Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Temmuz 2015, 10:53
Selam arkadaşlar,
Bende haziran ortasında Pulsar 200 NS aldım. ilk 500 km mi pazar günü doldurdum ve salı günü bakım yaptırdım. Beraberinde Michellin Pilot Street lastiklerini de taktırdım. Nedense çok güvenemedim orjinal lastiklerine artık psikolojik mi emin değilim. İlk motorum çok kestiremiyorum kayması vs normal mi değil mi diye sonuç olarak yeni lastiklerle anlayacağım farkını.
Şimdiye kadar ki izlenimlerim gayet olumlu. Sadece düz yolda giderken debriyajı çekmiş olduğu halde iken stop etti iki kere geçen haftasonunda. Servise sorduğumda 1500 km den sonra sorun olmayacağını söylediler Komik geldi bu açıklama da artık göreceğim artık.
herkese saygılar.
Reklamlar
-
01 Temmuz 2015, 10:59
-
01 Temmuz 2015, 11:03
Nereye bağlanıyor bu alet ?
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
-
01 Temmuz 2015, 11:04
iluvatarEru adlı üyeden alıntı
Nereye bağlanıyor bu alet ?
Heralde aküye bağlanıyo .)
Buda düğmelisi
http://www.ebay.com/itm/1-Motorcycle...p=mtr#shpCntId
-
01 Temmuz 2015, 11:07
Tİme_shİft42 o zaman bir de telefon aparatı lazım sanki ?
bence ilk gönderdiğin daha mantıklı. Bu cihazlar çok bozuluyorlar. Kendiliğinden usb yerine çakmaklık daha uygun geldi.
-
01 Temmuz 2015, 11:16
Selam arkadaşlar,
Bende haziran ortasında Pulsar 200 NS aldım. ilk 500 km mi pazar günü doldurdum ve salı günü bakım yaptırdım. Beraberinde Michellin Pilot Street lastiklerini de taktırdım. Nedense çok güvenemedim orjinal lastiklerine artık psikolojik mi emin değilim. İlk motorum çok kestiremiyorum kayması vs normal mi değil mi diye sonuç olarak yeni lastiklerle anlayacağım farkını.
Şimdiye kadar ki izlenimlerim gayet olumlu. Sadece düz yolda giderken debriyajı çekmiş olduğu halde iken stop etti iki kere geçen haftasonunda. Servise sorduğumda 1500 km den sonra sorun olmayacağını söylediler
Komik geldi bu açıklama da artık göreceğim artık.
herkese saygılar.
Hayırlı uğurlu olsun. Şüphesiz orjinal lastiği ile Michellin Pilot Street kıyaslanamaz. Michellin güvenlik ve sürüş konforunu arttıracaktır. Ancak lastiğim kaliteli diye, kendi limitlerini ve motorun limitlerini zorlamayınız.
Stop mevzusuna gelince, biraz sonra propaganda ekibi başlar senden alıntı yapmalara. Benim motorumda ilk zamanlarda özellikle rampa aşağıya inişlerde debriyajı çekince nadir de olsa stop ediyordu. Şu an motorum 4000KM'de. Bu stop mevzusu sakız edilince, her rampa inişinde motoru sürekli deniyorum. Şu ana kadar stop etmedi. Servisin kastettiği rodaj süresinin dolması olabilir. Çok iyi bir seçim yapmışsın. Tekrar hayırlı olsun.
-
01 Temmuz 2015, 11:23
Tİme_shİft42 o zaman bir de telefon aparatı lazım sanki ?
bence ilk gönderdiğin daha mantıklı. Bu cihazlar çok bozuluyorlar. Kendiliğinden usb yerine çakmaklık daha uygun geldi.
Daha önce kullanmadığımdan net bir şeyler yazamıyorum hem çakmaklık hem usb çıkışlı olanlar olabilir telefon zaten usb de yavaş şarj ediyo ayrıca telefon aparatınıda alacağım düğmeli olanın avantajı ne kullanmadığında düğmeden kapat düğmede elinin altında düğmesiz olanlarda durum nasıl oluyor
-
01 Temmuz 2015, 11:27
Selam arkadaşlar,
Şimdiye kadar ki izlenimlerim gayet olumlu. Sadece düz yolda giderken debriyajı çekmiş olduğu halde iken stop etti iki kere geçen haftasonunda. Servise sorduğumda 1500 km den sonra sorun olmayacağını söylediler
Komik geldi bu açıklama da artık göreceğim artık.
