Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2015, 22:22
hitit63 adlı üyeden alıntı
Mengü aman dikkatli ol. motorun ne kadar yattığını göstermek için canını tehlikeye atma.
Merak etme kör virajlara en fazla 80-90 giriyorum zaten Ayrıca trafiğe kapalı alan olmasa da trafiğin olmadığı bi alan. 60 km yolda ne arkamdan bi araba geldi ne de önüme araba çıktı. Biraz garip bi yol 2 sene önce plakası sökük motorla ben önde jandarma arkada gidiyoruz bekliyorum önüme geçip beni durduracak arkamda 3-5 dakka beraber gittik sonra döndü sağa Herhalde köylü sandı uğraşmadı.
Reklamlar
-
02 Haziran 2015, 09:31
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Pazar günü Pulsar ile yaptığım Ankara-Ayaş-Polatlı-Ankara turundan çok memnun kaldım. Ayaş girişinde yokuş aşağı 130'la girdiğim viraj müthişti buraya attığım Pulsar ile viraj videosu vardı yabancı biri çekmiş aynı onun gibi oldu
Motor virajlarda asfaltı mıknatıs gibi çekiyor. Ayaş polatlı arası yolda da virajlara baya hızlı girdim karşıdan geleni görebiliyosam virajda karşı şeride taşıp uçuş payı bırakıp tam gaz dönebiliyorum
Yolda kasis varsa motor havalanıyo ya ona uçuş payı diyorum
Haftaya yine yapıcam aynı turu bu sefer kamera olacak, depoya veya göbeğime bağlayacağım motorun yattığının görünmesi için.
sakin ol koyboy aman diyim öyle hemen yüksek hızlarda dalma hele video çekmek için hiç yapma teknikleri iyi anla ve üzerinde çalış çalış o yola her fırsatta git bol bol idman yap ama hızın öyle yüksek olmasın gelen geçen de yok allah muhafaza kaza falan geçirsen ilgelenecek kimsede yok o yolda dikkatli ol
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
02 Haziran 2015, 15:06
Merhabalar
Allah nasip ederse 1 kaç aya kadar pulsar 200ns almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar artılar/eksiler hakkında bilgi rica edicem.
Birde motorsiklet sürmeye yeni başlayacağım. Pulsar 200 ns uygun mudur ? Sıfır mı 2. El mi daha mantıklıdır ?
-
02 Haziran 2015, 15:12
ayzek adlı üyeden alıntı
sakin ol koyboy
aman diyim öyle hemen yüksek hızlarda dalma hele video çekmek için hiç yapma teknikleri iyi anla ve üzerinde çalış çalış o yola her fırsatta git bol bol idman yap ama hızın öyle yüksek olmasın gelen geçen de yok allah muhafaza kaza falan geçirsen ilgelenecek kimsede yok o yolda dikkatli ol
Köy yolunda bişey yok abi çoğu virajda karşıdan gelenler varsa kabak gibi görünüyo. Görüş mesafesi açık olmayan viraja da 80'le falan giriyorum zaten. Yol seviyesiyle tarla arası yükseklik farkı çoksa da dikkat ediyorum uçacaksak ta az uçalım. Bu pazar yine giderim diyodum da seçim dolayısıyla kalabalık olur.
-
02 Haziran 2015, 15:43
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar; pulsar şenlik haftasına özel İstanbul bayileri PULSAR 200 NS ürünü 01-07 haziran 2015 tarihleri arasında 8.450 tl fiyattan satışa sunacaklar.
Saygılarımla...
Ekrem Bey, alalı 2 hafta oldu, indirimden yararlanamadım, benim gibi yeni alan arkadaşlara da hediyeniz var mı?
-
02 Haziran 2015, 15:52
enable adlı üyeden alıntı
Ekrem Bey, alalı 2 hafta oldu, indirimden yararlanamadım, benim gibi yeni alan arkadaşlara da hediyeniz var mı?
Pulsarda indirim mi olmuş 8960 lira yazıyor sitede hâla.
-
02 Haziran 2015, 16:16
Pulsarda indirim mi olmuş 8960 lira yazıyor sitede hâla.
O tren sizler için kaçtı
-
02 Haziran 2015, 16:21
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
O tren sizler için kaçtı
Ben 8450 liraya aldım. Alt sehpası orjinal değil sadece sehpa yayını bağlayacak somunu yanlış yere kaynatmışlar ama çok sıkıntı değil.
-
02 Haziran 2015, 16:24
Ben 8450 liraya aldım. Alt sehpası orjinal değil sadece sehpa yayını bağlayacak somunu yanlış yere kaynatmışlar ama çok sıkıntı değil.
Sen eski modeli aldın çünkü, senin aldığın motor epeydir orada duruyordu, hatta ben incelemeye gittiğimde bir ayaklığı yoktu, kargoda kırılmış yenisi gelecek demişlerdi. Elimizdeki son 8400 lük motor bu dediler, diğerleri 8900 den satılacak didiler. Alt sehpa için yanlış hatırlamıyorsam 150 lira istemişlerdi. Sana 8400 e sehpa takıp vermişler işte. Benim elim deydiyse o motorda sıkıntı çıkmaz, raad raad bin.
