Bizim denge sensörü arada kaynamış
Video çektik koyduk başka videoda youtubede var kimisi sensörü sökmüş arıza ışığı yakmış kimisi izalasyon yapıp sesten kurtulmaya çalışmış kimiside çaresi yok deyip o şekilde kullanmaya devam etmiş oysa ne gezi planları vardı
ne resimler paylaşaktı ama olmadı göz görmezden gelsede her gaz verişinde o sesi duymak , yani kaçaçak yerin yok ne güzel parlatmışsın motoru tadını çıkartacan işte o ses seni kucaklayı veriyo düşük devirde kaçaşın yok orta devirde seni gene buluyo gaz kolunu sabit tutuyorsun gene o ses var bi yerlere kaçmaya çalışıyorsun ama olmuyo gazı sabit tutuyon peşini bırakmıyo pür dikkat yola odaklanıyon ama ses gene seni buluveriyo sus diyorsun susmuyo mecbur yolda gitmek için gaz kolu ile oynayacan .
Bazen rölantidemi gitsem diye kendine soruyorsun sonra saçmaladığını farkedip kendi kendine güluyorsun bazen yol bitsede kurtulsam diyorsun ama olmuyo
Artık bunları yazmaya utanır oldum ama yapacak bir şey yok göz görmezden gelsede o denge sensörü pesimi bırakmıyo her zaman gene o sesi duyacam diye motora bile binmiyorum oysa ne gezi planlarımız vardı ne resimler paylaştık ne güzelde tadını çıkartacaktık her şey ne kadar iyi olacaktı ama olmadı ne yapalım
Kimse bana uzaylı gözüyle bakmasın bizde cikletten çıkan bedava paraya bu motoru almadık SENSÖR ZIRILTIM YOK DIYEN ARKADAŞLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ DENGE SENSÖRÜNDEN ŞİKAYET EDEN KULLANICILAR ARADA KAYNAYACAK YOK OLUP KENDI SORUNLARIYLA BAŞBAŞA KALACAK bunu bir türlü anlayamadınız anyalamazsınız
Ekrem abi kusura bakma bizde motorun tadını çıkartmak istiyoruz ama olmuyo ben bunları yazdıkça bazılarına gün doğuyo ama ne yaparsın göz görmesede kulak duyuyo oysa ne planlarım vardı bu denge sensörü denen karın ağrısına bi çözüm bulmanız gerek alternatif en azından
Bu ses izalasyonu yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını neden paylaşmazlar devlet sırrı mübarek yazda bizde faydalanalım alet edavatım var iyi kötü kendi işime kendim gene yaparım