Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ridefree45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı MiRiM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hız istiyorsan motoru sürekli sıkıştır 200 km/h bile yapar
    Rodajdayken motoru sıkıştırmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum çünkü herkes aksini söylüyor, yine de teşekkürler abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 155km hızı gördüm. 11 bin devirde kesiciye giriyomuş. 2-3km payı vardı kesiciye kadar 155'te. 400km boyunca 70km hızı geçmeden yokuşlarda da yormadan 5. 4. vitese çekip sakin kullandım her 40-50km'de bir sonra yokuş aşağı gazladım gazladım kompresyona bıraktım. Ankara'da bulunduysan bilirsin çevreyolunda çok uzun ve dik inişler var. Motoru açtığım yerler de, son hız denemesi yaptığım yerler de oralardır.
    Anladım abi. Evet Ankarada okuyorum iyi bilirim. Bir sorum daha olacak müsadenizle. Rodajı tamamlanmamış motor ile uzun yola çıkılır mı? Demek istediğim ben şu an Manisadayım, bir kaç ay içinde Manisa'dan Ankaraya motorumla gelmeyi düşünüyorum tam 500 km yol. Benim Motor şuan 750kmde.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum uzunca zaman bekledin muradına erdin diyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

Arkadaslar bugun rossmann da gezinirken IDEENWELT - Minder - Ideenwelt Otomatik Şişen Oturma Minderi diye bi urun gordum 14,50 mi 14,99 muydu neydi alsam motora uyarmi dedim uymaz dedi hanim bosver alma neyse muzurluk yapip karambolde araya kaynattim eve geldik cuk oturmadi ama nasil takarim dedim oradan baktim olmadi falan derken artci selesinin altinda civi gibi birsey varya ona gecirdim iki tane lastikli kismini ve seleye taktim karanlik oldugu icin foto cekemedim ama mukemmel birsey airhawk hava yastigina 300-400 lira para cekiyorlar inanilmaz rahatladim ustelik alet otomatik hava aliyor cok ilginc birsey kapak var aciyorsun kendi havayi aliyor sonra kapatiyorsun ustune oturup fazla havayida aldinmi tadindan yenmiyor inanilmaz rahat ettim yarin ilk is gidip birtane de kendime esim ustune yatti dakikada birtanede yedek alicam 5 tane falan vardi insallah bitmez seleden rahatsiz olan yada uzun yolda rahatsiz olan sunger attiramayan arkadaslar hemen alin pisman olmayacaksiniz

http://<a href="https://hizliresim.c...kq.jpg</a></a>

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

http://<a href="http://postimg.org/i...67.jpg</a></a>
    Tesekkur ederim. Beyler sigorta fiyatini duyunca motoru alma sevincim kursagimda kaldi 520Tl nedir yahu? Bu arada 90km boyunca 8-9 k devir 125km ile geldim azcik zorladim 143 daha gitmedi 4000'de motor adam rodaji saglam yapmamis olabilir sizin baya iyi
    Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var

ridefree45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    İkametgah adresiniz ile sigorta almaya çalıştığınız yer farklı ise sigorta ücreti uçuk oluyor. Aynı şey benim başıma da bu motorda geldi. İkametgahım Ankara ama motoru Manisadan aldım, sigorta ücreti 900 küsür tuttu. İkametgahımı manisaya aldırınca 120 tlye indi.

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Dün istanbuldan-mersin/tarsus a geldim. Motoru yükledim geldim bir ay kadar tarsusta kalacağım için. İlk 200 km süre olarak uzun sürdü çünkü trafik yoğundu. Sonrasında ise yol kalabalıktı ama rahattı. Herhangi bir sorunum olmadı. 900 km yol yapmışım yakıt olarak ortalama 2,9lt/100 km çıktı. Bi ara(fulleyip tekrar benzin alana kadar) 105-110 hızlarında gittim. 10 litre benzin ile 362 km yaptım aşağıdaki fotoğraflardan birinde göreceksiniz. Herkese hayırlı bayramlar dilerim

