Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ugur377 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS

Ortam biraz renklensin dedim bizim aslanla selfie'm

3500km'deyim ve sensör zırıltısı dahil hiçbir problemim yok çok şükür. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Tİme_shİft42, kdiner ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı ninja h2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayzek yeni motoru almışsın galiba durumlar nasıl dostum.
    Durumlar senin istediğin gibi değil malesef

Motosikleti
    Ktm Duke 250 Abs olacak inşallah.
    Arkadaşar bu pulsar 200ns'nin denge sensör sıkıntısı neymiş böyle yılan hikayesimi gibi... bu kadar zor mu sensör arızasını çözmek bajaj firması böyle kronik bir sıkıntısı varsa motorun niye tüm motorları toplayıp sensörlerini ücretsiz değiştirmiyor ? kendi ayıbı sonuçta.
    ismo61 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastiğin kalitesine göre değişkenlik gösterir 15000-20000 veya 25000-30000 e kadar diş derinliği belli eder orjinali ne kadar götürür bilmiyorum
    Ayzek geri verdiğin motorundan bridgestone lastikleri söktürdün mü ? Eskileri atmadıysan büyük bir iş olmamalı aslında.

asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    Değerli arkadaşlarım sensör sorunu ile ilgili daha önce belirtmiştim.Benim sensörü Eskişehir yetkilisi bantla izole etti.Sonra motoru çalıştıramöadı.2 saat uğraştı sonunda yeni bir motorun sensörünü yine izole ederek taktı.Eskişehirden Ankaraya geldim.Aradan 8 ay geçti fakat benim motorumda ne sensör sesi var nede stop etme sorunu var.Arkadaşlarımdan ricam servislerin Eskişehir deki bu ustadan sesör konusunda yardım talep etmeleri.Bu sorun bende sorun olmadan çözülmüş durumda.
    Benim sıkıntım Ayzek arkadaşımızın başına yolda gelen sistemin elektrik kesme hatası(Reset)nın ilk çalıştırmada olması ve saati sıfırlamasıdır.Yarın Ankara yetkili servisine ilk defa gidip konu ile ilgili sizleride bilgilendireceğim.Selamlar.
    ayzek ve gelebek bunu beğendiler.
    YBR SÜVARİSİ

emredb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Motordaki zırıltıyı yapan denge sensörü için dilekçe hazırladım, Pazartesi günü Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne ileteceğim.

Bajaj konu ile ilgilenmiyor ise hakkımı yasal yollar ile arayacağım. Naçizane tavsiyem; bir dilekçe ile kaymakamlığa başvurun.
    tozluklu ve abeciMotoru bunu beğendiler.

Motosikleti
    Böyle şeylerle bajaj'ı yıpratmak hoş değil bence, onun yerine denge sensörünü iptal etmenin garantiyi bozmayacağına dair yazılı, imzalı belge istenebilir.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle şeylerle bajaj'ı yıpratmak hoş değil bence, onun yerine denge sensörünü iptal etmenin garantiyi bozmayacağına dair yazılı, imzalı belge istenebilir.
    Ufak tefek halledilebilecek her markada olabilecek sorunların çözülememsi moralimizi bozuyor , sorsanda bunlar ufak tefek halledilebilinecek şeyler derler

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    bırakın stop etme sorununu koca fabrika bir denge sensörünün bile çaresini bulamıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------

Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sensörün içine silikon sıkıp sesi kesenler oldu iptal etmeye gerek yok. silikon sıkınca da ses kesiliyor ama sensör çalışmaz oluyor
    enescanatar
    dostum emimisin silikon sıkma olayını yarın üsten bir delik açıp silikonlamayı düşünüyorum ama
    şimdi yedek sensörde yok elimde sipariş versem 1 haftada gelir motor yatmasın sonra 1 hafta
    Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
    “Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
    Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı denizhan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesajını yeni gördüm geç oldu kusura bakma
    http://i.hizliresim.com/1y9ZDG.jpg

http://i.hizliresim.com/AmoX6r.jpg
    estagfurullah ne kusuru. kendin mi yaptın bunu gayet şık duruyor ve eminim işlevseldir. bana da kesinlikle lazım. ama o kablo vs takımları kısa kalmıyor mu ?

