Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim hem seni hem de bu konuda fedakârca davranan itibarını kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden bajaj Türkiye ve kuralkani dolayısı ile Ekrem beyi ..
takribi 8000 km pulsar kullandım ve çok memnundum herkese tavsiye ediyorum bajaj ve özellikle pulsari
Bir de denge sensoru vs gibi ufak sorunları kafanıza takmayin canınız sikilirsa diğer forumlarda başka markaları alip onbinlerce lira veren motorcu kardeslerimizin nelerle cebellestigini okuyun inanın bunlar sorun sıkıntı değil.
Tekrar tebrik ederim ayzek arkadaşım.
Ayzek kardeşim çok geçmiş olsun .Yeni motorun hayırlı olsun . Aslında Ekrem beyin içinde olduğu bir durumun sıkıcı bir şekilde neticelenmesi zaten beklenemezdi. Bajaj,itibarını çok sağlam bir şekilde arttırıyor. Açıkçası ben , Pulsar 400 cs yi de dört gözle bekliyorum.
Bayağı bi dik eğimde 157 km yi artçılıyken gördüm.Düz yolda 135 e zor çıkıyor..
Benimki düz yolda kasmadan 140'ı görüyo sizler motoru açamamışsınız düzde RPM limit ışığını yaktıramıyosanız.
Yanıtlar için teşekkür ederim. 3000 km.ye kadar dert etmeme kararı aldım. Ben yatmadan kullanıyorum ve iri bir adamım. ciddi rüzgar alıyorum. Belki ön camın biraz faydası olur. O da seneye olur diğer aksesuarlarla BERABER..
200cc hacim için normaldir bu hız kimi 140 kimi 130 yapacak tabiki hava şartlarıda önemli.
Merhaba arkadaşlar
bugüm baktım hava inceden esiyor aldım elime alet malet
dedim bu denge sensörü iyice kafamı bozuyor birşeyler yapmak lazım(((Fabrika zaten bizi iplemiyor)))
çıkardım sensörü keşke birtane yedek alsaydım denemek istedigim birşey dagha vardı
bir adet sırınga ve jopon yapıştırıcısı
şırınga yardımıyla joponu sensörün içinde bilyaya boşaltmaktı ama sensör olmadıgı için diger haftalara kaldı bu proje
hatta okadar iddalıyımki bu sesi çözdükten sonra param yettigince sensör alıp hepsinin sesini kestikten sonra
pazarlama müdürüne pazarlamayı düşünüyorum
neyse çıkardım sensörü bir tane metal parca var sesi azaltması için o parcayı çıkardım elimle şöyle bir salladım
ses %100 arttı hemen yerine taktım=)
bir taneye yakın elektirik bantıyla şöyle güzel sardım salladım elimle baktım ses %25 azaldı
kalın çif taraflı bant vardı onuda sardım güzelce salladım oha ses %90 azaldı
ama sensör oldu duba gibi nasıl takıcam yerine=) koli bantıylada güzelce sıkıştırarak sardım ses neredeyse tamamen kesildi
biraz ugraştan sonra sensörüde yerine taktım motoru topladım haydi bismillah deyip söyle bir turladım
ilk 50metre sıfır ses sonrası malum zırır zırır zırırdamaya devam=)
PAZARLAMA MÜDÜRÜ bakın arızanın tespitine gerek yok buna bir çözüm getirseniz bari
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
Bu hafta içinde ben de denge sensörünü iptal etmeyi düşünüyorum. Sensörün çıkışını ölçüp ona göre basit bi elektriksel devre ayarlıyacam oraya. Yaparsam burada anlatırım ne yaptığımı.
Merhaba arkadaşlar bir konuda pulsarcı arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Suan pulsarimin km 8000 de bayram da 2000 km lik yol bayramdan sonrada 3000 km ve agustosun sonunda bir 3000 km tatil yol programim var. Motorumun uzerindeki lastikler orjinal ve ortalama kac binde orjinal lastikleri degistirmem gerekiyor, 18000 km ye kadar rahatca gider mi? Pulsarci arkadaslar kac binde orjinal lastikleri degistirdi?
ayzek yeni motoru almışsın galiba durumlar nasıl dostum.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)