Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Temmuz 2015, 15:56
Yatak sesi gibi bi vuruntu sesi var sanki. Yağı değiştimediniz mi aldığınızda? İcindeki yağın durumu nedir?
Reklamlar
-
06 Temmuz 2015, 16:48
sahi motoru neden yetkili servise götürmek yerine burda paylaşmayı seçtiniz bende merak ettim. neticede garanti kapsamında olması gereken bir motor sizin hiç tasalanmamanız lazım rahat olun bence.
-
06 Temmuz 2015, 17:01
arkadaslar garantiden servise gotur diyor herkes de böle bir arıza türkiye'de garantiye girsin o sirketten 10 tane motosiklet aldırırım tanıdıgım herkese =)
yetkili servis klasik kullanıcı hatası der gecer yani..
konu dısında yorum yaptıgım icin kusra bakmayın ve geçmiş olsun...
-
06 Temmuz 2015, 18:38
-
06 Temmuz 2015, 18:43
geçmiş olsun allahtan forumda konuya çok hakim kişiler var sana yardımcı olurlar.
servise götürmen daha doğru gibi oktay motora git baya seveni var forumda yardımcı olucaktır sana.
http://www.oktaymotor.com/iletisim
-
06 Temmuz 2015, 18:53
Paksoy adlı üyeden alıntı
bayağı güzelmiş profesyonel bir çalışma olmuş fiyatları hakkında bilgin varmı başka modellere uyguluyorlarmı yeni alacağım motosiklet için düşünüyorum.
bektanist bunu beğendi.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
06 Temmuz 2015, 19:17
nvrmnd adlı üyeden alıntı
arkadaslar garantiden servise gotur diyor herkes de böle bir arıza türkiye'de garantiye girsin o sirketten 10 tane motosiklet aldırırım tanıdıgım herkese =)
arızanın nasıl öyle yada böyle bir arıza olduğunu nasıl nerden anladınız ki garantiye girmeyeceğinede kanaat getirdiniz ?
sizce ne olmuş motora arızası nedir ben anlayamadım mesela bizide aydınlatırmısınız ?
garanti kapsamına girmediğine nasıl karar verdiniz vede bu arızanın ?
-
06 Temmuz 2015, 19:18
ses iyi anlaşılmıyor ama marş motoru zorlanıyor mu
-
06 Temmuz 2015, 19:44
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
arızanın nasıl öyle yada böyle bir arıza olduğunu nasıl nerden anladınız ki garantiye girmeyeceğinede kanaat getirdiniz ?
sizce ne olmuş motora arızası nedir ben anlayamadım mesela bizide aydınlatırmısınız ?
garanti kapsamına girmediğine nasıl karar verdiniz vede bu arızanın ?
acıkcası genel türkiye distribütör mantıgıyla yaklastım sadece... ayrıca motosiklet 20 bin km deymiş zaten sizce garantiye girme olasılıgı var mı?
hee keşke girse o ayrı...
-
06 Temmuz 2015, 20:04
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motoru bakımsız ve aşırı zorlayarak kullanmışlardır, 22 bin km yine iyi dayanmış. Bajaj'ların japon motorlar kadar sağlam olduğu yanılgısı var bu şekilde sıfır km fiyatları ve piyasası yükseltiliyor halbuki çinlilerden farkı yok. Ben de Pulsar kullanıyorum ama ne olduğu bildiğim için sürekli zorlamıyorum motoru.
+1, tamamen katılıyorum ....Objektif bir yorum...
-
06 Temmuz 2015, 22:17
pulsarım 930 km civarında şuan rodaj uygun şekilde tamamlama çabasındayım.antifiriz min çizgisinin azcık altında bu kadar azaltması normal mi? bu seviyede sıkıntı yaratır mı yoksa üstüne ek yapmalımıyım ?
-
06 Temmuz 2015, 22:23
knnder adlı üyeden alıntı
pulsarım 930 km civarında şuan rodaj uygun şekilde tamamlama çabasındayım.antifiriz min çizgisinin azcık altında bu kadar azaltması normal mi? bu seviyede sıkıntı yaratır mı yoksa üstüne ek yapmalımıyım ?
Eksiltmesi normaldir ihtiyaç oldu demekki azaldı. Biraz eklerseniz iyi olur min-max çizgilerinin ortasından biraz üstte olması yeterlidir
-
06 Temmuz 2015, 22:27
enescanatar adlı üyeden alıntı
Eksiltmesi normaldir ihtiyaç oldu demekki azaldı. Biraz eklerseniz iyi olur min-max çizgilerinin ortasından biraz üstte olması yeterlidir
teşekkür ederim ilk fırsatta halledeceğim
-
06 Temmuz 2015, 23:26
Yıpratma çalışmaları na ful devam.