Geçen hafta için kampanya yapıp, yeni modelleri de o fiyattan verdiler, arkadaş onu soruyor. Bize giren 500 lira karşılığında hediye falan verilecek mi diye soruyor.
-
02 Haziran 2015, 16:28
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Sen eski modeli aldın çünkü, senin aldığın motor epeydir orada duruyordu, hatta ben incelemeye gittiğimde bir ayaklığı yoktu, kargoda kırılmış yenisi gelecek demişlerdi. Elimizdeki son 8400 lük motor bu dediler, diğerleri 8900 den satılacak didiler. Alt sehpa için yanlış hatırlamıyorsam 150 lira istemişlerdi. Sana 8400 e sehpa takıp vermişler işte.
Benim elim deydiyse o motorda sıkıntı çıkmaz, raad raad bin.
Geçen hafta için kampanya yapıp, yeni modelleri de o fiyattan verdiler, arkadaş onu soruyor. Bize giren 500 lira karşılığında hediye falan verilecek mi diye soruyor.
Motor mu kırılmış sanki ne olacak ya Bi ara kafama göre değiştiricem alt sehpanın şeklini zaten. Ben alırken ordaki Pulsar'ların hiç birinde alt sehpa yoktu satarken takıyolardı.
-
02 Haziran 2015, 16:31
enable adlı üyeden alıntı
-
02 Haziran 2015, 17:52
Merhabalar
Allah nasip ederse 1 kaç aya kadar pulsar 200ns almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar artılar/eksiler hakkında bilgi rica edicem.
Birde motorsiklet sürmeye yeni başlayacağım. Pulsar 200 ns uygun mudur ? Sıfır mı 2. El mi daha mantıklıdır ?
Yardımcı olabilir misiniz ?
-
02 Haziran 2015, 18:18
arkadaşlar honda cbr 250 ile pulsar arasında kaldım bu iki motor arasında kalıp pulsarı tercih eden varmı naked seviyorum ama yinede kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
-
02 Haziran 2015, 18:23
120 ile giderken acaba devir kaçda oluyor
-
02 Haziran 2015, 18:31
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
120 ile giderken acaba devir kaçda oluyor
Dediğin hızda 8200 devir falan. 7000 devirde 100 km, 8000'de 114-115 civarı bi hız yapıyor.
scarface123 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar honda cbr 250 ile pulsar arasında kaldım bu iki motor arasında kalıp pulsarı tercih eden varmı naked seviyorum ama yinede kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
Paran yetiyosa CBR250 daha çok mutlu edecektir ama özellikle İstanbulda yaşıyorsan CBR serilerinin hırsızlar tarafından peynir ekmek gibi götürüldüğünü unutma, CBR alıp da çaldırmamak çok zor.
-
02 Haziran 2015, 18:52
Kesiciye kaç devirde hızda giriyor orta sehpa varmı bu gün bakmaya gittim canlı göremedim bir türlü şu pulsarı ,
-
02 Haziran 2015, 21:06
Slmm abiler motorumun bi sikintisi ama enjeksiyon lambasi yaniyor en alt olan yerdee servise goturdumm ordaki usta hemen sondurdu ama bana nasil sondurdugunu söylemiyor bilen varsa nasil sonduruldugunu solermi.. tskler
-
02 Haziran 2015, 21:08
Şuan bende tvs apache var şehir içinde bunaltmaya başladı artık yetmiyor.Bunu satıp pulsar alsam sizce keser mi beni.Yoksa biraz daha para biriktirip başka şeylere mi yöneleyim?
-
02 Haziran 2015, 21:47
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Kesiciye kaç devirde hızda giriyor orta sehpa varmı bu gün bakmaya gittim canlı göremedim bir türlü şu pulsarı ,
11000 devirde kesiciye giriyor diyorlar 157-158 km hıza denk geliyo ben en fazla 155 gördüm. Orta sehpa var ama Mondial Drift'indeki kadar kullanışlı bişey bekleme, bakım zamanı iş görüyo daha çok.
Bu arada Pulsar statör kablo girişinden yağ kaçırıyo diyolar. Bende hiç kaçırmadı 1700km'ye geldim. Motoru daha hiç yıkamadım yağ kaçırsa fotoğrafta görülürdü.
-
02 Haziran 2015, 21:56
emrb adlı üyeden alıntı
Şuan bende tvs apache var şehir içinde bunaltmaya başladı artık yetmiyor.Bunu satıp pulsar alsam sizce keser mi beni.Yoksa biraz daha para biriktirip başka şeylere mi yöneleyim?
Kesmez, aralarında 10 - 15 km/h hız farkı var. 2 sene 150'liğe binen insanın sonraki basamağı 250 olmamalı tabi maddi imkanlar el veriyorsa.
Olacaksa da Inazuma gibi çizgisi yada r25, HYO GT250R gibi kası, gücü olan motorlar olmalı. Pulsara geçmek en fazla 1 ay heyecanlandırır.
ER6N, ER6F, ER5, MT03 gibi motorlara bakmalısın bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)