herkese saygılar.
hoş geldin
yok arkadaşım düzelmicek stop etme sorunun
üst mesajlarda çok tartıştık bu konuyu, dikkat et bazı üyeler bu durumlarda hemen üstüne çöküyor
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
-
01 Temmuz 2015, 11:29
Rampa aşağı durumunda oldu bende de. Milletin sakız yapması açıkçası umurumda değil. İlk mesajımda da belirttiğim gibi motorumdan memnunum. Büyük haz alıyorum sürerken. Acemi olduğum için yaptığım hataları da düşük cc olması ile tolere edebiliyor. Teşekkür ederim.
netwera adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Şüphesiz orjinal lastiği ile Michellin Pilot Street kıyaslanamaz. Michellin güvenlik ve sürüş konforunu arttıracaktır. Ancak lastiğim kaliteli diye, kendi limitlerini ve motorun limitlerini zorlamayınız.
Stop mevzusuna gelince, biraz sonra propaganda ekibi başlar senden alıntı yapmalara. Benim motorumda ilk zamanlarda özellikle rampa aşağıya inişlerde debriyajı çekince nadir de olsa stop ediyordu. Şu an motorum 4000KM'de. Bu stop mevzusu sakız edilince, her rampa inişinde motoru sürekli deniyorum. Şu ana kadar stop etmedi. Servisin kastettiği rodaj süresinin dolması olabilir. Çok iyi bir seçim yapmışsın. Tekrar hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Daha önce kullanmadığımdan net bir şeyler yazamıyorum hem çakmaklık hem usb çıkışlı olanlar olabilir telefon zaten usb de yavaş şarj ediyo ayrıca telefon aparatınıda alacağım düğmeli olanın avantajı ne kullanmadığında düğmeden kapat düğmede elinin altında düğmesiz olanlarda durum nasıl oluyor
Alternatif olarak powerbank de alabilirsin. Motorunda herhangi bir değişiklik yapmadan şarj sorununu çözebilirsin böylece.
-
01 Temmuz 2015, 11:32
netwera
bu sessizligin bir anlamı olmalı degilmi 2 tane yorumunuza pısıp kaçmış değiliz
merak etme bir sebebimiz var bekliyoruz
-
01 Temmuz 2015, 11:41
fatih. adlı üyeden alıntı
hoş geldin
yok arkadaşım düzelmicek stop etme sorunun
üst mesajlarda çok tartıştık bu konuyu, dikkat et bazı üyeler bu durumlarda hemen üstüne çöküyor
Üstüne çöken belli.
fatih. adlı üyeden alıntı
netwera
bu sessizligin bir anlamı olmalı degilmi 2 tane yorumunuza pısıp kaçmış değiliz
merak etme bir sebebimiz var bekliyoruz
Evet bir sebebin kesin var. Kırmızı tekerleme kıvamındaki imzan ile bunu görev haline getirmişsin. Pısıp kaçma yerine farklı bir şeyler de yazarak sayfamıza renk kat.
-
01 Temmuz 2015, 11:45
Üstüne çöken belli.
Evet bir sebebin kesin var. Kırmızı tekerleme kıvamındaki imzan ile bunu görev haline getirmişsin. Pısıp kaçma yerine farklı bir şeyler de yazarak sayfamıza renk kat.
Bak 2 safya geride yeni bir kullanıcı var onunda stop etme sorunu varmış
alıntıla onuda
-
01 Temmuz 2015, 11:46
Ufak bir sorum vardı. Pulsarın faturasında 7900 TL gözüküyor halbuki ben 8950 TL ye satın aldım bu normal bir durum mudur ? yoksa bayı ardından gerekli kurumlara şikayet etmeyi gerektirir mi ?
-
01 Temmuz 2015, 12:01
Ufak bir sorum vardı. Pulsarın faturasında 7900 TL gözüküyor halbuki ben 8950 TL ye satın aldım bu normal bir durum mudur ? yoksa bayı ardından gerekli kurumlara şikayet etmeyi gerektirir mi ?
7900TL'ye ÖTV ve KDV dahil mi?
-
01 Temmuz 2015, 12:03
Rampa aşağı durumunda oldu bende de. Milletin sakız yapması açıkçası umurumda değil. İlk mesajımda da belirttiğim gibi motorumdan memnunum. Büyük haz alıyorum sürerken. Acemi olduğum için yaptığım hataları da düşük cc olması ile tolere edebiliyor. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Alternatif olarak powerbank de alabilirsin. Motorunda herhangi bir değişiklik yapmadan şarj sorununu çözebilirsin böylece.