denizhan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Alıntı ibrahimkcmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    estagfurullah ne kusuru. kendin mi yaptın bunu gayet şık duruyor ve eminim işlevseldir. bana da kesinlikle lazım. ama o kablo vs takımları kısa kalmıyor mu ?
    3 cm ve 3,5 cm olanı var 3,5 cm olanında depo altından kabloların yerini değiştirmen gerekiyormuş ben 3 cm olanı aldım sadece gaz telini gevşetmem gerekti

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı ninja h2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayzek yeni motoru almışsın galiba durumlar nasıl dostum.
    Maşallahı var taş gibi akşamları boğazın manzarası eşliğinde sevişiyoruz malum kaynaşma sürecindeyiz fıtı fıtı rodaj zamanı

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Ayzek geri verdiğin motorundan bridgestone lastikleri söktürdün mü ? Eskileri atmadıysan büyük bir iş olmamalı aslında.
    eski lastiklerimi aldım tabi zaten o lastıklerle 1100 km kadar yol yapmışım ve gayette memnundum

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufak tefek halledilebilecek her markada olabilecek sorunların çözülememsi moralimizi bozuyor , sorsanda bunlar ufak tefek halledilebilinecek şeyler derler
    abicim bizim sensörlerde içinde bilya tarzı birşey var heralde oda hereket edince saga sola çarpıp zırıldıyor.peki bu sensörlerin sıvı olanları yok mudur cbr dada denge sensöru var ama sesi yok birtane onun sensörunden alıp soketlerı değiştirip taksak çalıştırmazmı yazılımdan yana gol yemezsek bence calışır denemek lazım aslında
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    Arkadaşlar sıfır km pulsar ile yeniden aranızdayım dün motoru aldım şuanda 29 km de.Bu süre zarfında sayın ekrem ata beyin yakından ilgilenmesi ve bayinin tavrı mutlu ediciydi.Bu yaşamış olduğum hadise ile ilgili ürün fabrikaya alınmış detaylı olarak incelenmiş fakat bir arızanın tespiti yapılamamıştı hindistana gönderilen verilerin değerleri normal görünüyormuş.Bu durumda karşılıklı anlaşılarak iki tarafında mağdur edilmeyeceği ortak payda buluşarak yeni motoruma kavuşmuş bulunmaktayım.Şimdi sıfırdan rodaj başlıyor ilk 16 km ye kadar motor gayet sessizdi 16 km de denge sensörü merhaba dostum dedi sesini bile özlemişim 5 dakika sohbet ettikten sonra kendisini bazı sevgi dolu sözcüklerle kırmış oldum ki küstü ve sesini kesti bayrama kadar ilk bakıma yetiştirmeyi planlıyorum bayramdada kısmetse istanbul dışına çıkma niyetim var ekrem ata beye ve bayi ve servis çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tekerimiz düz bassın diyor ve kazasız belasız sürüşler diliyorum..
    Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.
    ayzek bunu beğendi.

Arkadasa merhaba bu haftasonu bajaj ı arıyıp 200rs modelının ne zaman gelıcegını sordugumda bu ay içinde gelicegini söylediler dedi. Fiyatini sordugumda 10.800 tl cıvarında falan pıyasa gırer dedi sizce bu motora 10.800 verilirmi 200ns ıle aynı grenajlı ve ek olarak abs ıle gelıyor fıkırlerınızı alıyım

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    @ ayzek: Hayırlı olsun kardeşim. Sevindim mağdur edilmemene.
    @ Ekrem ATA: ayzek arkadaşı mağdur etmeyişinizden ötürü sizi kutluyorum.

