Oncelikle gecmis olsun. Anafikri bastan soyluyorum, artik foruma yazmayi birak, oncelikle kendine bir avukat bul ve onunla konus. Onun tavsiyesini dinlemeden de artik foruma falan uluorta yazma.
Ayni konuda 3 kere servise gitmissin ve motorunu degistirmemisler, servis/firma suclu.
Bu sorun dolayisi ile ciddi kaza yapmissin, kask falan 1000 TL diyorsun, ben asil sana yazik olmus diyorum, gene servis/firma suclu.
Bir an once yetkili bir avukatta danis, onun yonlendirmesine gore hareket et. Ben de Pulsar sahibiyim, bu baslikta Ekrem Bey'in guzel yazilarini okudum ama senin isin ciddi. Forumda yazmaman gereken seyler yazip, yanlis tartismalara girip sonra bu is mahkemeye giderse aleyhine olabilecek seyler yazma.
Teknik tarafa gelince; Pulsar sahibiyim, birkac kere kalkista veya yavas giderken stop etti ama senin kilitlenme olmadi. Daha once MT-03 kullanirdim, TPS sorunu vardi (MT-03lerin kronik sorunu
) 50-60 km/h ile giderken bir cok kere motor kapandi, ama gene kilitlenme olmadi. Bir kere de kendi hiyarligimdan TEM'de ibreyi sona dayamis giderken (tam hizi yazmiim) benzinim bitti, gene kilitlenme olmadi. Senin zinciri/tekerlegi kilitleyen baska bir sorunun var.