Şunu alıyorum http://www.aliexpress.com/item/New-3...856662526.html
-
01 Temmuz 2015, 12:13
7900TL'ye ÖTV ve KDV dahil mi?
Evet dahil. Aradım şimdi fark faturası keseceklermiş. Vergi kaçırmışlar resmen..
-
01 Temmuz 2015, 12:16
Üstüne çöken belli.
Bazen olaylara objektif bakmak gerekir dostum.Ben yasadigim soruna ragmen butun pulsarlari ayni kefeye koymak dogru olmaz dedim.Senin yaptigin ise bende yok o halde hicbirinde olmaz olamaz yonunde gibi.insallah sorunsuz bir sekilde kullanip mutlu mesut devam edersin.Fatih arkadasimizin yaptigida haliyle cok normal yasadigi bir sorun var ve giderilemiyor haliyle oda tepkisini ortaya koyuyor.yarin oburgun bir sorun yasasan sende dile getireceksin bunun adi karalama olmayacaktir zaten akli basinda olan insanlarin neler yaptigini idrak edeceklerdir bu yuzden karsi cephe almaya gerek yok bu benim gorusum ya bizdensin yada degilsin gibi tutum icine girmek yanlis olur bu sorun hepimizin sorunu ve cozumlenirse hepimize deva olacak bir cozum
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
01 Temmuz 2015, 12:18
hayırlısı olsun ama aklında olsun 30000 yazdığına inanma verimlilik çok önemli ve çin mallarında verim baya düşük.
alternatif olarak kaliteli çinli olan Xiaomi nin 10400 lük powerbankini alabilirsin Tr den. 50 -60 tl sanırım. Ebadları da daha ufak.
Gerçi sana kaç kere şarj edilmesi yeterli olacaktır bilemiyorum. 10400 ile min 2 kere şarj edersin 3000 lik telini diye düşünüyorum.
-
01 Temmuz 2015, 12:44
El yapimi powerbank diye arastirin aslinda cokda zor birsey degil sarj edilebilir pil veya hurdaya cikmis laptop bataryasindan cok ucuza yapilabiliyormus bir boslukta buna zaman ayirip kendim yapmayi dusunuyorum
-
01 Temmuz 2015, 12:49
ayzek adlı üyeden alıntı
Bazen olaylara objektif bakmak gerekir dostum.Ben yasadigim soruna ragmen butun pulsarlari ayni kefeye koymak dogru olmaz dedim.Senin yaptigin ise bende yok o halde hicbirinde olmaz olamaz yonunde gibi.insallah sorunsuz bir sekilde kullanip mutlu mesut devam edersin.Fatih arkadasimizin yaptigida haliyle cok normal yasadigi bir sorun var ve giderilemiyor haliyle oda tepkisini ortaya koyuyor.yarin oburgun bir sorun yasasan sende dile getireceksin bunun adi karalama olmayacaktir zaten akli basinda olan insanlarin neler yaptigini idrak edeceklerdir bu yuzden karsi cephe almaya gerek yok bu benim gorusum ya bizdensin yada degilsin gibi tutum icine girmek yanlis olur bu sorun hepimizin sorunu ve cozumlenirse hepimize deva olacak bir cozum
Ben olaylara her zaman objektif baktım, bakmaya devam ediyorum. Ben bu tartışmalar daha başlamadan zırıldama sorunu da yazdım. Yaşadığın kazadan sonra senin yanında olduğumu da. Sorunlar çözülürse tabi ki herkes için deva olacak. Şimdi sen objektif davran, sorunların çözülmesi için çalışıldığına dair en yetkili ağızdan defalarca açıklama geldi. Sürekli aynı şeyleri dile getirerek bir yere varamayız. Bugünden yarına çözülecek meseleler değil. Biraz zaman verip bekleyelim. Daha önce de yazdım. Bu konuda aceleciysek, servisin sorunlarını çözemediğini belgeleyip, tüketici hakem heyetine başvurarak hakkımızı arayabiliriz. Aklı başında olan insanlar, bu motorun hiç mi iyi bir yanı yok, tekerleme imza ile sürekli aynı şeyleri yazmanın karalama olduğunu düşüneceklerdir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)