ibrahimkcmz, MD.Murat ve sailor33 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı ridefree45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkametgah adresiniz ile sigorta almaya çalıştığınız yer farklı ise sigorta ücreti uçuk oluyor. Aynı şey benim başıma da bu motorda geldi. İkametgahım Ankara ama motoru Manisadan aldım, sigorta ücreti 900 küsür tuttu. İkametgahımı manisaya aldırınca 120 tlye indi.
    Pulsari Diyarbakır'dan aldim mardine getirdim diyarbakirda sordum sigortayi 520 dediler Mardin'de sorsam daha mi ucuz olacak? Plaka yine ayni ama 21
    Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Arkadaşlar bajaj yedek parçalarını https://satis.kuralkan.com.tr/ypproduct.aspx adresinden alan var mı? Yoksa parçada servislerden alma mecburiyeti mi var?
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    140-145 la giderken ön taraf bi kafa salladı ön lastik sanki yerden kesildi öyle bi cozufladımki

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    90 geçince ön teker havalanır gibi oluyor bende depoyu ve ayaklıkları iyice sıkıyorum. Sollama dışında yüksek hıza çıkmıyorum en fazla 120 yaptım onuda 2 dk anca . Top case takılı onun etkiside çok fazla tabi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    140-145 la giderken ön taraf bi kafa salladı ön lastik sanki yerden kesildi öyle bi cozufladımki
    Gidonuna sahip çık

Arkadaşlar 2014 model 13 bin km de pulsar alınır mı? 7 bin fiyatı var. michelin lastik, çanta demiri, elcik koruma-4 lü flaşörlü- elcik ısıtma ama takılı değil, ayna aparatı yüksekltme ekstraları.

2. motor olarak düşünüyorum apacheden sonra. Alınır mı sizce?

+Nelerine dikkat etmem lazım almadan önce?
    +Ve kusura bakmayın ama 370 sayfayı okuyamadım cbr 125r düşünüyorken bir anda çıktı pulsar o yüzden kronik vs herhangi bir sorunları varsa yazar mısınız lütfen.....

Ekstra olarak 13bin km.. Piyasaya yeni giren bir motor... 20-25 bin km üstünde pulsarı olup kullanan sıkıntı yaşayan var mı?

Motosikleti
    rodaji gectimi başını baglamazsan öyle olur tabi )

Motosikleti
    Var
    Alıntı CompanERROR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rodaji gectimi başını baglamazsan öyle olur tabi )
    Seleyede kaplama döşeme yapmak lazım yoksa bi tarafımızdan çiban çıkacak

Motosikleti
    Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2014 model 13 bin km de pulsar alınır mı? 7 bin fiyatı var. michelin lastik, çanta demiri, elcik koruma-4 lü flaşörlü- elcik ısıtma ama takılı değil, ayna aparatı yüksekltme ekstraları.

2. motor olarak düşünüyorum apacheden sonra. Alınır mı sizce?

+Nelerine dikkat etmem lazım almadan önce?
    +Ve kusura bakmayın ama 370 sayfayı okuyamadım cbr 125r düşünüyorken bir anda çıktı pulsar o yüzden kronik vs herhangi bir sorunları varsa yazar mısınız lütfen.....

Ekstra olarak 13bin km.. Piyasaya yeni giren bir motor... 20-25 bin km üstünde pulsarı olup kullanan sıkıntı yaşayan var mı?
    2014 model Pulsar için 7000 lira çok. Ben olsam Pulsar'ı kurye motoruna döndüren aksesuarlara para vermezdim. Tipi kaçar diye çanta demiri bile takmıyorum. Ayna aparatı bişey değil ben aldım çifti 10 lira hem de düz diş standart aynaları takabiliyosun üzerine. 2. el Pulsar alırken aşırı zorlanmamış olmasına dikkat etmek gerek. Nispeten ucuza su soğutmalı 200'lük motor bulduk diye her alan uzun yola çıkıp yardırıyor. 120km hızdan sonra motorun her yeri zangır zangır zaten. Çıkan sesler de hoş değil ona rağmen uzun süre motorunu zorlayan varsa uzun yolda, o motorlar sorun çıkartır işte.

