Bana da Yamaha sponsor olsa Pulsar'ı kötülerim; (Gerçi ben böyle şeyler yapmam. Babamı kesseler doğruyu söylerim)
http://www.motosiklet.net/forum/son-...dolasacak.html
Ya Allah aşkına o Pulsar yazısında yazdıkları konusunda samimi olduğuna inandınız mı!
1- Servisin biri çakmaklık takılırsa garantiden çıkar, diğeri çıkmaz demiş ve çakmaklığı takmış. Şimdi bunda motora söyleyecek ne var? Doğruysa servisin aptallığı.
2- 5.000'de motor terleme yapmaya başlamış. Yağ filitresindenmiş, servis garanti kapsamına almamış. Yine aynı servis goygoyu. Yağ filitresinden terleme yapan Pulsar hiç duymadım.
3- Denge sensörü arza ışığını yakmış! Bunu da ilk defa duydum.
4- Deponun ağzı paslanmış mış. Benim motor bir senelik, yağmur kar 365 gün kullanıyorum. Bırak bende olup olmamasnı depo ağzı paslanmasını da ilk defa duydum.
5- 7000 kilometrede yine terleme yapmaya başlamış. Bak bu terleme işi baştan başa saçmalık ama neyse. Bu motorların bir kaçı ilk alındığında montaj hatasından terleme yaptı. Onları da sıvı conta ile çözdüler. Bu hanımefendi dışında motorunun 5000 ve 7000'de yağ filitresi vs ıvır zıvırdan terleme yaptığını "iddaa" edene rastlamadım.
- Şu yazının her tarafından samimiyetsizlik akyor ve bu "iddaa"lara inanıyorsunuz ya! Ne diyim!
Sona Attila neden Pulsar'ı savunuyor. Saçmalığa yalana ikiyüzlülüğe kötülüğe tahammül edemiyorum da ondan...