Ankaradayım kırbacı vuracam yağmur bastırdı
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Merhaba arkadaşlar.
Kuralkanın sitesinden yedek parça siparişi verdim, ne aldığım hiç birşekilde görünmüyor ve sepetde boş görünüyor.!
daha önce bu siteden alış veriş yapan oldumu..?
Yedek parça bölümünü iyice inceledim. 2015 son çıkan pulsarların parçalarınada göz attım. eski kasa ile yeni kasa arasında baya bir fark görünüyor..! parça kodu yanında (a) ile belirtilenler yeni kasa pulsar.
1: Şase
2: Benzin deposu, pompa ve filitresine kadar farklı, soket sistemine geçmişler, benzin filitresi ve pompası soketli, şamandırada farklı.
3: enjeksiyon sistemi ve bir çok farklılıklar var.!
Muhtemelen son çıkan yeni pulsarlarda stop etme sorunuda olmayacağını düşünüyorum. çünki stop etme sorunu enjeksiyonun rolati motorundan kaynaklanıyor.
Ben 2 defa yaptım, ve evet sipariş sistemleri salakça, ne aldığınızı ne kadar ücret verdiğinizi göremiyorsunuz alım yaptıktan sonra. Onun için siparişin ekran görüntüsünü alıyorum ben(bari ne aldığımı bileyim diyerek).
Ancak ürünler hızlı bir şekilde(2-3 gün içinde) elinize ulaşıyor(hiç beklemiyordum ben ancak gerçekten hızlı geliyor) . 2. siparişimde(Geçen ay) bir çok şeyin yanında 2 tane aynı model buji istemiştim pulsar için, bujilerin kutuları aynı olmasına rağmen 1 kutunun içinden farklı kodda buji çıktı. Hemen aradım, ilgilendiler, fotoğraflarını istediler e-posta ile. Sonra da ürünü faturasıyla birlikte geri yolladım ve doğru ürünü tekrar yolladılar. Süreç bana göre hızlı ve nizami işledi, benim de acelem yoktu zaten ve çok da yardımcı oldular. Bu süreçte benden çıkan fazladan bir para olMAdı.
Bajaj CS400'ü 2016 yılının mart ayında satışa çıkarmayı planlıyor Türkiye'de aynı zamanda mı satışı başlar daha sonramı satılır bilemiyorum.
Arkadaslar bugun Konya bayii Gurler motosiklette pulsar discovery boxer modelleri test surusu varmis bilginize
Bilgiler için teşekkürler Paksoy .Cuma günü ilgileneceğim bakalım .
güzel bakan , güzel görür.
akşam geç yatıp sabahta tam tersi cok erken kalkıp (06:00) sisli bir güne basladım. uyanmak için bir duş alıp kahvaltı yapıp motorun yanına indim giyindim ve cıktım ilk önce beşiktaş'a oradan eminönü'ne gecip balık tutanları izleyip. sonra birazdaha dolasmak için hareket ettiğimde kendimi eskihisar feribot iskelesinde buldum.ulan ne oluyoruz derken çoktan bileti alıp feribota doğru gidiyordum.
yolculuğumun ilk 150 km. cok sıkıcı trafikle boğusarak geçti.devamında çok akıcı guzel bir yolla devam etti.rüzgara kafa tutan rüzgar değirmenleri tjk'nın harası kimi zaman güneşli kimi zaman kapalı havada yolculuk.
Yolculuğumun son 60 km. fena bir yağmura yakalandım 2 km kadar yağmurda devam edip daha sonra bol güneşli bir yolla yolculuğumu bitirdim.
Sabahleyin sadece hava almak ve turlamak için çıktığım yolun sanu izmir'de bitti...
abi yolculuk nasil uzun suruyormu sele agri yarattimi totoda biraz anlatirmisin yolculugu
yaz için hangi yağı önerirsiniz arkadaşlar.
Ön cam takanlar siperliği nerden temin etti memnunlarmı uzun yolda rüzgar follofoşu oldum hemen rüzgar camı takmam gerek
Heybe tipi çantalar nasıl, yoksa yan çanta demiri mi taktırayım ?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)