Dün gezi grubumuzda Pulsar vardı, rica ettim arkadaştan, kısa bir tur attım. İnceledim, arkadaşın fikirlerini sordum. İşte şahsi görüşlerim:

1- Malzeme kalitesi: Muadillerinden 1/4 oranında düşük fiyatına göre malzeme kalitesi normal. Tamam belki çok kaliteli değil ama, çok kaliteli rakiplerinden de ciddi olarak fiyatı düşük. Öyle oyuncak gibi de değildi.
    2- Oturma pozisyonu: İlk kez kullandığım pulsar'da gidon yükseltme mevcut olmasına rağmen bana oldukça spor bir oturma pozisyonu hissettirdi. Rahatsız edecek kadar eğik değildi ama evin koltuğunda oturur gibi dik de değildi. Ama yükseltme kiti olmazsa nasıl olur onu bilmiyorum.
    3- Sesi: Çalışma sesi güzeldi. Biraz gaz açınca verdiği tepkiyi beğendim. Ses de değişiyor gaz açınca, toklaşıyor.
    4- Manevra: Dar alanda yaptığım manevra ile gördüm ki manevra kabiliyeti güzel, şehir içinde oldukça rahat edilebilir manevra anlamında.
    5- Koltuk: Biraz sertti, ufak bir müdahale ile çözülebilir, öyle abartıldığı kadar sorun teşkil edeceğine inanmıyorum.
    Ben kendi adıma beğendim motoru. Arkadaşa malum arızaları sordum. Denge sensörü zırıldıyor ama ben kulak tıkacı kullanıyorum zaten, duymuyorum onu dedi. Rolantide devir dalgalanması oluyormuş, ama anlattığı sorun çok büyütülecek bir şey değil. Stop ediyormuş, giderken, motorun ısısı fark etmiyor, mesela yavaşlayacağım, sıktım mı debriyajı patak diye stop ediyor o yüzden debriyaj sıkınca da ara gaz falan veriyorum dedi. Giderken stop etme ile karşılaşmamış.
    Şu stop etme sorununu çözebilirseler, diğer sorunlar gözardı edilerek rahatça alınıp binilebilecek bir motor kanaati uyandırdı bende.
    ayzek bunu beğendi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    yeni motorun bu sefer hayırlı olsun ayzek
    ayzek, dyavol-77 ve ninja h2 bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Arkadaşlar sıfır km pulsar ile yeniden aranızdayım dün motoru aldım şuanda 29 km de.Bu süre zarfında sayın ekrem ata beyin yakından ilgilenmesi ve bayinin tavrı mutlu ediciydi.Bu yaşamış olduğum hadise ile ilgili ürün fabrikaya alınmış detaylı olarak incelenmiş fakat bir arızanın tespiti yapılamamıştı hindistana gönderilen verilerin değerleri normal görünüyormuş.Bu durumda karşılıklı anlaşılarak iki tarafında mağdur edilmeyeceği ortak payda buluşarak yeni motoruma kavuşmuş bulunmaktayım.Şimdi sıfırdan rodaj başlıyor ilk 16 km ye kadar motor gayet sessizdi 16 km de denge sensörü merhaba dostum dedi sesini bile özlemişim 5 dakika sohbet ettikten sonra kendisini bazı sevgi dolu sözcüklerle kırmış oldum ki küstü ve sesini kesti bayrama kadar ilk bakıma yetiştirmeyi planlıyorum bayramdada kısmetse istanbul dışına çıkma niyetim var ekrem ata beye ve bayi ve servis çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tekerimiz düz bassın diyor ve kazasız belasız sürüşler diliyorum..
    hayırlı olsun.
    hem senin adına sevindim hemde kuralkanın tutumunu beğendim.
    İki tarafada hayırlı olsun şu stop etme ve zırıltıyıda çözerler umarım.
    Mengu16 ve ayzek bunu beğendiler.
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

Motosikleti
    Bence de stop etme sorununun kesin çözümünün bulunması gerek. Kazadan hafif yaralı kurtulmuş birine yeni motor verip anlaşabilirsiniz ama, stop etme yüzünden daha ciddi bir kaza olursa işler değişir.
    efendy06 bunu beğendi.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    yahu adamlar denge sensörünü çözemiyorlar
    kimse beklemesin stop etme olayını çözücekler
    :bus: bunu beğendi.
    Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
    “Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
    Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Bence de stop etme sorununun kesin çözümünün bulunması gerek. Kazadan hafif yaralı kurtulmuş birine yeni motor verip anlaşabilirsiniz ama, stop etme yüzünden daha ciddi bir kaza olursa işler değişir.
    Bu denge sensörünü iptal etmek mümkün değil mi? Elektronik olarak hep dengede izlenimi verilemez mi motora?
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)