Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Haziran 2015, 23:17
Ben bu motora arka çantayı pek yakıştıramadım, yakıştırsam ucuz bi çanta demiri alıp uydururdum motora. Kaynak makinem var. Elimde demir stoğu da var bi miktar. Yan çanta da bence hızını çok keser. En güzeli arka sele üzerine depo üstü çanta bağlamak.
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 10:15
Sabahtan geçiştiğimiz Pulsarcı kardeşim, belki forumdandır.
-
11 Haziran 2015, 11:19
Şu parçada acayip zırıltı var devirle beraber ses fazlalaşıyor kulak tıkacı ile beraber bile rahatsız ediyor sesten zırıltıdan kurtulmanın bi yolu varmı ?
-
11 Haziran 2015, 11:53
Oksijen sensörü o çıkarırsan arza lambası yakar motor düzgün çalışmaz. Servise danışın
-
11 Haziran 2015, 11:56
Şu parçada olabilir bi yerden geliyor tam çözemedim
-
11 Haziran 2015, 12:15
9 bin tl para ver her tarafı zırıldasın ne problemli bir motor bu pulsar .Hergün bu motorun bir tarafı bozulmak zorundamı çin malı motorlar gibi titriyor.
-
11 Haziran 2015, 12:45
şöylede birşey var ninja h2 arkadaşım motoru alanların bir kısmı benim gibi mesela ilk vitesli motoru . tabiri caizse osuruktan nem kapabiliyoruz en ufak şeyi problem gibi gösterebiliyoruz , zamanla alışırız merak etme :D 199,5 cc tek silindir motor hiç titremesinmi yani. Benim scooterın titremesinin yanında kaymak gibi geldi pulsar mesela Nasıl bir rahatlık bekliyorsunuzki motordan. Olduğu gibi seviyoruz biz açıkçası Problem çıkartabilir , bozulabilir bu her motor için geçerli. Bu da Lanet edip markayı kötüleyeceğimiz anlamına gelmiyor. Fiyat konusuna katılmıyor değilim ama bu akdar olmamalıydı
-
11 Haziran 2015, 12:59
Marka fanatiği degilim AEA testi ve forumda paylaşılan problemler ve gözle görülen malzeme ve işçilik kalitesinin zayıf olduğunu düşünmekteyim
-
11 Haziran 2015, 13:31
Zamanla alışıyor insan. Bu paraya o performansı yakalayınca o zırıltılar şarkı gibi gelmeye başlıyor adama, alışıyorsun Ayrıca motoru aldıktan sonra 11bin kilometrede tek problem yaşadım. Fanın içine hortum parçası girmiş. Geçengün hararet lambasını yakıp stop ettirdi motoru (Böylelikle sistemin sağlıklı çalıştığını da görmüş oldum. Motoru stop ettirmese contayı yakar. Helal olsun adamlara) Motoru soğutup dura kalka servise götürdüm. Gereğini yaptılar. Yani sıfır aldığım motorun 11bin kilometre ve bir yıl sonra beni üzdüğü tek şey bu oldu.
Geçengün de bahsetmiştim. Hanımdan gizli para biriktirmeye başladım. Heyecanla 400'lüğünü bekliyorum. Eğer 5000 dolar civarında olursa hemen üzerine atlayacağım.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
11 Haziran 2015, 13:39
Normalde 90km üstü hızlarda giderken fana gerek yok hiç açmıyor çünkü son süratte bile. Fan devre dışı kalıp hararet yaptıysa demekki düşük hızda sürüyormuşsunuz.
-
11 Haziran 2015, 13:42
Çok konuşuldu bunlar işte , tekrar tekrar dillendirmeye gerek yok aslında. Çinliden kat kat iyi japondan geride bunun farkındayız. Öyle aman aman hayati arızalar vermiyor ufak tefek şeyler. Malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi . Ne bileyim depo çevresi plastik falan ama artı yönü parçaları tahmin ettiğimden ucuz çıktı. Bir arıza yaptığında yada Allah korusun bir kaza yaptığımızda çok cebimizi yakmayacak.
Ben 2. el aldım. KM saati değişmiş sanırım çocuğun söylediğine göre 4000 civarı , 2500 kmde de ben aldım. Alır almaz servise bile göstermeden benzini koyup 2 kişi , İstanbul' dan Ankara'ya geldik. Yine fırsat bulamadım ve o şekilde Ankara'dan Kütahya'ya gittim geldim. Tık demedi motor. Kütahya'da servise gösterdim , tabiri caizse canavar gibi aç kontağı devam et dedi. Açıkçası şuan memnunum. Tekrar söylüyorum fiyatı keşke birazdaha ucuz olsaydı sıfır alırken bütçeyi birazdaha artırıp alternatiflere bakılabilir. ama bu bütçede alternatifi malesef yok.
@AtillaXtreme abimizinde dediği gibi ufak tefek sıkıntıları unutuyosun bir süre sonra titreşimdir , sele rahatsızlığı , vızıltılar zırıltılar vs.
-
11 Haziran 2015, 13:44
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Normalde 90km üstü hızlarda giderken fana gerek yok hiç açmıyor çünkü son süratte bile. Fan devre dışı kalıp hararet yaptıysa demekki düşük hızda sürüyormuşsunuz.
Evet. Avcılar yokuşunda kaza olmuş. Akşam saat 10.30 dolaylarında kamyonlar Tırlar filan trafik keşmekeşti.