Motosikleti
    Var
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2014 model Pulsar için 7000 lira çok. Ben olsam Pulsar'ı kurye motoruna döndüren aksesuarlara para vermezdim. Tipi kaçar diye çanta demiri bile takmıyorum. Ayna aparatı bişey değil ben aldım çifti 10 lira hem de düz diş standart aynaları takabiliyosun üzerine. 2. el Pulsar alırken aşırı zorlanmamış olmasına dikkat etmek gerek. Nispeten ucuza su soğutmalı 200'lük motor bulduk diye her alan uzun yola çıkıp yardırıyor. 120km hızdan sonra motorun her yeri zangır zangır zaten. Çıkan sesler de hoş değil ona rağmen uzun süre motorunu zorlayan varsa uzun yolda, o motorlar sorun çıkartır işte.
    Antalyada 2 tane pulsarcı arkadaş ile tanıştım ikisindede zırlılti sesi var sensöre silikon felan sıktırdım vs dedi ama hala o nalet olası ses var :(

Motosikleti
    Antalyada 2 tane pulsarcı arkadaş ile tanıştım ikisindede zırlılti sesi var sensöre silikon felan sıktırdım vs dedi ama hala o nalet olası ses var :(
    Ya ben o sesi ayırt edemiyorum ama sırf fark olacak mı görmek için iptal edicem denge sensörünü.
    Loser ve Tİme_shİft42 bunu beğendiler.

yani üzerindeki aksesuarlar yaklaşık 800-900 tl ediyor. ona rağmen 7 bin tl çok mu diyorsunuz? birde pulsarın zincir fiyatı nedir?

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün istanbuldan-mersin/tarsus a geldim. Motoru yükledim geldim bir ay kadar tarsusta kalacağım için. İlk 200 km süre olarak uzun sürdü çünkü trafik yoğundu. Sonrasında ise yol kalabalıktı ama rahattı. Herhangi bir sorunum olmadı. 900 km yol yapmışım yakıt olarak ortalama 2,9lt/100 km çıktı. Bi ara(fulleyip tekrar benzin alana kadar) 105-110 hızlarında gittim. 10 litre benzin ile 362 km yaptım aşağıdaki fotoğraflardan birinde göreceksiniz. Herkese hayırlı bayramlar dilerim

http://i.hizliresim.com/OZJ3DZ.jpg

http://i.hizliresim.com/zVQ2MY.jpg

http://i.hizliresim.com/GkbpD2.jpg

http://i.hizliresim.com/yl2AqL.jpg

http://i.hizliresim.com/6kYlNP.jpg

http://i.hizliresim.com/3a21zA.jpg
    hayırlı bayramlar.dostum yan çanta demirlerini nerden aldın ?

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200ns
    Alıntı ibrahimkcmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı bayramlar.dostum yan çanta demirlerini nerden aldın ?
    İstanbulda birkaç bajaj bayisi yan çanta demiri satıyor ben Avrupa motor (Bajaj sitesinde recep yılmaz olarak çıkıyor) dan aldım. Diğerleri pek pazarlığa yanaşmıyor.

Gezi için rota ve zaman netleştirdiğinde haberleşelim ben İstanbul çıkış Karabük-Samsun-Ordu-Trabzon-Batum-Artvin konaklama varış Kars olacak şekilde planlıyorum.
    ibrahimkcmz bunu beğendi.

Motosikleti
    Var
    Off radardan girdi 391 lira

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı atii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbulda birkaç bajaj bayisi yan çanta demiri satıyor ben Avrupa motor (Bajaj sitesinde recep yılmaz olarak çıkıyor) dan aldım. Diğerleri pek pazarlığa yanaşmıyor.

Gezi için rota ve zaman netleştirdiğinde haberleşelim ben İstanbul çıkış Karabük-Samsun-Ordu-Trabzon-Batum-Artvin konaklama varış Kars olacak şekilde planlıyorum.
    aynı güzergahı kullanacağım ben de . fakat güneyden cıkıp sonra da dogudn batıya ılerleyecegım. tarıhlerı denk getırelim. temmuz sonu gıbı antalyadan cıkmayı planlıyorum. şu anki eksiklik tur camı ve yan canta demırı. onları da halledıp tam hazır olmak lazım.
    bu arada o demırlerın fıyatı ne ola ki ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)