gelebek adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ekrem bey babamın oğlu deyil ama, biraz saygılı ve seviyeli olalım, adam burda bizim derdimizi dinlemek zorunda deyil, gidersiniz servise şikayetinizi söylersiniz çözer yada çözmez, hangi markanın üst yöneticisi bu mecralarda bire bir muhattap oluyor, tamam haklısınız, her motorda olmasada bir çok motorda ciddi sorunlar var benimkide dahil, denge zırıltısı, en önemlisi stop etme, bajaj bu motoru ilk bizim için üretti avrupa standarlarına uygun şekilde enjeksiyonlu olarak, bizde kobay olduk galiba, motoru ben sevdim, güçlü zevkli bir alet, o karın ağrılarıda çözülse çok iyi olucak, 1 sene oldu bir gelişen birşey yok, Ekrem abi şikayetlere karşılık, biz bu kadar sattık, sekmentinde lider oldu, bu bizi bağlamaz, sekmentinde en uygun fiyatlı olduğu için tabi çok satar, asgari ücret belli bu ülkede, benim maddi durumum iyi olsa yüzüne bakmam bajajın, ama el mahkum, verdiğimiz para bizim için büyük mevla, sıfır alıyosun, sorunlar var ve çözülmesini istiyorsunuz bende aynı şekilde istiyorum, ama Ekrem abi gibi güzel bir insanın bir suçu yok, suçu bizimle ilgilenmesimi, başınızı arıttım ama birazdaha saygılı seviyeli olalım arkadaşlar, ekrem abi forumu ilerde bıraktığı zaman çok ararsınız hayırlı akşamlar Ramazanlar..