NOT: Yatır var o nenesini silkelediğimin yokuşunda. Her akşam mutlaka bir kaza veya arızalı araba olur ama bu seferki feciymiş. Yanlarından geçerken gördüm, muhtemelen biri makasçı üç araba birbirini parçalamıştı.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
11 Haziran 2015, 13:57
ninja h2 adlı üyeden alıntı
9 bin tl para ver her tarafı zırıldasın ne problemli bir motor bu pulsar .Hergün bu motorun bir tarafı bozulmak zorundamı çin malı motorlar gibi titriyor.
Senin amacın ne ben seni çözemedim her çinliyi hintliyi yerden yere vuruyosun ve belliki daha üstüne bile binmemişsin o yorum yaptığın motorların anca kurugürültüsün sallayıp sallayıp duruyosun bide marka fanatiği değilim diyosun cins misin sen
-
11 Haziran 2015, 14:21
Mengu16 adlı üyeden alıntı
"Şu motor uzun yol gider mi ? Bu motor uzun yol gider mi ?" diye sorup duranlara herkesin bildiğinin aksine, "Şehir içinde şişmeyen motor, uzun yolda da şişmez" diyordum, ispatlanmış oldu.
-
11 Haziran 2015, 14:40
Seko adlı üyeden alıntı
"Şu motor uzun yol gider mi ? Bu motor uzun yol gider mi ?" diye sorup duranlara herkesin bildiğinin aksine, "Şehir içinde şişmeyen motor, uzun yolda da şişmez" diyordum, ispatlanmış oldu.
Hava soğutmalılar için konuşuyorum. Motorda yeteri miktarda yağ varsa uzun yolda istediğin kadar zorla motoru şişirtemezsin. Yağı azalırsa kendini belli eder zaten düzde 70km hıza düşer motordan garip sesler gelir, bu gibi bir durumda sağa çekip yağ ekleyip devam edersin en kötü. Su soğutmalıda da radyatörde yeterli su varsa istediğin kadar basabilirsin. Tabi ben Pulsar'la 110'u pek geçmiyorum çok yakıyo
-
11 Haziran 2015, 15:11
Koruma demirlerini plakalığı saçları söktüm ses kesilmedi egzoz çıkışının ordaki kutudan geliyor gibi Ankaradan baya dip gaz geldim fan açmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
Kısa video inşallah foka gelmeyiz
-
11 Haziran 2015, 15:21
Hava almak için çıktım ufak bir İzmir turu yapıp geri döndüm
Yolculuk çok iyi geçti ortalama 100km/s (+-10) yol aldım
hiç sıkılmadan ve yorulmadan toplamda 990km yol yaptım
Toplamda 32.33 lt benzin yaktım.
Manisada gene yağmura yakalandım ve fena ıslansım...
-
11 Haziran 2015, 17:22
EGEE22 bajajın distirbitörü sen misin efendi ol cinsli minsli konuşmana gerek yok herkesin görüşüne saygın olsun.ne çinli hintli motorlarmış sanki japon kaliteisindeler.
-
11 Haziran 2015, 20:41
Arkadaşlar Antalya'da yapacak olduğumuz buluşmamıza, sayfanızda Antalya'dan olan arkadaşlarımız davetlimizdir..
Tanışmak, görüşmek isteyen tüm motor severleri bekliyoruz..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...015-pazar.html
-
11 Haziran 2015, 20:52
Bugün Pulsar almak için Düzceye bayiye gittim. Test motorunu 20 dakika kadar kullandım. İzlenimlerim şöyle...
Oturuş pozisyonu rahatsız, uzun kullanımda bilekleri çok ağrıtır. Göbeğim depoya yapışık seyahat ettim çok rahatsız edici geldi. Koltuk hala sert. Uuzn yol yapmak için düşünüyordum ama pulsar şehir içi kullanımı için kıvrak, seri ama konforsuz bir motosiklet. Ben 90 kiloyum motorun 120-125 km hızdan sonra düz yolda nefesi kesiliyor ki artçı ile binince bu hız dahada düşecektir . Bakmayın 157-160 yaptım diyenlere. Rüzgar arkadaysa ve eğim varsa evet yapar ama düz rüzgarsız yolda hız 125-130 km civarı. Ayrıca GPS ile baktığımdada 120 de 10-12 km fazla gösteriyor gösterge. Kısacası benim aradığım motor bu değil. Kötümü hayır değil ama dediğim gibi tarzım değil. Bir kere alt devirler çok cansız. Eğer gücü hissetmek istersen hep üst devirlerde kullanacaksınki buda yakıtı fazlalaştırır motorun ömrünüde kısaltır. 5-6 bin devir kullanayım dediğinde 150 lik bir motordan farkı yok. Plaka dahil 9 binlere yaklaşan bu motor yerine 2. el az km de SYM Wolf, Daelim Daystar, Hyo GV250 Hyo 250 gt yada gtr almak çok daha akıllıca diye düşünüyorum. İnanırmısınız Boxerdan aldığım o zevki Pulsarda bulamadım. Sesi falan çok itici geldi. Boxer daki o tek tek sayan egzos sesi malesefki pulsarda yok.
Neyse çok uzattım. Pulsar alma hevesim erkenden bitti. 250 lik bir maxi, naked yada cruiser şart oldu Boxer ın yanına...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)