Açık açık diyorum parası olan adam 600rr alsın, Hornet alsın. 8binim var diyene aspirin
-
06 Temmuz 2015, 23:39
keşke sesi yankı yapmayacak bir yerde çekseydin olurdu ama bence marş sistemi arızası bu sanki dişli sıyırmış karşılığı olan dişli dönüyor bunuda sürterek döndürmeye çalışıyor gibi , peki motor çalışıyor mu
-
07 Temmuz 2015, 00:29
ninja h2 adlı üyeden alıntı
Bu motoru alarak hata ettiniz sonuçta pulsar sorun çıkması olası.
Arkadaşım sen pulsarcıların sabrını mı sınıyosun derdiniz ne senin ve senin gibilerin bi anlatın bakalım...
-
07 Temmuz 2015, 00:39
meki 60 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sen pulsarcıların sabrını mı sınıyosun derdiniz ne senin ve senin gibilerin bi anlatın bakalım...
Biz ona cevap vermiyoruz artık onu burdan kovdu adminler ama adamda yüz yok işte napacaksın. Gerçi kuyruk acısı var kovulduğundan dolayı hırs yaptı abisi boşver adam yerine koymazsan bir gün yorulunca susacak
-
07 Temmuz 2015, 00:47
Adamlar iyice arsızlık yapmaya başladılar.Artık pulsara atmak onlar için bi sosyal aktivite oldu sanırım.3-5 arkadaş bi araya gelip çekirdek çitleyerek pulsara atıyolar sanırsam
-
07 Temmuz 2015, 00:54
değerli nvrmnd; servisler bunun icin var zaten. ticari olmayan her urunun 2 yil 30.000 km. garanti suresi var. ürünü ikinci el almissiniz. geriye dogru bakilacak, muntazam bakimlari yapilmis mi? arizaya bakilacak. garantiye giriyorsa geregi yapilir, girmiyorsa size sebebi ve maliyeti izah edilir. Ama once yetkili bir servise gidip ilk sureci netlestirmelisiniz. Yoksa uzaktan ne kadar yorum yapilsa havada kalir. boyle bir ariza garantiye girmez on yargısını anlayamadim? Daha ariza nedir belli degil?
selamlar. ..
nvrmnd adlı üyeden alıntı
-
07 Temmuz 2015, 01:17
ekrem ata adlı üyeden alıntı
değerli nvrmnd; servisler bunun icin var zaten. ticari olmayan her urunun 2 yil 30.000 km. garanti suresi var. ürünü ikinci el almissiniz. geriye dogru bakilacak, muntazam bakimlari yapilmis mi? arizaya bakilacak. garantiye giriyorsa geregi yapilir, girmiyorsa size sebebi ve maliyeti izah edilir. Ama once yetkili bir servise gidip ilk sureci netlestirmelisiniz. Yoksa uzaktan ne kadar yorum yapilsa havada kalir. boyle bir ariza garantiye girmez on yargısını anlayamadim? Daha ariza nedir belli degil?
selamlar. ..
ekrem bey öncelikle başka bir iletimde de belirttigim gibi bu yaptıgım tespit bir genellemeydi ve bünyesinde çalıştıgınız şirketi ya da herhangi bir şahsı hedef alarak yapılmamıstı...
ben de gayet işleyişi bilen yıllardır bir çok marka-model araba - motosiklet kullanmış bir kullancıyım...
ne demek istedigimi sizinde anladıgınızı tahmin etsem de tekrar ediyim....
çoğu batı ülkesinde kullanıcının hatası olsa bile kullanıcı memnuniyeti ön planda oldugundan ürün hiç bir neden göstermek sızın geri iade edilebilir ya da bahsettigimiz gibi garanti kapsamları daha geniştir ama bu durum ülkemiz de maalesef kullanıcıdan yana değil üreticiden ve satıcıdan yanadır.
ve "genelde" ülkemizde her ürün arızasında "kullanıcı hatası" damgası vurularak bir çok "ayıplı mal" kullanıcıya geri gönderilmektedir.. bu her alanda böledir.. (teknoloji, otomotiv, motosiklet vs vs... )
not: genelleme yaptıgım için kusra bakmayın ama istisnalar kaideyi bozmaz... benim de garantiden üren degistirmişligim vardır gerekli sistematiği işletip...
saygılar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)