkadaşlar siz mi çok şansızsınız ben mi çok şanslıyım bilemiyorum maşallah motorum dan çok memnunum kış ayında bile 15 gun uzerıne tek marşta calışıyor.
problemli pulsar yorumlarını okudukça kendi pulsarımdan korkar olmuştum maşallah bayramda 3 günde 1850 km yol yaptım kendini bana bir kez daha kanıtladı.
Aynı fabrikadan çıkan pulsarlar da nasıl böyle farklar olabiliyor? Farklı bir pulsar sürme deneme fırsatım olmadı gerçekten araştırılması gereken bir konu.
-
29 Temmuz 2015, 15:33
[QUOTE=ismo61;3686328]
Değerli companERROR; şu anda mardin bölgesindeki talep ve hizmetleri Nusaybin bayimiz üzerinden yürütüyoruz. Selamlar...[/Önemli bir nokta var ki ne şanlıurfada ki nede adıyamanda ki servislerde yeterince tecrube yok, sırf bu yuzden gaziantepe gıt gel 600km yol yapıyorum benim gibi Gaziantepteki servise tecrubesinden dolayı giden arkadaşların var olduğunu biliyorum, umarım mardin merkezde işin erbabı birine servis verilide bizde servis için extra yol yorgunlugu ve yakıt malıyetınden kurtuluruz.
pulsarcı CompanERROR arkadaşımıza selamlar, mardine sürekli gelirim hiç karşılaşmadık, inşanlah görüşme imkanı buluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
Arkadaşlar siz mi çok şanlısınız ben mi çok şansızım bilemiyorum maşallah motorum dan çok memnunum kış ayında bile 15 gun uzerıne tek marşta calışıyor.
problemli pulsar yorumlarını okudukça kendi pulsarımdan korkar olmuştum maşallah bayramda 3 günde 1850 km yol yaptım kendini bana bir kez daha kanıtladı.
Aynı fabrikadan çıkan pulsarlar da nasıl böyle farklar olabiliyor? Farklı bir pulsar sürme deneme fırsatım olmadı gerçekten araştırılması gereken bir konu.
Yokuş aşağı stop etme bende 2000 km yaptım toplamda 3 kere oldu. üçünde de yokuş aşağı giderken debriyaj çekili iken oldu. onun dışında pek bir problemim olmadı. çatır çutur çalışıyor.
-
29 Temmuz 2015, 15:34
kemal arkadaşımızın karadeniz gezisinden... güzel kareler....
inat etti gidecem gidecem diye ve gercekten gittiğine değmiş. artık seneye de bizi Götürür
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/150520-pulsar-trabzon-yaylalari-ve-rize-ayder-yaylasinda.html
-
29 Temmuz 2015, 18:09
iluvatarEru adlı üyeden alıntı
aynen bende de geçerli bu durum. Debriyajdan kalkış mümkün değil benim pulsarımda.
bence bu olayda 3 ana etken olabilir 1- enjeksiyon veya rolantı ayarsızlığından 2- debriyaj ayarı bozukluğundan 3- rodajla alakalıda olabilir.Bu arada ben hep yokuşları motor freni ve arka frenle inerim vites haricide hiç debriyajı çekmem sadece deneme amaçlı mondialle 90 km ile giderken debriyajı çektim eğimli yolda baya o şekilde gitti ve sonrasında stop etti
-
29 Temmuz 2015, 18:11
ayzek adlı üyeden alıntı
bence bu olayda 3 ana etken olabilir 1- enjeksiyon veya rolantı ayarsızlığından 2- debriyaj ayarı bozukluğundan 3- rodajla alakalıda olabilir
2000km deyim 2500 civarı servise götürücem. O zaman bu konuyuda belirticem. Bakalım ne diyecekler.
-
29 Temmuz 2015, 18:15
Mardin İl Temsilcisi
stop etmesi fena umarım bana denk gelmez dostlar )) ayrıca servise bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım daha bi "at"laşır motorum :D
-
29 Temmuz 2015, 20:59
CompanERROR adlı üyeden alıntı
stop etmesi fena umarım bana denk gelmez dostlar
)) ayrıca servise bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım daha bi "at"laşır motorum :D
Hangi servisi kullanıyorsunuz? Memnuniyet durumunuz nasıl?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)